Lente foto’s #4

Terrasjes. Pastasalades en kokoswater. Afgelopen week voelde ik al echt een beetje dat – hoewel het net een paar weken lente is – de zomer toch al langzaam in zicht komt. De dagen zijn al heerlijk lang, het weer is een stuk warmer en de zon schijnt volop. Kijk mee naar mijn zomerse foto’s en naar de sneak peek van een hele gave samenwerking die ik je alvast kan geven…

Vrijdag waren Jeffrey en ik vrij. En ondanks het lekkere weer moest er schoongemaakt worden, dus dat deden we het grootste deel van de dag. Ik in mijn Friends t-shirt, om het wat leuker te maken.

Ik heb mijn handen al meerdere keren opengehaald aan de standaard van mijn iMac, maar dit keer haalde ik mijn hand open aan de iMac zelf. Blijkbaar is de rand echt heel scherp en aan de onderkant maakte ik een aardig diepe snee op een van mijn knokkels. Argh. Ik maak nooit meer mijn computer schoon!!!

Het bleef maar bloeden en ik bleef maar pleisters plakken. Uiteindelijk werd ik door Jeffrey gesommeerd op de bank te gaan zitten en doordat ik mijn hand niet meer inspande leek het bloeden te stoppen. Cracker met brie en een zonnetje erbij… kwam het toch nog een beetje goed met de vrijdag.

Zaterdagochtend maakte ik mijn ontbijtje met de eerste (lekkere) aardbeien van dit jaar!

Voor het eerst naar buiten mijn lentejas (inclusief vlek, sorry) en zelfs dat bleek al te warm.

De hele dag de video over mijn (nieuwe) piercings editen.

En ’s avonds heerlijke pastasalade eten met een wijntje. Lekkerrrr.

Samen met Jeffrey keek ik naar David Letterman die Jay-Z interviewde, vond het helaas geen heel sterk interview. Ben ook niet zo’n Letterman fan, vrees ik.

Nog even lekker in bad.

Genietennnn.

Zondag was het mega lekker weer en besloten Jeffrey en ik niet binnen te blijven. We lunchten op het heerlijke terras van Louie Louie en ik haalde een van mijn favoriete tassen voor de lente/zomer weer eens tevoorschijn.

Daarna zochten we het Flevopark op.

(N)ice for what? ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Lekker een stukje wandelen en ijs eten natuurlijk.

En tot slot nog met een kokosnoot op het terras.

Pukkels op mijn kin. Elke maand weer raak.

Maandag ging ik aan de slag met het maken van reviews!

’s Avonds had Jeffrey weer een lekker gerecht bedacht.

Ravioli met zoete aardappelsaus. Heel lekker en verrassend.

Dinsdag mijn outfit. Ik moet zo wennen als het opeens zulk warm weer is, weet dan totaal niet meer hoe ik me moet kleden.

Met andere YouTubers had ik weer een workshop bij RTL.

Weer na huis met een grote poster die mijn management nog voor me had meegenomen na het Girlboss event. Zo lief!

Jeffrey was ook klaar met werken en haalde me op bij het station. We besloten samen wat bij Wagamama te gaan eten.

We hadden een heel leuk plekje aan het raam. Echt handig dat er een aantal leuke restaurants in het station zitten.

Woensdag maakte ik maar één foto, maar aangezien ik dit voor mezelf kookte (blijft een strijd) moet hij toch even gedeeld worden. Ik maakte pasta met kip, ui, courgette en pesto. Super simpel, maar ik was er blij mee.

Donderdag werd er een heel bijzonder PR pakketje bezorgd: een echte kluis van Charlotte Tilbury! Enorm origineel. Ik moest alleen nog wel de code kraken. Gelukkig duurde dat niet lang en vond ik binnenin een aantal prachtige nieuwe producten.

De hele week was ik bezig met het Soft Glam palette van Anastasia. Ik maakte meerdere ooglooks en dan zit mijn telefoon vol met dit soort foto’s waarop ik de kleuren aanwijs die ik gebruikt heb. Handig wanneer ik de review ga schrijven, anders ben ik het vaak al vergeten.

Lekker veel glam, ik hou ervan!

(in samenwerking met L’Oréal) Iets waar ik afgelopen tijd heel stilletjes mee bezig ben geweest is een super leuke samenwerking met L’Oréal bij Etos. Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar jullie horen al snel meer! Het is echt super tof en ik sta te springen om het je te laten zien. Nog heel even geduld dus… en hou zondag 22 april in de gaten.

