Winter foto’s #7

Het was weer een superleuke, bomvolle week met als hoogtepunt het 3-jarig jubileum van Jeffrey en mij ❤️ Ook ging ik weer naar YouTube voor een workshop, had ik een afspraak bij de tandarts en werkte ik aan nieuwe video’s. Het zijn daarom ook deze week weer lekker veel foto’s!

Vrijdagavond maakte Jeffrey sushi! Hij had thuis al eens geoefend en durfde nu ook bij mij aan de slag.

Zo lief!

En kijk nou! De sushi zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Perfect begin van het weekend!

Zaterdag werd een mooi pakket van MAC bezorgd met lipstick en matching parfum.

’s Middags gingen we naar buiten. Even de stad in!

En lekker lunchen. Broodje met hummus en gegrilde groenten, hmmmm.

Ik keek de aflevering van #First terug op YouTube. De presentator droeg een van mijn truien, geweldig!

Ik verzamelde de producten voor de high end vs low-budget dupes look video van zondag. Ik twijfelde nog een beetje over de lipstick. Veel kleuren waarvan ik dacht dat ze heel erg op elkaar leken, bleken toch nog veel te verschillen.

Zondagmiddag reden Jeffrey en ik naar Arnhem.

Zo’n mooie lucht!

Juul is zo’n schatje en dol op knuffelen.

Mama maakte een heel lekker pastagerecht met courgette en pangasiusfilet.

Maandagochtend had ik samen met mijn moeder een afspraak bij de tandarts. Gelukkig was alles weer helemaal oké en mochten we na een goede schoonmaakbeurt weer naar huis.

Bij mijn ouders thuis dronk ik nog even een kop koffie (en at Thijs havermout uit een maatbeker) en ging toen weer terug naar Amsterdam.

Want Jeffrey en ik vierden ons 3-jarig jubileum! We hebben niet echt iets bijzonders gedaan, maar er wel een gezellige dag samen van gemaakt. ’s Middags lunchten we bij Bar Mowgli.

Koffie…

…maar veel belangrijker: een sushi bowl! Super lekker, met verschillende soorten vis. Ik had al wel eens online besteld bij Mowgli, maar ik wil ook zeker vaker naar het restaurant toe. Vind de aankleding en sfeer heel gezellig en het eten heerlijk.

De rest van de middag deden we rustig aan en keken we een film. ’s Avonds gingen we uit eten. Omgekleed en in de auto, op naar restaurant Zoku.

Kijk nou hoe tof! De gang naar het restaurant staat vol met planten.

We werden heel vriendelijk onthaald met een glas champagne. Ik was erg blij (zoals je wel kunt zien) ❤️

We kozen voor het viergangen menu met een vegetarisch-, vis- en vleesgerecht en een dessert. Alles wat je hieronder ziet was voor twee personen, de gerechten hebben we gedeeld. Ik hou van shared dining!

Ravioli

Zeebaars

Chicken wings

Karamelpudding.

We waren nog niet eerder bij Zoku geweest. Het bleek niet de meest romantische keus (je moet bijvoorbeeld zelf je drankjes opschrijven en in een machine invoeren wat je wilt eten) en daar baalde ik eerst best van. Het was mijn eigen schuld, ik had beter research moeten doen.

Maar toen het heerlijke verse eten op tafel kwam, was ik het snel weer vergeten. De kok en de bediening waren super aardig en alles smaakte geweldig. Het was een hele gezellige avond en achteraf ben ik blij dat het zo is gegaan.

Oh! En ik had m’n mooie VS beha uit Londen aan! (mocht je de Londen shoplog niet gezien hebben, dan komt deze zin misschien wat gek over. Het kanten stukje wat je onder mijn zwarte top ziet is van de beha, vandaar :)).

Dinsdag kwam er een mooi pakket van Dior binnen. Volgende week ga ik naar het event, ben heel benieuwd.

Jeffrey maakte weer een super lekker broodje. Ook namen we een Q&A op samen, die waarschijnlijk donderdag al online komt!

’s Avonds aten we rijst met kip in oestersaus. Ik kan dit elke avond wel eten.

