Lente foto’s #3

Pasen met een nieuwe piercing, uitgebreid brunchen met mijn nichtjes en de rest van de week vullen met het opnemen van video’s en genoeg andere leuke dingen. De week leek uit drie, in plaats van zeven dagen te bestaan en ik kan er niet over uit hoe bizar snel de tijd dit jaar lijkt te gaan. Lentefoto’s #3! Kijk mee.

Vrijdagochtend was ik nog bij mijn ouders in Arnhem. De vorige keer dat ik er was waren zij ziek, maar dit keer lag Thijs met koorts in bed. Ik vind mezelf helemaal geen zorgzaam type, maar merk in dit soort gevallen gelukkig wel dat er toch een sprankje zorgzaamheid in me zit.

’s Ochtends had ik een afspraak bij mijn boekhouder in Elst (dorp naast Arnhem). Voor de laatste keer, want ik laat vanaf dit jaar mijn boekhouding door iemand anders doen die een stuk meer in de buurt woont. Het was tijd, maar ik vond het toch best een ding om na al die jaren deze keuze te maken en afscheid te nemen.

’s Middags gingen Jeffrey en ik nog even Arnhem stad in om wat kleine boodschappen te doen. Op jullie aanraden (na de Lichaamstaal favorieten video) ging ik bij Hunkemoller naar naadloos ondergoed kijken en met succes! Super fijn, ik heb er gelijk een aantal gekocht.

Daarna lunchten we bij Dadawan, met deze flinke sushi rolls.

Weer thuis! Ik had een perspakketje gekregen waarin deze kokosnoot zat. Jeffrey maakte hem met grof geweld voor me open (zie de hamer), maar helaas was de kokosmelk niet zo lekker. Misschien was de noot nog niet helemaal rijp genoeg.

Zaterdag kwam mijn Bijenkorf bestelling binnen. Ik bestelde een aantal Calvin Klein bralettes, waaronder deze. Een aanrader! Heel lekker elastisch en zacht, genoeg stof, zit mooi en fijn. Je koopt hem hier*.

Lipsticks van L’Oréal swatchen.

En zondag was het alweer Pasen! Jeffrey maakte super lief een paasontbijtje met vers gekookte eitjes, broodjes en jus.

Eind van de middag gingen we met de trein naar Rotterdam. Jeffrey showt hier even zijn wallen, haha.

Hallo Rotterdam!

Ik was uitgenodigd om een nieuwe piercing te laten zetten tijdens de opening van de Classic Glamour piercing boetiek. Dat was echt heel leuk en bijzonder om te doen en moest natuurlijk ook gevierd worden met lekkere cocktails!

Weer terug naar huis. Het station Blaak was nogal heftig under construction zoals je kunt zien.

Het was inmiddels al na twaalven, maar we wilden toch nog heel graag even in bad met de speciale Lush Pasen bruisbal.

Sowieso wel een fijne manier om te ontspannen na zo’n avond met piercings, cocktails etc.

Maandag was het tweede paasdag. Jeffrey ging weer aan het werk en ik kreeg mijn nichtjes op bezoek!

Uiteraard voor een uitgebreide paasbrunch. We hadden lekker veel eieren, broodjes en croissants, verse sapjes, fruit…

En na lekker lang tafelen was het tijd voor Just Dance en (mijn favoriet) Singstar.

En natuurlijk moest er weer een foto gemaakt worden. Inclusief paaseitjes ❤️

’s Avonds ging ik nog even de stad in om wat terug te brengen en daarna kroop ik lekker op de bank met een nieuwe aflevering Curvy Supermodel.

Dinsdag was ik opeens heel moe. Ik lunchte buiten de deur, deed boodschappen en verder sliep ik vooral veel. Nog even wat van het nieuwe seizoen The Big Bang Theory kijken en de dag was alweer om.

Woensdag was ik gelukkig weer lekker op dreef en aan het werk. ’s Ochtends haalde ik boodschappen en een broodje bij de slager voor lunch.

Weer een ooglook met de Stila glitters. Verveelt NOOIT. En de likes/dislikes filmen!

