Herfst foto’s #8

De dagen zijn kort en donker. Maar gelukkig toch ook al lekker feestelijk. Ik ben volop bezig met blogposts en video’s in feestelijk (Kerst) thema en ik merk dat dat me heel happy maakt. Afgelopen week was ik nog steeds aan het snotteren en kuchen en daarom heb ik dit keer wat minder foto’s gemaakt. Maar niet getreurd: ik heb genoeg om je te laten zien!

Twee weken geleden brandde ik mijn wijsvinger aan een krultang, dit keer brandde ik mijn hand aan de oven. Nog ff een stukje pijnlijker. Hopelijk wordt dit geen nieuwe traditie van me, elke week een nieuwe brandblaar.

Zaterdag besloot ik mijn parfums te reorganiseren om plek te maken voor mijn geweldige nieuwe Daisy (achterin). Ik word hier zo blij van, alles kleurt ook zo mooi bij elkaar!

De regen in, boodschappen doen. Realiseer me nu dat dit ook een Daisy paraplu is, die is lekker groot en doorzichtig.

Ik probeerde m’n rode laarsjes in te lopen, die ik afgelopen zomer in de uitverkoop kocht. Nou is dit niet echt lopen, he…

Eind van de middag gingen Jeffrey en ik nog even de stad in. De nieuwe MAC Snow Ball collectie bekijken in de Bijenkorf, bijvoorbeeld. Ultiem kerstgevoel!

Ik word zo blij van al die feestelijke verlichting overal, sinterklaas en Kerst thema’s… Heerlijk. Ik wil de kerstboom al bijna gaan opzetten.

❤️❤️❤️

Omdat ik me nog steeds niet lekker voelde, deed ik alles in de langzaamste versnelling. Zo ruimde ik super traag, maar toch heel fijn mijn kledingkast op en maakte ik ruimte voor alle winterkleding.

Tijd voor wat anders! Ik miste het dragen van oorbellen te erg, dus haalde ik de piercing/oorbel uit mijn eerste oorgaatje.

Op maandag werkte ik gewoon nog steeds lekker uit bed, met een zonnetje die op de Givenchy kerstproducten scheen. Het lukte me niet helemaal om een foto te maken van hoe mooi ze glinsterden.

Dinsdag filmde ik de Eerste Indruk video met make-upproducten van YouTubers en liet daarna meteen de Jeffree Star Skin Frost vallen. Nooooo!!!

De Magioni pompoenbodem is mijn nieuwe favoriet (je zou bijna denken dat ze me sponsoren, maar dat is helaas niet zo haha), die ik belegde met groenten en salami. Dat bleek een hele lekkere combinatie, ik krijg weer trek als ik deze foto zie.

Woensdag zocht ik de reviewkast weer eens uit en kwam ik producten tegen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Check deze super schattige Essence lipstick van een oude collectie.

Herfstig make-uppie. Lipstick is MAC Cocktail Kiss (review volgt).

De eerste mandarijn van dit jaar is een feit.

Zo fijn: geschoren benen en gelakte teennagels. Nou nog even laten drogen door de lucht.

Ik ben lekker veel looks aan het maken met het Morphe Jaclyn Hill palette, maar er zitten zo ontzettend veel kleuren in het palette, het is toch elke ochtend weer moeilijk kiezen.

Jeffrey maakte een heerlijke wortelsoep als luncht.

Lookie! Met het Jaclyn Hill palette, maar ook met Ofra Dutchess, de lipstick van Nikkie!

En tot slot nog een heerlijk gerecht van Jeffrey: courgetteburgers! Die aten we terwijl we naar Alles is Familie keken. Ik heb best veel moeite met het feit dat het zo vroeg donker is en daarom probeert Jeffrey van alles om het zo gezellig mogelijk te maken. Echt super lief.

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #7
Herfst foto’s #6
Herfst foto’s #5

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 13 november 2017 06:13

Ahh verbranden doet pijn, balen! Ga daar inderdaad maar geen gewoonte van maken. Ik ben erg benieuwd naar jouw MAC lipstick review. De kleur ziet er erg mooi uit. Lief dat Jeffrey het allemaal zo gezellig maakt.

[Beantwoorden]


Door Martine op 13 november 2017 07:38

Hè Vera,
Mijn moeder gebruikt altijd een potje lavendel olie (van de reform).
Ruikt heerlijk en belangrijk, het werkt top tegen brandwonden.
Leuke en sfeervolle foto’s!
Groetjes M

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:51:

Dankjewel Martine!

