Test met mij producten van Gliss Kur!

Mijn haar kan wel een oppepper gebruiken. Het is droog, ziet eruit als touw en ik krijg het niet mooi in model. Daarom ga ik de producten van Gliss Kur testen. Dit merk staat al jaren bekend om de producten die het haar intensief verzorgen en herstellen, met verschillende lijnen als Oil Nutritive, Total Repair en Ultimate Repair. Mocht jij dit lezen en denken: ja! Ik wil met Vera mee testen! Goed nieuws, want dat kan! Je kan mij komen helpen door je aan te melden als Bloginsider.

Vorige week stond ik in een pashokje met van die grote spiegels in elke hoek. Dan zie je opeens hele andere dingen, dingen die je normaal niet ziet. Je achterkant, bijvoorbeeld. Ik stond dus in die paskamer, te kijken in zo’n spiegel in de hoek, zag mijn haar van de achterkant… en schrok me helemaal rot. Ik wist wel dat het de laatste tijd droog was en niet echt meer lekker zat, maar op dat moment zag ik pas dat het er momenteel echt uitziet als touw. Brrrr.

Dat had ik al even niet meer meegemaakt, ik vond het afgelopen jaren aardig gewoon geworden dat mijn haar vrijwel elke dag best leuk tot heel goed zat. Daarom zorgde dit wel even voor een deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik wil heel graag dat mijn haar weer gezond, glanzend en krachtig wordt! Daarom ga ik de Gliss Kur Ultimate Repair shampoo, conditioner en Every Day Oil Elixir testen.

Wil je ook meedoen? Meld je hier aan als Bloginsider en
#createyourconfidence met Gliss Kur!

Er zullen een aantal bloginsiders worden geselecteerd die de producten van Gliss Kur uit een van de lijnen krijgen opgestuurd, om die samen met mij te gaan testen. Ik ben daarbij ook heel benieuwd hoe Gliss Kur jou elke dag op je best en mooist laat voelen. Tijdens het testen zul je een aantal opdrachten krijgen om je ervaringen te delen en aan het einde zal ik de bevindingen van de Bloginsiders in een blogpost samenvatten. Ik heb er zin in!

Deze blogpost is gesponsord door Gliss Kur.

Twitter Facebook
Categorie: Haar Site | 14 november 2017 | 11 reacties

Reacties

Door An, TheBeauParlour op 14 november 2017 16:05

Ik heb helaas gekleurd haar (roze/oranje) waardoor ik alleen bepaalde merken nu gebruik. Ik heb vroeger veel shampoo’s gebruikt van Gliss Kur, hele goeie ervaring mee gehad. Ik wens de meiden (of heren) veel geluk en plezier in het uittesten van deze producten!

[Beantwoorden]


Door Britt op 14 november 2017 17:09

Ik heb me meteen aangemeld, mijn droge en ontzettend dunne, breekbare haar kan wel een oppeppertje gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 14 november 2017 19:54

Ik ga maar twee keer per jaar naar de kapper.. oeps!
Toevallig vandaag weer een afspraak gemaakt om nog voor de feestdagen te kunnen, want mijn haarkwaliteit is er met de zomer overheen ook niet beter op geworden ;-) Heb me dan ook meteen aangemeld!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 november 2017 20:56

Ik heb me ook opgegeven! Ben heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 november 2017 21:03

Super leuk!! Ik heb mijzelf aangemeld :)

[Beantwoorden]


Door Jelisa op 14 november 2017 23:08

Leuk! Als je haar niet goed zit, kan je je toch zo slecht voelen soms hé. Hopelijk dort deze shampoo veel goeds voor je haar! Ik heb me alvast aangemeld, duime’ dat ik een pakket mag ontvangen, en samen met jou mag testen!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 15 november 2017 08:51

ik kan juist helemaal niet tegen Guhl, dus doe niet mee
Het enige merk waarvan ik jeuk op mn kop krijg en viezig, touw-haar.

[Beantwoorden]

Em antwoordt op 15 november 2017 om 15:58:

Deze produkten zijn niet van Guhl ?

[Beantwoorden]


Door anna op 15 november 2017 10:50

Wat leuk zeg! Ik doe heel graag mee :-) Altijd leuk om nieuwe producten te testen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 november 2017 22:31

Ik snap je struggles precies! Ik ga morgen naar de kapper en hoop dat mijn haar er weer een beetje gezond en fris uitziet. Het lijkt mij leuk om deze producten te testen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 november 2017 14:44

Super tof, met m’n lange donkerbruine pocahontas lokken ga ik deze uitdaging aan!
Thumbs up dat ik word uitgeloot om mee te testen. :-)

[Beantwoorden]