Maybelline The Rock Nudes

Na The Nudes en The Blushed Nudes, heeft Maybelline het assortiment aangevuld met The Rock Nudes. Een donker palette, vormgegeven in het matzwart. Met neutrale, maar ook veel donkere tinten. Neutraal voor overdag en smokey voor de avond? Met dit palette moet het kunnen.

Wit en beige, maar ook blauw en paars, glinsterend goud en diepzwart. De twaalf kleuren oogschaduw in het palette zien er op het eerste gezicht al gelijk gevarieerd uit. Ook zit er in dit palette weer een sponsapplicator/kwastje. Klein, maar wel met haren aan één kant. Ik blijf het tof vinden dat Maybelline net iets meer moeite heeft gedaan, daar kunnen een aantal high end merken uit de parfumerie nog wat van leren.

Maybelline The Rock Nudes € 15,99

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6
7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6

De eerste oogschaduw is mat, de twee kleuren daarna zijn glanzend, dan komt er weer een matte oogschaduw en tot slotte zijn er nog twee tinten met glitter.

7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

De tweede rij is qua finishes minder uiteenlopend (één glanzende, voor de rest matte oogschaduws), maar is wel qua kleur ook weer lekker divers. De meeste oogschaduws in het palette hebben een koele ondertoon, daarin trekt Maybelline wel een rode draad.

De oogschaduws zijn korrelig, maar de pigmentatie is goed. Alleen oogschaduw 7 en 8 voelen stroef aan en geven minder kleur af.

Ooglook met:

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

1 (wenkbrauwbot)
10 (bewegend ooglid)
8 (geblend in arcadeboog)
11 (outer v + arcadeboog)
9 (arcadeboog)

The Body Shop Skinny Felt Black Eyeliner
Clinique High Impact Mascara

The Body Shop Colour Crush Lipstick Honolulu Pink matte

De oogschaduwkleuren pakken goed! De tinten zijn heel intens en glanzen mooi. Alleen oogschaduw 8 die ik blendde in de arcadeboog, valt weg.

Ik vind het super tof dat Maybelline The Rock Nudes zo divers is. Hoewel ik het meer ‘rock’ dan ‘nude’ vind, zitten er wel veel uiteenlopende tinten en finishes in het palette. Je kunt er daarom veel kanten mee uit! Je moet wel van koele kleuren houden, maar zeker wanneer je vaak smokey eyes maakt is dit een leuk palette om mee te variëren in je looks.

Maybelline The Rock Nudes koop je bij de drogist en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 8 februari 2017 | 28 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 8 februari 2017 06:05

Dit palette kende ik nog niet, leuk dat Maybelline weer met een palette is gekomen. Je hebt een mooie look gemaakt. Dit is niet mijn palette, maar ik weet zeker dat een aantal mensen in mijn omgeving erg blij zouden worden van dit palette..

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 februari 2017 06:14

Ik zit nog steeds te wachten op een ECHT goed drugstore palette. Deze ziet er mooi uit op het eerste gezicht, maar de glitters vallen weg en kleuren 4 – 6 – 9 en 12 zien er bijna identiek uit op de swatch. Kortom, geen heel palette waar je veel verschillende looks mee kunt maken. De look die jij ermee gemaakt hebt vind ik heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 februari 2017 06:31

Ik vind het altijd fijne palettes om mee te werken, alleen vind ik de kleuren dit keer wat minder, dus deze sla ik even over.

[Beantwoorden]


Door Elles op 8 februari 2017 07:07

Mooi palette! Het lijkt me wel een moeilijk product om er een ooglook mee te maken (vanwege de kleuren), maar je hebt oprecht weer een mooie in elkaar geflansd!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 februari 2017 07:36

Heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 8 februari 2017 07:44

Het zijn goed gepigmenteerde kleuren, maar doordat ze zo donker zijn denk ik niet dat het echt wat voor mij is.

[Beantwoorden]


Door Susan op 8 februari 2017 07:52

Prima palette, maar ik zou hem zelf niet kopen!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 8 februari 2017 08:17

Wat een mooi palette! Het verbaast me best wel hoe veel pigment deze poeders hebben. Ik ben altijd wel een grote fan geweest van koele kleuren, de #3 kleur vind ik heel mooi in deze palette passen en is misschien wel mijn favoriete kleur uit deze gehele palette. Mooie look zoals altijd!