Na het eten gingen we sporten. In de sportschool. Yep. Vorig jaar ben ik ook een paar weken bezig geweest totdat ik mijn enkel verzwikte (oma) en nu ben ik dus weer begonnen. Ik vind cardio alleen zo saai! Telkens hetzelfde. Ik zou veel liever iets als Zumba doen, maar blijkbaar is dat niet meer hip :( Ik moet dus nog even mijn draai vinden.

Donderdag ging ik voor een workshop naar Google. Yay!

Het was heel interessant en de informatie die ik kreeg en de opdrachten die ik moest doen, hebben me aan het denken gezet.

Bij Google/YouTube is alles altijd top geregeld. Het eten en drinken bijvoorbeeld, met ook genoeg gezonde opties.

En het was weer heeeel gezellig ❤️

Kwasten wassen blijft een stom klusje, maar met muziek op gaat het al iets beter.

Omdat de nagellak die ik tijdens het Sally Hansen event op donderdag op kreeg, tot maandag(!) bleef zitten, besloot ik nog een ander kleurtje te proberen. Woensdagavond lakte ik tijdens het bewerken van een video, daarom mijn nagels lekker knalrood.

Donderdag nam ik de video van gisteren op. Ik was als de dood dat ik tijdens het filmen van de high end vs low-budget dupes look per ongeluk producten zou verwisselen en dus probeerde ik alles zo duidelijk mogelijk neer te leggen. Links high end en rechts low-budget.

Opeens stond dit voor de deur. Een énorme doos. Huh? Was ik misschien vergeten dat ik een nieuwe TV had besteld?

Nee hoor. In de doos zat een grote ballon + nieuwe producten van Dove. Cute!

En nu ga ik lekker mijn verjaardag vieren. Ik word vandaag alweer 25!


Winter foto’s #6
Winter foto’s #5
Winter foto’s #4


Reacties

Door Femke op 6 februari 2017 06:14

Wat heb je een heerlijke week achter de rug met fijne foto’s. Gefeliciteerd met je verjaardag, op een mooi, gelukkig, gezond nieuw jaar en ik wens je een hele fijne dag toe!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 februari 2017 06:20

Gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 februari 2017 06:41

Lekkere week had je. Ik hou ook meer van groepslesjes in de sportschool. Van gewone fitness word ik na een paar weken bijna depri zo saai! Je kunt altijd kijken of er leuke lessen zijn, de meeste scholen hebben nog wel iets wat op Zumba lijkt, maar dan heet het anders.

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 7 februari 2017 om 12:54:

Sha’bam heet dat. Lijkt er enorm op.

[Beantwoorden]


Door Tania op 6 februari 2017 06:43

Gefeliciteerd met je verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 februari 2017 07:29

Dat ziet er inderdaad uit alsof jullie goed verwend worden bij Google, lekker hoor! En wauw, geef mij ook zo’n vriend die zo lekker kookt en dat het er dan ook nog zo mooi uitziet! Gefeliciteerd met je verjaardag én jullie jubileum!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 6 februari 2017 07:46

Wat een heerlijk eten allemaal zeg! Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 februari 2017 07:54

Haha, ik vond het al opvallend dat je nagellak op had in je video! Wel echt een prachtig kleurtje. Zag er weer uit als een hele gezellige week!

[Beantwoorden]

Malou | Blonde Blossom antwoordt op 6 februari 2017 om 08:00:

Hee lieve Vera, gefeliciteerd met je verjaardag! En wat leuk dat jij en Jeffrey drie jaar samen waren. Heerlijk ook dat hij sushi voor je maakte, sushibowls vind ik ook altijd overheerlijk, die maak ik vaak zelf thuis. Die MAC lipstick ziet er trouwens prachtig uit! Malou

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:17:

Dankjewel! En ik vond het ook zoveel leuker staan met nagellak!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 6 februari 2017 07:56

Gefeliciteerd lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Irina op 6 februari 2017 08:16

Ik krijg spontaan honger van al die foto’s van eten! Hihi. Ow en wat grappig zeg dat je een ballon kreeg in een doos!

