Make-up van Big Bazar | Eerste Indruk

Ik kocht een roze/oranje tas vol met make-up van Big Bazar. Ik test de producten en maak er een bijna volledige look mee. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Eigen producten gebruikt:
Urban Decay Optical Illusion Complexion Primer
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup – review
Kat Von D Lock It Concealer Creme – review
MUA Luxe Set & Reflect Finishing Kit – review

Twitter Facebook
Categorie: Video | 22 juni 2017 | 14 reacties

Reacties

Door Susan op 22 juni 2017 07:16

Jaaa leuk! Ik twijfel altijd zo bij die make-up van de Big Bazar dus deze video komt geroepen. Ik ben benieuwd of het wat is.

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 juni 2017 08:22

die lipstick XD geweldige 80’s kleur inderdaad! hoe langer je wacht des te eerder komen alle oudere trends weer terug :)

[Beantwoorden]


Door Liset op 22 juni 2017 09:08

Haha, die lipstickkleur is inderdaad lekker van ‘vroeger’ ;). De pigmentatie van de oogschaduws zijn best oke, maar de kleuren zelf zou ik niet zo gauw dragen. Leuk dat je dit weer getest hebt in een video!

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 juni 2017 09:52

Wat leuk, ik ga vanavond meteen thuis even kijken! Fijne dag babe. Liefs, Merel

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juni 2017 10:00

Ooglook vind ik tof geworden, en die bush ga ik sowieso halen! Mooi!
De lippenstift…tja, whahaha, ik vind die echt vreselijk in deze combinatie inderdaad :D

[Beantwoorden]


Door Loes op 22 juni 2017 11:36

Ik vind deze serie echt heel tof! Ik ben best verbaasd door de kwaliteit! Vind de ooglook best mooi geworden ook. Alleen de lipstick vind ik drie keer niks haha, maar dat is ook smaak. Ik heb eigenlijk geen ervaring met producten van Big Bazar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2017 om 09:40:

Thanks Loes!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 22 juni 2017 12:31

Blijft leuk om die eerste indruk video’s te zien!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2017 om 09:40:

Gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 juni 2017 20:07

Ooh wat zou ik het leuk vinden wanneer je je eigen look eens maakt met deze überbudget producten en dan ook eind van de dag iets verteld over de kwaliteit!

Leuke review !

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 23 juni 2017 08:21

Ik ben vaak door de winkel heen gelopen en ze hebben super veel keuze bij mij! Toch vermijd ik vaak deze winkelpad omdat ik vaak bang ben hoe mijn huid erop reageert.. klink heel vaag maar ik heb altijd een soort angst voor goedkope makeup van zulke winkels (merken die je bij de kruidvat en etos kan krijgen niet!). Wel leuk om te horen dat de kwaliteit dus helemaal niet zo erg is zoals ik dacht. De blush is super maar die lipstick? Mehhh ;p

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 juni 2017 10:32

Leuke video! Ik heb dat oogpotlood+mascara duo ooit ook gehad en vond dat potlood echt vreselijk hard! Die heb ik nooit meer gebruikt na één keer testen… De mascara vond ik nog wel oké, al was dit in het begin dat ik met make-up begon! :-) Ik gebruik nu heel graag de 3-in-1 mascara van Rituals. Zou je ook eens Rituals make-up kunnen testen en/of reviewen? Dat zie je bijna nergens op blogs of Youtube en ze hebben best mooie dingen!

[Beantwoorden]


Door Eef op 23 juni 2017 13:11

De ooglook is mooi ik hou wel van zulke kleuren lipstick ja jaren 80
Je kan zo naar de foute party hihi

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 juni 2017 09:39

Die lipstick komt denk ik het beste tot z’n recht als een lipstick topper. Ik kom zelf nooit bij de big bazar. Ben vaak ook bang dat het “oude” producten zijn.

[Beantwoorden]