Mijn beste en slechtste aankopen ’18

Een zonnebril waardoor ik op een jaren 70 p0rnoacteur lijk, maar ook mijn favoriete tas van dit moment: het is weer tijd voor de update van mijn beste en slechtste aankopen! Welke miskopen deed ik, maar ook wel (onverwacht) favoriete aankopen? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 april 2018 | 10 reacties

Reacties

Door Alissa op 15 april 2018 10:19

Hoezo vrouwelijke kil kleine? Je hebt zijn vermogen niet om hem na te kunnen doen uberhaupt. Slecht voorbeeld

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 april 2018 om 13:25:

Joh, het is een GRAPJE

[Beantwoorden]

Tingeling antwoordt op 15 april 2018 om 21:06:

(K)lil kleine… je kan niet eens fatsoenlijk schrijven, laat staan het serieuse van het grappige onderscheiden! Jouw “vermogen”
stelt helemaal niks voor. Triest figuur.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 15 april 2018 10:28

Hahaha wat een fijne video! Ik heb zelf ook zoveeeel items waarvan heel ik duidelijk kan zeggen beste en slechtste. Ik vind je Celine trio bag echt de beste aankoop. Ik ben zelf al aantal keren bij Celine gaan kijken in Amsterdam en Parijs en elke keer twijfelde ik zo erg of het moest halen. Ik had van een vriendin gehoord die de tas al heeft dat er inderdaad veel in kon voor zo’n kleine tas en dat haalde mij wel over om te gaan kijken. Ik heb het nog steeds niet maar deze blijft zeker op mijn must have lijstje staan! Hahah en die Gucci item is wel beetje creepy.. maar het is wel een schattige item.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 april 2018 13:19

love je pastel gele trui :) ik ben zelf normaal echt geen fan van geel, maar ik vind ‘m echt mooi :D

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 15 april 2018 13:44

Je céline tas is echt super mooi!!

[Beantwoorden]


Door Regina op 15 april 2018 15:43

Wat een leuke video weer. Ik vind vooral jouw sleuteletuitje een erg leuke aankoop. Love sleuteletuitjes. Ik heb er zelf standaard €20,- inzitten, zodat ik ten allen tijden een taxi kan nemen mocht het nodig zijn. :-)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 april 2018 19:08

Oh dat blauwe tasje is echt prachtig!! Ik snap wel dat je daar zo blij mee bent

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 april 2018 20:10

Hi Vera, heb je wel eens een wimperserum gebruikt en welke zou jij aanraden?

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 16 april 2018 17:59

wat een mooie aankopen, wat zonde dat het jurkje niet goed zit. je portemonnee is erg zonde, ik gebruik wel vaak dat model aan portemonnee. liefs soraya

[Beantwoorden]