Herfst foto’s #13

Officieel is het nog herfst, maar met het pak sneeuw dat er vorige week viel, kan ik dat bijna niet geloven. Ik heb er heel erg van genoten, ik hoopte al jaren op een flinke sneeuwbui in mijn woonplaats Amsterdam en EINDELIJK was het zo ver! Ook kocht ik een kerstoutfit en kerstkado’s, dus kijk vooral even mee naar de flinke stapel foto’s!

Vrijdag waren Jeffrey en ik vrij en aten we wederom bij Sushito. Dit keer bestelden we op aanraden eens geen poké bowl, maar een sushi burrito. Ook heel erg lekker, maar wel lastig eten.

En ondertussen zag ik dat er hagel en een beetje sneeuw viel. Zou het…?

Er is al veel uitverkoop, super handig voor het kopen van kerstkado’s en een mooie kerstoutfit.

Kerstoutfit is in the pocket!

Er leek weer wat sneeuw te vallen, maar overtuigend was het nog niet.

Zaterdag kochten Jeffrey en ik de kerstboom, die we naar huis tilden.

Ik pakte de eerste kado’s in.

En we aten lekker simpel, een pastasalade. Met een dekentje en een aflevering van Will & Grace op de bank.

Zondagochtend kwamen we erachter dat we per ongeluk een boom met kluit hadden gekocht. Oeps. Gelukkig vond ik ergens achterin de kast nog een pot waar hij perfect in paste. Even wat water geven… en de boom staat!

Tadaaa! Zoals elk jaar weer lekker scheef, met te weinig lichtjes en alle kleuren ballen.

Deze kreeg ik van Jeffrey kado ❤️

Ondertussen was het flink gaan sneeuwen. Goed ingepakt, tijd om naar buiten te gaan!

❤️❤️❤️

Ik wandelde met Jeffrey door de sneeuw, maar we warmden ook even op bij een caféetje met koffie.

ZOVEEL SNEEUW.

Weer thuis, op de bank met nog steeds sneeuw als uitzicht. Dit maakte me zo ongelooflijk blij. Ik heb heel lekker en lang gewandeld en heel veel foto’s gemaakt. Ik heb mijn buurt nog nooit zo mooi in de sneeuw gezien.

’s Avonds gingen we gourmetten. Kerstmuziek erbij… Ik had echt al het gevoel dat het Kerst was.

We klapten de grill open (die ik doorgaans als tosti-ijzer gebruik) en dat werkte perfect! Dit was zo leuk en gezellig.

En om de dag helemaal perfect af te sluiten gingen we in bad met deze heerlijke Christmas Sweater Bath Bomb van Lush.

Zo mooi! En die geur van kruidnagel: heeerlijk.

Maandag ging ik na weer aan het werk. Mijn Dior bestelling kwam binnen, de inhoud laat ik deze week nog zien!

Ondertussen sneeuwde het vrolijk door.

Toen Jeffrey ’s avonds terugkwam uit zijn werk gingen we nog even naar buiten. Er lag zo’n enorm pak!

Zo leuk ❤️

Nog steeds genieten.

Dinsdag had ik een Kerst’borrel’ bij PR bureau Coty. Het zonnetje scheen super mooi en alle trams reden weer normaal, dus ik was zo op de bestemming.

De locatie was prachtig aangekleed als winterwonderland.

Inclusief Eiffeltoren!

En natuurlijk met lekkere hapjes.

Woensdag was Jeffrey vrij en gingen we de stad in om kerstkado’s te kopen. Onderweg naar de winkels liepen we langs Van Stapele. Ik had de beroemde koekjes nog nooit geprobeerd, tijd om daar verandering in te brengen.

Ik vergat het koekje zelf te fotograferen, maar hij was érg lekker.

Shop shop shop…

Couldn’t resist.

Jeeej, Kerst!

Nog meer Kerst!

Mijn buren wisselen continu, er wordt hier vaak en veel verhuisd. Toch heb ik één paar directe buren, die er net als ik sinds het begin wonen. Ze zijn onwijs aardig en hebben onlangs een baby gekregen! Zo bijzonder. We kregen donderdag dit mega lieve geboortekaartje.

Ik deed een poging tot het opnemen van een video voor de kerstboom.

En tot slot kreeg ik de jaarlijkse oliebollen van mijn webhost Exonet binnen. Weer super lief, bedankt!

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #12
Herfst foto’s #11
Herfst foto’s #10

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 18 december 2017 06:08

Klinkt als een heerlijke weer. Zondag bleef bij ons de sneeuw pas liggen en dat vond ik echt heer-lijk. Op maandag, dinsdag en woensdag was het vooral glibberen geblazen naar het werk en terug naar huis haha. Gelukkig was het woensdag weg. Leuk dat de Kerst periode weer is aangebroken, mijn 1e borrel is ook alweer achter de rug.

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 december 2017 07:21

Love sneeuw! Bij ons bleef de sneeuw helaas niet liggen, hopelijk valt er voor de kerst nog wat meer!

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 december 2017 07:23

Ik vind een flink pak sneeuw altijd erg mooi en bijzonder. Alleen dag twee als de poedersneeuw in ijs en vieze drap verandert ben ik er snel klaar mee haha.

