MAC Ruby Woo lipstick + Shadescent

Ik zag ze afgelopen weken al veel bij de beautyguru’s die ik op instagram volg voorbij komen: nieuwe parfums van MAC, die matchen bij een aantal van de bekendste lipstickkleuren. Van MAC kreeg ik Ruby Woo lipstick en de Shadescent (het parfum), vormgegeven in dezelfde rode kleur.

Ik vind het heel leuk bedacht, matchend parfum bij de populairste lipstickkleuren. Heel leuk voor de fans en ook om kado te geven denk ik. Goed idee van MAC! Natuurlijk moet je wel zowel de lipstick mooi, als het parfum lekker vinden, maar mixen en matchen is vast niet verboden.

MAC Ruby Woo lipstick € 19,50
MAC Ruby Woo Eau de Parfum 50 ml € 51,00

Ik was heel benieuwd hoe Ruby Woo zou ruiken. De lipstick kende ik al een tijdje en ik had nagedacht over hoe de geur van het bijpassende parfum zou zijn. Maar als ik eerlijk ben, ruikt hij niet zoals ik me had ingebeeld. Het parfum ruikt naar leer en heeft duidelijke houtachtige ondertonen. Ik ruik ook iets bloemigs, maar de geur van leer overheest best wel.

Een pittige geur, daar moet je van houden. Persoonlijk draag ik het liefst fruitige parfums. De Eau de Parfum blijft wel heel goed hangen, bijna de hele dag. Ongeveer tot het avondeten, daarna mag hij wel bijgewerkt worden. Aan één keer sprayen heb je wel genoeg, dus het parfum gaat ook lekker lang mee.

Ruby Woo is een prachtige matte rode lipstick met koele ondertoon. Leuk dat MAC voor deze collectie de verpakking heeft aangepast! Zo matcht Ruby Woo lipstick perfect met Ruby Woo Shadescent.

Ruby Woo is prachtig. Heel intens en super mat. Ik draag eigenlijk altijd rode lipstick met een warme ondertoon, maar als ik een rode lipstick met koele ondertoon moet dragen, dan kies ik voor Ruby Woo. De kleur zit langs de rand hier een daar wel wat slordig, je ziet dat hij daar wat geribbeld kan zijn. Verder heb ik geen klachten.

Ik blijf het idee van de lipsticks en bijpassende parfums super leuk vinden en ik ben heel benieuwd naar het parfum van Lady Danger (rode lipstick met een warme ondertoon) en ik wil ook zeker nog zowel de lipstick als de Shadescent van Crème d’Nude gaan bekijken, ruiken en proberen. Ik zag dat er ook een Shadescent is van Velvet Teddy, een van mijn favoriete MAC lipsticks. Leuk!

De MAC Shadescents en bijpassende lipsticks zijn vanaf 11 februari bij alle MAC verkooppunten te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 7 februari 2017 | 32 reacties

Reacties

Door Femke op 7 februari 2017 06:09

Ik vind het idee van een lipstick met een matchend parfum heel leuk.. alleen hier ook een voorkeur voor bloemige geuren haha. Ik ben erg benieuwd hoe het parfum ruikt. Ruby Woo heb ik ook, prachtig kleurtje

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 februari 2017 06:36

Leuk idee, alleen is Ruby Woo niet mijn favoriete rode lipstick van MAC. Zo stroef! Ik ga zelf voor Russian Red, ben benieuwd hoe die zou ruiken. Gaaf idee.

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 februari 2017 07:20

Ik denk dat wat de lipstick-parfum combo betreft ik de enige pessimist ben hier.
Ik vind het lomp dat ze zeggen dat die twee bij elkaar horen. Mac moet zich lekker bezig houden met pigmenten in make-up en niet met parfum.
Wat is de volgende stap… bijpassende kleding?

[Beantwoorden]


Door Romina op 7 februari 2017 07:33

Super leuk artikel! Ben ook wel benieuwd naar de geuren nu:)

Ps: In je laatste zin staat volgens mij een spelfoutje, “dag” moet denk ik “dacht” zijn?

Liefs!

