Kat Von D Lock-it Concealer Creme

Tijdens mijn bezoekje aan Londen stond ik voor het eerst in een echte Kat Von D counter. Ik vind de Kat Von D producten er vaak prachtig uitzien en ik heb ook al wel eens wat besteld via Sephora, maar in warenhuis Debenhams kon ik eindelijk de producten in het echt bewonderen, swatchen en kopen! Een van de producten die ik kocht is de Kat Von D Lock-it Concealer Creme.

De Kat Von D Lock-it Concealer Creme is een heel erg dekkende concealer met kleine lichtreflecterende deeltjes, wat hem extra geschikt maakt om te gebruiken onder je ogen. Een speciale eigenschap die de originele Lock-it concealer (in tube) niet heeft.

De Lock-it Concealer Creme zit in een prachtige huls. De vormgeving van Kat Von D producten zijn altijd zo uniek! Het merk heeft een gothic uitstraling en dat zie je overal terugkomen.

Kat Von D Lock-it Concealer Creme 5 Light Neutral +/- € 25,89

De concealer breng je aan met een vrij grote, dikke en zachte sponsapplicator.

Ik heb de concealer in de kleur 5 Light Neutral, wat volgens de verkoopster die mij hielp de lichtste kleur met neutrale (dus geen duidelijk gele of roze) ondertoon was. Echter, in de Sephora webshop zie ik ook de kleur Light 1 met neutrale ondertoon. Hmm… Toch een beetje gek.

De concealer oogt zo op het eerste gezicht best wel geel en donker, maar in mijn ervaring zegt dat lang niet alles. Pas aangebracht op het gezicht zal je het effect goed kunnen zien.

Zonder – Met

Zonder – Met

Met de concealer en Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup.

Full-face

Hoewel de concealer net aangebracht toch wel een klein beetje geel oogt, blendt hij prachtig samen met de Estée Lauder foundation. De dekking is super, op zowel pukkeltjes als onder mijn ogen.

Kat Von D Lock-it Concealer Creme heeft een hele fijne substantie. Best wel dik, maar vooral heel romig. De dekking is geweldig en de finish is aardig mat. Van die lichtreflecterende deeltjes zie ik dan ook niet zoveel, maar echt erg vind ik dat niet. Ik vind dat de concealer erg mooi zit. Met een heel klein beetje bedekt hij al heel veel. Het lijkt ook wel alsof de concealer zich aan mijn huid vast zuigt, zo goed blijft hij zitten. Vrijwel de hele dag lang.

Kat Von D bestel je online bij Sephora. In Londen wordt het merk verkocht in warenhuis Debenhams.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 25 januari 2017 | 37 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 25 januari 2017 06:16

Ik vind de concealer er goed uit zien, hij matcht goed met jouw foundation. Ik had wel een iets andere look/finish verwacht door de lichtreflecterende deeltjes, maar dat doet niets af aan hoe goed deze foundation is. Fijn dat hij zo goed blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 januari 2017 06:28

De concealer matcht goed met je foundation, ik vind het mooi

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 januari 2017 06:42

Zou het kunnen zijn dat ze in Engeland niet de hele lijn verkopen? Er zijn namelijk erg veel kleuren verkrijgbaar in deze concealer en het kan best zijn dat het aanbod wat beperkter is in Debenhams. Ik heb zelf ook 5 Light Neutral gekocht en bij mij licht hij mooi op.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 25 januari 2017 07:09

Wat gebruik je een gave ondergrond voor de productfoto’s! Op de zonder-met foto’s zie ik gek genoeg bijna geen verschil, in de full-face vind ik het een prachtige concealer! Je ziet ‘m niet echt zitten maar hij blendt inderdaad prachtig. De huls is ook erg tof! Malou x

[Beantwoorden]


Door Susan op 25 januari 2017 07:21

Ik vind het echt heel erg mooi! Dekt inderdaad ook super goed en ik zie echt verschil!

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 januari 2017 07:34

Ik heb deze concealer nu een paar weken. ( via ‘El corte Ingles’ want de verzendkosten zijn maar 5 euro)
En ik vind hem heel mooi. Goede dekking en geen verkleuring na een paar uur) Echt een aanrader.

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 januari 2017 07:36

Wow, ik heb al een aantal goede verhalen over deze gehoord, maar ik moet zeggen dat hij mij ook waanzinnig goed en fijn lijkt!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 januari 2017 07:41

Een hele fijne concealer zo te zien.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 25 januari 2017 07:51

Ik vind zo’n goede dekking wel erg fijn, daar ben ik altijd naar op zoek voor onder de ogen. het oogt dan lekker fris :). Hij had wel iets meer glowy gemogen, zeker omdat er van die lichtreflecterende deeltjes in zouden zitten. Maar alsnog vind ik hem prachtig zitten en ook super fijn dat hij niet op je gezicht verschuift.

[Beantwoorden]


Door Irina op 25 januari 2017 07:59

Hij ziet er goed uit! En wat een prachtige foto’s heb je weer weten te maken <3

[Beantwoorden]


Door Svenja op 25 januari 2017 08:22

Wauw, de concealer sluit inderdaad heel mooi aan bij de kleur van je foundation. Ik vind het effect er goed dekkend maar toch ook heel natuurlijk uit zien. Fijn dat ‘ie ook lekker lang en goed blijft zitten!