Dit was mijn week alweer. Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #3
Lente foto’s #2
Lente foto’s #1


Reacties

Door Marloes op 16 april 2018 06:42

Met dit weer weet ik ook echt niet meer hoe ik me moet kleden, haha! De ene keer is mijn kleding/jas te warm, andere keer te koud. Dat pakket van Charlotte Tilbury ziet er echt prachtig uit zeg. Het lijkt me echt een feestje om dat soort pakketjes te mogen ontvangen. En spannend, je samenwerking! Ik ben heel benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 16 april 2018 07:03

Ik moet ook altijd zo wennen als het weer warmer wordt. De ene dag kleed ik me veel te warm en als ik dan denk ‘dat gaat me niet weer gebeuren’ loop ik erbij alsof het hoogzomer is terwijl iedereen weer sjaals draagt. Echt ingewikkeld! Wat lekker dat je deze week buiten de deur ging eten een paar keer. Ik word altijd helemaal blij van die lekkere foodfoto’s, haha! Malou x

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 april 2018 07:07

Je blauwe Zomerse tasje is zooooo mooi! Ik snap helemaal wat je bedoelt met het weer en de omschakeling met kleding. Af en toe trek ik iets aan en dan denk ik waarom droeg ik dit vorig jaar zoveel? Maar wel heerlijk om weer wat Vitamine D te krijgen! Ben heel benieuwd naar je samenwerking met L’Oreal.

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 april 2018 07:35

hoe leuk is je friends shirt :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2018 om 14:59:

Gaaf he! Ben er ook zo blij mee!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 23 april 2018 om 21:55:

Waar heb je het shirt gekocht? Ben zelf echt mega dol op Friends. We hebben alle 10 seizoenen op videoband, dvd en netflix hahaha

[Beantwoorden]


Door Sija op 16 april 2018 08:40

Wat heb je heerlijk gegeten! Die ravioli met zoete aardappelsaus ziet er lekker uit. Het weer is inderdaad even wennen, ik kleed me ook altijd te warm in deze tijd haha.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 16 april 2018 10:02

Wat een fijne week weer! Het begint nu echt lente te worden en ik word er zo blij van. Maar net zoals jij raak ik nu beetje in paniek omdat ik niet goed meer weet hoe ik me moet kleden. Heb dus maar toch mijn herfst jas aan maar dan open. Ik had dat weekend ook heerlijk het huis schoongemaakt, de ramen waren zó smerig. En altijd weer lekker die delicious food pics van jou. Trouwens, je haar is echt mooi gaan oplichten nu. Ik was vorige week naar de kapper maar dat ging helaaaas heel anders dan verwacht. Ze hadden mijn haar te lang gebleekt waardoor plukken begonnen uit te vallen en mijn haren verschroeid waren. Ze wilden mij daarna ook niet meer helpen omdat ik het op Instastory had gedeeld (niks negatiefs, alleen maar feiten en dat ik wachtte op hun response nav mijn mail). Dussss gelijk trauma na deze afspraak ):

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2018 om 14:59:

OMG! Wat erg! Hoe is het nu met je haar? :O

[Beantwoorden]

An, TheBeauParlour antwoordt op 16 april 2018 om 18:24:

Ik heb de dagen erna Sugar Bears besteld om mijn haar sneller te laten groeien en ik had nog visolie pillen liggen. Daarnaast ook proteine shampoo en masker besteld om te voorkomen dat er meer plukken gingen afbreken. Drama. Nu elke keer als ik mijn haar zachtjes borstel blijft er nog steeds haar afbreken. Mijn haar komt nu tot mijn borst maar zit eraan te denken om alles af te knippen ….

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 17 april 2018 om 14:14:

Same. Alles brak af. Heb al het blonde eraf laten knippen en t is nu een stuk beter. Geen pilletjes gaan op tegen die breuk. Je haar is helaas gewoon verpest. Slecht van ze dat ze de tijd niet beter in de gaten hebben gehouden!


Door Veer op 16 april 2018 10:04

Wat een heerlijke week :D

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 16 april 2018 10:46

Wauw, de glam look <3 En de trui is ook zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2018 om 14:59:

Dankjewel! ?

[Beantwoorden]


Door Leah op 16 april 2018 11:59

Lekker dat weertje hè? Ik heb ook zin in deze week qua temperaturen!
Wat is je Anastasia ooglook mooi geworden ?