[Beantwoorden]


Door Liset op 6 februari 2017 08:26

Gefeliciteerd met je 3-jarig samenzijn met Jeffrey! Wat zijn jullie heerlijk uit eten geweest. En zo’n cursus/meeting bij YouTube lijkt me heel interessant, altijd fijn om weer tips en inspiratie mee te krijgen! En wat ben ik benieuwd naar de nieuwe Dior producten die je kreeg.

[Beantwoorden]


Door petra op 6 februari 2017 08:28

Gefeliciteerd met je verjaardag!! En de lekkerste sushi bowl van Nederland, eet je in Rotterdam bij Poké Bowl;)

[Beantwoorden]


Door Judith op 6 februari 2017 08:28

Je moet lekker gaan krachttrainen Vera! Dat is veel leuker dan cardio, en dan het liefst nog met een vriend/vriendin/buddy/sportmaatje ????

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choosetoshine op 6 februari 2017 08:44

Gefeliciteerd met jullie 3 jarig jubileum én je verjaardag!!

[Beantwoorden]


Door Julia op 6 februari 2017 08:59

Gefeliciteerd met je verjaardag Vera! Maak er een mooie dag van! En ook nog gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum, jeetje wat gaat dat toch snel! Haha hoezo is Zumba niet meer hip? Bij mijn sportschool zijn alle lessen Zumba altijd nog druk bezocht! :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:18:

Ik wil ook Zumba!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 februari 2017 09:00

Happy Birthday Vera! Maak er een super gezellige dag van <3 En wat heb je een gezellige week gehad. De sushi die Jeffrey heeft gemaakt ziet er super professioneel uit, dat was vast genieten! En ook nog van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

[Beantwoorden]


Door Desire op 6 februari 2017 09:09

Gefeliciteerd lieve Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Tess op 6 februari 2017 09:45

Gefeliciteerd!! Toevallig is mijn moeder ook jarig vandaag haha, die kijkt mee :)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 6 februari 2017 11:09

Lieve Vera, 3 jaar samen, jarig en een hele leuke week, dat verdient een dikke gefeliciteerd !!

[Beantwoorden]


Door Jen op 6 februari 2017 11:17

Dat lichte blonde haar staat je zo leuk, je gezicht komt er veel meer uit! Happy bday!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 6 februari 2017 11:43

gefeli met je verjaardag en natuurlijk ook nog met jullie jubileum.. wat apart dat het eten bestellen op die manier ging, maar het ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 februari 2017 12:49

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Noor op 6 februari 2017 12:53

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 februari 2017 13:04

Als eerste, gefeliciteerd met je verjaardag!

Maar, huh, zumba niet meer hip? Bij ons in de sportschool zijn er ongeveer nog elke dag zumbalessen. Bomvol!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 6 februari 2017 13:10

Gefeliciteerd met je verjaardag!
De foto’s zijn weer superleuk om te zien! Toevallig is mijn vriend ook naar bar Mowgli geweest en hij vond het erg lekker. Dus daar moet ik ook een keertje heen, haha.
x

[Beantwoorden]


Door anna op 6 februari 2017 13:16

Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Vera! En natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie jubileum. Lief dat Jeffrey sushi ging maken!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 februari 2017 14:38

die sushi is goed gelukt zeg :D

[Beantwoorden]


Door Mer op 6 februari 2017 15:25

Ziet eruit als een hele gezellige week. Van harte met jullie jubileum en met jouw verjaardag Vera!

Ik zie trouwens dat Jeffrey vaak kookt, zou leuk zijn als hij eens een kookvideo maakt! De gerechten zien er super lekker uit namelijk. Gewoon een ideetje ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:18:

Dankjewel! Ik ga het doorgeven… :)

[Beantwoorden]


Door Do op 6 februari 2017 15:30

Je week ziet er supergezellig uit, dat restaurant Mowgli ziet er erg leuk uit! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een gezellige dag hebt, geniet ervan :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 6 februari 2017 16:49

Ziet er weer leuk uit en nog gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een mooie dag van.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 februari 2017 17:31

Wat een heerlijke food pics weer allemaal! En hoe leuk dat je trui werd gedragen :)

[Beantwoorden]


Door Liza op 6 februari 2017 18:47

Je ziet er zo mooi uit, je straalt! Gefeliciteerd met je verjaardag Vera :)

[Beantwoorden]


