MAC Snow Ball Mini Lipstick Kit Cool

Ik krijg pas echt een kerstgevoel zodra de kerstcollectie van MAC te koop is. Die is dit jaar heel lekker koel, maar toch krijg ik het er best warm van. De MAC Snow Ball Mini Lipstick Kit in Cool werd mij opgestuurd om te proberen. Een enorm schattig tasje met daarin drie nóg schattigere mini lipsticks.

De Mini Lipstick Kit koop je in dit etuitje. Bezaait met pailletten en met een discobal aan de rits. Cute en feestelijk. Ik krijg weer dat typische kerstgevoel, ik vind dat MAC dat vrijwel elk jaar heel goed weet te vangen.

Er zijn verschillende kits in diverse thema’s. Ik heb de kit in ‘Cool’, met drie neutrale kleuren lipstick.

MAC Snow Ball Mini Lipstick Kit Cool € 29,50

Zoals al eerder vermeld zijn de lipsticks in deze kit mini. Hoe mini? Nou, best wel mini dus. Een stuk kleiner dan een full-size MAC lipstick.

Boca – Kinda Sexy – Cocktail Kiss

Kinda Sexy had ik toevallig al. Over Boca had ik al wel positieve verhalen gehoord, maar Cocktail Kiss kende ik nog niet.

Boca

Boca is een prachtige neutrale tint, die me erg aan Faux doet denken. Een koele kleur die super veelzijdig en makkelijk te combineren is. De satin finish zit comfortabel en Boca dekt mooi.

Kinda Sexy

Kinda Sexy had ik dus al. Het is momenteel een van mijn favoriete MAC lipsticks, omdat hij neutraal is maar met een warme ondertoon. Een beetje peachy. Dat staat heel fris, i like it!

Cocktail Kiss

Cocktail Kiss is een stuk donkerder. Ook een hele mooie neutrale tint, maar dan net even wat intenser. Prachtig!

Ik vind de keuze voor de Mini Lipstick Kit in Cool leuk en slim gedaan. De lipsticks hebben neutrale tinten en zijn heel draagbaar, maar toch ook alle drie verschillend van elkaar. Hoewel ik momenteel vooral vloeibare lipstick draag, blijft MAC lipstick blijft favoriet. Ze smeren zo lekker en blijven ongeveer drie uur zitten.

De MAC Snow Ball collectie is nu te koop bij alle MAC verkooppunten.


Reacties

Door Femke op 14 november 2017 06:45

Ik vind dit zo’n leuke set en ik vind alle drie de kleuren prachtig. Dit setje zou ik ook wel willen. Ik vind de mini’s ook zo leuk gedaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 november 2017 om 18:04:

Cute zijn ze he!

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 14 november 2017 07:27

Heel leuk setje! Vooral leuk als je niet te lang dezelfde kleur wilt dragen. Ik vind het ook echt heel mooie kleuren ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 november 2017 07:48

ik vind het wel erg lieve zachte kleurtjes :D me likey!

[Beantwoorden]


Door evelien op 14 november 2017 08:44

Wauw wat een prachtige kleuren! Super leuk setje zo. <3
Liefs,
Evelien

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 14 november 2017 09:02

Ik vind dit een heel leuke set! Ik heb zelf nog geen MAC lipsticks, en dan zou een setje als deze wel een leuk idee zijn :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 november 2017 09:10

Wat schattig die mini’s! Ik heb zelf Kinda Sexy al, maar de andere twee kleurtjes zien er ook erg schattig uit (:

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 november 2017 10:35

Wauw! Wat een prachtige set! Vind alle drie kleuren heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eef op 14 november 2017 11:13

Echt een mooi setje ik vind ze alle 3 mooi

[Beantwoorden]


Door Liset op 14 november 2017 12:40

Wat een leuke set! Ik zou Cocktail Kiss en Boca graag willen hebben in fullsize, want Kinda Sexy heb ik al ;). Vind het dan wel veel geld voor twee mini’s als ik deze zou aanschaffen. Tenminste, ik hoop dat Cocktail Kiss ook los bestaat!

