Zomer foto’s #12

Het was een week van afspraken. Tandartsafspraken en zakelijke afspraken. Ik was veel buiten en onderweg. Ik probeerde zoveel mogelijk van (het laatste) lekker weer te genieten en ondertussen lekker veel leuke reviews en video’s te maken. Het was een hele fijne, gevarieerde week. Kijk mee!

Vrijdag was ik de hele dag bezig met het maken van reviews. Even een break op de bank met heerlijke aardbeien. Ik ga al het zomerse fruit zo missen!!!

Maskertje! Helemaal fris de (werk)week afsluiten.

Zaterdag maakte ik met Jeffrey schoon in huis, deden we boodschappen en meer van die weekend klusjes. ’s Middags lunchten we met een poké bowl en een nieuwe aflevering van The Vampire Diaries. Eindelijk weer een nieuwe dosis Damon! ?

Ik weet dat het niet lang meer duurt en daarom geniet ik zoveel mogelijk van de zonnige dagen die we nog hebben. Bed verschonen en alles lekker laten luchten.

Eind van de middag bezochten we Food Night aan de Javastraat. Dat was vorig jaar zo leuk dat we het ook dit jaar niet wilden missen.

Al die kraampjes, het was moeilijk kiezen…

Gestoomde buns met rundvlees.

In de rij voor kip dürüm.

Zoooo lekker!

En tot slot een puntzak churro’s om te delen.

De sfeer was goed, er was live muziek en vooral volop lekker eten. Volgend jaar weer!

Zondagochtend ging Jeffrey naar zijn werk.

Ik pakte de trein naar Arnhem.

Lekker bij mijn ouders in de tuin.

En wandelen op de heide. Niet zo paars als gehoopt, maar toch mooi.

Ik geniet echt van deze omgeving.

Weer bij mijn ouders thuis, de visjes eten geven.

En daarna onszelf. Mijn moeder maakte weer eens flammkuchen.

Maandagochtend moesten mijn moeder en ik naar de tandarts. Mijn tandarts zit nog steeds in Arnhem, maar dat vind ik niet erg. Hoef er toch niet elke week heen.

In de trein terug met schone tanden en geen gaatjes!

Dinsdag filmde ik de video met mijn beste & slechtste aankopen die gisteren online is gegaan. Het was veel gedoe me de zon en de wolken die maar heen en weer bleven gaan. Dat kan me af en toe best frustreren, het liefst zou ik werken vanuit een studio waar het licht altijd goed is.

’s Avonds kwam Jeffrey thuis van zijn werk met een zak karamel zeezout kruidnoten. OMG! Zo lekker, daar zeg ik geen nee tegen. Ook al is het pas september, I don’t care!

En ik maakte tijdens het bewerken van mijn video nog even een schaamteloze selfie omdat ik een goede haardag had.

Uit de brievenbus viste ik een bubbel envelop met daarin deze lipsticks. Review volgt snel!

Woensdag was ik de hele dag onderweg voor afspraken, terwijl het ondertussen lekker regende. Geen probleem, ik kwam overal droog aan.

Koffie drinken bij Zuivere Koffie waar deze mooie kat rustig bij het raam zat.

Na heel veel vragen van jullie, heb ik donderdag eindelijk het merk Lottie bij Kruidvat gespot! Ik heb al wel eens over Lottie geschreven, maar toen was het merk enkel nog online te koop.

Nieuwe producten van Essence… review volgt!

En hoe geweldig zijn deze kartonnetjes van Dior?

Prachtig nieuw kunstwerk op het Rokin.

Ennnn natuurlijk Hudson’s Bay. Ik was heel benieuwd naar de winkel(s). Ik vond het kleiner dan van verwacht en ook de indeling niet echt logisch, maar de sfeer vond ik wel fijn en ze verkopen er ook een aantal verrassende merken. Ik was vooral blij toen ik de schoenen van Alexander Wang spotte, de laarsjes staan al eeuwen op mijn wishlist.

Donderdagavond gingen Jeffrey en ik naar Arnhem omdat hij twee dagen vrij was en ik vrijdagochtend een afspraak met mijn boekhouder had (die net als mijn tandarts, ook nog in Arnhem zit). Tijdens onze treinreis keken we weer een nieuwe TVD aflevering, zo handig dat je nu ook films en series van Netflix kan downloaden/opslaan.

Nog even met mijn ouders zitten en wat drinken en natuurlijk knuffelen met Juul. En dan was dit alweer mijn week! De tijd vloog voorbij.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #11
Zomer foto’s #10
Zomer foto’s #9


Reacties

Door Eline op 11 september 2017 07:28

The vampire diaries is zoo leuk! Ik ben de serie nu helemaal opnieuw aan het kijken en het is zo heerlijk om na een lange dag lekker op de bank te ploffen. Fijne week!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 september 2017 om 16:20:

Ja heeeerlijk he! Love TVD :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 september 2017 07:30

Klinkt echt als een heerlijke week. Ook ik ga al het lekkere zomerse fruit erg missen. Ik ben erg benieuwd naar Hudsons Bay, die in ‘mijn’stad opent binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 september 2017 08:00

Wat een lekker weekje Vera! Ik mis de zonnige dagen nu al, had nog geen afscheid willen nemen van de zomer haha! De Hudsons Bay zou trouwens ook naar mijn stad komen, maar enkele dagen geleden las ik ineens dat het toch niet gaat gebeuren.. jammer, dan maar snel een keer elders kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 september 2017 om 16:20:

I know!!! :( En wat raar, hoezo komt de winkel toch niet?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 september 2017 08:31