Door Anke op 6 februari 2017 19:20

Gefeliciteerd met je verjaardag en het 3-jarig jubileum met Jeffrey! X

[Beantwoorden]


Door Joyce - LemonyLifeNL op 6 februari 2017 19:46

Wat een heerlijke foodfoto’s zitten ertussen! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

[Beantwoorden]


Door Manon op 6 februari 2017 19:58

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 februari 2017 20:31

Gefeliciteerd met jullie jubileum en met je verjaardag!! Wat een heerlijke week, zo lief dat Jeffrey sushi voor je maakte! Ik ga die foto zo even aan mijn vriend laten zien hihi ;)

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 februari 2017 22:23

Dove heeft goed uitgepakt! Super tof dat je naar het event van Dior gaat!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 6 februari 2017 23:17

Gefeliciteerd met je verjaardag Vera! Wat een fijne week heb je weer gehad. Ik vind die foto van jou alleen in dat restaurant overigens zo mooi! <3 Je straalt;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 februari 2017 23:53

Gefeliciteerd Vera! Ik heb ook een ontzettende hekel aan cardio, maar bij mijn sportschool bieden ze virtuele spinning lessen aan die ik wel heel leuk vind! Je fietst dan op muziek een route door de bergen en de instructeur zegt welk tempo en met hoeveel weerstand je moet fietsen. Klinkt heel simpel, maar je bent echt helemaal gesloopt daarna ;) Bij mij duurt een les ong 40-50 minuten en je verbrandt 600-800 calorieën per les! Misschien iets om te proberen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:17:

Dat hebben ze in mijn sportschool ook, maar eens proberen dan. Thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 februari 2017 10:04

Nog gefeliciteerd met jullie jubileum en natuurlijk met je verjaardag! Ik snap dat je cardio op de sportschool niet erg leuk vind. Ik houd het zelf ook maar een paar weken vol, gewoon omdat ik geen idee heb wat ik moet gaan doen. Nu volg ik sinds een aantal weken iedere vrijdag een Body Balance les en ik moet zeggen dat mij dat erg goed bevalt! Je bent in beweging, je komt tot rust en je hebt een uur beweging. Misschien iets voor jou?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:16:

Body Balance ken ik wel, heb ik in Arnhem een tijdje gedaan. Hebben ze hier helaas niet :(

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 februari 2017 12:56

Zumba in overvloed in Amsterdam, ik heb het bij wel 8 verschillende scholen gedaan hier. :) X

[Beantwoorden]


Door Emmalie op 7 februari 2017 16:05

Dat sjaaltje op één van de foto’s is echt prachtig! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:16:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 februari 2017 21:03

Leuke foto’s en leuke week. Gefeliciteerd met je verjaardag!

[Beantwoorden]


Door L.A. op 8 februari 2017 17:03

Die bh staat mooi onder dat shirt! Ik heb nog nooit zoiets eerder gezien. Volgende keer als ik in Londen ben ga ik zeker bij VS kijken. Normaal ben ik niet zo dol op hun lingerie, maar deze is echt prachtig!! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:16:

Dankjewel! En zeker doen, vooral de bovenste etage heeft prachtige dingen. Veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Mira op 11 februari 2017 19:45

Hoi Vera,

Waar is die mooie lichtroze? met goudaccenten sjaal van?

Groetjes Mira

[Beantwoorden]


Door Lynn op 11 februari 2017 21:47

Gelukkige verjaardag, Vera! Die foto waarop je die Victoria’s Secret-beha (ding) aanhebt is echt heel pretty!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 februari 2017 23:41

Hi! Misschien een rare tip, maar ik zou als ik jou was ook eens kijken naar kickboksen of een andere vechtsport. Het klinkt heel heftig en dat is het ook, maar niet in de zin dat je elkaar helemaal in elkaar slaat. Het is wel heftig in de zin dat het echt een fantastische workout is! Het is én cardio, én krachttraining in een.

Er zijn zeker in Amsterdam klasjes voor alleen vrouwen (ik doe gemengd omdat ik tegen mannen vechten ‘fijner’ vind, maar die mening deelt zeker niet iedereen). Ik zou echt een proefles doen, het gaat je verbazen!

[Beantwoorden]