Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss01b

Rimmel en Kate Moss hebben samen al veel succesvolle producten gelanceerd. Nagellak bijvoorbeeld, maar ook mijn persoonlijke favoriet: lipstick! Het nieuwste product uit de samenwerking zijn de Sculpting & Highlighting Kits. Paletjes met contour poeder, blush en highlighter, gewoon te koop bij de drogist!

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss02

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss03

Ik kan me niet herinneren dat ik eerder paletjes met contour poeder, blush en highlighter in de drogist heb gezien. Goed nieuws dus! De kits zijn er in de varianten 001 Golden Sands, 002 Coral Glow en 003 Golden Bronze. Ik kreeg Golden Sands opgestuurd ter review.

Hoe gaaf zijn de roségouden details? En Kate’s handtekening mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss € 10,99

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss04

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss05

Bovenin zit de highlighter, daarna de contour poeder en tot slot de blush. Niet alleen de highlighter is glanzend, ook in de blush zit veel glans. In de contour poeder zitten kleine gouden glittertjes.

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss06

De poeders zijn niet heel gepigmenteerd, maar er komt voldoende kleur vanaf.

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss07

1. Mijn gezicht met foundation en gezichtspoeder
2. Contour poeder aangebracht 3. Blush aangebracht
4. Highlighter aangebracht

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss08

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss09

De blush glimt van zichzelf al, waardoor je het (al subtiele) effect van de highlighter helaas nauwelijks ziet. De contour poeder vind ik wat te warm. Iets koeler had hij natuurlijker gestaan en beter bij de roze kleur van de blush gepast.

Het complete plaatje ziet er niet verkeerd uit, maar het kan beter.

Rimmel_sculpting_highlighting_kit_kate_moss10

De poeders geven genoeg kleur af. Alle drie brengen ze makkelijk aan en blenden ze egaal.

Ik ben nog niet overtuigd. Voor mij is deze Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss het net niet. De bronzer is wat te oranje, de blush te glanzend en de highlighter te mat. Ik ben benieuwd naar de variant Coral Glow, met een perzikkleurige blush. Die lijkt me mooi.

De Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss is vanaf maar 2016 te koop bij de drogist.


Reacties

Door Femke op 12 februari 2016 06:06

Ik wist helemaal niet dat er dit soort paletten zouden komen van Rimmel by Kate Moss. Op zich een heel leuk palette alleen niet helemaal de kleuren die ik had gehoopt. Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren, wie weet matcht dat wat beter bij mijn gedachten. De prijs is namelijk fijn!

[Beantwoorden]


Door MamaOnderneemt op 12 februari 2016 06:11

Wat goed dat ze bij de drogist ook dit soort paletjes met contour poeder, blush en highlighter verkopen. En de prijs is prima! Jij bent niet echt overtuigd, maar ik vind dat je wel een gezonde teint hebt op de foto! Dus ik vind het er toch goed uit zien! Fijne dag vandaag!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 februari 2016 06:27

Ik heb deze inderdaad ook op het Rimmel event al gespot. De bronzer vind ik ook wel ietsje te warm, maar het begin is er om zo’n leuk Sculpting & Highlighting Kitje op de markt te brengen die ook gewoon in de drogisterij te koop is. De prijs vind ik ook heel prettig!

[Beantwoorden]


Door Elles op 12 februari 2016 06:43

In het beginplaatje zag het palette er heel interessant uit maar naar mate ik verder las werd dat steeds minder. Het is niet wat ik er van verwachtte.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Anniek op 12 februari 2016 07:03

Wat een tof idee van Rimmel om dit soort paletten te gaan verkopen! Ik vind het resultaat van je shaping pogingen best wel tof geworden. Subtiel, maar toch wel stralend. Alleen jammer dat de bronzer zo warm is, dat is weer een beetje een minpuntje :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 februari 2016 07:15

Hee wat leuk! Eerste review die ik lees hierover. Ik had hem al gespot op Instagram en was heel benieuwd! Deze kleur valt denk ik weg bij mijn huid dus ik wacht de coral kleur af. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 12 februari 2016 07:19

Wel fijn dat er eindelijk zo’n soort palette wordt verkocht bij de drogist, maar de bronzer is mij helaas toch ook echt te warm..

