Ofra Me, Myself & Lip Trio Lip Set

De liquid lipsticks van Ofra zitten standaard in mijn tas. Charmed, Hypno of Dutchess… Ik heb meerdere favorieten. Regelmatig brengt Ofra een nieuwe trio lip set uit met één thema en drie verschillende tinten. De nieuwste set heet ‘Me, Myself & I’. En dat vinden mij, mezelf & ik natuurlijk reden genoeg voor een review.

De trio set is limited edition en bevat de kleuren Santa Ana, Unzipped en Mina. Unzipped is een compleet nieuwe kleur in het assortiment van OFRA, Santa Ana en Mina zijn ook los te verkrijgen. En mocht je je nog afvragen waarom ik fan ben: de liquid lipsticks van Ofra zijn compleet mat, langhoudend en drogen niet uit.

Ofra Me, Myself & I Lip Trio Set € 49,95

Santa Ana – Unzipped – Mina

Santa Ana

Dit is een prachtige roze tint. Heel chic, maar toch ook speels. Fris en diep tegelijk. De dekking is top en Santa Ana zit dan ook als een tweede huid.

Unzipped

Deze koele mauve vind ik geweldig. Unzipped kan elke make-uplook net dat beetje extra geven. I love it.

Mina

Helaas heeft Mina wat moeite met egaal dekken en zit hij hier en daar wat slordig. Qua kleur vind ik hem wel heel mooi.

Ik vind het gewoon een beetje bizar worden hoe goed Ofra is in het maken van zoveel verschillend naturelle, basistinten. Elke keer weer verzinnen ze weer iets nieuws, iets moois. De ene keer wat donkerder, de andere keer wat meer perzik, of juist paars. Super fijn, goed te combineren, maar nooit saai. Heerlijk vind ik ze.

De Me, Myself & I trio lip set vind ik super chic. De lipsticks houden makkelijk drie tot vier uur, slijten heel geleidelijk en zijn zonder problemen weer bij te werken. Ofra blijft favoriet!

Ofra Me, Myself & Lip Trio Lip Set is hier* te koop. Gebruik code NIKKIE30 vor 30% korting.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 11 april 2018 | 29 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Britt op 11 april 2018 08:07

Ik vind vooral Santa Ana een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 april 2018 08:13

unzipped vind ik echt prachtig :D en santa ana is echt een Vera-kleurtje :)

[Beantwoorden]


Door anna op 11 april 2018 08:23

Wauw wat een geweldige kleuren, ik vind ze allemaal super mooi!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 april 2018 08:34

Wow, ik vind ze alle drie mega tof! Hele mooie tinten.

[Beantwoorden]


Door Zara op 11 april 2018 08:45

De I van me, meself and I ontbreekt in de titel. Denk dat het woord ‘lip’ dubbel staat.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 april 2018 09:00

Wauw, unzipped is echt Gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 11 april 2018 09:10

Mooie kleuren! Ik heb nog nooit een lipstick van Ofra getest, maar ze zien er alvast heel goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 april 2018 10:04

Wauw! Wat een mooie kleuren zeg!!

[Beantwoorden]


Door Nora op 11 april 2018 10:34

Wat een prachtige kleuren, wauw! En ook gelijk een antwoord op wat je op je lippen had in het highlighterartikel, ik vond je look al zo ongelofelijk mooi en classy! De titel is volgens mij trouwens verkeerd, er staat Me, Myself & Lip. :P

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 april 2018 10:45

Super mooi!

[Beantwoorden]


Door Yara op 11 april 2018 14:17

Wauw, wat een prachtige kleuren! Ik vind dat ze je alle drie prachtig staan.
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Dana op 11 april 2018 14:34

Prachtige kleuren! Ik heb eigenlijk nog nooit liquid lipsticks geprobeerd van Ofra ..

[Beantwoorden]


Door Sija op 11 april 2018 15:46

Oh, wauw! Wat een prachtige kleuren. Ze staan je allemaal weer fantastisch! Ik heb nog nooit producten van Ofra gebruikt (op een wenkbrauw potlood na). Ga zo maar eens een kijkje nemen op de website <3

[Beantwoorden]


Door Danielle op 11 april 2018 16:05

Wauw wat zijn ze prachtig. Ik vind ze allemaal erg mooi. Ik ken het merk Ofra eigenlijk helemaal niet goed, nooit iets van geprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 11 april 2018 17:02

Ik ben verliefd op Unzipped! Wat een mooi pareltje. Ik vind de naam van de set ook leuk verzonnen.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 11 april 2018 17:56

Wat een mooie kleurtjes! Vooral Unzipped vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Elke op 11 april 2018 18:12

Wauw, ik vind ze alle drie echt prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 april 2018 19:39

Ik vind ze alle drie prachtig, staan je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 april 2018 20:57

De kleuren vind ik wel heel mooi inderdaad, voornamelijk de donkere. Jammer dat die niet zo netjes aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 april 2018 13:39

Alle kleuren staan je echt goed! De ondertoon van Unzipped matcht op een of andere manier prachtig met je haar. Inderdaad wel jammer dat de textuur van Mina zo bagger is, ik heb betere donkere liquid lipsticks gezien van budgetmerken voor een fractie van de prijs die Ofra hieraan durft te hangen. Bij Ofra heb ik eerlijk gezegd altijd een beetje een rare bijsmaak door alle drama’s rondom het merk, ik blijf het op een of andere manier toch een soort overpriced Instagram brand vinden.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 12 april 2018 14:33

wat een prachtige kleuren zijn er weer bijgevoegd aan de collectie zeg. de kleuren staan jou in ieder geval erg goed. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Leanne op 12 april 2018 15:18

Stiekem wacht ik nog steeds een beetje op een review van de Mary-Dew Manizer :)

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 12 april 2018 17:51

Wat een super mooie kleuren zitten er tussen. Vooral de unzippen vind ik een erg mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door Laura’s Beauty Diary op 14 april 2018 09:50

Oh wauw, dit zijn echt mijn kleuren! Ik heb nog nooit een Ofra lipstick geprobeerd en draag wat minder graag liquid lipsticks, maar misschien deze maar eens een kans geven!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 15 april 2018 10:16

Ik ben echt dol op de lipsticks van Ofra! Ik heb zelf ook al een review over geschreven want de textuur en de kleuren zijn zo fijn. Ze hebben een grote keuze aan diverse kleuren en er zit altijd wel wat bij voor iedere persoon. Zelf vind ik Unzipped het mooist van deze drie, maar ze zijn allemaal heel erg mooi en iets wat ik zelf zou gebruiken! Fijne review Vera <3

[Beantwoorden]


[…] Ofra Liquid Lipstick Unzipped – review […]


[…] Ofra is sowieso wel lekker bezig de laatste tijd en daarom besloot ik in plaats van wéér de liquid lipsticks te reviewen, dit palette onder handen te […]


Door amina op 9 mei 2018 21:56

wauw super mooie kleuren en een handige review!

[Beantwoorden]


Door Ribka op 23 januari 2019 16:18

Oh wauw! Ik kende dat merk niet eens.

[Beantwoorden]