Starskin Sunset Strips 3-step advanced pore cleansing expert system

De laatste maanden ben ik een masker verslaving aan het ontwikkelen. Ik gebruik momenteel elke week minimaal één keer een masker en het liefst elke keer een andere. Ook ben ik gefascineerd door mijn poriën en wil ik die het liefst zo schoon en onzichtbaar mogelijk zien. Daarom probeerde ik de Starskin Sunset Strips! In 3 stappen prachtige poriën zonder mee-eters? Ik ben benieuwd!

Starskin is het merk onder de maskers. Als ik een nieuw masker zoek, eindig ik eigenlijk altijd weer bij Starskin. Ze hebben veel, zijn heel vernieuwend en innovatief en de maskers werken vaak als een tierelier. Ze kosten dan ook wel wat, maar met Starskin durf ik die gok wel te wagen.

In één verpakking zit twee keer het Sunset Strips systeem. Je kunt dus twee keer de behandeling doen. Ik kocht de Sunset Strips bij Douglas, het officiële verkooppunt in Nederland.

Starskin Sunset Strips € 10,15

De behandeling bestaat uit drie stappen. Die zijn super makkelijk uit te voeren met instructies op de achterkant.

Het zakje met de 3 stappen scheur je in drie stukken. In elke stuk zit één strip en dus ook één stap van de behandeling.

1. Strip met serum aanbrengen op de neus. Opent de poriën. 10 minuten laten zitten
2. Strip aanbrengen op een vochtige neus. Reinigt de poriën 15 minuten laten zitten
3. Strip met masker aanbrengen op de neus. Verfijnt de poriën. 10 minuten laten zitten.

De tweede stap is de meest belangrijke, deze strip plakt en maakt de poriën leeg. Ik twijfel een beetje of ik deze stap helemaal goed heb uitgevoerd, want er zit niet superveel viezigheid op de strip. Hmmm…

De poriën op mijn neus ogen schoner, maar echt veel kleiner vind ik ze niet.

Na het uitvoeren van alle stappen moet ik wel zeggen dat mijn huid er goed uitziet. Schoon en rustig. Toch had ik wat meer verwacht. Ik merkte wel dat de tweede strip stevig zat, maar ik denk niet dat ik alles eruit heb gehaald wat erin zat (letterlijk ;)).

Je moet wel echt even de tijd nemen, wil je het Starskin Sunset Strips 3 stappen systeem proberen. Elke stap kost 10 of 15 minuten, dus het is niet zo dat je er ff een strip opplakt die je na een paar minuten weer eraf trekt. Hup, klaar. Daarentegen zien mijn poriën er nu wel goed uit en is mijn huid niet beschadigd, maar juist zacht en verzorgd.

De Starskin Sunset Strips koop je bij Douglas en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 15 november 2017 | 17 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Susan op 15 november 2017 09:21

Mmm ik zie niet echt verschil.. Ik sla hem over.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 15 november 2017 09:37

Ik ben eerlijk gezegd ook niet helemaal enthousiast geworden. Van dit setje met 3 stappen had ik ook wat meer verwacht.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 november 2017 10:15

Je moet er inderdaad wel echt ff tijd voor nemen! Ik zou er het geduld niet voor hebben :’)

[Beantwoorden]


Door Loes op 15 november 2017 10:26

Ik zie niet echt veel verschil, jammer.. Wel innovatief zo met drie verschillende strips!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 november 2017 10:45

Ik ben dol op dit soort strips! Ik vind die van Kruidvat tot nu toe het fijnst.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 15 november 2017 12:55

Voor zo’n ingewikkeld systeem met meerdere stappen had ik toch op z’n minst verwacht dat het je poriën ook effectief zou verfijnen.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 15 november 2017 14:04

Ik vind het sowieso al een aplausje waard dat je elke week een masker aanbrengt! :D Ik ben daar zo slecht in, ik vergeet het, heb geen zin etc… jammer dat deze niet zoveel resultaat heeft, zeker in verhouding tot de tijd die je er in steekt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 november 2017 om 09:10:

haha, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 november 2017 18:19

Jammer dat je bij stap 2 niet het idee hebt dat alles eruit hebt gehaald. Ik vind dat juist zo fijn bij zo’n strip dus denk niet dat dit setje het is voor mij. Maskers voor heel mijn gezicht vind ik heerlijk, maar doe ik veel te weinig!

[Beantwoorden]


Door Ine op 15 november 2017 19:43

Ik heb een aantal jaar geleden neusstrips volledig afgezworen. Ze droogden mijn huid zo uit! Enneeee, dat poriën zogezegd open en toe zouden kunnen gaan is dus een fabeltje, het zijn geen deuren ;-) Voor goede tips voor maskertjes en echt top skincare tips in het algemeen is de blog van Caroline Hirons echt een aanrader! Zij heeft echt mijn huid gered :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 november 2017 20:33

Ik zie er degelijk wel wat op, misschien heb je op dat moment gewoon niet veel in je poriën dat kan ook.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 16 november 2017 08:41

Ik ben bekend met de Starskin pore strips. Ik heb ze zelf van tig andere merken uitgeprobeer die vaak van Koreaanse markt afkomen (want daar zijn ze uiteindelijk onstaan, ook Starskin is gebasseerd op Koreaanse formule). De pore strips kunnen heel verschillend werken, afhankelijk hoe je huid op dat moment is en hoe goed je de plakstrip aanbrengt (dit is heeeeeel belangrijk).

[Beantwoorden]


Door Esmeé van Ratingen op 16 november 2017 10:27

Hey Vera,

Ik heb altijd neusstrips geprobeerd zonder succes, sinds kort heb ik van de kruidvat een pakje Biore met houtskool nose stript geprobeerd en WAUW! Nooit geweten dat er zoveel uit mijn poriën zou komen.

Groetjes Esmee

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 16 november 2017 11:21

Weet niet of ik blij wordt van dit masker. Zijn wel veel stappen voor een neus masker. Ik ben wel erg fan van starskin ennheb daar ook meerdere maskers van in huis. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 november 2017 11:30

Klinkt op zich goed maar toch jammer dat het resultaat niet helemaal top is…

[Beantwoorden]


Door Ine op 17 november 2017 18:04

Wat een fijne blogpost! Wel jammer dat het duurder is en toch niet zo’n top resultaat heeft..

[Beantwoorden]


Door Ivon op 18 november 2017 19:50

Pfoe je moet er best wat tijd voor nemen inderdaad, en jammer dat je dan niet super veel resultaat ziet.. toch lijkt ie me wel leuk om een keer te proberen!

[Beantwoorden]