[Beantwoorden]


Door Amy op 12 februari 2016 07:36

Het palette ziet er leuk uit en het is een prima oplossing voor een laag budget (alles in 1) maar je loopt altijd het risico dat een van de kleuren niet staat natuurlijk. Deze zou ik laten liggen, ben benieuwd naar de andere variant!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 12 februari 2016 07:47

Het palette zelf ziet er mooi uit, jammer dat het een beetje tegenvalt…

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 12 februari 2016 07:58

Ik ben inderdaad niet overtuigd… Toch vind ik het hartstikke goed dat ze in de drogisterij ook met zulke paletten komen!

[Beantwoorden]


Door Leah op 12 februari 2016 08:03

Jammer dat de ‘kleuren’ wat tegenvallen. De blush en bronzer had beter mat kunnen zijn om het goed te combineren. Zelf heb ik een redelijk onzuivere huid en door die glitters gaat het alleen maar meer opvallen.
De vormgeving van het palette vind ik wel super mooi en dit is zo handig voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Demi op 12 februari 2016 08:06

Jammer van de kleurtjes, maar het palette zelf ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 februari 2016 08:23

Het idee vind ik heel erg leuk, maar jammer dat de kleuren het toch niet helemaal zijn,

[Beantwoorden]


Door Anna op 12 februari 2016 08:32

Wat een fijn setje! Wel jammer van de kleuren.

[Beantwoorden]


Door Minke op 12 februari 2016 08:40

De bronzer is inderdaad wel erg warm van kleur.. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 12 februari 2016 08:42

Wat fijn dat dit soort paletten nu steeds makkelijker verkrijgbaar zijn! De blush en de highlighter vind ik er erg mooi uitzien op je huid maar over de kleur en intensiteit van de bronzer ben ik ook iets minder enthousiast

[Beantwoorden]


Door Leonie op 12 februari 2016 08:50

Waaaauw welke lipstick heb je op??

[Beantwoorden]


Door manon op 12 februari 2016 09:00

Wat een leuk palette, de bronzer is helaas wel te warm. Ben ook erg benieuwd naar de andere variant!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 12 februari 2016 09:05

Wat leuk dat er nu zo’n palettes bij de kruidvat etc komen. ik ben alleen bang dat de bronzer ook te warm is voor mijn huid maar misschien is een van de andere 2 kleuren combinaties beter voor mijn huid :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 februari 2016 09:05

Het palette ziet er leuk uit en het concept is ook mooi uitgewerkt. Jammer dat de kleuren iets tegenvallen en dat de blush juist te glanzend is en de highlighter te mat. Dat moeten ze andersom doen ;).

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 februari 2016 09:29

Ik vind het er leuk uit zien, maar ben ook niet echt in the mood om hem te kopen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 februari 2016 09:36

Jammer dat hij het net niet is. Ieder merk komt nu wel met zo’n sculpting palette op de markt, maar als je eenmaal één goede hebt wordt de rest, naar mijn mening, overbodig. Ik heb al een hele fijne dus zal deze niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Emke op 12 februari 2016 09:52

jammer dat het niks is. Wat het zag er wel erg mooi uit in de verpakking.

[Beantwoorden]


Door Irina op 12 februari 2016 10:04

Die perzikkleurige variant klinkt interessant, maar dit is hem inderdaad net niet. De verpakking is wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 februari 2016 10:17

Ah op het eerste gezicht zag het er zo goed uit. Maar idd de contour is veel te oranje. Tip: Catrice komt in de assortimentswissel deze maand met een contour en highlight palette. De bronzer die daar in zit, in de lichtste variant, is wel heel assig en koel. En hij kost minder dan 5 euro!

