Herfst foto’s #12

Joehoe! Wat een super fijne, leuke, volle, maar niet te drukke week. Echt zo’n typische week in de aanloop naar Kerst. Heerlijk! Ik geniet er echt zo van, maakt me heel blij. Ik heb dan ook lekker veel foto’s gemaakt, van toffe nieuwe producten, events, mooie dingen en lekker eten. Kijk mee!

Vrijdagmiddag filmde ik een hele leuke Eerste Indruk video met Etos producten. Komt donderdag online! Op de achtergrond brandde ik voor de gezelligheid weer eens een kaarsje.

’s Avonds bezocht ik het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Ik was als gast gevraagd voor Emma TV.

Emma TV wordt elke vrijdagavond live uitgezonden in het ziekenhuis bij kinderen op de kamer. Ook mogen er kinderen aanwezig zijn in de studio en meedoen in de uitzending. Ik ging vloggen met een aantal kinderen en we speelden een heleboel spelletjes. Dat was heel leuk om te doen. En oh ja, die klodder slagroom op de foto belandde uiteraard in mijn gezicht ;)

Ik heb respect voor de vrijwilligers die de uitzending elke vrijdagavond maken, heel knap vind ik dat en goed dat er zoiets als Emma TV is. Ik heb de rest van de week nog vaak aan de uitzending en de kinderen gedacht.

Zaterdagochtend stapte ik in de trein naar Arnhem. Het was super mistig buiten, echt van dat sinterklaas weer.

Toevallig kreeg ik na de weekvlog van donderdag al wat vragen over het dragen van oortelefoontjes met mijn nieuwe piercing. Dat gaat gelukkig best oké! Hoewel ik nu nog wel even heel voorzichtig ben, omdat de piercing goed moet helen.

Ik was al een paar weken niet bij mijn ouders geweest. Dit ‘rendier’ kende ik nog niet. Erg feestelijk in ieder geval ;)

Op facebook had ik de vintage meubelwinkel Mippies ontdekt en daar wilde ik heel graag even langs. De winkel viel niet tegen, ze hadden echt veel mooie spullen. Ik besloot wel even te wachten met kopen, omdat ik volgende maand een nieuwe bank krijg en daar alles goed op wil afstemmen.

Daarna door naar Suz! Die had ik al zoooooo lang niet gezien. Schandalig.

Ze had twee nieuwe konijnen (Vlaamse reuzen volgens mij) en die vond ik oprecht heel leuk. Lekker groot en zacht. En die oren! ❤️

’s Avonds at ik met mijn moeder en Thijs bij een nieuw Mexicaans restaurant in de stad.

Lekker veel verschillende kleine gerechten! Hou ik van.

Als ik bij mijn ouders ben moet ik natuurlijk ook in het bos wandelen. Dat deed ik zondag, met Juul en mijn ouders.

En daarna lekker de film The Pursuit Of Happyness kijken op de bank.

Ik mocht kiezen wat we ’s avonds zouden eten en eigenlijk had ik wel weer eens zin in zuurkoolschotel! Dat maak ik zelf nooit, mede omdat Jeffrey er niet van houdt. Maar mijn ouders vinden het wel lekker en dus had ik geluk. Met mijn moeder stond ik in de keuken en draaiden we super snel de schotel in elkaar.

Met een volle maag ging ik weer terug naar Amsterdam.

Maandag arriveerde mijn Zara bestelling. Jeeeej! Ik heb er een mooi nieuw jurkje bij.

Het was een relaxte dag. Ik was aan het werk, maar plofte eind van de middag lekker make-uploos met en filmpje op de bank.

Coming soon…

Deze ballon kreeg ik alweer een tijdje geleden. Hij zat vast aan een tasje met make-upproducten. De lucht is er inmiddels een beetje uit waardoor de ballon nu telkens door het huis zwiert en ik hem steeds weer ergens anders tegenkom. Bijvoorbeeld gezellig in de slaapkamer.

Op 5 december was het natuurlijk pakjesavond en hoewel ik al jaren geen sinterklaas meer vier, kreeg ik toch op de valreep nog een chocoladeletter. En wat voor één, van Versace! Moest er best wel om lachen, zo’n oerhollandse traditie gekoppeld aan een Italiaans modehuis.

