Zomer foto’s #13

De laatste zomerfoto’s van 2017. Ik kan het niet geloven. Jij? We hebben nog een paar dagen ‘zomer’, maar als de herfst een beetje zonnig is dan mag ‘ie van mij best beginnen. Afgelopen week had ik een bijzondere shoot, was ik bijna elke dag aan het filmen en zette ik weer veel lekker eten op de foto. Kijk mee!

Vrijdag was ik in Arnhem omdat ik ’s ochtends een afspraak bij mijn boekhouder had. 2016 lijkt alweer zo lang geleden!

Verder deed ik vrijdag niet zoveel. Ik ging met Jeffrey de stad in om een kado voor papa te kopen en verder zat ik vooral lekker in chill kleding op de bank.

Mama en Jeffrey maakten ’s avonds een hele lekkere hartige taart met salami en tomaat en na het avondeten gingen Jeff en ik weer naar huis.

Zaterdag werkte ik thuis aan mijn blog. Ik begin dat steeds fijner te vinden, werken in het weekend. Zonder inkomende mails en belletjes kan ik me super goed concentreren.

Zonnetje! Genieten.

Heerlijk.

Vaste prik: zelf belegde pizza van Magioni in het weekend.

Zondag maakte ik schoon en probeerde ik het kastje in mijn kantoor wat gezelliger in te richten.

Sinds dit jaar help ik Jeffrey vaker met koken ’s avonds, maar wanneer Jeffrey wat later werkt wil ik ook zelf een gerecht voor ons kunnen maken. Zaterdag was dat het geval, maar ik had een complete black-out. Gelukkig kreeg ik via whatsapp hulp van mijn moeder om deze simpele maar lekkere kip parmezaan te maken.

Op een bedje van rucola… klaar!

Dit is het eerste seizoen dat ik Heel Holland Bakt echt volg EN IK VIND HET ZO LEUK. Marjolein en Hans zijn mijn favorieten. En André, Janny en Robert natuurlijk.

Late maandagmiddag lunch in de Foodhallen. Kwijl.

In de Hallen vind je niet alleen de Foodhallen, maar ook de Filmhallen! Jeffrey en ik gingen naar The Big Sick.

De bioscoop is niet groot, maar super leuk ingericht. En de film was zo ontzettend mooi, realistisch en boeiend. Echt een tip, vond de acteurs ook heel fijn en geloofwaardig.

Avondeten deden we ook in de Foodhallen, we bestelden een super lekkere wrap met kip.

En ik maakte deze foto. Soms vergeet ik even hoeveel mensen me volgen, het blijft toch ook zoiets geks. Dan plaats ik een tekst die ik niet al te serieus meen en komen er zoveel en zulke lieve reacties binnen, dan voel ik me gelijk schuldig. Een goede wake-up call.

Wat heeft het afgelopen week véél geregend. Regen regen regen.

Dinsdagochtend filmde ik zelf een video en ’s middags nog eens met een productiebedrijf voor een hele leuke campagne op instagram. Binnenkort online!

’s Avonds gooide ik allemaal restjes groenten en ham op twee courgettebodems en dat smaakte verrassend goed!

Hahahah. Dit was zo leuk.

Zo’n dag.

Ik word langzaam een master in salades maken.

Benen geschoren, blijft zo’n lekker gevoel.

Donderdagochtend werd ik wakker met oranje wenkbrauwen. Boenen, boenen, boenen. Nog steeds oranje. En ik had nog wel een fotoshoot! Gelukkig wel in zwart-wit.

De shoot vond plaats in Umsjatka Studio’s, waar ik al eens geweest was voor een Smashbox event een paar jaar geleden.

Vandaag lekker dagje make-uploos gehangen met @dotanmusic en @paulbellaart ⭐️ binnenkort meer info #insidemybones

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Afgelopen lente plaatste ik een make-uploze foto met de hashtag #insidemybones, een initiatief van Dotan. Dat begon op Instagram en eindigt binnenkort in het Rijksmuseum. OMG. En ik moest dus make-uploos op de foto. Fotograaf Paul Bellaart werkt voor VOGUE en zet eigenlijk alleen maar topmodellen op de foto, dus ik vind het best spannend om mijn foto te zien. Het was in ieder geval super leuk om te doen.

Happy weer naar huis.

Maar make-uploos bleef ik niet, want ik nam ’s middags weer een video op. Die gaat donderdag live.

Ik kreeg mijn werk niet op tijd af en dus was Jeffrey zo leuk courgettesoep te maken. Hmmm… Een goede afsluiting!

