10 x mini reviews favoriete Rimmel producten & look!

In deze uitgebreide blogpost review ik 10 van mijn favoriete Rimmel London producten waarmee ik een dagelijkse look maak. Super fijne basic producten die ik al langere tijd gebruik, of die ik onlangs ontdekt heb. Ik vertel waarom ik ze zo fijn vind en laat je de stap-voor-stap make-uplook zien met alle producten zien.

Dit is mijn look! Wenkbrauwen in vorm, een ooglook in bruintinen en uiteraard met winged eyeliner, glans en wat kleur op mijn jukbeenderen en niet te vergeten: matte lipstick in een nudetint.

De producten op een rijtje:

1. Fix & Perfect Primer
2. Wake Me Up foundation 010 Light Porcelain
3. Hide The Blemish concealer 001 Ivory
4. Stay Matte Long Lasting Pressed Powder 003 Peach Glow
5. Brow This Way 3 in 1 Ultra Soft Powder 001 Light Brown
6. Magnif’Eyes Eye Contouring Palette
7. Waterproof Scandaleyes Bold
8. Volume Shake mascara 001 Black
9. Kate Contouring Kit 002 Coral Glow
10. The Only 1 Matte Lipstick 200 Salute

Laten we beginnen!

1. Fix & Perfect Primer

Een hele fijne basis die de huid gladder en matter maakt en zorgt dat foundation goed blijft zitten. Heeft een hele zachte substantie, smeert makkelijk uit en doet zijn werk gewoon hartstikke goed. Met deze basis blijft foundation echt langer zitten.

2. Wake Me Up foundation 010 Light Porcelain

Deze foundation gebruik ik al een aantal jaar en vind ik nog steeds fijn! De formule is fris en heeft een hele mooie en natuurlijke finish met een gezonde gloed. Hij zit totaal niet cakey, maar juist heel natuurlijk.

3. Hide The Blemish concealer 001 Ivory

Is het een lipstick? Nee, het is een creamy concealer! Ik mix deze met de Wake Me Up foundation om de huid onder mijn ogen te camoufleren én ik gebruik hem als basis onder oogschaduw.

4. Stay Matte Long Lasting Pressed Powder 003 Peach Glow

Dit is gewoon een hele fijne, matterende poeder. Hiermee ‘set’ ik de foundation en concealer en haal ik eventuele glans op de t-zone weg.

Zo. De basis is gelegd!

5. Brow This Way 3 in 1 Ultra Soft Powder 001 Light Brown

Mijn wenkbrauwen kleur ik in met de Brow This Way, dit is een wenkbrauwpoeder in een hele bijzondere vorm.

Ik gebruik de kleur 001 Light Brown. Die is perfect! In het potje zit een hele zachte applicator die de wenkbrauwen heel fijn inkleurt. In het begin is het even wennen, maar het resultaat vind ik heel mooi. Je kunt de poeder heel strak en sterk aanzetten, maar er ook op een veel zachtere manier mee inkleuren.

Door met de ogen!

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8

6. Magnif’Eyes Eye Contouring Palette

Dit is een nieuw oogschaduwpalette van Rimmel, met matte en glanzende oogschaduws in naturelle tinten. Het pigment is goed en de oogschaduws voelen heel zacht aan. Vooral de 5e oogschaduw vind ik super mooi, zo intens! Die combineer ik met andere matte tinten.

1. Ik gebruik de Hide The Blemish concealer als basis
2. Oogschaduw 5 breng ik aan op het bewegend ooglid
3. Oogschaduw 3 blend ik in de arcadeboog
4. Oogschaduw 6 zet ik aan in de arcadeboog

7. Waterproof Scandaleyes Bold

Deze vloeibare eyeliner heeft een glossy effect en een bijzonder kwastje met een bolletje aan het einde. Je kunt er een lijntje, maar uiteraard ook een wing mee maken.

Eyeliner mag natuurlijk niet ontbreken in mijn look!

8. Volume Shake mascara 001 Black

De Volume Shake mascara moet je schudden voor gebruik. Wanneer je dat doet, lijkt het alsof er een gewichtje in de tube heen en weer beweegt. Heel apart! De mascara heeft een flinke tube die op een cocktailshaker lijkt. Dat vind ik zo leuk gedaan!

Ik vind het een fijne en mooie mascara die mijn wimpers veel volume geeft. Het schudden van de mascara moet ervoor zorgen dat hij niet klontert en dat is zeker gelukt.

Tot zover de ooglook!

9. Kate Sculpting and Highlighting Kit 002 Coral Glow

Er zijn meerdere variaties van de Kate Moss Contouring Kits en deze in Coral Glow is mijn absolute favoriet. Prachtige highlighter, perfecte bronzer en een super mooie perzikkleurige blush. Het zijn precies de kleuren die ik zo mooi vind.

1. Contour
2. Highlighter
3. Blush

Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Prachtig!

