Herfst foto’s #11

November is zo’n maand die met één keer knipperen zo voorbij lijkt te zijn. Het is alweer december! Wat heeeerlijk! Ik ben dol op deze periode van het jaar en voel de feestelijke sfeer nog meer dan vorig jaar. Ik ben lekker aan het werk, maar met mijn gedachten is het al Kerst en dat geeft alles zo’n anders en ontspannen gevoel. Heel gek is dat! Ik laat je weer mijn week zien, kijk mee.

Zaterdagochtend bezocht ik Joan bij Dare2Wear voor een nieuwe piercing! Ik was van te voren erg zenuwachtig, dus hoe dat is afgelopen zien jullie in de vlog van donderdag.

Na mijn bezoekje aan Joan liep ik met Jeffrey naar een plek om te lunchen.

De keuze viel op The Breakfast Club. Een goede keuze, we aten heel lekker en het was gezellig.

Zondag was het tijd om het huis compleet op te ruimen en schoon te maken. De parfums bij mijn kaptafel blijven een van mijn favoriete hoekjes van het huis.

??

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Tijdens het opruimen vond ik deze twee leuke polaroids van ons samen die ik besloot gelijk op instagram te posten.

’s Middags ging Jeffrey naar de kapper. Hij had een afspraak bij Rob Peetoom, die een salon op de bovenste etage van de Bijenkorf heeft. Met leuk uitzicht. Tof om zo op het Damrak uit te kijken.

Daarna nog even door de winkel lopen en een sale wishlist maken…

En weer fris geknipt terug naar huis met de tram.

Titanic was op TV ❤️ Ik kan al janken wanneer ik de eerste tonen van My Heart Will Go On hoor, die door de hele film verwerkt zitten.

Maandag fotografeerde ik helemaal niks en soms als ik deze foto’s verzamel weet ik van sommige dagen ook gewoon echt niet meer wat ik precies gedaan heb. Zo gek! Dinsdag ging ik aan de slag met een Dior kerstcollectie review. Dat weet ik wel ;)

’s Avonds maakte ik wortelsoep, maar die lukte niet zo goed. Beetje klonterig en niet goed gebonden. Balen.

Ik besloot mijn maantjes piercing weer in te doen en plaatste deze foto op Instagram Story. Dat bleek een beetje verwarrend, maar dit zijn dus geen nieuwe piercings!

Woensdag maakte Jeffrey een schandalig lekkere lunch. Wentelteefjes! Zonder suiker, maar wel met banaan en bacon.

Donderdagochtend was het eerste op mijn to do list het event van L’Oréal met alle lanceringen voor komende maanden.

Hotel The Dylan was omgetoverd tot Café L’Oréal. ‘Wilt u ook lipstick bij de koffie?’

Nieuwe producten werden gepresenteerd en Xelly kwam vertellen over de make-uptrends en natuurlijk hoe je een aantal van de nieuwe producten kan toepassen.

Daarna konden we rondkijken in verschillende ruimtes in het hotel en de nieuwe producten zelf proberen. Het was onwijs leuk aangekleed allemaal. In de kamer met verzorgingsproducten stonden ook deze leuke (en lekkere) kokosnoten met kokosmelk klaar.

Natuuuurlijk wilde ik de nieuwe kleuren lipstick swatchen.

??? wat is momenteel jouw favoriete kleur lipstick? Ik kies dit najaar vaak voor bruin of donkerrood ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

En dit leuke hoekje posten op insta.

De presentatie was ’s middags afgelopen. Jeffrey kwam me ophalen en we gingen samen lunchen.

❤️ Pokébowl! De kom zat zo vol dat ik de helft van de zalm ernaast gooide. Oeps… Wel mega lekker.

Weer thuis moest ik even goed kijken toen ik het buiten opeens zag sneeuwen. OMG! Helaas duurde de pret maar kort en was het natte sneeuw, dus bleef er niks liggen.

’s Avonds verraste Jeffrey me met kaasfondue. Heeeerlijk! Champignons, stukjes worst of kip en natuurlijk brood erin. Eet smakelijk!

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #10
Herfst foto’s #9
Herfst foto’s #8

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 4 december 2017 06:10

Ahhh ik hoorde inderdaad meer mensen over sneeuw donderdag.. Ik was in de omgeving van Utrecht en daar viel nog geen natte sneeuw, jammer.. Vind dat altijd wel even ‘gezellig’ om te zien, ook al blijft het (gelukkig) niet liggen. Wat heb je een fijne week achter de rug. December is zo’n leuke maand, ik ben blij dat deze maand weer is begonnen.