[Beantwoorden]


Door Marjan op 16 april 2018 12:03

Prima week zo :) Ik heb 5 dagen gewerkt en verder buiten geweest en Pokemon gevangen, na bijna 2 jaar doe ik dat nog steeds bijna iedere dag, samen met 2 vrienden. Hartstikke lekker, door de stad slenteren, Pokemon vangen, ijsjes eten, terrasje… Top!

En voor jezelf koken blijft voor mij ook lastig. Blijven proberen, komt goed :)

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 12 mei 2018 om 15:21:

Pogo is life!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 april 2018 12:07

Wat een heerlijk weekje weer zeg! Leuk om te zien. En prachtig die ooglook <3

[Beantwoorden]


Door Laura J op 16 april 2018 12:36

Ik ben benieuwd naar je samenwerking met L’Oreal!
Misschien kan je even heel subtiel bij L’Oreal opperen dat ze iets aan de kleurselectie van de Infallible Matte Foundation moeten doen? ;D
Qua formule m’n favoriete foundation, maar qua kleuren in en in triest. Niks voor lichte huidjes…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2018 om 14:58:

Heb je de True Match foundations al eens geprobeerd? vind ik zelf heel fijn en ze hebben veel kleuren! http://veracamilla.nl/2017/03/20-kleuren-loreal-true-match-foundation-review/

[Beantwoorden]

Laura J antwoordt op 16 april 2018 om 22:41:

Ja, die heb ik zeker geprobeerd, maar de formule werkt niet voor mijn huid. Wel een beter kleurassortiment inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Daphne - verdraaid mooi op 16 april 2018 15:03

Wat een mooie foto’s weer! Ik weet ook nooit wat ik met het lekkere weer aan moet trekken. Ik hou het dan vooral op laagjes, dan zit ik meestal wel goed ;).
Het Soft Glam palette is echt fantastisch. Ik heb het palette ook al gereviewd en ik blijf er naar grijpen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 april 2018 16:57

Die ravioli ziet er goddelijk uit, ben heel benieuwd naar het recept! Hebben jullie kant-en-klare ravioli gebruikt? En zo ja, welke? <3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 16 april 2018 17:23

het is ook erg raar weer, en ook erg veel verschil in dag. want heb van de week ook mijn winterjas nog even gedragen. fijne week toegewenst. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 april 2018 18:47

Wat een leuk overzicht weer! Ik heb ook altijd de struggle met dit weer dat ik niet goed weet of ik toch nog een trui moet dragen of al wat luchtigers aan kan… Gelukkig wordt het steeds warmer! Ik vind die glam look die je hebt gemaakt echt prachtig! En je zelfgemaakte maaltijd ziet er prima uit ;)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 april 2018 20:21

Tip voor hormonale acne: agnus castus pillen van de tuinen (Holland en Barrett heet dat nu tegenwoordig geloof ik)….werkt ook heel goed tegen andere PMS gerelateerde klachten, echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 april 2018 22:33

Wat een leuke foto’s weer met heeeerlijke food foto’s! Die ravioli wil ik eens proberen, klinkt zo heerlijk en origineel!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 17 april 2018 19:39

heyy,
Ben je eigenlijk vegetarisch?
Altijd al afgevraagd :)
xx

[Beantwoorden]

hobs antwoordt op 18 april 2018 om 20:25:

Er staan in deze fotoreeks meerdere foto’s met vlees, dus bijzonder dat je je dat afvraagt.

[Beantwoorden]

ilse antwoordt op 18 april 2018 om 22:07:

oepsssss sorry,
haha volledig over die foto heen gekeken :))

[Beantwoorden]


Door anna op 18 april 2018 11:11

Wat een leuke foto’s weer! Die glanzende ooglook is echt super mooi. En wat heb je de afgelopen week allemaal lekkere dingen gegeten, hmmm.

[Beantwoorden]


Door Simone op 21 april 2018 20:03

Wat een heerlijke week!! Die pasta met kip en pesto maakte mijn moeder ook altijd. Zo lekker!! Een tip: doe er kleine tomaatjes door en maak een sausje van pesto en zure room, mmmm!

[Beantwoorden]


Door Sheridan op 23 april 2018 16:31

Die ravioli met zoete aardappelsaus zit er super lekker uit!
Wil je het receptje eens delen?? :) dankje! X

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #5 & #6 op 30 april 2018 06:00

[…] foto’s #4 Lente foto’s #3 Lente foto’s […]


Door Paula op 27 juni 2018 03:35

Wauw, die bathbomb is echt tof! Weet je nog hoe dit heet? Ik zoek al best lang naar een soort galaxy-achtige bathbomb maar de lush heeft die volgens mij ook niet meer.

[Beantwoorden]