5 x de mooiste luxe make-upproducten van dit moment + gratis producten van NARS en Charlotte Tilbury!

Ik kan uren door de cosmetica-afdeling van de Bijenkorf struinen. Nieuwe parfums ruiken, crème smeren, oogschaduw swatchen en vooruit, ik heb ook nog wel even tijd voor een kleine touch-up. En als ik iets vind wat ik wil kopen, dan voelt dat echt als een cadeautje. In deze blogpost laat ik je 5 x de mooiste luxe make-upproducten van dit moment zien en vertel ik hoe je aan gratis producten van o.a Charlotte Tilbury en NARS kunt komen.

Het verzamelen van deze producten was niet moeilijk. Een aantal gebruik ik al (heel) lang, maar sommigen heb ik ook pas net ontdekt. De NARS Dual Intensity Blush bijvoorbeeld, omdat NARS eindelijk in Nederland verkrijgbaar is! Ik laat je alles zien, inclusief swatches en een look.

De producten:
– NARS Bronzing Powder Laguna
– NARS Dual Intensity Blush Frenzy
– Tom Ford Eye Color Quad Golden Mink
– Giorgio Armani Eyes to Kill Lash Ecstasy mascara
– Charlotte Tilbury Hollywood Lips Too Bad I’m Bad

NARS bronzing powder laguna

Ik vertelde onlangs in een video al hoe blij ik ben dat ik voor mijn geliefde Laguna bronzer van NARS voortaan niet meer naar Parijs of Londen hoef af te reizen. NARS is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Nadat ik dit heugelijke nieuws deelde, kreeg ik meermaals de vraag wáár dan. Bij de Bijenkorf natuurlijk. Online en in de filialen Amsterdam, Utrecht en vanaf half november ook Rotterdam.

Daarom mocht Laguna in dit rijtje niet ontbreken. Ik heb onlangs het zoveelste exemplaar opgemaakt van deze prachtige bronzer. Hij heeft de perfecte kleur, een subtiele glans waardoor hij heel natuurlijk op de huid ligt, een makkelijk blendbare formule en hij blijft de hele dag zitten.

NARS Bronzing Powder Laguna kost € 39 en shop je hier.

NARS Dual Intensity Blush Frenzy

En omdat ik zo blij ben dat NARS in Nederland verkrijgbaar is, vooruit: nog één NARS product. Naar de Dual Intensity Blush was ik al tijden ontzettend benieuwd. Uiteindelijk ben ik gevallen voor de kleur Frenzy. Een combinatie van een glanzende gouden highlighter en een matte perzikkleurige blush.

Zowel de highlighter als blush zijn in intensiteit op te bouwen en dat niet alleen, je kunt de poeder zowel droog als vochtig aanbrengen (even wat water of setting spray op je kwast sprayen). Vooral voor de highlighter kan ik dit zeker aanraden wanneer je een oogverblindende gloed op je jukbeenderen wilt hebben. Ik heb hem op de foto trouwens gewoon droog aangebracht. Ook al heel erg mooi.

NARS Dual Intensity Blush Frenzy kost € 39 en shop je hier.

Tom Ford Eye Color Quad Golden Mink

Ook Tom Ford is een prachtig luxe merk, dat zie je aan de verpakkingen. Oogschaduwdoosjes komen in een bruin suede hoesje en sluiten magnetisch. Maar je ziet het ook aan de producten zelf. De oogschaduwtinten in het Eye Color Quad in de kleur Golden Mink zijn heel intens en de eerste twee tinten zijn ook nog eens heel intens glinsterend.

Prachtig voor de feestdagen. Om jezelf kado te doen en er een ooglook voor een kerstdiner en oud & nieuw party mee te creëren, of om aan een ander te geven.

Tom Ford Eye Color Quad Golden Mink kost € 76 en shop je hier.

Giorgio Armani Eyes to Kill Lash Ecstasy mascara

Ik draag hem op alle foto’s in dit artikel: de Giorgio Armani Eyes to Kill Lash Ecstasy Mascara. Wanneer je de dop van deze mascara draait lijkt het vanwege de rode steel misschien heel even dat je een lipgloss vast hebt, maar dan komt de borstel tevoorschijn. Die voelt net als de substantie van de mascara heel zacht aan, wat erg prettig werkt. Ik vind het effect prachtig. Mijn wimpers zijn super vol en lang.

Giorgio Armani heeft ook prachtige luxe producten. De kleur rood vind ik ontzettend leuk en origineel verwerkt in de verpakking van deze mascara. Ook echt een mooi product!

Giorgio Armani Eyes to Kill Lash Ecstasy Mascara kost € 36 en shop je hier.

Charlotte Tilbury Hollywood Lips Too Bad I’m Bad

Onlangs plaatste ik al een uitgebreide review van de nieuwe liquid lipsticks van Charlotte Tilbury. Bijna alles van dit merk vind ik mooi, dat komt onder andere doordat alles roségoudkleurig is. Wanneer ik door de Bijenkorf in Amsterdam wandel word ik als een magneet naar de Charlotte Tilbury counter toegetrokken. Er staan fluwelen banken, roségouden palmbomen en er heerst een Hollywood vibe.

De Hollywood Lips in Too Bad I’m Bad vind ik prachtig gecombineerd met een neutrale ooglook. De kleur vind ik heel bijzonder, ik heb eigenlijk geen woorden om deze roodtint te omschrijven. De vloeibare lipstick voelt heel zacht aan, smeert heerlijk, dekt perfect en zit urenlang muurvast op mijn lippen.

