Ofra Feelin’ Myself Highlighter Palette

Het Ofra Feelin’ Myself Highlighter Palette trok me niet meteen aan, totdat ik hem iemand op Instagram zag gebruiken en ik bijna verblind werd door de glans die er van de highlighters afkwam. Ofra is sowieso wel lekker bezig de laatste tijd en daarom besloot ik in plaats van wéér de liquid lipsticks te reviewen, dit palette onder handen te nemen.

Het palette is heel handzaam en ideaal voor op reis. Lekker dun en compact en de magnetische sluiting zorgt ervoor dat het palette ook nog eens goed dicht blijft. In het Feelin’ Myself Highlighter Palette zitten de drie highlighters Blissful, Pillow Talk en Rodeo Drive. Deze highlighters zijn ook los verkrijgbaar, maar het paletje is voordeliger.

Tip: lees deze review terwijl je geniet van Nicki Minaj & Beyoncé – Feelin’ Myself

Ofra Feelin’ Myself Highlighter Palette € 34,95

Blissful – Pillow Talk – Rodeo Drive

Blissful

Blissful is een glanzende bronstint. Het is duidelijk de donkerste highlighter uit het palette. Voor mijn witte huid helaas te donker, waardoor de highlighter een beetje vlekkerig kan ogen. Voor de donkerdere (of zongebruinde!) huidskleur meer geschikt.

Pillow Talk

Pillow Talk is een super lichte, bijna witte highlighter. Heel koel of zelfs ijzig te noemen. Hoewel ik duidelijk heel wit ben, ben ik niet zo wit als deze highlighter waardoor ik moet oppassen dat hij toch wat onnatuurlijk oogt. Breng ik de juiste hoeveelheid aan, dan knalt Pillow Talk echt van mijn jukbeenderen af. Super intens, heel mooi.

Rodeo Drive

Rodeo Drive is een populaire highlighter, waar ik al eerder van had gehoord. En ik snap waarom, het is mijn favoriet uit het palette. Deze highlighter is prachtig metallic en heeft heel veel glans, maar smelt ook goed samen met mijn huid. De gouden kleur is niet te goud, waardoor Rodeo Drive ook prima gecombineerd kan worden met verschillende kleuren blush. Vind hem erg mooi.

Wat ik lastig blijf vinden aan dit soort paletten is dat de kans groot is dat je niet alles even mooi vindt of vaak gaat gebruiken. De highlighter zijn divers, wat positief is aan de ene kant, maar aan de andere kant vrees ik dat ik toch alleen maar Rodeo Drive ga gebruiken. Dan koop ik die toch liever los*. Scheelt weer.

Oja, dit is inderdaad het palette dat ik review in deze video.

Ofra Cosmetics koop je hier* online.


Reacties

Door Femke op 1 mei 2018 06:21

Wat is dit een mooi palette zeg, ik vind alle drie de highlighters prachtig. Ik herken dat wel, dat je bij een palette toch vaak naar 1 (of 2) kleuren grijpt en dat is dan eigenlijk jammer.

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 mei 2018 08:03

Ik vind alle drie de tinten wel erg mooi :D ik kan zelf nooit goed kiezen of ik liever een warme of koelere highlight wil, met dit palette zou ik makkelijk kunnen afwisselen :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 mei 2018 08:58

Wat jammer dat je eigenlijk maar één kleur echt gaat gebruiken. Dat heb ik ook vaak met dit soort palettes.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 1 mei 2018 09:13

Wat een mooie palette! Ik hou wel van een compacte item die makkelijk meegenomen kan worden tijdens het reizen. Als ik ergens naartoe ga moet ik altijd van alles minstens 2 verschillende kleuren hebben, ik raak nogal snel verveeld. Dit zou dan een hele goeie palette zijn want Pillow Talk en Rodeo Drive zien er prachtig uit, die zou ik om de dag afwisselen. De eerste shade spreekt mij niet zo erg aan maar misschien dat het anders oogt op mijn huidtint.

[Beantwoorden]


Door Leah op 1 mei 2018 09:21

Pillow talk knalt van je gezicht af, mooi! Qua highlighters zou ik liever losse doosjes kopen, dat neemt veel makkelijker mee. In pallettes heb je inderdaad altijd wel een kleurtje die je niet vaak gebruikt

[Beantwoorden]


Door Natasja op 1 mei 2018 09:46

Heel mooi palette. Maar ik snap wel wat he bedoelt met beter lis kopen. Toch zonde als je er een of twee niet gebruikt! En rodeo drive is zeker een hele mooie highlighter.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 mei 2018 10:28

Ja dat is het lastige aan highlighter palettes, de kans dat je alle kleuren kan gebruiken is vrij klein … toch zijn het wel mooie highlighters :)

[Beantwoorden]


Door JD op 1 mei 2018 10:35

Echt een mooi palette! Ik heb hem zelf ook. Blissfull is voor mij helaas ook te donker, maar wel heel mooi als oogschaduw. ❤️

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 1 mei 2018 12:30

Ik ben blij dat je duidelijk verschil tussen de drie highlighters kan zien. Vaak lijken ze zo hard op elkaar dat ik het zonde vind om een heel palette te kopen. Ze zien er echt wel heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jess op 1 mei 2018 15:03

Wat een mooi palette! Rodeo drive is echt mijn favoriete kleur :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 mei 2018 21:20

Ik vind ze allemaal heel mooi <3 Maar ik snap je punt van een palette helemaal!

[Beantwoorden]


Door Carla op 1 mei 2018 21:38

Mooie highlighters. Ik heb zelf nog niks van Ofra, ik hou erg van de Becca highlighters ook qua textuur. Ik heb vanmiddag de Huda highlighters geswatched.. wow. Ook heel fijn qua textuur; en mooie kleuren.
Mooie lipstick draag je, mag ik vragen welke je draagt?

[Beantwoorden]


Door Danielle op 1 mei 2018 21:53

Wauw wat een prachtige tinten! Inderdaad ik denk wel dat je altijd één favoriet zal hebben.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 mei 2018 22:07

Mee eens idd dat je niet alle kleuren (even vaak) zal gebruiken. Misschien is het dan handig om te combineren? Dat doe ik meestal als highlighters niet helemaal passend zijn, meng ik het met een andere highlighter. Works like a charm ;)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 2 mei 2018 15:36

Wat een mooi palette! maar ik heb dat ook, meestal gebruik je toch maar één tint…

[Beantwoorden]


Door Ivon op 2 mei 2018 17:57

Ik heb het trio-highlighter palette (The Loumanizers) van The Balm en gebruik inderdaad ook bijna alleen Mary-Lou..
Die ijzige tint staat je ook juist heel tof hoor! Met een donkerpaarse intense lipstick creëer je er een lekkere ‘duistere’ look mee, hou ervan!

[Beantwoorden]


Door Emke op 6 mei 2018 10:56

Ja, heel mooi! Zelf nog niks van Ofra geprobeerd maar het ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 8 mei 2018 22:25

Mooi palette, maar herkenbaar dat niet alle kleuren gebruikt gaan worden. Zelf merk ik dit ook met dit soort paletten. Liefs soraya

[Beantwoorden]