Charlotte Tilbury Hollywood Lips Matte Contour Liquid Lipstick

Ik kan wegzwijmelen bij een passievolle ‘Hollywood Kiss’, want on screen lust en liefde, daar houd ik wel van. Off screen heb ik liever een echte kus, maar in mijn make-up vind ik een beetje Hollywood dan wel weer leuk. Dat is ook een van de redenen waarom ik fan ben van de make-up van Charlotte Tilbury. Met de nieuwe Hollywood Lips Matte Contour Liquid Lipstick haal je nog meer off screen Hollywood naar je make-uptas.

Het verbaast me niets dat Charlotte Tilbury ook met liquid lipstick komt. Ik gebruik momenteen vrijwel elke dag liquid lipstick en omdat ik de gewone lipsticks van CT al zo fijn vind, hoopte ik stiekem al dat een vloeibare variant niet al te lang op zich zou laten wachten.

Alle producten van Charlotte Tilbury zijn verpakt in het glimmend roségoud. Zo ook de Hollywood Lips. Je kunt de kleuren door de huls zien en op de achterkant staat in het rood ‘Hollywood Lips’ met een kusafdruk. Leuk gedaan!

Charlotte Tilbury Hollywood Lips Matte Contour Liquid Lipstick € 32,50

Dolly Bird – Pin Up Pink – Too Bad I’m Bad – Show Girl – Platinum Blonde
Best Actress – Charlotte Darling – Dangerous Liaison – Screen Siren

De formule van de lipsticks is heel romig en mousseachtig, toch lijken de swatches klonterig. Dat komt door de vorm van de applicator (er zit een inkeping in) en misschien ook een beetje omdat de stopper niet goed werkt. Niks ernstigs dus, het ziet er alleen niet zo netjes uit.

Dolly Bird

Roze als een roos. Een fijne, zachte tint. Mooi dat er een beetje paars in zit, dat maakt hem net even wat anders.

Pin Up Pink

Pin Up Pink is een oudroze kleur met een beetje pit.

Too Bad I’m Bad

Een slagje donkerder en wat roder is Too Bad I’m Bad.

Show Girl

Deze diep bruine/rode kleur vind ik ook erg gaaf. Een mooi vervolg op de vorige tinten.

Platinum Blonde

Nude in een perziktint, altijd fijn!

Best Actress

Iets meer geel erin, niet zo mijn ding.

Charlotte Darling

Met wat meer oranje vind ik het alweer iets mooier.

Dangerous Liaison

Donkerrood, heerlijk.

Screen Siren

En tot slot een vuurrood als grande finale.

De lipstick drogen mooi mat op, maar geven nog wel af. De dekking is goed, de kleuren brengen gelijk matig aan. Mijn lippen zijn aan de droge kant, dat zie je soms wel een beetje. Gelukkig voelt de zachte formule wel heel comfortabel aan en zijn de lipsticks makkelijk in gebruik.

De Charlotte Tilbury Hollywood Lips Matte Contour Liquid Lipstick blijft op mijn lippen tot vier uur zitten, misschien nog wel langer. De lipstick slijt geleidelijk en is makkelijk bij te werken. De kleurkeuze is zacht, natuurlijk, maar ook een beetje veilig. Heel vernieuwend of bijzonder vind ik de lipsticks dan ook niet, maar fijn, chic en kwalitatief goed zijn ze zeker wel.

Charlotte Tilbury is te koop bij de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht en hier online.


Reacties

Door Vera op 18 oktober 2017 06:59

Ziet er goed uit, vooral die knalrode is mooi. En wat een mooie ooglook heb je gemaakt! Staat je goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2017 om 14:45:

Thanks naamgenoot :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 oktober 2017 08:05

Hoewel ik ze mooi vind, ervaarde ik de testers in de winkel als minder fijn.
De gewone lipsticks vind ik geweldig, daar heb ik er inmiddels 3 van

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 18 oktober 2017 08:08

Oh wauw, daar zitten echt mooie kleuren bij! Ik ben vooral fan van de rode en oudroze tinten.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 18 oktober 2017 08:44

In deze collectie zit een mooie waaier aan kleuren! Inderdaad niet heel apart of verrassend, maar ik vind ze er toch heel leuk uitzien :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 oktober 2017 09:09

Wat is Show Girl een mooie kleur zeg! Alleen zou ik zelf deze denk ik liever in een gewone lipstick formule hebben (wel matte haha).

