Givenchy Les Nocturnes | Kerstlook ’17

Givenchy weet wel hoe je een kerstcollectie maakt. De Les Nocturnes kerstlook van dit jaar glinstert en fonkelt van alle kanten. De producten ogen stoer, chic én feestelijk. Ze zijn zwart als de nacht en schitteren als een feestje. Ik neem je mee de donkerte in, waar het belangrijk is om je ogen vooral niet te sluiten.

Ik heb deze producten opgestuurd gekregen van Givenchy. Een poeder, oogschaduwpalet, lipstick en mascara topcoat. De verpakkingen zijn bezaaid met glitters en op de twee doosjes is het logo als spiegeltje te zien. Het zwart steekt er prachtig bij af. De producten ogen totaal niet kitsch en toch zijn ze feestelijk en passen ze prachtig bij de Kerst.

Givenchy Prisme Libre 09 Eclats de Rose € 50,00

Givenchy La Palette Eclats Nocturne € 56,50

Givenchy Le Rouge 328 Grenat Nocturne € 35,50

Givenchy Encre a Cils 04 Éclat Violines € 28,50

Prisme Libre is een losse poeder die ik al eerder in andere varianten heb geprobeerd. De poeder is licht en heel fijn gemalen, prachtig om make-up mee te setten en de huid te matteren, maar toch ook een natuurlijke gloed te geven.

In het doosje zitten vier vakjes, met in elk vakje een andere kleur poeder. Nog in de verpakking lijken de poeders misschien heel roze, maar als je ze swatcht valt de roze kleur bijna helemaal weg. Wel valt er nog een kleine glinstering te ontdekken.

Ik tik van elke kleur een beetje in de deksel, dip daar de puff in en zet zo in delen de poeder aan op mijn gezicht. Net een kunstwerkje! Dit blijft natuurlijk niet zo zitten. Door zachtjes te deppen verdeel ik de poeder egaal over mijn huid.

Het resultaat is super mooi en natuurlijk. Wel vind ik deze roze variant voor mijn rode huid geen hele goede match. Ik denk dat de poeder vooral mooi zal staan op een huid die van zichzelf al egaal is. Ben je bleek, dan kan dit juist een hele mooie en subtiele manier zijn om wat kleur en gloed aan je gezicht toe te voegen.

En mocht je het roze ook niet zo goed vinden passen bij jouw huid, maar de poeder toch willen proberen: er zijn ook andere varianten met verschillende kleurcombinaties. Zo kun je iets zoeken wat bij jou huid(skleur) past.

Givenchy Prisme Libre 09 Eclats de Rose € 50,00

In de Les Nocturnes collectie, zit dit superschattige oogschaduwpaletje. De oogschaduws zijn vormgegeven als sterren! Onwijs tof gedaan. En op de foto’s is het misschien niet goed te zien, maar de binnenkant is ook nog eens bezaaid met gouden glitters. Waaauw.

Twinkle, twinkle, little star…

De swatches zijn helaas niet zo goed als ik had gehoopt. Vooral de pigmentatie van de eerste, paarse oogschaduw is vrij transparant. Ook lijkt Givenchy een glinsterende overspray gebruikt te hebben. Er zit wel een mooie metallic gloed overheen, maar de echte glinstering is tijdelijk.

De paarse tint op het bewegend ooglid en de gouden oogschaduw in de binnenste ooghoek heb ik aangebracht met een vochtige kwast. Anders was vooral de paarse tint echt veel te wazig en niet intens.

De kleurkeuze vind ik ook best bijzonder. Je kan er wel een feestelijke smokey ooglook mee maken, maar om die echt heel intens te laten zijn mis ik een zwarte oogschaduw. Hmmm, van dit paletje ben ik helaas niet zo weg.

Givenchy La Palette Eclats Nocturne € 56,50

Wanneer ik zo’n collectie als deze onder ogen krijg, ben ik toch ook altijd heel benieuwd naar de lipstick(s). Givenchy lipstick vind ik doorgaans niet alleen mooi vormgegeven, maar ook erg fijn in gebruik.

Dit is Grenat Nocturne, een intens rode kleur. Rood voor Kerst, natuurlijk!

De lipstick is onwijs romig, vol en intens van kleur. De dekking is top, hoewel de lipstick langs de rand wel wat slordig kan zitten.

Ondanks de zachte textuur slijt de lipstick vrij langzaam en als de glanzende laag er na een paar uur af is, zit de rode kleur alsnog op mijn lippen. Mat, net wat natuurlijker, maar nog even chique.

Givenchy Le Rouge 328 Grenat Nocturne € 35,50

Tot slot zit er in deze collectie weer een ‘Encre a Cils’: een mascara top coat. Ik ben dol op mascara top coats! Deze breng je over je gewone zwarte mascara aan en zorgt voor de perfecte feestelijke finishing touch.

Dit is Éclat Violines, een prachtige metallic paars.

Wat een prachtig effect. Glanzend metallic, in elke licht weer net even anders. De zachte applicator brengt de substantie op een gelijkmatige manier aan. I love it!

Givenchy Encre a Cils 04 Éclat Violines € 28,50

Volledige make-uplook met Givencht Les Nocturnes

De producten passen mooi bij elkaar en met deze look op, heb ik ook echt het gevoel vanavond bij een kerstdiner aan te schuiven en daarna tijdens een feestje nog even door te gaan. De producten ogen niet alleen chic en feestelijk, ze zíjn chic en feestelijk. Van het oogschaduwpaletje ben ik misschien niet zo’n fan, de lipstick en mascara top coat weten gelukkig wel hoe je een feestje moet geven.