[Beantwoorden]


Door Dana op 14 november 2017 14:27

Mooie kleuren! Misschien dat ik deze wel ga halen, aangezien ik alle 3 kleuren mooi vindt en geen van ze in bezit heb :)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 14 november 2017 14:59

Echt een leuk setje, super schattig ook die mini’s! De vormgeving doet mij niet echt aan kerst denken, dan denk ik toch eerder aan goud, rood, groen etc. Neemt niet weg dat het er heel leuk uitziet :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 november 2017 om 18:04:

Het tasje ook niet? Misschien ook wel een beetje disco ;)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 14 november 2017 15:07

Ik vind het zo’n mooie collectie, het heeft echt de perfecte kerstsfeer. Wat ik wel jammer vind is dat deze lipsticks de classic zwarte tube hebben, het zou het extra leuk maken als ze ook de gouden verpakking hadden zoals de rest van de collectie. Ik gebruik zelf ook al twee jaar alleen maar liquid lipsticks maar voor bepaalde merken zoals MAC maak ik wel een uitzondering om weer sticks te gaan gebruiken. Hele mooie kleuren, ik denk dat ze alle 3 even mooi bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 november 2017 16:54

Wat een prachtige tinten!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 14 november 2017 19:52

Ik heb Kinda Sexy ook al, hierdoor zou ik hem toch niet snel zelf kopen deze euit. Laatst heb ik de MAC-etui met 12 mini’s gekocht!! Daar had ik er nog maar 2 van in full size dus dat vond ik nog wel de moeite haha..
Het etuitje zelf is wel heel erg leuk met die pailletjes ja

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 november 2017 21:12

Vera ik wil je even dikke complimenten geven voor je filmpjes en blogposts de laatste tijd. Je maakt echt leuke filmpjes, en mooie reviews, en vooral ook hele mooie foto’s! Van alle “originele” beautybloggers van jaren geleden ben jij de enige die nog écht mooie beauty posts maakt en er veel energie in steekt! (en ook leuke buget dingen laat zien!) Ook je filmpje van Huda vs I heart Makeup vond ik zo leuk om te zien! Je ziet echt dat je er veel aandacht aan besteed.
K zal eerlijk toegeven dat je vroeger niet degene was van wie ik als eerste de filmpjes bekeek maar tegenwoordig juist wel! Ik vind het leuk dat jij echt nog veel met beauty doet ipv alle bloggers die tegenwoordig alleen maar hun dagelijkse sleur vloggen en heel af en toe een filmpje maken van wat ze hebben opgemaakt. Ieder zijn ding natuurlijk ;) maar wilde je gewoon even complimenteren :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 november 2017 om 18:05:

Thanks Mirjam! ❤️

[Beantwoorden]


Door Yara op 14 november 2017 21:47

Wat schattig! Het zijn ook nog is prachtige, roze tinten.
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Lotje op 14 november 2017 22:00

Ik vind Cocktail Kiss echt prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 november 2017 23:11

Ik word hier zo hebberig van! Heel erg fan van de Mac lipsticks en zo leuk die mini’s! Ik vind alle kleuren je prachtig staan! Cocktail Kiss en Boca verrassen me vooral! Die ken ik ook nog niet!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 november 2017 10:51

Oeh wauw, cocktail kiss is super mooi! En dat mooie zilveren tasje, oh, hebbbennnn!

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 15 november 2017 13:12

Wat een toffe kleuren! Ik zou dit setje best willen krijgen voor kerst :-)

[Beantwoorden]


Door Marielle op 17 november 2017 21:30

Wat een tof setje zo! De kleuren vind ik je erg mooi staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 november 2017 om 09:42:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 november 2017 11:55

Cocktail Kiss vind ik echt een mooie kleur

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 november 2017 13:58

Jammer dat deze set uitverkocht is ?

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 24 november 2017 om 09:33:

Ik heb hem toevallig gister nog bij douglas gekocht! Hij was daar ook direct uitverkocht maar ze hadden er een paar gereserveerd die niet zijn opgehaald.. je kan het altijd proberen! Ik ben er in ieder geval heel blij mee :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 23 november 2017 11:31

Ik vind de mini’s echt super schattig! En mooie kleuren ook. Maar ligt dit aan mij of zijn de tinten niet echt koele tinten? Vooral Kinda sexy lijkt me een best warme kleur!
Cocktail Kiss vind ik trouwens echt een super mooie kleur en ik vind hem je heel leuk staan :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 28 november 2017 19:43

wat een leuke collectie is het weer geworden van mac.en wat een leuke etui zit erbij. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Floor op 10 december 2017 19:33

Super toffe set. Ik wil heel graag de rosé mini set, iemand tips waar ik ze kan kopen (deze is alleen online verkrijgbaar). En kan ze helaas nergens meer vinden. En op mac official webshop krijg ik een foutboodschap met shipping niet mogelijk..

[Beantwoorden]