Maybelline The Blushed Nudes

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette01

Toen ik vorig jaar een review van het Maybelline The Nudes oogschaduwpalette schreef, hoopte ik al dat The Blushed Nudes ook naar Nederland zouden komen. Ik heb even moeten wachten, maar nu is ook dit oogschaduwpalette in de lage landen te koop. Een matte roségoudkleurige verpakking en zachte roze tinten, ook nog eens net op tijd voor Valentijnsdag.

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette02

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette03

Het palette ziet er mooi uit. Zo lief, zacht en romantisch. Het doosje is plat en licht: makkelijk mee te nemen. Aan de binnenkant bevinden zich 12 kleuren oogschaduw en een applicator met aan de ene kant een spons en aan de andere kant haartjes. Haartjes! Dat zie ik niet vaak en zeker niet in de drogist. Het kwastje is klein, maar toch vind ik het zeker een pluspunt dat Maybelline wat meer moeite heeft gedaan.

Maybelline The Blushed Nudes € 15,99

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette04

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette05

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6
7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette06

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette07

De oogschaduws 1, 2, 3 en 4 zijn het minst gepigmenteerd. De andere tinten – vooral de donkere exemplaren in de laatste rij – doen het goed. Wel moet je tegen wat poeder kunnen, want de oogschaduws zijn er poederig. Kijk ook uit voor fall-out!

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette08

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette09

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime Eye Base

1 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
4 en 5 (bewegend ooglid)
11 (arcadeboog)
12 (ardaceboog + outer V)
6 (onderste wimperrand)

Miss Sporty The Miaoww Eyeliner – review
Maybelline The Falsies Push Up Drama

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette10

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette11

MAC Creme Cup lipstick – review

Maybelline_the_blushed_nudes_eyeshadow_palette12

De kleurkeuze in The Blushed Nudes vind ik best verrassend. Het zijn niet alleen koele roze tinten, maar er zitten ook warmere kleuren tussen. Van heel licht, tot heel donkerbruin. Vooral toen ik de ooglook maakte merkte ik de veelzijdigheid.

De combinatie van koele en warme tinten vind ik leuk en goed gedaan. Wel hadden de lichtste oogschaduws wat meer pigment mogen hebben. Perfect is dit oogschaduwpalette niet, divers vind ik hem wel. En wellicht is het ook een alternatief voor Naked 3.

Maybelline The Blushed Nudes is vanaf februari bij de drogist te koop.


Reacties

Door MamaOnderneemt op 13 februari 2016 06:09

Wat een mooi paletje met diverse kleuren! Eigenlijk zou je met dit paletje welk elke dag een andere look kunnen maken. Bedankt voor je tip Vera, want ik wist niet dat deze in de winkel lag (en ik loop nu ook niet dagelijks de drogist binnen). Ik ga hem zeker aanschaffen. Misschien zelfs vanmiddag wel. Fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Tialda op 13 februari 2016 07:23

De pigmentatie vind ik ontzettend tegenvallen. Het lijkt wel of de kleuren grotendeels zijn weggevallen!
Nee. Dit pallet zal ik zeker niet gaan kopen. Wel een hele mooie review gemaakt Vera! (:

[Beantwoorden]


Door Elles op 13 februari 2016 07:53

Het palette bevat hele mooie kleurtjes en inderdaad het is heel verschillend. Ondanks de fall-out lijkt het me een best fijn product!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 februari 2016 08:26

Wauw, ik vind dit palette echt verrassend mooi. Je hebt er weer een erg mooie look mee gemaakt. Ik wil dit palette, maar ik wil zo veel en heb al zo veel haha. Je hebt weer super mooie foto’s gemaakt zeg!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 13 februari 2016 08:40

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit palette mooier vind dan ik had gedacht! Ik had verwacht dat alle pigmentatie zo zou zijn als bij de lichte kleuren dus dat valt mij dan weer mee. En zoals jij het omschrijft is het denk ik ook, het is een heel divers palette en ik vind er hele mooie kleuren tussen zitten. Vanwege de kwaliteit van de lichte kleuren zou ik persoonlijk dit paletje niet aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 13 februari 2016 08:41

