Herfst foto’s #9

In mijn hoofd ben ik al een paar weken verder, heel gek is dat. Ik ben alleen maar bezig met alles goed plannen en uitstippelen, voor mijn blog en andere kanalen zijn de feestdagen en decembermaand(en) een belangrijke en gekke tijd. Het is nog hartstikke herfst, maar in mijn hoofd is het morgen al Kerst. Ondertussen stromen de producten om te testen binnen en dus had ik een lekker druk weekje!

Ik bestelde een speciaal ding op mijn menstruatiecup mee te desinfecteren. Bleek helemaal niet zo speciaal te zijn, gewoon een siliconen bakje wat je in de magnetron kan zetten. Hmpf.

Pakketjes! Totaal natgeregend, maar de inhoud was gelukkig oké.

Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen. De strik is ook zo perfect!

Vrijdag lanceerde mijn samenwerking met Benefit! Girlscene schreef er een super leuk artikel over.

Lipkleur van de dag: Armani Lip Magnet.

Zaterdag nam ik heerlijk in alle rust de video van zondag op.

En zondag maakte ik reviews en blogposts af. Er komt nog een artikel met looks met het Jaclyn Hill palette online!

’s Avonds was ik alleen en kroop ik op de bank met Twilight. Blijf ik gewoon zo’n leuke film vinden, schaam me er niet voor.

Maandagochtend werd er geen ontbijt op bed, maar een pakketje op bed gebracht. Nieuwe oogchaduwpaletten van Anastasia, aaah!

Van het Subculture palette maakte ik gelijk foto’s. Review volgt binnenkort!

’s Middags filmde ik de Eerste Indruk video voor donderdag.

En ’s avonds was ik weer alleen en besloot ik eindelijk maar eens de The Fault In Our Stars DVD uit het plastic te halen. Ik had de film al in de bios gezien en wilde hem nu toch weer eens kijken. Heb van begin tot eind gehuild.

Dinsdag was Jeffrey vrij en gingen we lekker lunchen in de stad.

Ik had giga veel zin in pancakes en dus viel de keuze op Mook!

Heeeerlijk.

Maple syrup, ik kan niet zonder.

We gingen nog wat winkels in omdat Jeffrey nieuwe kleding nodig had voor zijn werk en sloten daarna de middag af met koffie bij Metropolitain.

Lipstick bijwerken.

Woensdag had ik een aantal afspraken, daarna deed ik boodschappen voor het avondeten. Bij het tijdschriftenschap maakte ik een stop om de nieuwe Cosmopolitan door te bladeren. En heeee, wie hebben we daar!

Ik sliep niet zo goed dus had ik donderdag ff een kop koffie nodig om de dag een beetje wakker te starten.

Telefoon cases zijn binnen! Nu de telefoon nog…

Zoals je misschien al weet ben ik momenteel dol op maskers gebruiken en nieuwe maskers uitproberen. Dit pakketje kwam als geroepen!

Ondertussen appte Joan me piercings door. Ik wil binnenkort een daith piercing laten zetten, aaaah! Ik heb al een heel mooi ringetje met steentjes uitgekozen.

Favoriete basic make-uplook en favoriete trui ❤️ Het was een beetje gekke, wiebelige week. Nu voel ik me wel weer oké en heb ik zin om een nieuwe week te starten!

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #8
Herfst foto’s #7
Herfst foto’s #6

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 20 november 2017 06:13

Heerlijk dat Jeffrey zo’n vrije dag tussendoor had en je lekker samen de stad in bent gegaan. Leuk dat je jezelf tegenkwam in de Cosmopolitan :-). Op naar een leuke, nieuwe week.. geniet ervan :-)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:47:

Dankjewel Femke, jij ook!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 20 november 2017 06:35

Volgens mij heeft jouw piercingshop méga leuke oorbelletjes! Waar ligt ie? Ben vrijdag in Amsterdam en ‘mort’ nog een sintkado voor mezelf uitzoeken haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:47:

Dare 2 Wear, in de Jordaan! Maar er is ook een grotere ‘moedershop’ dat is classic ink and mods, die zit in een zijstraatje van de Kalverstraat.

[Beantwoorden]


Door Susan op 20 november 2017 08:16

Gaaf zo’n daith piercing joh!! Ben benieuwd naar het resultaat :D

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 20 november 2017 08:26

Wat een leuke en drukke week heb je weer gehad zeg! Super mooie trui aan het einde trouwens (lekker herfstig!). Ik ben nu ook heel erg van de maskertjes. Ik vind het heerlijk om op die manier te kunnen ‘unwinden’ van de drukke dag en heerlijk te ontspannen. Het past ook echt bij dit seizoen vind ik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:48:

Ja he, vind het daarvoor ook echt perfect.

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 november 2017 08:34

Ah die oogschaduwpaletten zien er echt heel erg mooi uit net als die pannenkoeken. Daar heb ik nu ook zin in! Dat is echt het ultieme ontbijtje.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 november 2017 08:45

Zo benieuwd naar je ervaring als je eenmaal een daith piercing hebt! Dankzij jou al een keer naar A’dam op en neer gegaan en een mooie zilveren ‘hoop’ laten zetten in m’n conch! En januari of februari twee piercings erbij in mn oorlel. Zulke mooie sieraden daar!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 20 november 2017 09:05

Twilight!!! Nu heb ik gelijk zin om hem ook te gaan kijken! Heerlijk! Ik vond je video’s weer fijn deze week! Lekker hoor die pannekoeken; hopelijk ga je deze week weer helemaal lekker in! Ben benieuwd naar je nieuwe piercing!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:49:

Dankjewel Rosita!