De Givenchy Les Nocturnes kerstlook ’17 is te koop bij Douglas en de Bijenkorf.


Reacties

Door femketje op 8 november 2017 07:53

hoe cute ziet dat paletje er uit :D mooie look ook, love it <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2017 om 09:21:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 8 november 2017 08:41

De collectie ziet er alleen al heel leuk uit. Ik vind de lipstick erg mooi van kleur!

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 8 november 2017 09:23

Oh, wauw! Ik gebruik nooit oogschaduw, omdat ik dat gewoon niet kan, haha. Als ik dit zo zie wil ik mezelf er echt toe zetten om te leren omgaan met oogschaduw. Ik vind die lippenstift ook heel mooi ❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 november 2017 om 09:22:

Oefening baart kunst ❤️

[Beantwoorden]


Door anna op 8 november 2017 09:32

Wauw wat een mooie look! De lipstick vind ik echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Loes op 8 november 2017 10:50

Hele mooie collectie, vind het er zo mooi uitzien! En die totaallook is echt prachtig, heel vampy.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 november 2017 11:00

Wow, die mascara topcoat is echt ontzettend tof!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 8 november 2017 12:46

Jammer dat de oogschaduw tegenviel. Vind de lipstick inderdaad heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door ingrid op 8 november 2017 12:56

wauw wat een mooie producten! de mascara topcoat applicatior heeft wat weg van een lipgloss :p

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 november 2017 14:31

Ik vind het er wel heel mooi uitzien, vooral dat oogschaduw palletje, zo leuk vormgegeven. De look die je hebt gemaakt is mooi!

[Beantwoorden]


Door marleen op 8 november 2017 14:35

Oh, prachtig zeg! De lipstick zou ik overslaan. Ik ben zo lomp en dat zit echt binnen notime op mijn tanden vrees ik ;)

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 8 november 2017 15:19

Ik ben zo benieuwd naar 1 van die poeders; ik zie er al meerdere voorbij komen telkens. Jammer dat ze zo prijzig zijn; zeker iets wat op mijn verlanglijstje gaat!

LIEFS

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 november 2017 18:03

Ik had nog nooit van mascara topcoat gehoord, ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 november 2017 18:53

Ik vind het totaal plaatje heel erg mooi, alleen de glitter mascara ben ik zelf niet zo van

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 november 2017 20:37

Het is in ieder geval met recht een kerstcollectie, ik houd ervan!

[Beantwoorden]


Door Inna op 8 november 2017 21:08

Wauw, je ziet er zo prachtig uit met make-up. Echt een hele mooie transformatie!

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 9 november 2017 00:34

Het oogschaduwpaletje ziet er errrg leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 november 2017 06:22

YESSSS, dacht ik toen ik ‘kerstlook’ zag staan, ik vind het altijd zo leuk als die prachtige, feestelijke looks weer beginnen. Ik vind vooral de topcoat tof, wat heeft die een mooi effect. De lipstick klinkt prima, jammer dat deze bij de randjes soms minder mooi zit. Het oogschaduwpalette is niet zo mijn ding, maar in de overall look vind ik je ogen wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 9 november 2017 08:31

Wauw die lipstick is zó mooi! De verpakking van alle producten ziet er zoals gewoonlijk bij Givenchy er altijd tip top uit, een super mooi feestelijk tintje. De lipstick ziet er in de bullet heel donker uit maar vind hem toch nog vrij licht uizien op de lippen. De textuur zou voor mij niet echt perfect zijn maar de kleur is echt mooi. Ook de mascara top coat is wel een grappig dingetje, ben benieuwd of het ook goed werkt bij nepwimpers! Vast wel (;

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 november 2017 14:52

Vera,
Ik wilde even laten weten hoe blij ik ben dat je nog blogt!
De laatste tijd is youtube zo populair, maar ik vind het juist fijn om artikelen te lezen. Je filmpjes kijk ik ook heel graag, maar je artikelen met mooie foto’s vind ik heerlijk om te lezen :).

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 08:38:

Dankjewel Vera! :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 november 2017 16:33

mooie producten, maar zou er niet voor naar de winkel rennen helaas. wie weet een andere kerstcollectie wel. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Marlies op 9 november 2017 20:45

De lippenstift staat je zoooooo mooi! Prachtig geheel, had ik in de eerste instantie niet verwacht!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 november 2017 21:22

Ugh, volgens mij staat echt élk make-upproduct jou goed -hehe- Wat heb je er weer een prachtige look van gemaakt, I need this. ♥

[Beantwoorden]


Door Nanda op 10 november 2017 13:39

Oh die mascara topcoat is mooi!
Hopelijk komt er een budget variant, want 28,50 voor iets wat ik een paar keer gebruik vind ik wat enthousiast.

Vind de look in zijn geheel echt prachtig, staat je heel goed :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 november 2017 09:41

De lipstick vind ik echt ontzettend mooi zeg, wauw! De kleur is gewoon geweldig <3 De rest vind ik eigenlijk niet heel bijzonder, alhoewel de verpakking wel prachtig zijn

[Beantwoorden]