Mijn Dior bestelling | unboxing + review

Sinds enige tijd heeft Dior een bomvolle (beauty) webshop en van de PR kreeg ik een uitnodiging om daar te bestellen. Aaaah! Daar zeg ik geen nee tegen. Mijn bestelling kwam prachtig aan en dat wilde ik heel graag aan je laten zien. Natuurlijk review ik de producten ook gelijk! Het is inmiddels bijna Kerst en dit was echt een kadootje om uit te pakken…

Tadáa! De prachtige doos inclusief inhoud. Die bevatte niet alleen de bestelde producten, maar ook een aantal luxe miniaturen. Zo leuk! Een aantal kon ik zelf uitkiezen bij mijn bestelling.

Diorsnow Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++ € 82,00
Dior Backstage Eye Prime € 32,50
Dior Label Palette Blush Couleur et Lumière € 75,00

Dit zijn mijn zelfgekozen miniaturen, waaronder deze mega schattige Miss Dior Absolutely Blooming. Zo lief!

Lees verder voor mijn reviews van de bestelde producten.

John Snow, move over! Dit is Diorsnow. Deze hydraterende kussen foundation is stiekem meer huidverzorging dan make-up. Je huid moet er egaler en stralender door ogen en hij belooft na een maand gebruiken er zelfs voor te zorgen dat vlekjes verminderd zijn. Klinkt goed!

De meeste foundations van Dior beginnen bij kleurnummer 010, maar deze foundation al bij 005! Klinkt licht, dat wilde ik wel proberen. Geswatcht is hij helaas toch niet zo licht als gehoopt…

Voor – Na

Maar wat een mooi effect! Inderdaad heel egaliserend, maar ook met een gezonde gloed. De foundation voelt ook heel fijn aan. Fris en licht. Hij is helaas wel iets te donker, maar verder vind ik hem echt heel er mooi.

Aanbrengen is een makkie en mijn rode wangen zie je bijna niet meer. Hij voelt comfortabel en verzorgt zelfs mijn huid terwijl ik make-up draag. Ook blijft hij (met een primer) de hele dag zitten. Een top product!

Diorsnow Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++ € 82,00

Voor een cut crease, maar ook voor felle oogschaduws is een witte of huidskleurige basis een uitkomst. Daarom koos ik ervoor de Backstage Eye Prime te bestellen; een huidskleurige basis die in een chic potje zit. Een tube was wellicht hygienischer geweest, maar had met de substantie van deze basis niet gewerkt.

De textuur is vrij droog, de finish duidelijk mat. De basis smeert hierdoor niet gelijk heel makkelijk, maar zit wel super stevig op mijn ogen.

Ik vind het effect erg mooi. Mijn oogleden zijn egaal en de basis zorgt ervoor dat oogschaduwtinten nog meer knallen. Toch merk ik dat als ik een dun laagje aanbreng, de primer niet genoeg ondersteuning biedt. Breng ik meer aan, dan werkt hij wel heel goed maar is uitsmeren weer lastig. De primer heeft de neiging op te hopen omdat de textuur zo droog is. Hmmm, dit is niet zo’n succes.

Dior Backstage Eye Prime € 32,50

En dan het laatste product, de blush… Een ‘online exclusive’. De Dior Label blush is er in drie verschillende varianten, met ieder een prachtige vintage Dior print. Ik koos voor 011, een blush in warme perziktinten.

De blush geeft een subtiele, zachte kleur af. Hij is iets rozer (koeler) en minder perzik dan verwacht, maar de glans die erin zit had ik ook niet verwacht en daar ben ik blij door verrast!

De kleur van de blush is subtiel, maar de glow is super mooi! Excuus voor de belichting in de foto’s, ik heb ze overdag gemaakt maar het was gewoon zo donker dat ik een lampje moest gebruiken zodat je nog iéts kan zien.

De blush heeft een hele fijne, zachte textuur. Hij is heel veelzijdig en ik vind dat hij een hele mooie gezonde blos geeft. Verder ben ik gewoon dol op de look en feel van het product. De mooie print, maar ook hoe luxe het doosje aanvoelt. Hij is namelijk echt heel zwaar. Super chic! Wederom een pracht product.

Dior Label Palette Blush Couleur et Lumière € 75,00

Onderin de doos lag nog deze super leuke set met Backstage Pro mini’s! Hoe schattig zijn ze? De Lip Maximizer (tweede van rechts) draag ik ook op de laatste foto van mijn gezicht.