Charlotte Tilbury Hollywood Lips Too Bad I’m Bad kost € 32 en shop je hier.

De complete look met de vijf producten gecombineerd.

Momenteel staat de Bijenkorf in het thema van ‘de Magie van Cosmetica’. Daarom zijn er speciale evenementen in de winkels, kun je inspiratie opdoen en zijn er hele gave acties.

Zo is er deze geweldige beautybox twv. €136 die je cadeau krijgt wanneer je online €99 of meer uitgeeft aan cosmetica. En ja, je ziet het goed: in de box zitten onder andere een mini NARS Orgasm blush en Charlotte Tilbury Scent of Magic parfum. Zolang de voorraad strekt en op=op!

Welke luxe producten zijn momenteel bij jou favoriet?

Deze blogpost is gesponsord door de Bijenkorf.


Reacties

Door Hannelore op 10 november 2017 17:04

Mooie producten! Ze hebben allemaal een heel chique en tijdloos design :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 november 2017 17:29

die nars dual blush is zooo pretty ;D

[Beantwoorden]


Door Rianne op 10 november 2017 17:49

Echt prachtige producten! Zeker leuk om dit te lezen nu Sinterklaas er weer aan komt, kan ik mijn wishlist weer een beetje aanvullen ;)

[Beantwoorden]


Door Seren op 10 november 2017 17:52

Wat een superleuke post en samenwerking!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 20:34:

Thanks Seren! ?

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 10 november 2017 19:01

Heel mooie producten! De ooglook en de liquid lipsticks vind ik heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 november 2017 20:13

Mooie foto’s! Wel een beetje misleidend die titel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 20:34:

Waarom vind je de titel misleidend?

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 11 november 2017 om 13:37:

Noujah, ik snap wel hoe marketing werkt en alles. Je krijgt de box gratis bij aankoop van een ander bedrag. Ook zit er niet alleen CT en Nars in. De titel zegt specifiek gratis CT en Nars, dan zou ik gratis beautybox minder misleidend vinden.

[Beantwoorden]


Door Loes op 10 november 2017 20:41

Zulke mooie producten! Laguna is hier ook groot favoriet. En een product van Tom Ford staat toch wel heel hoog op mijn wensenlijstje.

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 10 november 2017 22:17

De liquid lipsticks van Charlotte Tilbury zou ik zooo graag willen uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 november 2017 23:10

Die lippenstift! Wat een super mooie kleur zeg!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 november 2017 09:44

Too Bad I’m Bad vind ik een hele mooi lipkleur, die ga ik onthouden! Het oogschaduwpalette van Tom Ford vind ik trouwens ook prachtig! Leuk dat je zo’n box cadeau kan krijgen, ik heb nog een aantal dingen nodig wat op mn wishlist staat dus misschien ga ik wel even langs de Bijenkorf :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 november 2017 om 13:17:

Leuk! Let wel: de box krijg je alleen wanneer je online bestelt.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 november 2017 09:56

Super mooie look! En die mascara lijkt mij echt super.

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 november 2017 10:01

Die mascara geeft een prachtig effect, wauw!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 november 2017 12:39

De Charlotte Tilbury lipstick ziet er prachtig uit, maar ook het Tom Ford palette! En wat leuk dat je zo’n mooie doos met cosmetica ontvangt bij de Bijenkorf. Wel een groot bedrag wat je ineens uit moet geven, maar het is leuk bedacht.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 12 november 2017 10:37

Ohhhh Frenzy heb ik ook in mijn stash and it’s sooooo pretty! Ik moet ‘m er vaker bijpakken, nu ik de foto’s weer zie. Schitterend!
Charlotte Tilbury ben ik (nog) niet zo van, ik vind de counter (naast prachtig) een beetje ingewikkeld en de producten nog net wat duurder dan ik wil uitgeven. Maar wie weet loop ik binnenkort tegen een product aan dat ik niet kan laten liggen (scult & highlight, het settingpoeder, de wenkbrauwgel… Allemaal kanshebbers ;))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 november 2017 om 14:08:

Sculpt & Highlight is ook super mooi inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Anne | Beautybyadutchgirl op 12 november 2017 15:33

Je hebt gelijk, deze producten zien er inderdaad stuk voor stuk prachtig uit! En bedankt voor de tip, ik ga zeker kijken naar die box van de bijenkorf.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 12 november 2017 17:08

Ik ben laatst met een vriendinnetje ook gaan make-up shoppen in de Bijenkorf!
Heb nu eindelijk Nars concealer weten te scoren en ook een Dual Intensty Blush!! Moet nog productfoto’s maken, dus heb hem helaas nog niet geprobeerd haha..

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 12 november 2017 22:34

Ik bezit veel spulletjes van Nars en CT omdat het top spullen zijn en ook super mooi ogen op mijn flatlay foto’s! Mij favoriete CT product is de Instant Look in a Palette omdat het alle producten bevat voor een full makeup look. Van Nars zijn het toch de vetrouwbare blushes die het goed doen. Van TF heb ik zelf twee eye quads in Nude Dip en Honeymoon, allebei zeker het geld waard! Van Armani heb ik nog niks maar wil graag de foundations of lipstick uitproberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2017 om 08:51:

TF Honeymoon heb ik ook nog naar gekeken. Zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 13 november 2017 01:05

Wat een super mooie producten! Die lipkleur is zo pretty ❁ ❀ ❃

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 november 2017 11:32

Frenzy van NARS en de lipproducten van Charlotte Tilbury staan op mijn lijstje. zoo mooi!

[Beantwoorden]