Aaaah wat een bevat dit palette een hoop lieve en zachte kleurtjes. Perfect voor de lente! De afwisseling tussen koele en warme tinten vind ik ook een groot pluspunt.En de look die je hebt gemaakt is, zoals altijd, weer erg mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2016 08:45

Tja, ik heb deze van de zomer meegebracht uit de States. En die is dus niet 100% hetzelfde als deze. Bij de Etos ligt deze al in het schap en ik vind de NL variant er popperig en goedkoper uitzien. Ook de kleuren in het palette zien er op het eerste gezicht anders uit. De pigmentatie is verder wel vergelijkbaar maar omdat de lichtste kleuren allemaal op elkaar lijken vind ik dit palette niet heel spannend. Gewoon een leuk oogschaduw palette. Maar 15 euro vind ik dan toch net te veel geld.

[Beantwoorden]


Door Irina op 13 februari 2016 08:55

Wauw, mooie look heb je ermee gemaakt!
Jammer van de lichte kleuren, maar voor de rest ziet het er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Elize| girlonthewhitebike op 13 februari 2016 08:58

Hm… ik weet niet zo goed! Hij is mooi, mooie kleuren, prima pigment, maar hij laat mijn hartje niet sneller kloppen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 februari 2016 09:11

Wat een mooi palette voor de prijs! Je look die je hebt gemaakt staat ook echt perfect bij je shirtje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 februari 2016 09:14

Wat een leuk palette, en lekker budget! Heel erg tof!

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 februari 2016 09:17

Ik had heel erg op een UD naked 3 dupe gehoopt. Helaas is dit hem net niet voor mij.
Ik heb er gisteren nog mee in mijn handen gestaan.

[Beantwoorden]


Door Eva op 13 februari 2016 09:28

Ik vind het op zich een leuk palette! Maar ik heb er geen joepie gevoel bij…

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 februari 2016 09:31

Wauw, ik had niet verwacht dat de kleuren zo gepigmenteerd zouden zijn! Supermooie look heb je gemaakt! x

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 februari 2016 09:36

Hm, dit palletje vind ik wel erg mooi! Misschien dat ik ‘m wel koop :-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 13 februari 2016 09:49

Deze klinkt wel heel goed! Over de rest van de drugstore oogschaduwpalettes had ik weinig goeds gelezen, maar deze lijkt een stuk beter te zijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 februari 2016 10:19

Hij past perfect bij valentijn ;) Ik vind de tinten mooi, maar ik draag zoiets zelf bijna niet!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 13 februari 2016 10:27

Wauw, wat een veelzijdig palette! Leuk zo vlak voor Valentijn. Ik denk dat deze binnenkort wel in mijn stash beland. :love:

[Beantwoorden]


Door Tionne van Halder op 13 februari 2016 10:30

Erg mooi Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 februari 2016 10:40

Ik vind de kleuren mooi, maar ik koop telkens dit soort paletjes (die eigenlijk erg op elkaar lijken), dus ik laat hem toch aan me voorbij gaan, haha.

[Beantwoorden]


Door Layla op 13 februari 2016 11:03

Wat een leuk palette! Ik ga snel eens kijken bij kruidvat… de kleuren bevallen mij heel erg!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 februari 2016 11:14

Wat een mooi palette, jammer dat de pigmentatie niet overal even goed is en er fall-out is, maar verder ziet het er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 februari 2016 11:23

Wat een prachtige kleuren, het zijn wel echt mijn kleuren! Ik vind de pigmentatie ook best goed en wat heb je een prachtige look gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 februari 2016 11:43

Ik vind hem er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 februari 2016 11:50

Ik vind het palette er beter uitzien dan verwacht op het eerste zicht! Nog niet helemaal overtuigd maar ga hem zeker eens bekijken bij de drogist.

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 13 februari 2016 11:50

Wat een mooi palletje!
Je kan er hele mooie ooglooks mee maken!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 februari 2016 12:11

Oh wat een mooi palette! Mooie pigmentatie ook (love)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 februari 2016 12:30

Ik ben wel echt fan van die palette! Licht, donker, je hier alles mee maken :)

[Beantwoorden]


Door Inayabeauty op 13 februari 2016 12:49

Mooie kleurtjes alleen spijtig voor de lichtere tinten…

[Beantwoorden]


Door nil op 13 februari 2016 13:56

Ik lees dat je de Maybelline The Falsies Push Up Drama hebt gebruikt. Hebben we deze al in Nederland?? :wow:

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 13 februari 2016 15:25

Mooie ooglook! Ben erg benieuwd naar dit palette!