Donderdag filmde ik de video voor zondag en probeerde ik de zenuwen zoveel mogelijk te onderdrukken, want ’s avonds had ik de #Girlboss sessie/interview in de bibliotheek in Rotterdam. Maar eerst wat eten, ik belegde een Magioni pizza en schoof die in de oven.

M’n Vanilia jurkje aan.

En deze make-uplook met lekker veel mascara, eyeliner en Dutchess lipstick van Ofra.

Rotterdam, daar ben ik weer!

Het was hartstikke leuk en de avond vloog voorbij. Ik struikelde tijdens het interview een paar keer over mijn woorden, maar wist gelukkig vrij goed te reageren op de vragen en merkte dat ik me steeds comfortabeler voelde.

In de trein terug met kadootjes van de bibliotheek. Super lief!

Vlak voor het slapen bestelde ik vanuit bed nog gauw het KKW x Mario oogschaduwpalette en toen was de week echt alweer voorbij!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #2
Lente foto’s #1
Winter foto’s #13


Reacties

Door Marijke op 9 april 2018 07:30

Wat zijn het weer een leuke fotoos. I love Stila glitters en I love you❤️veel plezier deze week en hopelijk tot volgende week???

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:28:

Dankjewel mam ❤❤❤

[Beantwoorden]

E antwoordt op 9 april 2018 om 18:51:

Wat een lieve mama heeft Vera! smelt

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 9 april 2018 07:33

Super leuke foto’s! Hoe Cute is die bruisbal. Ik ben erg benieuwd naar het palette!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 april 2018 07:38

Wat zag je make-up er mooi uit deze week! Het KKW x Mario Palette ziet er trouwens goed uit, ben benieuwd naar de kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Em op 9 april 2018 07:47

Wat een geweldige ooglook op de eerste foto! Staat mooi bij jouw haarkleur, maar vooral bij jouw oogkleur. Goed vaker kleuren te wisselen met heel andere kleuren dan Peach. Anders blijf je zo hangen bij telkens dezelfde ooglook. Mooi hoor!
Heerlijk hoor lunchen in Amsterdam. Mocht je nog leuke adresjes/ terrasjes weten, vertel t maar.

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 april 2018 08:02

die naadloze items bij hunkemoller zijn zeker nice! heb die een aantal jaren geleden ook ontdekt en wil niet meer anders :D

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 9 april 2018 08:53

Wat een fijne week heb je weer gehad! Je haar begint echt heel mooi te vervagen qua kleur. Ik moet woensdag weer naar de kapper en ben van plan om door mijn grijze haar ook wat paars (of blauw) doorheen te gooien. Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien! Ik ben altijd super blij als ik jou food pics zie, heb nu zoooo’n zin in sushi! Mijn favoriet is de uramaki met ebi furai erin. Ik heb jaren lang bij een sushi restaurant gewerkt maar het verveeld nooit de smaak van sushi. Wat een mooie look heb je gemaakt met die stila glitters! Ik twijfel nog heel erg of ik ze moet halen want ik gebruik vaak wat subtiele shimmer powders voor op werk. Als ik direct met de stila bezig ben gaan mijn collega’s mij misschien toch raar aankijken op werk ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:28:

Leuk! Ben benieuwd naar je haar!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 april 2018 09:17

Wat een super leuke foto’s zeg!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:28:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 9 april 2018 10:01

Hoi Vera, ik ben na het kijken van je Lichaamstaal video over bh’s beginnen nadenken en let er sindsdien weer meer op om niet constant een bh te dragen. Ik ben ook van plan een paar draagbare bralettes te kopen. Ik heb nu al een paar om in de zomer thuis te dragen maar die zijn allemaal vrij hoog dus een handig modelletje zoals die Calvin Klein die je laat zien is zeker meegenomen. Ik heb overigens bij mijn favoriete lingeriemerk Marie Jo ook een paar hele mooie gespot. Best gek want toen ik daar voor het eerst naar keek, ongeveer een jaartje geleden, hadden ze er nauwelijks. Het is dus echt wel up and coming zoals je zelf aangaf in je filmpje. Ik zit overigens niet zo lekker in m’n vel (burnout met lichte depressie) dus had ik je tips bij angst ook eens bekeken en dankzij jou ben ik intussen voor de 4e dag aan het mediteren geslagen met Headspace. Echt een aanrader, bedankt daarvoor. Ik voel me elke keer zoveel rustiger en evenwichtiger als ik klaar ben.

