Make-upproducten van YouTubers | Eerste Indruk

Momenteel zijn er ontzettend veel beauty YouTubers/influencers/guru’s die hun eigen producten hebben. Dat vraagt om een Eerste Indruk video! Vandaag test ik een heleboel producten voor de eerste keer. Met o.a Morphy The Jaclyn Hill Palette, Zoella Beauty en meer. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 november 2017 | 18 reacties

Reacties

Door femketje op 9 november 2017 07:55

die jeffree star highlighters moet ik echt nog eens scoren <3 oh en zijn lippies ook ofcourse!

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 november 2017 08:30

Super leuke video <3 Ik heb de highlighter van JS ook maar het enige is dat die heel snel kapot gaat als je hem laat vallen. Die van mij is dus niet meer zo mooi als die van jou haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 08:36:

Kijk de video af… :(

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 9 november 2017 08:33

Ik heb alle lashes van Mascha uitgeprobeerd maar ik vond ze persoonlijk wel okay. De bandjes van de wat dikkere lashes kon ik nauwelijks buigen waardoor de lash heletijd eraf ‘sprong’. De lijm die erbij zat was voornamelijk het probleem, je kan beter je eigen wimper lijm gebruiken. De Morphe palette van jaclyn is wel heel mooi maar heb zelf al genoeg eyeshadows in bezit. Dus voorlopig haal ik hem nog niet. Van Jeffree Star heb ik enkele liquid lipsticks en bijna alle Skin Frosts. Zijn highlighters zijn echt 1 van mijn top favorieten, ze zijn zooo mooi en gepigmenteerd! Beter dan de ABH Glow Kits ;p

[Beantwoorden]


Door Loes op 9 november 2017 09:57

Wat veel toffe producten, ben echt onder de indruk! Vind vooral de mascara van Tanya Burr er mooi uit zien, die wil ik wel eens proberen. En de highlighters van Jeffree Star zijn natuurlijk gewoon klassiekers inmiddels.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 november 2017 10:37

Leuk deze video! Het palette vind ik wel echt de knaller van de video hoor. Wat een mooie, goed gepigmenteerde kleuren. Ook ben ik wel benieuwd naar de mascara van Tanya Burr, die huls ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 november 2017 15:22

wat een mooie producten, het oogschaduw palette en de highlighter zou ik willen proberen. en wat een heerlijke positieve video is het. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Marit op 9 november 2017 15:36

Omg dat palette ?? die staat nu echt op Mn verlanglijstje
Zou jou het niks lijken om een make-up product uit te brengen? Zou me wel super gaaf lijken.
Weer een mega leuke video! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 08:36:

Zou ik heel graag willen, maar is helaas (in Nederland) niet zo makkelijk.

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 9 november 2017 16:21

Dat palette is zo mooi! De pigmentatie is zo goed en mooi zeg. Wauw!!! Heel gaaf ook al die verschillende kleuren.

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 november 2017 22:00

Vera, welke foundation van Catrice of Essence vind jij het beste werken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 november 2017 om 08:37:

Geen, helaas. Allemaal te donker voor mij.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 10 november 2017 10:01

Toen ik de titel eerst snel zag, dacht ik dat je alle favorieten van beauty youtubers in één look ging proberen! Misschien ook leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2017 om 10:02:

Oeh, ook leuk inderdaad! maar wel een beetje lastig, hebben veel favorieten ;)

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 10 november 2017 10:05

Het Jaclyn Hill palette ziet er zo gaaf uit!
Ik heb de Beautygloss wimpers in Fluffy. Die vind ik erg gaaf, maar door de dikke wimperrand heb ik wat moeite om de wimpers goed aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Kaat op 11 november 2017 13:06

Wat gaaf het pallette van Jaclyn Hill! Is t ook te bestellen in een Nederlandse webshop?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2017 om 10:02:

Nee, alleen in het buitenland.

[Beantwoorden]


Door Carla op 13 november 2017 07:13

In welke webshop zou je adviseren het Jaclyn Hill palette te kopen?

[Beantwoorden]