Essie Ring in the Bling | Winter ’17

Met de feestdagen vind ik dat nagellak elke look afmaakt. Het is de kers(t) op de taart, de piek op de boom. Het geeft net dat beetje extra. Naar de collectie van mijn favoriete nagellakmerk Essie, was ik dan ook heel benieuwd. Ring in the Bling is heerlijk feestelijk en geschikt voor zowel onder de kerstboom als tijdens oudjaarsavond.

Social-Lights – Suit & Tied – Be Cherry!
Ring in the Bling – New Year, New Hue – On Your Mistletoes

Toen deze collectie binnen kwam, kreeg ik spontaan kriebels. Ik had gelijk dat feestelijke, typische kerstgevoel. Heerlijk! De nagellakken ogen chic, glinsterend, maar toch ook fris. Er is kers(t)enrood, maar ook denneboomgroen.

Essie nagellak € 9,99

Op alle foto’s draag ik twee lagen nagellak.

Social-Lights

Wat een mooie lak! Grijs was nog nooit zo feestelijk, want de glans in Social-Lights is prachtig. Heel chic!

Suit & Tied

Karamelsaus voor op je nagels. Suit & Tied is een stijlvolle romige lak.

Be Cherry!

In een collectie voor de feestdagen mag een klassieke rode tint natuurlijk niet ontbreken. Altijd goed!

Ring in the Bling

Rood met wat extra’s, dat is Ring in the Bling. Een satijnen finish, als het lint wat je om kado’s wikkelt.

New Year, New Hue

Maar paars kan ook net zo goed. Een prachtige, volle kleur. Wat zijn jouw goede voornemens?

On Your Mistletoes

En we sluiten af met een kus onder de mistletoe. Niet zo groen als gras, maar als dennennaalden.

Weer een geweldige collectie van Essie. De nagellakken hebben nog steeds hetzelfde brede kwastje dat zo makkelijk lakt, de substantie dekt top en droog super snel. Sinds enige tijd is Rebecca Minkoff ‘color designer’ bij Essie, dus ik verwacht nog veel meer mooie collecties van haar hand. Ring in the Bling is een feestje voor je nagels!

Essie is te koop bij Etos.


Reacties

Door Femke op 5 december 2017 06:08

Wat een mooie collectie is dit weer! Ik zou alle lakjes zo dragen.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 december 2017 07:26

Leuke collectie! Ik blijf Essie ook een van de fijnste merken vinden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 december 2017 om 12:28:

Ik ook!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 december 2017 07:48

social lights vind ik wel erg mooi :D uniek kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 5 december 2017 07:53

Wow wat een mooie collectie vooral de grijze en groene kleur vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Yara op 5 december 2017 08:19

Ooh ziet er leuk uit! Ik ben vooral benieuwd naar be cherry & new year, new hue.
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 5 december 2017 09:58

Wauw, wat een mooie kleurtjes! Ring in the Bling is absoluut mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door anna op 5 december 2017 11:04

Oeh wauw, die paars-achtige tint is super mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 5 december 2017 11:24

Wat een mooie kleurtjes! Vind vooral Social-Light heel bijzonder qua finish. Tof!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 5 december 2017 14:44

Suit & Tied is mijn favoriet! Wat een mooie kleur is dat en zo geschikt voor elke dag in het jaar. Ik had me toch een andere collectie voorgesteld als ik aan bling denk, maar ik begrijp dat ze elk jaar origineel moeten blijven met het concept en niet altijd met marine blauw, emerald groen en sparkling red kunnen komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 december 2017 om 12:28:

Precies, dan vind ik dit toch wel een hele originele inzet.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 december 2017 14:45

Wauw die eerste kleur is gaaf zeg, met die glitter erin!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 december 2017 16:18

Sociaal Lights vind ik ech prachtig! (:

[Beantwoorden]


Door RIanne op 5 december 2017 17:46

Echt leuke kleuren! Vind ze ook goed bij de feestdagen passen. Ring in the bling is mijn favoriet

[Beantwoorden]


Door Ivon op 7 december 2017 17:38

Ik vind Social-Light de leukste!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 8 december 2017 11:34

Mooie kleurtjes. De lakjes van Essie zijn toch echt wel de fijnste!

[Beantwoorden]