Gigi Hadid x Maybelline | Eerste Indruk

Gewoon nóg een Eerste Indruk video deze week, omdat ik de Gigi Hadid x Maybelline collectie niet langer kon laten liggen. Deze collectie is enorm! Ik laat je swatches van alle producten zien en maak een look. Er zijn East Coast en West Coast producten, maar ook het mega Jetsetter palette is van de partij. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 november 2017 | 7 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door femketje op 12 november 2017 10:25

Ik ben sowieso al fan van de verpakking! ? love beide ooglooks ♡

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 november 2017 10:33

Wow, ik ben onder de indruk! Echt een hele toffe samenwerking. Vind de kwaliteit er ook heel mooi uit zien. Leuk ook om jou zo enthousiast te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2017 om 10:03:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 november 2017 10:36

Oh ik had al gehoopt dat hij naar Nederland zou komen! Ik had de collectie al via een Amerikaanse YouTuber gezien en was helemaal enthousiast. Ik vind de kleine oogschaduwpalletten en de lipsticks erg mooi. Die verpakking ook! Wauw :).

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 12 november 2017 22:36

Ik vind de verpakking zo top gedaan! Het zijn echt instaworthy items die het zo goed gaan doen op mijn flatlay foto’s. Ik ben ook zeker onder de indruk van de hoeveelheid verschillende producten die in haar lijn zitten, geen enkele makeup item word vergeten! Waar ik het meest naar benieuwd ben zijn de browproducten en de palette, misschien eind november maar eens goed een kijkje nemen in de etos :)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 13 november 2017 18:28

Waaah wat een toffe lijn! Vooral de highlighters en de lipstiften zien er erg mooi uit, fijn met die bijbehorende lippotloden.
Het grote palette ben ik zo niet erg enthousiast over helaas.. had me zo tof geleken!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 19 november 2017 15:45

Wat heb je hier veel aandacht aan besteed. Echt top om te zien! :-)

[Beantwoorden]