[Beantwoorden]


Door Thari op 25 januari 2017 08:28

Wauw Vera, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!
Die achtergrond, love it :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2017 om 10:13:

Dankjewel Thari!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 25 januari 2017 09:10

Ik ben ook de gelukkige eigenaar van deze concealer en de bijbehorende Lock it Foundation. Grappig genoeg heb ik ook mijn Kat Von D items bij Debenhams gehaald! Ik durfde gewoon niet om dit online te bestellen omdat ze zoveel kleuren aanbieden, het was moeilijk om online te beslissen welke kleur bij mij paste. Ik ben heel blij met de foundation maar de concealer vind ik toch wat minder voor onder mijn ogen. Ik heb het gevoel dat het veelste dik is voor onder mijn gevoelige ogen en dat het snel de lijntjes laat zien ook al heb ik poeder erboven op gedaan.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 januari 2017 09:33

Ik heb met deze concealer in mijn handen gestaan in Las Vegas. Uiteindelijk heb ik hem niet gekocht en daar heb ik nu toch wel een klein beetje spijt van.. Hele fijne review :)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 25 januari 2017 09:44

Klinkt als een goede concealer :) De dekking ziet er super uit en hij blendt inderdaad mooi samen. Als je in Parijs bent kan je Kat Von D vanaf nu ook kopen in de Sephora aan de Champs-Elysées!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 25 januari 2017 09:53

Wauw, mooie dekking! Helaas is mijn huid zo roze als wat, daarom denk ik dat de gele ondertoon bij mij niet echt mooi zal zijn.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 25 januari 2017 10:08

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Deze concealer lijkt mij zeker wel wat! Ben er nu heel nieuwsgierig naar.

[Beantwoorden]


Door Shiralee op 25 januari 2017 10:11

Ah ben zo benieuwd naar deze! Sinds kort verkoopt Sephora.fr ook Kat von D en El Cortes Ingles.es (Spanje) verkoopt ook Kat von D! Dan zijn de verzendkosten wat lager en hoef je geen invoer oid te betalen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2017 om 10:13:

Zag het ook net, super fijn!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 januari 2017 10:26

Toppertje zo te horen!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 25 januari 2017 10:42

Mooie concealer, kleur blend inderdaad mooi in je foundation! Ik heb zelf als ik concealer onder mijn ogen gebruik, dat het (na afpoederen) snel in de lijntjes gaat zitten waardoor het heel rimpelig lijkt… Heeft iemand tips?

[Beantwoorden]


Door itsyourblondine op 25 januari 2017 13:54

Leuk artikel! Ik heb zelf alleen het oogschaduw pallette van Kat von D

[Beantwoorden]


Door PC trends op 25 januari 2017 14:16

Ik vind het altijd zo leuk om jouw blogs te lezen! Je schrijft het altijd zo leuk en ik kan goed een beeld van het product krijgen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 januari 2017 om 10:12:

Super lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 25 januari 2017 17:53

wauw, super mooi! lijkt me ook iets leuk om te reviewen op mijn blog.. haha

[Beantwoorden]


Door Emilie op 25 januari 2017 18:44

Hij ziet er goed uit. Past inderdaad ook mooi bij je foundation!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 januari 2017 18:58

Wauw wat een top dekking! Hij blendt ook echt goed met de foundation.

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 januari 2017 19:16

Wat een fijne concealer, ik vind de verpakking ook wel gaaf

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 januari 2017 20:27

Hij lijkt me zo fijn! Wat raar alleen van de Sephora verkoopster. Ik denk dat voor mij de andere versie ook beter zal zijn!

[Beantwoorden]


Door Melisa op 26 januari 2017 00:01

Ziet er goed uit! Dacht bij de swatches gelijk dat ‘ie niet de goede kleur zou hebben, maar ik vind hem erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Mara op 26 januari 2017 00:31

Wat een mooie concealer! Hij lijkt helemaal niet zo heel erg geel als je eenmaal je complete makuplook op hebt. Deze zou ik ook wel willen hebben!
Ook ben ik erg benieuwd naar de Tarte Shape Tape concealer die nu zo ontzettend populair is, maar ik bestel een concealer toch liever niet online

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 januari 2017 11:45

Wauw wat ziet ‘ie er goed uit zeg! Wel raar van die kleur! Maar gelukkig is hij niet te opvallend geel!

[Beantwoorden]


Door L.A. op 29 januari 2017 17:18

Hoi Vera,

Ik ben op zoek naar een poeder-foundation met een lichte tot medium dekking. Ik heb een hele droge huid en alle vloeibare concealers en foundation drogen heel lelijk op. Heb je misschien aanraders? :)

P.s. Ben echt fan van je blog en YTkanaal! :)

[Beantwoorden]


Door Meryem op 1 februari 2017 22:33

Ik denk dat de tint die je op sephora vond beter was geweest. Omdat concealer een tint lichter mag zijn en deze kleur eigelijk in de beurt komt van je foundation. Dat kan ook de reden zijn dat je niet de lichtreflecterende deeltjes ziet.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 april 2017 22:19

Kwam vandaag deze revieuw tegen nadat ik zelf ook de L5 heb gekocht. De L1 ook geswatcht en die is tegen het wit aan. Ik ben net zo bleek als jij en voor mij was de L1 veeeeel te licht. Je hebt echt de juiste hoor ;)

[Beantwoorden]


[…] mooi, maar ze kunnen elke kleine imperfectie wel heel zichtbaar maken. Daarom gebruik ik zeker deze Kat Von D Lock-It Concealer Cream om mijn huid de hele avond mooi te […]