[Beantwoorden]


Door Isa op 13 februari 2016 15:33

Wat een mooie full face foto’s!! (love)

[Beantwoorden]


Door Jeapiebel op 13 februari 2016 15:59

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar dit palette en fijn om te weten dat het eventueel een alternatief van Naked 3 is.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 februari 2016 16:57

Ik vind dit een mooie palette. De kleurkeuze is inderdaad verrassend!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 13 februari 2016 17:50

Mooi palette op het 1e gezicht. Duidelijke review en foto’s! Ik ben hem nog nergens tegen gekomen? Jammer dat de bovenste rij vrijwel allemaal licht zijn. Dan zou ik zelf bijna alleen maar de onderste rij gebruiken wat zonde is van de rest. Deze gaat denk ik aan me voorbij, maar hij is zeker niet verkeerd!

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 februari 2016 18:41

zitten zeker mooie tinten in :D

[Beantwoorden]


Door Marion op 13 februari 2016 19:42

Ziet er mooi uit, heb zelf alleen wel genoeg neutrale oogschaduw kleurtjes die hier op lijken.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 13 februari 2016 21:10

Erg gave kleuren zitten in dit palet! Vind jouw ooglook ook echt prachtig gelukt zeg. Ben hier wel heel erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 februari 2016 22:41

Prachtig palette en wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Ik vind het echt leuk dat dit palette verkrijgbaar is voor een klein prijsje ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 13 februari 2016 23:06

Ooh heel leuke kleurtjes! Je hebt er ook een heel leuke look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 februari 2016 23:28

Je bent echt een van me favoriete youtuber vind het aleen wel jammer dat je de laatste tijd aleen nog maar dure producten reviewt. Zou je de nieuwe producten van catrice wille revieuwe? Ze ligge bij mijn Kruidvat namelijk al in de schappe. Hoop ook dat je de nieuwe essence producten wild revieuwe als ze uitkomen xx Romy

[Beantwoorden]


Door Margje op 14 februari 2016 10:26

Wat een mooi palletje! Ik vind de kleuren heel erg mooi, nude, maar niet te. Ik hou van de koele kleuren. Ook van de warme, dat ligt ook aan mijn haarkleur. Ik hou van dit soort palletjes!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 februari 2016 12:35

Persoonlijk vond ik het palette tegenvallen, maar vind de look die je ermee hebt gemaakt wel heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 februari 2016 09:43

Ik heb zo lang gewacht tot deze uitkwam in NL omdat ik dacht dat ie ongelofelijk prachtig was, maar ik weet nu niet echt wat ik ervan vind.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 februari 2016 20:38

Ik vind het een mooi palette maar het overtuigd mij niet helemaal. Het ziet er wel echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 16 februari 2016 14:09

Ik vind het er wel heel leuk uitzien, echt een pareltje eigenlijk.
xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 februari 2016 09:38

Heel erg mooi palette! Dit is zo’n palette dat eigenlijk altijd goed is en je zeker in je stash zou moeten hebben. Tenminste, die gedachte krijg ik erbij!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 februari 2016 15:24

Hmm, het is een mooi palette, maar ik heb al te veel gelijkaardige kleurtjes in mijn stash vind ik.

[Beantwoorden]


[…] I decided to put out the review now, to time it with the new release in Holland. The Dutch palette looks different to this one, so just a heads up to let you know that I do not think the two palettes are 100% the […]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #9 op 22 februari 2016 06:15

[…] een ooglook maken met het Maybelline The Blushed Nudes […]


Door Brigitte op 28 april 2016 09:59

Gisteren heb ik dit palette gekocht. Gelukkig was deze in de aanbieding bij Kruidvat. Wat een poederige zooi. Zelfs de oogschaduw van Action ( voor 1 euro ) was beter. Kleuren zijn veel te licht. Nee hoor, ik zou zeggen: niet kopen!!

[Beantwoorden]