Ik maakte me op met alleen maar award winnende make-up

In de video van vandaag ga ik een nieuwe uitdaging aan en heb ik 10 award winnende make-upproducten gekocht waarmee ik me volledig ga opmaken. Ik ken deze producten nog niet en ben heel benieuwd hoe ze gaan uitpakken. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 april 2018 | 12 reacties

Reacties

Door aboutsbstyle op 12 april 2018 16:53

zitten mooie producten tussen zeg, zelf heb ik net de becca primer aangeschaft. de foundation van becca vind ik zelf erg droog en niet mooi met de huid blenden helaas. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 12 april 2018 17:50

Wauw, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet had verwacht dat je voor €260,- zoveel award winnende artikelen zou kunnen kopen. Dan zie je maar weer dat het niet altijd super duur hoeft te zijn. Het kan soms echt op een dragelijk niveau goed zijn.

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 april 2018 18:40

Geinig om ze bij elkaar te zien. Een best budget make-up video zou ook wel rof zijn.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 12 april 2018 23:21

OMG, die lipstick kleur vind ik te heftig, net alsof je mond niet bij je gezicht hoort ofzo :-). De ooglook is wel heel mooi. En ik mis een blush.

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 april 2018 08:00

die nars concealer wil ik wel eens proberen :D

[Beantwoorden]


Door Lydia op 13 april 2018 14:52

Heel leuke video! Ik vind het ook erg jammer dat je geen blush hebt uitgekozen!

[Beantwoorden]


Door Bo op 13 april 2018 16:46

Leuke video, en ik vind de producten ook heel mooi staan bij je! Vraagje ik kom de laatste tijd ook veel de Pixi glow tonic tegen. Schijnt erg fijn te zijn. Heb jij hier al ervaring mee?

[Beantwoorden]


Door Regina op 14 april 2018 10:54

Erg toffe video! Enige jammere product vind ik de heel donkere lipkleur van NARS, ook al geloof ik absoluut dat het kwalitatief goed is en fijn in gebruik. Welk product uit deze aflevering zou jij opnieuw kopen als het op is? Dat lijkt mij de beste graadmeter.
@Bo: ik gebruik Pixi Glow Tonic en ik ben fan. Laat mijn huid -ondanks vlekjes en bultjes- echt stralen en lijkt grove poriën op mijn neusbrug en voorhoofd ook iets te verfijnen. Prijs/kwaliteitverhouding is zeker ik orde. Ik bestel via de Engelse webshop Cult Beauty, dan heb je ook geen last van nare importheffingen.

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 14 april 2018 om 21:33:

@Regina, bedankt voor de reactie. Na je reactie gelijk even naar Hudson’s Bay gegaan om te kijken of ze ook kleinere verpakkingen hadden.

Ik heb nu flesje van 100 ml voor ik dacht 15 euro ofzoiets om het eens te proberen als het bevalt ga ik zeker meer bestellen via de site die je gaf want dat is wel een heel stuk goedkoper! Bedankt voor de tip :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 april 2018 12:08

Super leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Zara op 14 april 2018 21:13

Wauw wat zit je makeup mooi zeg! Ik ben ook erg benieuwd nu naar bepaalde producten. Enkel de nars lipkleur vond ik er niet bij passen. Denk dat een nude of roze kleur hier prachtig bij had gestaan.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 15 april 2018 12:11

Toffe look! Ik vind je huid met de primer en foundation er ook erg goed uitzien. Ben nog het meest verbaasd van het wenkbrauwproduct, mooi effect :)

[Beantwoorden]