Oe ben benieuwd wat er in het Dior pakketje zit.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 18 december 2017 08:43

Wat een gezelligheid allemaal! Ik ben benieuwd naar je Dior bestelling.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 18 december 2017 08:47

Wat een heerlijke week! Ik zag de sneeuwval al aankomen, die kou en hagel die voorafgaande bezig was. Natuurlijk ging iedereen ham toen het sneeuwde en zat mijn hele feed vol met fashion outfits in de sneeuw of bij het raam, ik moest natuurlijk ook eraan mee doen! Helaas was de sneeuw voor mi geen pretje want ik was maandag bijna 3 uur bezig om van Alkmaar naar Amsterdam te komen. Eindstand heb ik die dag meer gereisd dan gewerkt want ik MOEST van de baas eerder weg zodat ik nog normaal thuis kon komen. Ik ben super benieuwd wat er in je Dior pakketje zit!

[Beantwoorden]


Door Suz op 18 december 2017 09:02

Hoi Vera.

Van welk merk is de vaas?

Gr Suz

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 09:22:

Welke vaas bedoel je?

[Beantwoorden]

Froukje antwoordt op 18 december 2017 om 12:11:

Die vaas is van het Restaurant Sushito.

[Beantwoorden]

Pilar antwoordt op 21 december 2017 om 15:15:

Bedoelt ze niet de pot van de kerstboom ;p?

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 december 2017 09:10

Ik vind jullie boom er echt leuk uit zien, lekker klein en vrolijk! I like it! En die foto van jou in de sneeuw is echt prachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 18:05:

Lief, dankjewel Loes!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 december 2017 09:31

Wat leuk om te lezen dat je zo positief was over de sneeuw! Ik vind het zelf niet zo leuk, maar ik ben ook echt geen wintermens. Wel vind ik het er mooi uitzien als je lekker warm binnen zit.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 december 2017 10:51

Wat een leuke foto’s! Ik was ook echt helemaal happy door de sneeuw!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 december 2017 11:03

Heyyyy, dat van die grill vind ik echt vet slim!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 18:04:

Ja he! Ik was er zelf ook nooit op gekomen, maar het werkte top.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 december 2017 13:49

looooove deze overzichten :D awesome foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Anne - YouStyle.nl op 18 december 2017 14:09

Wat een winterse shoplop. Lovely!

[Beantwoorden]


Door anna op 18 december 2017 15:12

Oh die oliebollen, heerlijk! Daar heb ik nu mega veel zin in, haha. Jouw foto’s in de sneeuw zijn zo leuk geworden, ik heb er zelf helemaal niks mee haha! Het ziet er inderdaad mooi uit maar het leven is dan ineens zooooo onhandig of zo :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 18:03:

Ik heb ook zoveel zin in heerlijke warme verse oliebollen van de bakker! Vorig jaar zulke lekkere gehad, kan ik nog steeds van dromen haha!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 december 2017 16:58

Oh ik kijk al uit naar wat er in je Dior bestelling zit! ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 18:04:

Morgen! :D

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 december 2017 21:46

Ik haaaaat sneeuw haha :P En ik houd ook al niet zo van Kerst. Maar toch vind ik je verslag erg leuk om te zien. Wat blijft Lush toch heerlijk hè?

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 december 2017 23:25

Hey vera, welk licht gebruik jij op je camera?
Liefs

[Beantwoorden]


Door joy op 19 december 2017 12:16

Die kou en sneeuw is toch net een tikje minder als je elke dag om kwart over 6 in de trein moet zitten. Het ziet er lollig uit, maar ben ZO blij dat het weer weg is! Voor de foto is het leuk, zeg maar ;)

[Beantwoorden]


Door Ines op 19 december 2017 15:22

Weer mooie foto’s, Vera!
Wij gingen vorig weekend naar de Efteling met ons dochtertje van 2,5 jaar. Zij had nog nooit zo veel sneeuw gezien en gevoeld vooral! Ze vond er maar niks aan :-D Maar de Efteling was zoooo betoverend onder een dikke laag sneeuw, prachtig! Sindsdien is ze in de ban van Roodkapje en zegt ze telkens we buiten gaan: ‘sneeuwt niet meer mama!’

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 20 december 2017 20:22

Zo leuk om weer te zien. Ik hoop stiekem nog een beetje dat we met de Kerst ook zoveel sneeuw gaan krijgen! Wat lief ook dat je nog oliebollen cadeau kreeg!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 26 december 2017 14:28

Op de foto dat jullie de kerstboom tillen, lijkt jouw sjaal echt net een dikke slang ofzo haha! Dacht echt.. ehh? Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Ester op 1 januari 2018 17:53

Leuke foto’s. Koffie met hartje, love it! Ik ga binnenkort waarschijnlijk een barista workshop doen (iets wat ik al tijden héél graag wil) en dan leer ik dat soort dingen als het goed is ook.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 1 januari 2018 20:59

Jammer he dat de sneeuw nu alweer even weg is! Ik vond het ook zo mooi.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #2 op 5 januari 2018 15:25

[…] foto’s #1 Herfst foto’s #13 Herfst foto’s […]