[Beantwoorden]


Door Kell1990 op 20 november 2017 09:27

Wat een mooie (kleur) trui! Staat je goed!
Waar heb je die vandaan? =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:49:

Vanilia :)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 20 november 2017 09:32

Oeh, ben heel erg benieuwd naar je daith piercing! Zo cool!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 november 2017 10:17

Heerlijk hè, dat pakket met de nieuwe maskers van Kruidvat. Ik heb hem ook ontvangen en ben inmiddels al lekker begonnen met het testen van de maskers :)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 20 november 2017 10:21

Ik ben altijd dol op je overzichten! En dit keer vind ik het het fijnst te lezen dat je je weer oké voelt. Kus voor je kop!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:49:

Haha, kus terug ❤️

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 20 november 2017 10:31

Wat heb je toch weer een fijne week achter de rug! Ik zie enkele pr pakketjes die ik ook binnen heb gekregen. De kruidvat doos met pepernoten was echt mijn favoriet omdat ik die avond zo erg hunkerde naar iets lekkers! Ja hoor, een zak pepernoten in een pakketje. Hahaha die kwam net op tijd. Daarnaast is het altijd fijn om te zien dat je lekker quality time hebt kunnen doen. Mijn week was druk, het is zeer chaotisch op werk maar dat is altijd zo wanneer het jaar bijna afloopt.

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 november 2017 11:45

Wat veel fijne beauty dingen deze week! Dat pakket met maskers ziet er echt heerlijk uit, wat tof om te ontvangen.

[Beantwoorden]


Door Fabienne, enjoyyourownbeauty op 20 november 2017 12:08

Super chil om de foto’s te zien en de korte beschrijving te lezen. Leuk deze persoonlijke kiekjes in jouw leven!?

Liefs
X

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 november 2017 12:08

Ooh ben erg benieuwd naar het jaclyn hill palette!

[Beantwoorden]


Door Eef op 20 november 2017 17:16

Wat een mooie foto s weer Ben benieuwd naar de oogschaduw palettes
En de gele trui is prachtig staat jou goed

[Beantwoorden]


Door Isabel op 20 november 2017 17:33

Waar is je trui van? Ik ben er echt verliefd op, staat je ook supermooi Vera!?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:49:

Dankjewel! Is van Vanilia :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 20 november 2017 19:30

Oooohhh Twilight! Ga nu meteen de film opzetten ;-)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 20 november 2017 20:35

Die pancakes zien er echt goddelijk uit!! Als ik weer in Amsterdam ben ga ik daar zeker eens heen;D

[Beantwoorden]


Door Julia op 20 november 2017 22:02

Oeeh subculture pallet! Wanneer komt de review online? Ik ben namelijk van plan om hem te kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2017 om 09:49:

Volgende week (niet kopen!)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 november 2017 22:36

Zo leuk je eigen collectie :-) En inderdaad, die nieuwe palettes zien er prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 21 november 2017 11:55

Allemaal gezelligheid! Mooie producten heb je ontvangen. En wat zie je er mooi uit op de fotos!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 22 november 2017 12:21

Kan je zo’n mooie daith ring meteen laten zetten als eerste piercing/ring? Ik was net naar een piercing shop, maar daar zetten ze hem altijd alleen met zo’n standaard ring met balletje eraan. Die vind ik nooit mooi en ben dan ook aan het kijken of ik hem ergens anders meteen met een mooie ring kan laten zetten.

[Beantwoorden]


Door via op 22 november 2017 16:59

Ik blijf me altijd verbazen hoe je zo vaak uit eten kan gaan of buiten de deur gaat lunchen. (niet financieel bedoeld maar gewoon dat je zo vaak de stad opzoekt). Ik ben totaal geen stadsmens en lunchen of ontbijten in de stad lijkt me een nachtmerrie. En het geeft mij ook veel druk want je moet je toch weer opmaken, er op uit, mensen die je zien. Ik krijg er zelfs spanningen van als ik soms je foto’s zie omdat ik het nooit zo vol zou kunnen houden.

Best grappig dat sommige mensen er wel van houden om altijd buiten de deur te zijn.

Ik vind je blogs erg leuk en ben een fan van je dus ik bedoel het niet vervelend. ik vind het knap dat je dit zo kan doen.

[Beantwoorden]


Door Silke Saudemont op 25 november 2017 10:23

Oh, ik heb in september ook een daith laten zetten! Moet nu nog 4 maanden wachten voordat ik er een ander, mooi juweeltje in mag zeggen. Viel goed mee om te zetten vond ik! Ik was er bang voor omdat ik veel problemen had met mijn tragus :/

[Beantwoorden]


Door Danique op 25 november 2017 11:27

Twilight ja, ben ik helemaal weg van geweest. Team Edward of team Jacob? De boeken vind ik nog steeds helemaal top, beter en gedetailleerder dan de films.

[Beantwoorden]