Ah die kruidnoten met caramel zeezout lijken mij ook wel heel erg lekker hoor!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 11 september 2017 08:38

Lekker weekje heb je weer gehad! Ik kreeg al gelijk trek toen ik die churros zag op deze vroege ochtend haha. Ik was dinsdag ook naar de hudson’s bay geweest tijdens de opening en vond het ook zeer tegenvallen. Ik heb alle gebouwen bekeken (behalve de kids die nog niet klaar was) en ik vond het zeer klein ogen. Ook qua merken was het niet heel erg bijzonder maar de medewerkers waren wel aardig. Op de schoenen afdeling voelde ik me op me gemak, al die zwarte schoenen en enkel laarzen. Ohhh ik heb daar zo’n een zwak voor! Mijn week was rustig, had enkele events en meetings op de dinsdag, woensdag de herdenking van mijn mama die een jaar geleden was overleden en weekend lekker thuis gezeten :)

[Beantwoorden]


Door anna op 11 september 2017 09:31

Wat veel leuke foto’s! Ik krijg echt honger bij het zien van al dat lekkere eten. En oh, wat mis ik de zonnige dagen al!

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 september 2017 09:37

Ah ja ik zag dat TVD op Netflix was gezet.. Heb de laatste twee seizoenen al gezien en zit te denken om ze opnieuw te kijken haha. Je kunt nooit genoeg Damon hebben <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 september 2017 09:41

Wat een gezellige week! Donderdag opent de Hudson’s Bay in Maastricht en ik ben er heel benieuwd naar, ik ga zeker een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Liset op 11 september 2017 10:02

Wat een fijne week! Die flamkuchen zien er heerlijk uit, ben wel benieuwd naar een receptje! De food night ziet er ook al zo gezellig uit, volgens mij heb je een week gehad met allemaal lekker eten. Krijg helemaal lekkere trek hiervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 september 2017 om 16:21:

Ja i know, ik nu ook weer haha.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 september 2017 10:45

Ren en vlieg week dus voor jou. Die had ik ook. 4 keer bloedprikken bij de dierenarts met ons teefje. Een ruwharige kaninchen teckel want ze is loops en we gingen haar progesteron testen. Ondertussen de 9e verjaardag van mijn zoon regelen die dus 9 werd op 09-09? Toen na de 4e keer bloedprikken de juiste progesteron hoogte en 2 keer een dekking gedaan met onze reu die nu weer huilend bij mijn ouders zit van verliefdheid hahaha. Maar hopelijk over 30 dagen een echo en zien dat er puppy’s gaan komen. Dorpsfeest ook nog dit weekend waar ik nog even lekker met de band heb staan optreden (heb zelf mijn eigen band maar je kent je collega’s natuurlijk) toen de verjaardag en nu op maandag na de traktatie naar school te hebben gebracht voel ik me doods met mijn chronische ziektes en vermoeidheid. Maar het was het allemaal waard en dan vooral het blijde gezicht van zoonlief Jazz…..♥
Fijne week Vera ???

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 september 2017 11:10

Wat een leuke foto’s en grappig om zo de week te zien. Ziet eruit als een prettige afgelopen week x Kimberly

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 september 2017 11:23

ik moet echt eens naar het KV gaan om de nieuwe essence items te checken :D

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 september 2017 16:02

Ik ben toevallig een paar dagen geleden ook bij Hudson’s Bay binnengestapt. Ze hebben er zoveel moois! En dat zomerfruit, ja dat ga ik zeker te weten ook missen. Al ruil ik het dan weer wel graag in voor pepernoten, haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 september 2017 16:07

Haha TVD heb ik ook gevolgd! In love met Damon! Ooh die ogen met dat donkere haar! Haha de titel ‘zomer foto’s’ voelt wel misplaatst met dit herfstweer zeg! Kan het inderdaad nog even zomer blijven voor het officieel herfst is?!

[Beantwoorden]


Door Donna op 11 september 2017 17:31

Ah, die gestoomde buns zien er ZO lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 september 2017 17:31

Jaa eindelijk weer Damon kijken haha, was echt super blij om te zien dat de nieuwe afleveringen weer op Netflix staan! Toevallig moest ik vorige week ook naar de tandarts haha. Fijne week heb je gehad :D Ik ben benieuwd naar de twee lipsticks die je binnen hebt gekregen.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 11 september 2017 21:38

Ik zou de omgeving van Arnhem zo missen als ik daar wegging. Het is zoooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 11 september 2017 21:57

Oh die foodnight zag er heel erg leuk uit. Ik ga al dat zomer fruit ook zo ontzettend missen! Ik ben zo dol op aardbeien!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 11 september 2017 22:03

oh die kruidnoten.. zo lekker en haha ik ben juist altijd jaloers op je video’s. perfect daglicht, wat ik ook doe zo krijg ik het niet! maar ik begrijp je heel goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 september 2017 om 16:21:

Dankjewel, lief!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 september 2017 22:46

Aaaah Netflix voor onderweg, i love it! En ook ik ga al het heerlijke zomerse fruit zo missen…Ik heb nu trouwens super trek in zo een rundvlees bun…

[Beantwoorden]


Door Willemse op 12 september 2017 02:11

Haha we hebben er hier alweer een paar zakken chocolade pepernoten doorheen gejaagd
Wat mij betreft horen die meer bij Nederland dan alleen bij Sinterklaas….zo lekker!
Ik kan ook niet wachten op de aparte smaakjes chocolade letters.

[Beantwoorden]


Door kimmie op 13 september 2017 16:09

welke bijzondere merken heb je gespot in de Hudson bay??????

[Beantwoorden]