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #12
Zomer foto’s #11
Zomer foto’s #10


Reacties

Door Edith-Sofia op 18 september 2017 06:56

Leuke foto’s! Wat gaaf dat project met Dotan, ben erg benieuwd naar je foto!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 september 2017 08:08

Volgens mij is je moeder een erg goede kok, het ziet er altijd zo heerlijk uit wat ze maakt!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 18 september 2017 08:43

Wat een leuke foto’s (op de regen foto na dan). Ben benieuwd naar je project met Dotan.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 18 september 2017 08:52

Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Veel lekker eten en wat ziet die salami met tomaat taart er heeeeerlijk uit. Daar heb ik wel echt trek in nu op deze vroege maandag ochtend haha. Verder zag ik dat je die week weer lekker actief was op Instagram, super fijn om te zien wat je allemaal doet. De fotoshoot ziet er goed uit en gelukkig maar dat het in zwart/wit wat vanwege je wenkbrauwen (ook al is het voor mij niet eens zo slecht)!

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 september 2017 09:15

Heerlijke week! Ik ben ook benieuwd naar je project met Dotan. Dat eten bij de foodhallen ziet er trouwens echt heerlijk uit.. Ik kan niet wachten tot dat ik weer een keer in Amsterdam ben, dan wil ik daar zeker heen!

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 september 2017 09:49

Lekkere week! Ik vind het project van Dotan tot nu toe heel inspirerend, heb al een aantal mooie foto’s voorbij zien komen.

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 18 september 2017 10:26

Oh die salami taart ziet er goed uit! Ik ben heel benieuwd naar je project met Dotan! En ik ben benieuwd naar de video die donderdag online komt! Ik zie volgens mij highlighters van MUA liggen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:37:

Klopt! Gebruik die ook in de video, super mooi.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 september 2017 11:45

die hartige taart ziet er goed uit :D

[Beantwoorden]


Door Laura J op 18 september 2017 12:49

Benieuwd naar je video van donderdag!
Zijn je wenkbrauwen nog gekleurd van die Maybelline Tattoo Brow? Ik dacht dat je in de video zei dat de ondertoon ervan wel goed was en niet echt oranje?

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 september 2017 12:50

Wat een hoop leuke foto’s! Die fotoshoot ziet er echt heel tof uit. En ik ben benieuwd naar je video van donderdag!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 september 2017 12:56

O wat heerlijk, een man die vaak kookt! Ik ben hier altijd de pineut, haha. Tenzij ik een keer van hem eis dat hij eens gaat koken. ? Hij is namelijk veel aan het werk en ik werk veel minder en ook vanuit huis, dus ja…en we willen toch op tijd eten i.v.m. kinderen en andere verplichtingen zoals clubjes/zangles en schoolbezoeken. Ben benieuwd naar de komende video. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:38:

Ben ook heel blij dat Jeffrey het doet en het zelfs leuk vindt!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 september 2017 15:19

Oh nee wat erg van je wenkbrauwen! Maar goed dat je shoot zwart wit was, kwam dat even goed uit.. en ik heb nu trouwens echt trek gekregen door die hartige taart van je moeder. Yumm!

[Beantwoorden]


Door Marie op 18 september 2017 16:58

I love HHB! En Marjolein en Hans zijn ook mijn favorieten :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 september 2017 17:07

Leuke foto’s met lekker veel eten!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 september 2017 18:06

Wat een heerlijke week Vera! Ik vind HHB ook zo leuk dit seizoen! Kip parmezaan lijkt me trouwens echt lekker, ga ik deze week eens maken :D Tof ook je fotoshoot met Dotan! Ik wil trouwens ook snel weer eens naar de Foodhallen, ik krijg honger van je fotos haha

[Beantwoorden]


Door - op 18 september 2017 20:15

De laatste tijd zit ik niet helemaal lekker in mijn vel en ik wil graag zeggen dat je wekelijkse foto’s me echt helpen om de kleine dingen te zien die zo leuk zijn aan het leven. Genieten van een geweldige pizza (of een mislukte zwanensoes) kan ook een klein hoogtepuntje in de dag zijn! Bedankt voor je positiviteit Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 september 2017 om 09:38:

❤️

[Beantwoorden]


Door Emilie op 19 september 2017 20:43

Dat geel truitje op je instagramfoto is leuk!

[Beantwoorden]


Door Saar op 20 september 2017 11:04

Mmm, al dat eten ziet er heerlijk uit!x

[Beantwoorden]


Door Anne op 20 september 2017 18:19

Hoi Vera,

Leuke foto’s weer gemaakt deze week! Die foto met je iMac scherm ziet er heel cool uit! Hoe heb je dit gedaan? :)

Xx

[Beantwoorden]


Door Mevrouw Marloes op 22 september 2017 16:34

Ik wil zo graag nog een keer naar de Foodhallen! En hahaha, die rijstwafel met pindakaas ondersteboven op de grond. Helaas te herkenbaar.

[Beantwoorden]


Door Ineke op 23 september 2017 09:34

Geweldig die fotoshoot, ben heel benieuwd naar het eindresultaat! The Big Sick wil ik zeker ook nog gaan zien :-)

[Beantwoorden]


Door Chris op 24 september 2017 15:42

Vera, leuke foto week weer :-). kun je misschien een link sturen van het kip gerecht dat je hebt gemaakt? Dat gerecht ziet er zo lekker uit :-)

Groetjes

[Beantwoorden]