[Beantwoorden]


Door Susan op 12 februari 2016 10:18

Het zag er veelbelovend uit, jammer dat het tegenvalt.

Liefs,
Susan

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 februari 2016 10:33

Jammer, want het zag er zo’n mooi palette ui! x

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 februari 2016 10:40

Ik vind de kit er wel heel leuk uitzien! Over het resultaat ben ik alleen niet superenthousiast, maar misschien dat de andere kleurvarianten meer naar mijn smaak zijn.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 12 februari 2016 11:07

Goed teken dat ook budgetmerken zich aan dergelijke setjes beginnen te wagen! Hopelijk nemen andere merken dit over en produceren ze mooiere producten want dit is inderdaad niet wauw! :)

[Beantwoorden]


Door Lauren op 12 februari 2016 11:16

I do love Kate Moss! The blush and highlighter look good but I think the bronzer is too shimmery for me x

http://www.wonkylauren.com

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 12 februari 2016 11:28

Wauw ziet er erg goed uit zeg, rimmel komt met steeds betere producten! :0

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 12 februari 2016 12:00

Ik vind de blush eigenlijk wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 12 februari 2016 12:29

Jammer dat hij bij gebruik tegenvalt. Ik vind het wel heel erg leuk dat ze dit product nu ook bij de drogist verkopen.

[Beantwoorden]


Door Tamaar op 12 februari 2016 12:29

Jammer dat deze m net niet voor jou is, ik ga s kijken wat ik van de andere paletjes vind bij kruidvat, want ze zien er verder wel goed uit vind ik.

[Beantwoorden]


Door Rahma op 12 februari 2016 13:10

Heel leuk dat ze dit nu ook verkopen bij de drogist, maar ik weet niet of ik er zo snel 1 zou kopen. Hij ziet er niet heel bijzonder uit vind ik zelf. Wel een handig review!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 februari 2016 13:12

Ik vind het er wel mooi uit zien en vind het een leuk setje :) Al staat het natuurlijk bij iedereen wel weer een beetje anders.

[Beantwoorden]


Door melissa op 12 februari 2016 13:17

De blushkleur vind ik heel mooi! Maar ik ben niet zo te vinden voor de glittertjes in het contour poeder x

[Beantwoorden]


Door melissa op 12 februari 2016 13:18

De blushkleur vind ik heel mooi! Maar ik ben niet zo te vinden voor de glittertjes in het contour poeder x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 februari 2016 13:39

Ik wou alleen even zeggen dat ik je foto’s altijd prachtig vind. Je bent er zo goed in geworden door de jaren heen! Ik ben voor mijn eigen blog nu heel erg aan het spelen met fotografie en het bewerken van foto’s, maar dat is lang niet altijd even makkelijk. Dus props voor jou!

[Beantwoorden]

Amélie Cammaert antwoordt op 12 februari 2016 om 14:58:

Ben ik volledig mee eens!
Vera is ook zo mooi he! :crazy: :love:

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 12 februari 2016 14:57

Ik wist helemaal niet dat Kate Moss en Rimmel samen een collectie hadden gemaakt. Nu weet ik dat wel…
Leuk product alle sinds!