En OMG, beste nieuws van dit jaar (ok, beetje overdreven): Friends komt eindelijk naar Netflix! Mijn favoriete serie! Als een trouwe fan heb ik alle afleveringen al honderd keer gezien en zou ik de DVD-box nog uit een brandend huis redden, maar toch vind ik dit geweldig nieuws.

Toch een beetje gek, zo’n sheet mask. Maar ook heel fijn.

Woensdagochtend riep Jeff opeens vanuit de woonkamer dat ik echt even moest komen kijken. Toen ik binnenkwam zag ik het (elektrische) haardje aanstaan en dacht ik dat hij bedoelde dat ik die ’s avonds per ongeluk was vergeten uit te zetten. Maar nee, mijn schoen stond voor de haard met een doosje chocolaatjes erin. Hahaha ❤️ Zo lief van sint.

En ’s middags kreeg ik óók nog een heerlijke pompoen-wortelsoep voorgeschoteld.

Back to work! Nieuwe producten en een Merry Kissmass trui van Bourjois.

Ik maakte een kleurrijke ooglook en testte weer eens de portretmodus van mijn telefoon. Blijf me erover verbazen hoe mooi en goed dat eruit ziet.

Woensdagavond ging ik naar een event!

Het Estée Lauder Companies event is elk jaar vaste prik. Er worden veel nieuwe producten van diverse merken als MAC, Bobbi Brown en Smashbox gepresenteerd.

Deze doos met Tom Ford make-up mag best bij mij onder de kerstboom belanden.

En deze geur van Jo Malone ook! Ben eigenlijk niet echt Jo Malone fan, maar deze met zeezout vind ik lekker.

Weer thuis hoefde ik me gelukkig niet druk te maken over het avondeten. Ik had van mijn moeder nog wat zuurkoolschotel meegekregen. Even opwarmen en klaar!

En kijk eens wat ik kreeg van Cosmopolitan! Een super toffe schildering als bedankje dat ik was komen spreken op het event een paar maanden geleden. Heel leuk en lief.

Donderdag had ik in het prachtige Conservatorium Hotel afgesproken met de PR dame van Christian Dior beauty.

Zo fancy en lekkere koffie! Na deze meeting kwam ik ook nog zomaar Monique van Culy.nl (en vroeger Girlscene) tegen, wat ook super leuk en onverwachts was. Daar heb ik ook nog een uur mee zitten kletsen. Ik word er blij van dat zoiets spontaan kan ?

Het was ook nog eens heel vies weer, dus wat langer binnenblijven en schuilen voor de regen was sowieso geen straf. Uiteindelijk moest ik er toch aan geloven en waagde ik me naar buiten. Op naar huis! Deze laatste weken voor Kerst hebben toch ook altijd iets magisch. Zo gezellig, alles voelt lichter aan. I love it!

Hoe was jouw week? X


Herfst foto’s #11
Herfst foto’s #10
Herfst foto’s #9

PS: volg je me al op instagram?

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 11 december 2017 | 34 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Eline op 11 december 2017 07:21

Ah super lief dat hij je schoen heeft gezet, haha. Wel lekker om verwend te worden met een chocoladeletter

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:29:

Ja, super lief en lekker!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 december 2017 08:59

Leuke foto’s! Ziet eruit als een heel gezellig weekje. Ik vind het rendier bij je ouders heel tof haha!

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 11 december 2017 om 23:10:

Jaaa… het rendier…, is echt super!!
Waar zijn ze te koop?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:30:

Niet te koop, zelfgemaakt!

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 13 december 2017 om 17:51:

Ik zie een gat in de markt!


Door Kirsty op 11 december 2017 09:13

Wat heb je een fijne week gehad! Ik vind zuurkool ook lekker, maar mijn vriend moet er ook niks van weten haha, dus eet ik het bijna nooit meer. Lief dat Jeffrey je schoen had gezet en wat gezellig zo die kachel erbij!

[Beantwoorden]


Door Rosita Elise op 11 december 2017 09:46

Wat een heerlijke week Vera! En wat lief dat hij je verraste met een cadeautje in je schoen Haha! Ik had mijn schoen ook gezet zat helaas niks in; arme ik! Hahahaha

[Beantwoorden]


Door Simone op 11 december 2017 09:48

Wat een hoop leuke dingen heb je gedaan. Dat konijn van Suz ziet er zooooo lief uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:29:

Zo knuffelbaar he!