10. The Only 1 Matte Lipstick 200 Salute

Het tiende en laatste make-upproduct is deze nudekleurige matte lipstick die ik al veel vaker heb laten zien. Romig, maar ook perfect mat, niet uitdrogend en heel langhoudend.

Deze perfecte zachtroze nudekleur maakt de look helemaal af!

Het eindresultaat.

Dat waren ze alle tien! 10 producten, 1 complete make-uplook. Een aantal producten ken en gebruik ik al een aardige tijd, zoals bijvoorbeeld de Kate Contouring Kit in Coral Glow en The Only 1 Matte Lipstick in Salute. Andere producten, zoals het Magnif’Eyes palette en de Volume Shake mascara heb ik pas net ontdekt. Het complete plaatje vind ik in ieder geval erg mooi!

Wat zijn jouw favoriete Rimmel London producten?

Deze blogpost is gesponsord door Rimmel London.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 21 november 2017 | 23 reacties

Reacties

Door Tess op 21 november 2017 06:18

Is de foundationkleur licht genoeg? Ik kan me herinneren dat ik hem aardig donker vond..

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 november 2017 06:24

Ik heb ook bijna al deze producten. Die eyeliner kan ik echt niet zo strak mee werken, bij jou ziet die er echt top uit. Dat de mascara eruit ziet als een cocktailshaker vind ik ook tof. Die lipstick vind ik je zo mooi staan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2017 om 08:41:

Thanks Femke!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 21 november 2017 07:38

Ik vind dat het resultaat er zeker mag wezen! Ik ben zelf ook bekend met een aantal van deze producten en Rimmel is inderdaad een heel fijn merk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2017 om 08:41:

:D

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 21 november 2017 08:20

Ik gebruik bijna nooit meer dit merk! Maar als ik dit zie word ik wel heel enthousiast! Hahaha! Leuk zeg! Ik was nog op zoek naar een fijne primer dus ik denk dat ik deze een kans ga geven! Thanks

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 21 november 2017 08:42

Ik vind het oogshaduw palette en de lipstick echt prachtig

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 21 november 2017 08:51

Ik heb vroeger de Stay Matte poeder gebruikt, echt een top product is dat! Vooral voor mijn vettige huid is het echt een life savior. Mijn zusje heeft deze ook gebruikt en heeft zelf een normale/droge huid, zelfs bij haar werkt deze poeder heel goed. De sculpting en highlighter palette is echt een mooie must have item. De blusher en bronzer zijn het beste van deze palette. Tegenwoordig maak ik weinig gebruik van de Rimmel producten, misschien toch maar een kijkje nemen naar hun mascaras!

[Beantwoorden]


Door Liset op 21 november 2017 08:54

Ik vind de foundation zelf ook heel fijn! En nu ben ik beniewd naar de concealer. Hij ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 november 2017 10:11

Wat een mooie look geworden! Ik heb die foundation ook een tijd gebruikt en vond hem zo fijn. Vind de lipkleur ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door marrie op 21 november 2017 10:16

Ik voeg me af of jij ook let op irriterende ingrediënten van de producten die je gebruikt, gezien je huid problemen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 november 2017 10:48

sinds kort gebruik ik de nieuwe foundation van Rimmel “the breathable foundation”. Deze is zeer dun/vloeibaar en bevalt mij zeer goed!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 21 november 2017 11:53

Mooie look! Ondanks dat ik eigenlijk weinig producten van Rimmel heb, hebben ze hele fijne producten. Toch maar weer is gaan kijken binnenkort..

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 21 november 2017 12:13

Heel mooie look!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 november 2017 12:13

Erg mooie daily look!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2017 om 08:42:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Eef op 21 november 2017 16:34

Die foundation gebruik ik ook is fijn en ga op zoek naar die primer
Het is een mooie look geworden lekker fris

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 november 2017 16:40

Wat leuk zo, al die producten verwerkt in een look! Er zitten echt prachtige producten tussen!

[Beantwoorden]


Door Kelly Mulder op 21 november 2017 19:36

Oeh die lipstick, prachtig kleurtje! :)

[Beantwoorden]


Door Ivon op 21 november 2017 21:52

Mooie look!! Ik gebruik zelf eigenlijk bijna nooit meer rimmel.. de blush kleur is echt heel mooi. Ik mis alleen de prijzen van de artikelen, dat had me nog wat beter geholpen in het wel of niet geïnteresseerd zijn in de producten ;D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 november 2017 21:58

Vind het een hele mooie naturel look ook met die producten :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 november 2017 13:10

Wat een leuke review! Het is een erg mooie look geworden, mooi naturel, de lipkleur is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 22 november 2017 22:12

Hi Vera, zou je misschien nog een keer een video kunnen maken over hoe jij je eyeliner aanbrengt? Vond er nog een uit 2012, vanaf je zolderkamer haha! Maar daar droeg je je eyeliner nog heel anders. X

[Beantwoorden]