[Beantwoorden]


Door Naj op 4 december 2017 07:01

Is er al een video geweest over je haar? Want je zei vorige maandag dat tie online zou komen maar dat is nu dus een week geleden en in deze hetfstfoto’s zit ook geen foto van jezelf (wat jammer is want normaal wel zo is)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:00:

Donderdag!

[Beantwoorden]


Door RositaElise op 4 december 2017 07:31

Wat een fijne wek! En zo tof die persevents lijkt me echt fantastisch! En die wentelteefjes lijken me echt lekker alleen die bacon niet zo Haha!
Fijne week weer Vera; ik zit altijd in een dipje begin december herken je dat ook ergens of absoluut niet?

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:01:

Ik heb mijn dipje vaak wat eerder, maar snap heel goed dat je het nu ook kunt hebben. Ik ga deze week proberen de kerstboom op te zetten en het huis feestelijk te versieren, dat maakt het in ieder geval minder somber en gezellig en feestelijk. Misschien ook een idee om te proberen? Heeft mij voorgaande jaren wel geholpen.

[Beantwoorden]


Door Gerda op 4 december 2017 08:41

Haha die groene lipstick, zie je het voor je? Met groene lippen over straat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:02:

Ja hoor!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 december 2017 08:45

Oeh wat een leuke foto’s! Ik zag je instagram stories al voorbij komen, mega enthousiast over de sneeuw haha! Oeh en ik ben benieuwd naar de kerstcollectie van Dior, ziet er prachtig uit

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 4 december 2017 09:19

Leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar je nieuwe piercing!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:02:

Thanks Kim!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 december 2017 09:33

Oehh al dat lekkere eten, ziet er heerlijk uit! Die tas is trouwens ook echt prachtig, die blauwe op de achtergrond is gewaagd, maar ook wel heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 december 2017 10:33

Ik zit ook al helemaal in de kerstsfeer. Bij mij begint t al ergens in oktober hahaha. Ik hooo zo dat het gaat sneeuwen dit jaar met kerst (en dat het blijft liggen). Enneehh..die groene lipstick Omg ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:02:

IK OOK! Kleine kans wel :(

[Beantwoorden]


Door Tess op 4 december 2017 11:02

Super leuke foto’s weer :)
Alleen eeh.. is dit niet Herfst foto’s #10? :$.

[Beantwoorden]


Door Liset op 4 december 2017 11:18

Oh wauw, wat zien die kopjes en schoteltjes met oogjes er gaaf uit op dat event! Die moet ik ergens zien te vinden, haha. Jij weet zeker niet waar die te koop zijn? En je hebt verder een fijne week gehad, heerlijk die wentelteefjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2017 om 11:02:

Nee sorry, geen idee!

[Beantwoorden]


Door Loes op 4 december 2017 11:23

Ik ben super nieuwsgierig naar je nieuwe piercing! Zo leuk dat je je earparty aan het uitbreiden bent.

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 december 2017 11:43

mooie collectie MJ parfums :D

[Beantwoorden]


Door anna op 4 december 2017 12:20

Hier ook geen sneeuw gezien! Al heb ik een hekel aan sneeuw, van mij mag het wel wegblijven :-)… Leuke foto’s weer! Dat event van L’Oreal ziet er echt zo gezellig uit <3

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 4 december 2017 12:39

Wat heb je weer een fijne week gehad met veel lekker eten en leuke events! Ik vind het altijd zo jammer dat ik nog fulltime werk waardoor ik niet alle events kan bijwonen. Dan loop ik je helaas altijd mis ): De afgelopen dagen was het zo koud! Ik was van het weekend naar dusseldorf en onderweg ernaartoe kwamen we ook sneeuw tegen. Het word nu al echt vroeg koud, die handschoenen zitten nu standaart in mn tas!

[Beantwoorden]


Door Notesofhappiness op 4 december 2017 13:45

Ik heb al zo lang geen wentelteefjes meer op! Dit ga ik onthouden voor het weekend, ze zien er echt super lekker uit.

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 december 2017 14:22

Wat een leuke week. Je telefoon maakt echt prachtige foto’s. En wauw, die wentelteefjes, perfect!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 4 december 2017 14:25

Ah, wat een leuke week! En weer zo veel lekker eten! ;)

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 december 2017 22:45

Ik ben super benieuwd naar hoe je de kaas fondue maakt, ziet er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 7 december 2017 17:37

Ah ik krijg spontaan zin in kaasfondue, zo lekker!!
En wat ziet dat Loreal event er leuk uit zeg

[Beantwoorden]