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 9 april 2018 om 15:33:

Ik hoop dat je je snel beter voelt!

[Beantwoorden]

Nicky antwoordt op 11 april 2018 om 21:26:

Dankjewel, vind ik echt lief :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:29:

Wat fijn om te horen, ik hoop dat je je snel nog beter gaat voelen. Ben inmiddels ook fan van de CK bralettes, heb alweer een aardige collectie ;)

[Beantwoorden]

Nicky antwoordt op 11 april 2018 om 21:27:

Dankje :) zelf ben ik ook erg fan van de Bjorn Borgs, die zitten superfijn en zijn erg zacht!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 april 2018 10:48

Leuke foto’s weer om te zien! :) Vind je echt zo’n mooi mens, uiterlijk en innerlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:29:

Dankjewel, super lief!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 9 april 2018 10:54

Wat een leuke foto’s! Jouw week zag er heel gezellig uit :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 april 2018 11:21

wat een vrolijke foto’s, en wat een actieve week weer. ik ga snel je video’s bekijken want loop er alweer twee achter. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 april 2018 11:21

Wat een leuk weekje heb je achter de rug. En dat palette is echt heel erg mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 9 april 2018 11:40

Wat een heerlijke week! :D

[Beantwoorden]


Door Ness op 9 april 2018 13:16

Helemaal iets anders :-) Ik ben onlangs naar de dermatoloog geweest en ik heb ook last van rosacea. Mag ik aub vragen welke producten dat jij gebruikt qua huidverzorging? Alvast bedankt! Groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 april 2018 om 16:30:

Ik vind de Gladskin rosacea creme perfect om mee te beginnen en je huid rustiger mee te krijgen. ik hoop dat het je helpt!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 9 april 2018 16:50

Ik vind je haarkleur echt super tof!

[Beantwoorden]


Door Stella op 9 april 2018 19:07

Het is geen kokosmelk wat uit de kokosnoot komt, maar kokoswater. Kokosmelk krijg je als je geraspte kokos met water met hoge druk perst. en dat is ook hetgeen die je gebruikt voor curries e.d.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 9 april 2018 19:35

Wat een leuk verslag weer! Super gezellig zo met je nichtjes :) En fijn dat je nu een boekhouder dichterbij hebt, ik vind het ook ideaal!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 april 2018 19:56

De bruine kokosnoot zoals op de foto is een oude kokosnoot,waarvan je eigenlijk alleen het wit kan eten. Als je lekker kokoswater wil moet je een verse groene kokosnoot hebben, dat schijnt het echte kokoswater te zijn (was een keer in een aflevering van de keuringsdienst van waarde)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2018 om 09:17:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 9 april 2018 20:39

Oeh leuk dat je in Rotterdam was! Ben benieuwd welke piercing je hebt laten zetten :-)

[Beantwoorden]


Door Betty op 9 april 2018 21:03

Hoi Vera, leuke foto’s. ben erg benieuwd naar de KKW palette.
Zelf net de Laura Lee favorite Morphe brush set besteld, ben zo benieuwd. Zou leuk zijn als je weer eens een video zou doen met nieuwe make up brushes (bijvoorbeeld van morphe ;-) ). en misschien nog een nieuwe Jaclyn Hill palette look? afgelopen week een aantal van jouw looks geprobeerd en kan zeker nog meer inspiratie gebruiken

[Beantwoorden]


Door anna op 9 april 2018 21:32

Wat een leuk weekje! Wel erg spannend dat interview! Ik vind je foto dagboekjes altijd zo leuk om te zien. Jullie paasbrunch ziet er heel gezellig uit <3

[Beantwoorden]


Door Rachel op 9 april 2018 23:11

Wat heerlijk om weer te zien en wat zijn jij en jeffrey toch een leuk stel! dat roze haar staat je trouwens echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #4 op 17 april 2018 10:37

[…] foto’s #3 Lente foto’s #2 Lente foto’s […]


Door Mara op 24 april 2018 16:22

wow wat een mooie foto’s.

[Beantwoorden]