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 13 november 2017 08:41

Aaii dat verbranden doet echt pijn! Wel weer leuke herfstfoto’s zeg ? Die Essencelippenstift ziet er super schattig uit. Mooie paraplu ook zeg ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:52:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 13 november 2017 08:44

Wat een fijne week heb je gehad! Ik vind het altijd heerlijk om mijn stash opnieuw in te delen, dat is elke week wel nodig als je elke dag zoveel pr pakketjes binnen krijgt. Ik heb mijn pols een keer erg verbrand aan de oven, ik heb toen gelijk de huisarts gebelt of ik kon langskomen. Zij deden verkoelende zalf erop met verband en het moest goed intrekken. De tijdens erna heb ik aloe vera gel erop gesmeerd. Het werd echt een vieze korst en nu bijna 10 jaar later is mijn litteken nog steeds erg zichtbaar :( hopelijk trekt het bij jou sneller weg.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 november 2017 09:20

Ziet eruit als een relaxte week! En Jeffrey is volgens mij echt een schatje!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 13 november 2017 10:05

Oh wauw, die MAC Cocktail Kiss ziet er geweldig uit! Is dat een nieuwe kleur uit de vaste collectie of een limited edition? De MAC Snow Ball collectie is mooi he? Ik heb er een aantal producten uit kunnen scoren waar ik heel blij mee ben :). En heerlijk zo’n pompoenbodem, die wil ik ook wel eens proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:52:

Oeh! Wat heb jij gekocht? Cocktail Kiss is vast!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 november 2017 10:36

Wat een leuke foto’s! OMG, al die Daisy’s bij elkaar, zooo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 november 2017 10:39

Au, zo’n brandblaar doet echt pijn.. Zo balen.. En die kapotte highlighter doet dan weer mentaal pijn, haha!

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 13 november 2017 11:27

Wat vervelend en pijnlijk dat je je weer hebt verbrand! Die lipstick van Nikkie is erg gaaf, staat je goed! En dat is inderdaad een schattige lipstick van essence! Uit welke collectie kwam ‘ie?

[Beantwoorden]


Door Simone op 13 november 2017 11:37

Ooooh wat lief weer van Jeffrey! Die courgetteburgers én magioni pizza lijken me trouwens ook allebei héél lekker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:52:

Jeff is altijd heel lief ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 november 2017 12:12

jezelf branden aan een oven is echt killing pijnlijk :(

[Beantwoorden]


Door romy op 13 november 2017 12:13

Hey Vera, die pizza ziet er heeeerlijk uit! Tijd om te lunchen..

Wat ik eigenlijk wel mis, is jouw eigen Benefit kit. Ik zag hem toevallig wel in de vlog van Willemijn voorbij komen, maar zelf heb je er (volgens mij) nog niets over geschreven?
XX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:53:

https://www.instagram.com/p/BbT_c5DhW63/ :)

[Beantwoorden]


Door anna op 13 november 2017 13:18

Oh no, al die brandblaren, super pijnlijk! Wat heb je trouwens veel prachtige parfums, wauw! <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 november 2017 13:41

Oh ik hoop dat je hand nu al wat beter is! Van waar heb je die kopjes voor de soep? Die zijn heel schattig en zoek er ook zo een! ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 november 2017 om 08:53:

Weet ik niet, heb ik gekregen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 13 november 2017 16:09

Al die parfums bij elkaar is echt prachtig <3 Mijn lievelingsproduct ooit!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 13 november 2017 16:14

Ik heb al zo ontzettend veel goeds gelezen over die Magioni-pizzabodems! Toch maar eens eentje in huis halen. Ze klinken zo lekker!
Wat jammer van die Skin Frost, zeg. :-(

[Beantwoorden]


Door Ivon op 13 november 2017 18:33

Wat een lieve vriend is Jeffrey toch! Echt fijn zo samen!
Als ik er even doorheen zit weet mijn vriend me gelukkig ook altijd op te vrolijken ;D
En de kerst collectie van MAC is mooooi he! Ik heb er ook voor staan kwijlen in de Bijenkorf haha.

[Beantwoorden]


Door Ine op 14 november 2017 11:55

Ik vind alle kerstverlichting zo gezellig. Zo krijg ik ook enorm veel zin om al mijn kerstversiering boven te halen. Misschien moeten we het gewoon doen? Zoella heeft haar kerstbomen alleszins al versierd ;)

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 november 2017 16:52

Ik neem mijzelf elke week wanneer ik jouw diary lees weer voor om toch eens zo’n Magioni pizzabodem te eten, maar het komt er maar niet van. Hij staat op de lijst! Wel lief zo’n vriend die alles zo gezellig maakt, hier is het ook al een volle bende van gekleurde en knipperende lampjes!

[Beantwoorden]


Door Emily Spieker op 15 november 2017 14:12

Hi Vera,

Waar is die onwijs leuke kachel van?
Het is een neppe houtkachel toch?
Hij is zo onwijs leuk! Maar ik kan hem helaas nergens vinden :(

[Beantwoorden]


Door Bella op 15 november 2017 19:50

Hi Vera,

Leuke looks weer!! Ik vroeg me wel af of jouw boden van de Magioni pizza krokant wordt? Zo ja, hoe dan haha? Laatst probeerde ik de Magioni pizza uit. De smaak was goed, maar de bodem bleef vrij zacht.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 16 november 2017 12:14

Lekker al die ongelukjes zeg, succes met je hand ditmaal. En wat een prachtige lippen weer, mooie kleuren steeds. Houd wel van het najaar al die warme donkere kleuren weer tevoorschijn komen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door kathleen Nibte op 17 november 2017 01:16

Oh wat mooi. Je makeup is echt heel mooi. en die Jeffree Star highlighter is op mijn shopping lijst. Dank je

[Beantwoorden]