[Beantwoorden]


Door irene op 12 februari 2016 15:06

Deze ziet er zo mooi uit he!!! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 februari 2016 15:39

Wat leuk dat ze dit gemaakt hebben! Wel jammer dat de kleuren iets tegen vallen. Ik ben ook wel benieuwd naar de andere variant.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 februari 2016 16:02

Het idee erachter vind ik erg leuk maar ik ben niet heel erg onder de indruk van de uitvoering. Ik vind sowieso dat de tinten erin niet echt speciaal zijn. Het is echt een hele basic blush kleur en de highlighter heeft ook niet echt de ‘wow’-factor om het zo maar even te zeggen. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 12 februari 2016 16:19

Het pigment is inderdaad niet erg veel als ik naar je foto kijk, helaas wordt dit pallet het niet voor mij persoonlijk liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 12 februari 2016 18:23

Ik vind Kate Moss heel erg niet leuk ! Dus ik zal ook nooit iets kopen met haar signatuur. Kan me ook niet voorstellen dat ze er ook maar iets mee te maken heeft hoor, met het samenstellen van zo’n pallet.
Maar dat doet er niet aan af dat ik heel graag op je site kom Vera :D

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 februari 2016 19:30

Ik vind hem juist wel natuurlijk ogen op de foto’s.
Van mij hoeft niet alles metallic te zijn of twee bruine strepen.

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 12 februari 2016 20:41

Ik vind het doosje er helaas wat goedkoop uit zien :(

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 februari 2016 21:22

Hmm zo jammer dat die bronzer zo warm is, vind de blush op zich wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 12 februari 2016 21:23

De verpakking is erg mooi, en ook wel vernieuwend dat een merk als Rimmel met zo’n paletje komt geloof ik! Jammer dat de kleuren niet denderend zijn. De bronzer vind ik te warm, en de highlighter vind ik niet echt bijzonder… Wel jammer!

[Beantwoorden]


Door Inaya op 12 februari 2016 23:30

Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren, de verpakking ziet er zo mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 13 februari 2016 01:04

Complimenten voor de vormgeving van dit palletje! Helaas ben ik ook niet echt overtuigd. De warme bronzer vind ik juist wel mooi, maar de highlighter had echt wel wat glanzender mogen zijn inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Beauty Babe op 13 februari 2016 11:02

Wauw wat lijkt dit palette veel op de Face form kit van Sleek qua kleursamenstelling. Sleek heeft wel wat meer pigment vind ik. En ook niet onbelangrijk een spiegel in het doosje. Dat mis ik anders echt wel!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 februari 2016 12:20

Ik vind het wel een leuk concept! Benieuwd naar de andere varianten

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 13 februari 2016 18:17

Het ziet er erg mooi uit maar ik vind het iets te oranje en TE roze. Het is wel een leuk concept zo, alles in 1 alleen jammer dat het dan niet helemaal je van het is. Het ziet er erg leuk uit, goede review! Ik zou het zelf niet kopen. Ik ben benieuwd naar de andere variant. Groetjes,

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 15 februari 2016 11:21

Jammer dat je niet overtuig bent. Maar ook niet vreemd als de highlight niet echt kunt zien en de blonzer te oranje is.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 15 februari 2016 15:58

Jammer van de kleuren, maar dát er nu meer contourpalettes op de markt komen is natuurlijk wel een stap in de goede richting ;)
x

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 februari 2016 15:36

Jammer dat de highlighter wat minder doet, maar de blush is wel prachtig

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 februari 2016 16:22

Wauw Vera
je moet echt setje 002 kopen!
De highlighter daarin glanst veel meer, de bronzer is warmer (niet oranje) en de blush heeft een prachtige koraal kleur! Gisteren foto’s gemaakt voor toekomstig review :)

xoxo
Laura

[Beantwoorden]


Door lipglossfw op 24 juni 2016 22:05

ik vindt het product een beetje aan de dure kant maar ik heb gespaard en ik heb hem gekocht maar effe serieus het is het echt waard.

[Beantwoorden]


Door Janine op 6 juli 2016 20:06

Hey Vera,

Het doosje ziet er handig uit en ook nog is mooi. Maar jammer dat het
palette net niet is. Ik ben nog steeds opzoek naar de juiste contour in
matt voor de lichte huid. Ben heel poos opzoek. Vele dingen zijn
oranje of hebben toch kleine shimmer erin verwerkt.

Liefs

Janine

[Beantwoorden]