Nieuwe Catrice producten | Eerste Indruk

Vorige week kreeg ik van Catrice een tasje met een aantal nieuwe producten voor het voorjaar opgestuurd. Ik besloot er een Eerste Indruk video van op te nemen en maak met de producten en vrijwel volledige make-uplook. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 26 januari 2017 | 35 reacties

Reacties

Door Suzanne op 26 januari 2017 07:39

Altijd leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 26 januari 2017 07:40

Leuke video! Wanneer zijn de producten te koop?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2017 om 10:38:

Nu!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 januari 2017 07:56

Weer een leuke video Vera! Het lijken mij wel fijne producten

[Beantwoorden]


Door Svenja op 26 januari 2017 08:12

Mooie producten komen er weer aan van Catrice! Het effect van de strobing pen vind ik echt heel mooi, die komt meteen op mijn wishlist! Het effect van allebei de mascara’s vind ik ook erg goed, je krijg er super mooie, volle en lange wimpers van!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 januari 2017 08:41

Hele leuke video!! Ik ben vooral benieuwd naar de strobing pen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 26 januari 2017 08:44

Super leuk! En die mascara’s, prachtig je wimpers. Ga sowieso in de winkel een kijkje nemen binnenkort.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 26 januari 2017 09:17

Het oogschaduwpalette ziet er mooi uit! Die kleuren zien er prachtig uit. De Strobing pen wil ik absoluut gaan halen, die staat je heel erg mooi. De mascara’s zien er ook niet verkeerd uit. Al met al leuke producten! En mag ik trouwens vragen met welk programma jij je video’s bewerkt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2017 om 10:38:

Met Final Cut Pro X!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 26 januari 2017 09:26

Ik heb zelf het palette aangeschaft en ben best tevreden over het resultaat. Vond de kleuren zelf ook heel moeilijk blenden én op het ooglid zien ze er allemaal een beetje hetzelfde uit (de lichte en donkere kleuren). Verder heb ik nog niets getest, ik ben onwijs benieuwd!

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 januari 2017 09:31

volgens mij is er nog een lichtere foundation in 005 :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2017 om 10:39:

Ik hoorde het, ga ik zeker nog even naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Tinie op 26 januari 2017 10:30

Ik wil nog even zeggen dat ik je helemaal niet negatief vind. Je geeft juist altijd een heel eerlijk beeld van de verschillende producten! En de ene keer bevalt een goedkoop merk minder, en een andere keer valt een duurder merk tegen. Nee hoor, vooral zo doorgaan!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 januari 2017 10:39

Leuke video! Ik vind dat jij juist ook nog erg veel budget dingen gebruikt en altijd erg eerlijk bent. De highlighter en het oogschaduw palette vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 26 januari 2017 10:39

Ik was zo benieuwd naar de wenkbrauwpotloood! Hoop em zo snel mogelijk te bemachtigen

[Beantwoorden]


Door Laura J op 26 januari 2017 11:18

De foundation is er wel in een lichtere kleur, 005. Ik heb dezelfde huidskleur als jij, dus ik ben benieuwd of die wel licht genoeg is!
Ben ook wel niewsgierig naar de andere kleuren wenkbrauwpotloodjes.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 januari 2017 11:58

Er zitten zeker hele mooie producten tussen! Die mascara vind ik er erg goed uitzien, misschien dat ik die maar eens moet proberen!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 26 januari 2017 12:07

De meeste producten klinken goed! Vooral die ene mascara ziet er echt prachtig uit! <3
Ik heb wel twijfels over de nieuwe foundation, ik denk niet dat die zo fijn is voor mijn huid type… De all matt plus foundation van Catrice daarentegen vind ik wel heel fijn! Ik hoop niet dat die uit het assortiment gaat :(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 januari 2017 12:11

Ik had de producten vorige week al gespot in de winkel. Van de foundation is nog een lichtere versie: 005! Ik vind hem fijn. Lekker licht, mooie dekking en blijft lang zitten zonder dat het lelijk wordt.

[Beantwoorden]


Door Julie op 26 januari 2017 14:55

Ik vind niet dat jij je hoeft te verantwoorden Vera! Persoonlijk vind ik jou altijd lekker eerlijk en dat vind ik net fijn om te kijken. Als iets goed is, zeg je het en als het niet goed is ook! Altijd fijn om op deze manier al een hoop nieuwe producten te kunnen bekijken en een goeie eerste indruk te krijgen! :-) Het effect van die strobing pen is echt heel mooi! De blush is wel ontzettend heftig vind ik! Misschien dat een andere variant ook beter zou zijn voor mij! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 januari 2017 om 10:39:

Dankjewel Julie! ❤️

[Beantwoorden]


Door sabrina op 26 januari 2017 16:18

Wat een fijne video weer!
Erg flauw dat commentaar op die vorige eerste indruk video. Het zou wat zijn als je altijd positief moest zijn over iets wat niet zo goed is. Je bent eerlijk en dat is het belangrijkste!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 26 januari 2017 19:46

De blush vind ik niks. Ben wel benieuwd naar de strobing pen, coole naam alleen al! En jij bent gewoon eerlijk, daarom kijken we graag naar de video’s :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 26 januari 2017 20:21

Leuke video Vera! Jammer dat de foundation zo donker is, terwijl het de lichtste kleur is. Het blijft toch echt wel moeilijk om een goede foundation voor de lichte huid te vinden hè? Ik vind de pigmentatie van de oogschaduw palette heel mooi. Het zijn ook kleurtjes die ik dagelijks draag. Die ene mascara ziet er ook ontzettend mooi uit, wauw!

[Beantwoorden]


Door Charel op 26 januari 2017 21:15

Er zitten echt prachtige producten tussen!

[Beantwoorden]


Door lot op 27 januari 2017 15:24

Wat een mooie ooglook! Wat ik me gelijk afvroeg bij de rock couture mascara: Is dit niet precies hetzelfde borsteltje als van de roze Essence I Love Extreme?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:51:

Durf ik niet te zeggen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 januari 2017 19:27

Er zitten best leuke producten tussen! Leuke video!

[Beantwoorden]


Door hopper op 28 januari 2017 13:57

Ik zou wel een eerste indruk willen zien van colorpop. Ik zie ze veel voorbij komen op pinterest en instagram.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:51:

Schrijf ik op :)

[Beantwoorden]


Door suzanne op 29 januari 2017 13:49

Na aanleiding van je review heb ik de mascara gekocht! Wel je waterproof variant, maar ik ben er erg tevreden over! Dus bedankt :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2017 om 09:52:

Graag gedaan!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 31 januari 2017 23:12

Erg mooie kleuren oogschaduw! Persoonlijk vind ik de manier van hoe je de nieuwe essence en catrice producten laten zien voorheen leuker. Dat je eerst laat zien wat er in het nieuwe assortiment zit en dat je daarna de dingen pas gaat reviewen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 februari 2017 om 16:42:

Thanks voor je feedback! Ik ben het wel met je eens, alleen kreeg ik nu enkel een tasje van Catrice, wat ik niet voldoende vond voor enkel een unboxing. Vandaar de keuze :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 februari 2017 11:06

De mascara vind ik echt heel erg fijn ook, ik heb de waterproof mascara gekocht :)

[Beantwoorden]