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 7 februari 2017 om 21:16:

Ik denk dat ze “zag” bedoelt! Of dat hoop ik tenminste, want dat betekent dat ie er ook echt is :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 7 februari 2017 07:44

Wat een leuk idee, ik ben erg benieuwd naar de geur :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 7 februari 2017 07:49

De lipstick vind ik heel erg mooi, de geur lijkt me niet heel erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Liza op 7 februari 2017 07:52

Rode lipstick staat je zo goed! De geur lijkt mij juist heel lekker :)

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 7 februari 2017 07:52

Wat een leuk idee de lipstick bij parfum. Ik vind alleen de keuze voor een sterke parfum (want rood is gewaagd) dan weer wat minder origineel bedacht haha. Maar hoe dan ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 februari 2017 07:59

Staat je echt onwijs goed die kleur.

[Beantwoorden]


Door Liset op 7 februari 2017 08:40

Ik zag inderdaad al dat er verschillende geuren te krijgen zijn. Ik hou ook niet zo van leergeuren, maar er zullen vast ook wel wat zachtere en bloemigere geuren zijn!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 7 februari 2017 09:10

De geur is denk ik niet zo mijn ding, maar die lippenstift is echt perfect! Wat een mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 7 februari 2017 09:32

Vind het idee erg leuk, en ze zijn prachtig om te zien.. Ben heel erg benieuwd naar de geuren!!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 februari 2017 09:36

Heel leuk concept inderdaad, vernieuwend! En tja, Ruby Woo is echt op je lijf (of in dit geval op je lippen :-)) geschreven eh :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:19:

Haha :D Thanks!

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 februari 2017 09:56

Wat een leuk concept! Ik ben zelf niet zo van de rode lipstick, maar ik ben wel benieuwd of er ook een geur van Faux bij zit!

[Beantwoorden]


Door nicole op 7 februari 2017 10:23

De geur lijkt me wel wat, de lipstick is niet zo mijn ding

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 februari 2017 11:11

Wauw, de lipstick vind ik prachtig! Liefde voor rode lipstick <3 Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd geworden naar de bijpassende geur.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 7 februari 2017 13:28

prachtige lipstick, hij staat je geweldig! ik ben stiekem wel benieuwd naar de parfum nu!

[Beantwoorden]

Aboutsbstyle antwoordt op 7 februari 2017 om 13:42:

Erg leuk om te combineren, maar met rood denk ik altijd aan verleiding en wat zoetig. Niet aan zware parfum en zeker in combinatie met leer. Ik ben benieuwd hoe die ruikt. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Eef op 7 februari 2017 16:24

Wauw mooie lipstick !!! Maar de geur lijkt me niks

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 februari 2017 16:40

Wat een leuk idee zeg!
Rode lipstick staat je super goed trouwens.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 7 februari 2017 16:54

Eindelijk een parfum met leer geur????????!! Ben heel benieuwd ga zeker even snuffelen bij Mac.

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 7 februari 2017 22:05

Bam, die lipstick is fantastisch! En die parfum moet ik even checken!

[Beantwoorden]


Door Irina op 8 februari 2017 09:23

WAUW. Die lipstick stond al op mijn wishlist maar in deze verpakking vind ik hem zelfs nog mooier!

[Beantwoorden]


Door Julie op 8 februari 2017 10:38

Ik ben vooral benieuwd naar alle geuren, want ik zou ze niet per se matchen met dezelfde kleur, tenzij ik die ook mooi vind! :-) Maar ik ben dus vooral nieuwsgierig naar hoe MAC’s interpretatie van een kleur omgetoverd wordt in een geur! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:19:

Ik vind dat ook heel interessant!

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 februari 2017 18:58

Ik vind hem zo mooi deze, heel gaaf! Ook een ontzettend leuk concept zeg.

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 februari 2017 19:24

ik vind het echt een super leuk concept!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 februari 2017 19:49

Ik vind het echt een leuk idee van Mac! Ben benieuwd hoe de parfum ruikt. De kleur staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 februari 2017 14:10

Wat leuk dat er ook een parfum is, ben nu wel heel erg benieuwd geraakt!

[Beantwoorden]


Door maud op 12 februari 2017 20:04

wat maak je toch super gave foto’s !

[Beantwoorden]