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 december 2017 09:55

Ben benieuwd naar de eerste indruk met Etos producten! Daar kunnen vast wat pareltjes bij zitten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:29:

Yesss :D

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 december 2017 10:18

De portetmodus van iPhone is inderdaad prachtig! Vind dat je er zulke mooie foto’s mee kan maken. En EmmaTV klinkt als een heel mooi initiatief, bijzonder dat je uitgenodigd was.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 11 december 2017 10:24

Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug gehad! Ik vind het altijd mooi om te zien dat je lekker je zelf bent en af en toe ook eens een no makeup selfie deelt of met een gekke sheetmask. Op het begin vond ik het nog best lastig om mezelf te laten zien hoe ik echt ben maar ik probeer er laatste tijd juist er een sport van te maken om mezelf in de ochtend te laten zien wanneer ik net wakker word of een beetje zelfspot door een dubble chin foto te maken! Zoals altijd word ik weer jaloers van al het lekkere eten :)

[Beantwoorden]


Door Nynke | Lifetastic op 11 december 2017 10:42

Echt heel erg leuk om te zien! Je piercing is ook zo mooi, ik zou ook graag zo een willen en omg ik ben ook zoo blij dat friends op netflix komt, can’t wait!!! :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 11 december 2017 10:56

Wat tof dat je bij EmmaTV was. Leuk dagboekje weer. Grappig dat Jeffrey niet van zuurkoolschotel houdt, want mijn vriend lust dat ook niet… Jammer, want ik vind het heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 december 2017 11:03

Aaah wat een super leuke foto’s zeg, heel leuk weekje zo te zien!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 december 2017 11:03

love je earcandy (aka je gorgeous oorpiercings :D)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:29:

Thanks!!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 11 december 2017 13:27

Mss maar een kleine tip maar ik ben van België en als je Netflix in het Engels zet ipv Nederland dan kan je Friends (en nog zoveel meer!) kijken met engelse ondertitelingen. Weet niet of het ook in Nederland geld maar kwestie dat er opeens ook Nederlandse films tussenstaan in België zou het misschien ook werken bij jullie?

[Beantwoorden]


Door anna op 11 december 2017 14:16

Leuke foto’s weer! Dat lippen toilettasje van Bourjois is zo leuk he, ik heb de producten ook ontvangen! <3 En ik ben ook helemaal fan van Friends, love it!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 11 december 2017 15:22

Ahh wat eet jij altijd lekker, denk altijd bij ieder gerecht Oh lekker, Oh lekker haha. En zoooo benieuwd naar het Urban Decay oogschaduw palette!

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 11 december 2017 16:08

Weer een superleuke week zo te zien! Wat was die tafel bij Estée Lauder mooi gedekt :D Die ballon is ook echt heel leuk en grappig dat die door het hele huis ‘zweeft’. Dat rendier bij je ouders ziet er ook echt leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 december 2017 16:53

Erg leuke foto’s weer om te zien! :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 december 2017 18:11

Wat een heerlijke week!

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 december 2017 18:54

Wat een heerlijke week.. niet te vol, precies goed. Die hartjesbalon is leuk. Wat lief dat Jeffrey je schoen voor de haard had gezet en daar chocolaatjes in had gestopt.

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 december 2017 19:13

Stiekem vind ik de foute kersttrui van bourjois heel leuk.
En nieuwe make-upjes natuurlijk ook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 december 2017 om 16:29:

Ik ook!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 december 2017 23:09

Leuke week. En yesss Friends op Netflix! Kan de afleveringen inmiddels wel dromen maar toch was het ook hier super nieuws!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 14 december 2017 12:56

Lipstick junkie hier! Welke lipstick draag jij op de eerste foto?!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 15 december 2017 11:16

Wow op die foto met portretmodus lijk je wel 40 jaar haha. Komt dat door de filter?
Verder leuke foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Eva A op 17 december 2017 21:38

Ik loop stage bij Estee Lauder companies!! Zo leuk om te zien dat jij daar ook was. Die Bobbi Brown make-up remover heb ik ingepakt voor het event, echt grappig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2017 om 18:05:

Oh wat leuk!! Goede stageplek :D

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Herfst foto’s #13 op 19 december 2017 06:00

[…] foto’s #12 Herfst foto’s #11 Herfst foto’s […]