[Beantwoorden]


Door Liset op 8 februari 2017 08:30

Ik vind het leuk dat Maybelline de palettes ‘voortzet’. Ik ben namelijk gek op het eerste originele Nudes palette. Dit Rock palette ziet er mooi uit, maar vind ik hem wel wat te koel voor mij persoonlijk. Ik zou hem daarom niet aanschaffen, maar voor koelere types kan dit heel mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 8 februari 2017 08:52

Wat is jouw ooglook mooi! Dat groen met brons ziet er helemaal super uit. Het lijkt me ook geen standaard palette, het zijn niet van die 1000 in een dozijn kleuren. En aangezien ik een koel type ben lijkt het me een match made in heaven ;). Malou x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 februari 2017 09:08

Zo leuk dat dit palette een combinatie van zachte nude tinten en opvallende kleuren heeft. Zelf ben ik daarnaast ook nog eens dol op koele tinten, dus dit palette ga ik snel op mijn wishlist zetten <3

[Beantwoorden]


Door Irina op 8 februari 2017 09:19

Tof palette! Maar ik vind de naam ‘nudes’ toch niet erg passend, haha.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 8 februari 2017 09:34

Qua kleuren zou dit palette niet helemaal bij mij passen, maar de pigmentatie ziet er wel top uit!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 8 februari 2017 10:13

Mooi palette! Zeker ook omdat er echt mooie donkere kleuren in zitten, vaak vind ik drogisterij merken te safe spelen en mis ik de echt donkere gepigmenteerde kleuren.. Dus goed gedaan! Alleen niet mijn kleuren, de meeste tinten zijn voor mij echt te koel. Voor de koelere types denk ik wel dat dit een heel mooi palette is!

[Beantwoorden]


Door marleen op 8 februari 2017 10:36

Oh ik vind deze echt heel mooi eigenlijk!! Misschien neem ik hem een keer mee met een leuke actie!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 8 februari 2017 10:38

Dit palette lijkt echt divers te zijn. Ik gebruik zelf niet veel van dit soort kleuren, maar geloof dat wie smoky eye lief hebben een fijne palette zou kunnen zijn.

[Beantwoorden]


Door anna op 8 februari 2017 11:07

Er zitten veel donkere tinten in (die veel op elkaar lijken), dat is wel jammer. Ik had graag wat meer nude tinten gezien, zodat je meer kunt variëren. Je hebt een prachtige look gemaakt met het palette, maar ik denk dat ik er zelf niet zo goed mee overweg kan :(

[Beantwoorden]


Door Emilie op 8 februari 2017 11:55

Er lijken inderdaad veel verschillende kleuren in te zitten, maar ik heb de indruk net zoals bij de vorige van Nudes dat ze niet allemaal zo uitgesproken zijn en wegvallen. Maar je hebt er wel een mooie ooglook mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 8 februari 2017 12:08

Hele mooie kleurtjes! Echt een mooie look heb je gemaakt, ook!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 8 februari 2017 15:31

Wat een mooie kleuren. Zelf zou ik moeilijk mijn weg kunnen vinden in de verschillende tinten en ze zeker niet op de juiste manier weten te combineren. Jouw gekozen look vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Roosmarijn op 8 februari 2017 18:46

Mooie look heb je gemaakt. Al ging het artikel er niet helemaal om, ik vind je lipstick erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2017 om 11:20:

Dankjewel! Review volgt nog :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 februari 2017 18:58

De kleuren zijn niet helemaal mijn kleur denk ik, maar het ziet er op zich wel redelijk uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 februari 2017 19:21

ziet er niet verkeerd uit :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 februari 2017 19:53

Dit zijn niet mijn kleuren maar ik vind het wel een leuk palette. Mooie look heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Ines op 9 februari 2017 09:01

Alhoewel mijn Maybelline ‘the Nudes’ pallette een beetje tegenviel en deze naar mijn gevoel een transition kleur mist, heb je er toch echt een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 10 februari 2017 13:51

Ik ben zelf meer van de warmere tinten maar toch een erg mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Milou op 3 juni 2017 13:39

Was erg blij met dit palet toen ik hem aanschafte! Was iets minder blij toen m’n hele oogschaduwdoosje na drie maanden compleet zwart was, omdat de oogschaduw had losgelaten. Een paar weken later gebeurde dit helaas ook met andere kleuren.

[Beantwoorden]