Dit was mijn prachtige bestelling. Ik ben heel blij met de producten, leuk om ook eens wat buiten de limited edition collecties en nieuwe lanceringen om te proberen. En alles RUIKT ook zo lekker! Vooral de foundation en blush. Wil je zelf ook wat bestellen, gebruik dan de code VERAXDIOR bij het afrekenen. Misschien krijg jij dan ook wel iets extra’s bij je bestelling…

Twitter Facebook
Categorie: High end | 19 december 2017 | 25 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Rosita Elise op 19 december 2017 07:28

Wauuuuuw wat een prachtige producten en dan ook hoe het in gepakt is! Alleen dat maakt de Dior producten al zo fantastisch! Love it!

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 december 2017 07:29

Oe! Nu is het toch wel erg verleidelijk om een bestelling te plaatsen.
Er is een foundation die ik vroeger gebruikte en graag weer opnieuw zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 december 2017 07:40

Wat een mooie producten! Vind de blush het allermooiste, mede door het printje haha. En al die mini’s, so cute!

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 december 2017 07:47

zo pretty ingepakt ook allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Willemse op 19 december 2017 08:10

De blush en mini’s vind ik prachtig

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 december 2017 08:46

Niet normaal hoe prachtig dior er altijd uitziet!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 19 december 2017 08:46

Ik keek vooral naar je piercing. ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2017 om 16:31:

:D <3

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 19 december 2017 08:50

Wauw zo snel is je review online! Ik was al super benieuwd toen we een sneakpeek van kregen. Wat super mooi verpakt is het, perfect om als kerstkado te geven. Vroeger toen ik young and reckless was gaf ik honderden euro’s uit per maand aan dure Dior items. Nu moet ik me wel echt inhouden om iets te halen maar die cushion ziet er zo fijn uit! Niet echt mijn gewenste dekking maar he, het is Dior! Natuurlijk moet ik die blusher hebben alleen maar vanwege de looks!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 19 december 2017 09:05

Wow wat een mooie producten en wat tof dat je mocht bestellen

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 19 december 2017 09:19

Wauw, prachtige producten <3

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 december 2017 10:00

Wauw, vooral de blush vind ik fantastisch!!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 december 2017 10:42

Wat een mooie producten. Van de blush had ik iets meer kleur verwacht, maar wat staat hij jou goed. Die glow is ook prachtig! Jammer dat de oogschaduwbasis hem niet is. De foundation ziet er goed uit. Die mini’s zijn ook super zeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 december 2017 11:52

Wauw wat een ontzettend mooie producten! Dior is echt mijn favoriete merk en dit ziet er dan ook weer zo goed uit. Ik ben helemaal verliefd op de blush!

[Beantwoorden]


Door anna op 19 december 2017 14:50

Wauw wat een mooie set! Die blush is echt prachtig, zo subtiel <3

[Beantwoorden]


Door Ines op 19 december 2017 15:11

Waaw die blush is prachtig! En die mini Miss Dior, hoe schattig! :-)

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 20 december 2017 09:31

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Erna op 20 december 2017 10:39

Beste M
Het Dior pakket is prachtig.
Ik zou dolgraag de oude Miss Dior parfum willen aanschaffen. Zoooooo jammer dat Dior de geur gewijzigd heeft. Wie oh wie kan mij helpen?
Thanks

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 december 2017 om 16:31:

Ja dat hoorde ik ook inderdaad! Heel jammer.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 20 december 2017 17:16

Het pakket is een plaatje om te geven (en krijgen)!
De foundation vind ik het geslaagdst, die geeft je echt een heel mooi resultaat, dekking maar toch op een natuurlijke manier :) De blush had wel wat gepigmenteerder gemogen vind ik. De mini’s daarentegen zijn natuurlijk een heel leuke extra :D

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 21 december 2017 23:44

Ik word positief afgeleid door je ear party! Mag ik vragen waar je voorste oorbel/piercing van is? ‘T gouden ringetje met het staafje eraan!

[Beantwoorden]


Door Thao op 22 december 2017 11:27

Wauw! Waar heb je die piercing vandaan?

[Beantwoorden]


Door Annefleur op 22 december 2017 12:37

Super gave unboxing! wil zelf binnenkort ook die blush bij Dior bestellen, maar hoe beslis je welke kleur je nodig hebt? heb je toevallig een goede tip?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 26 december 2017 14:31

Dat ziet er heel mooi en chique uit! :) Jammer dat de foundation niet jouw kleur is.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 1 januari 2018 21:03

De vormgeving van de producten is echt prachtig. Ik vind Dior toch alleen wel echt een te duur merk vaak helaas..

[Beantwoorden]