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 oktober 2017 09:20

Zien er mooi uit. Had er al een paar keer naar gekeken maar hoopte al een beetje dat er een review aankwam! Ben ook super benieuwd naar de highlighter en contour stick.

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 oktober 2017 09:42

Wat een prachtige producten, ze zien er zo mooi uit! Ik vind ‘Pin Up Pink’ zo ontzettend mooi vooral.

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 oktober 2017 10:17

Too bad I’m bad vind ik je prachtig staan!

[Beantwoorden]


Door Liset op 18 oktober 2017 10:26

Oh wat zien ze er mooi uit! Echt zo’n luxegevoel van vroeger geeft het. Ik ben echt onder de indruk van de mooie kleurjtes. Ik denk dat ik ga voor Too bad i’m bad en Showgirl. Die zijn prachtig voor de winter!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 oktober 2017 10:27

Jeetje ik vind ze allemaal wel mooi, maar screen siren steelt stiekem wel mijn hart.

[Beantwoorden]


Door Dana op 18 oktober 2017 11:04

Stuk voor stuk zijn het mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Itsyourblondine op 18 oktober 2017 12:09

Ik vind ze echt prachtig, en had stiekem de prijs nog wel wat hoger verwacht.. leuk cadeautje voor de feestdagen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2017 om 14:46:

Zeker :D

[Beantwoorden]


Door Sija op 18 oktober 2017 12:17

Wat een mooie kleuren zeg! Ik vind dit zo’n chique merk <3 Too Bad I'm Bad is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 18 oktober 2017 12:34

mooie kleuren zitten hierbij, staan je ook goed. ik heb een lipstick van CT waar ik zo blij mee ben, heel fijn

[Beantwoorden]


Door anna op 18 oktober 2017 13:07

Vera wat ben ik toch dol op je make-up reviews. Je foto’s zijn altijd zo mooi en duidelijk <3 Ik vind vooral de roodtinten erg mooi, nude staat mij niet zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2017 om 14:46:

Super lief Anna, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 18 oktober 2017 15:33

Dolly Bird vind ik heel mooi! Vind de verpakking ook echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 18 oktober 2017 16:20

Wat een mooie nude kleuren zitten erbij!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 18 oktober 2017 17:03

De verpakking is echt mooi en luxe! Maar nu ben ik toch meer benieuwd naar de gewone lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Anne | Beautybyadutchgirl op 18 oktober 2017 20:13

Wauw, wat een mooie lipsticks! Ik vind vooral de eerste twee erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 18 oktober 2017 20:25

Ik vind de roze tinten en Show Girl het mooist! CT is ook zo’n prachtig luxemerk.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 19 oktober 2017 07:46

Je zou de NARS Powermatte Lip Pigment ook eens kunnen proberen! Ik heb de kleur Under My Thumb en die zit prachtig en slijt heel langzaam!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 oktober 2017 19:15

Ik vind de kleuren echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 oktober 2017 10:18

Wauwie, ik vind ze echt fantastisch!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 oktober 2017 12:22

Oeh ik vind ze wel heel mooi eigenlijk, vooral de rode tinten.

[Beantwoorden]


Door Romy op 22 oktober 2017 15:52

Mooie kleuren! Ben alleen niet zo fan van de ‘brokjes’ die je ziet zitten..

[Beantwoorden]


Door Emke op 22 oktober 2017 16:02

Dolly Bird is mijn favoriet van alle kleuren!

[Beantwoorden]


Door Ish op 22 oktober 2017 18:49

wauw wat een prachtige kleuren! lekker romantisch al die roze tinten.
Ik moet zeggen dat ik je ooglook ook echt prachtig vind !
xx Ish

[Beantwoorden]


Door Kiki op 22 oktober 2017 20:50

Hai! Alhoewel ze je allemaal heel mooi staan, zie ik toch echt oneffenheden, “brokjes en stukjes” en bij sommigen ook dat ze niet goed/compleet dekken. Dan heb ik toch echt betere opties gezien die ook een stuk goedkoper zijn! Ik vraag me toch ook een beetje af waarom je daar niks over hebt gezegd, omdat je daar normaal toch best wel kritisch op bent! Helemaal niet naar bedoeld dit hoor, opbouwende kritiek ;)

[Beantwoorden]