Urban Decay Naked 3 + twee make-uplooks!

urban_decay_naked_3_01

Terwijl zo’n beetje elke beautyblogger en beautybloglezer helemaal wild werd van het Urban Naked 3 palette, hield ik het bij Naked 1 en 2. En daar bleef het bij… Totdat bekend werd dat het merk terug komt naar Nederland. In de goodiebag van het event zat het prachtige Naked 3 palette.

urban_decay_naked_3_02

urban_decay_naked_3_03

26 mei is het zo ver, dan zal het assortiment van Urban Decay verkrijgbaar zijn in de webshop van Ici Paris XL en vanaf 25 juni kun je het merk ook winkelen bij het filiaal aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Het Naked 3 palette werd eind 2013 gelanceerd en werd net als Naked 1 en Naked 2 een grote hit (lees hier mijn Naked 1 vs. Naked 2 artikel). In dit rosékleurige palette zitten weer een heleboel oogschaduws verstopt.

Urban Decay Naked 3 € 49,90

urban_decay_naked_3_04

urban_decay_naked_3_05

Voordat we beginnen aan de oogschaduws, wil ik eerst een ander onderdeel van het palette behandelen. Het kwastje! In elk Naked palette zit een kwast, wel zijn de kwasten bij alle drie de paletten anders. In Naked 3 zit een dubbelzijdige oogschaduwkast.

urban_decay_naked_3_06

Veel haren links – Minder haren en een stevige vorm rechts

De zijde met veel haren vind ik het fijnst. Vooral voor oogschaduw op het bewegend ooglid, maar hij werkt ook goed voor het wenkbrauwbot. De kant met minder haren is steviger en persoonlijk vind ik dat niet zo fijn voor het aanbrengen van oogschaduw, met deze kant weet ik me dan ook minder goed raad. Voor de binnenste ooghoeken kan hij wel gebruikt worden, maar echt fijn vind ik dat ook niet werken.

urban_decay_naked_3_07

urban_decay_naked_3_08

In het Naked 3 palette zitten veel rozetinten en alles wat daar op lijkt. Koper, taupe, mauve… Zowel glanzend als mat. Ik vind de uitstraling van het palette heel mooi en ik was dan ook super benieuwd hoe de inhoud me zou gaan bevallen.

urban_decay_naked_3_09

urban_decay_naked_3_10

Strange – Dust – Burnout – Limit – Buzz – Trick

urban_decay_naked_3_11

Nooner – Liar – Factory – Mugshot – Darkside – Blackheart

Het eerste deel van het palette bevat zachte, roze, naturelle tinten. Daarna gaat het palette over in een stuk donkerder, met meer bruin. Het mooist vind ik Dust en Buzz. Limit en Trick zijn het minst favoriet. Deze oogschaduws zijn erg stroef en geven weinig kleur af.

urban_decay_naked_3_17

urban_decay_naked_3_18

Ooglook met:

Strange (binnenste ooghoek)
Limit (bewegend ooglid)
Nooner (arcadeboog)
Burnout (onderste wimperrand)

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Miss Sporty Studio Lash The Miaow Eyeliner
Urban Decay Perversion mascara

urban_decay_naked_3_19

urban_decay_naked_3_20

MAC Faux lipstick – review

urban_decay_naked_3_12

urban_decay_naked_3_13

Ooglook met:

Strange (wenkbrauwbot)
Dust (binnenste ooghoek)
Burnout (bewegend ooglid)
Trick (bewegend ooglid)
Nooner (arcadeboog)
Factory (outer v + onderste wimperrand)

Smashbox Eye Primer
Miss Sporty Miss Sporty Studio Lash The Miaow Eyeliner
Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara – review

urban_decay_naked_3_14

urban_decay_naked_3_15

MAC Please Me lipstick – review

urban_decay_naked_3_16

Niet elke oogschaduw is even goed gepigmenteerd, maar over het algemeen vind ik de kleuren mooi en de kwaliteit goed. Blenden gaat makkelijk en ik vind de rozetinten mooi en origineel gevonden.

Toch weet ik niet of dit een palette is wat helemaal bij mij past. Over Naked 1 en Naked 2 was ik ook enthousiast, maar ik gebruik de paletten maar zelden omdat ze het voor mij toch net niet helemaal zijn. Naked Basics met enkel matte oogschaduws gebruik ik vaker. Ik ga er lekker mee oefenen en looks mee maken, want ik vind de uitstraling en kwaliteit van Naked 3 wel heel fijn. Wie weet wordt dit uiteindelijk toch een favoriet…

Urban Decay Naked 3 € 49,90 – te koop bij Ici Paris XL.


Reacties

Door Akosua op 23 mei 2015 06:16

Ik heb lang getwijfeld tussen Naked 1 en 2, en uiteindelijk 2 gekocht. Maar 3 heeft nooit op mijn wishlist gestaan, ik vind de opties die je hebt om een look te maken wat beperkt. Maar aan de andere kant als iemand me het zou geven, zou ik het ook niet afwijzen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 mei 2015 06:25

Ik dacht er precies hetzelfde over Vera, vond het wel prima met mijn Naked 1 en 2 palettes. Toch zie ik steeds vaker Naked 3 voorbij komen en dan wil ik nog wel eens denken ‘hmm, misschien moet ik die toch binnenkort ook maar eens aanschaffen’. Mooie look heb je ermee gemaakt. Ik zag trouwens enorm leuke foto’s van het event langskomen!

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 29 mei 2015 om 21:05:

Je moet hem echt aanschaffen ik vind hem geweldig! Op het begin had ik niet erg veel inspiraties, maar ik ben er super blij mee en ik vind hem beter dan het naked 2 pallete x

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 23 mei 2015 06:32

Toen ik hoorde dat ze weer naar NL kwamen heb ik gelijk de Naked 1 besteld. Heb m wel al binnen, maar nog niet gebruikt (kan niet wachten, maar eerst foto’s;) De drie heb ik een dupe van en ik kan me voorstellen waarom je de kleurtjes minder vaak gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Do op 23 mei 2015 06:49

Toch wel een erg mooi palette, ik heb zelf alleen Naked 1. Ik vind dat ik voorlopig wel genoeg nude-palette heb. :roll:

[Beantwoorden]


Door Griet op 23 mei 2015 07:02

Ik blijf nooner en factory erg mooie kleuren vinden! Ik gebruik het palette ondertussen niet supervaak meer, maar blijf het een mooie aanvulling vinden in mijn collectie. Het naked basics palette gebruik ik zoals jou ook meer

[Beantwoorden]


Door Anniek op 23 mei 2015 07:02

Oeh, fijne kleurtjes zeg, genieten! Ik heb zelf nog geen Naked palette, maar een poosje geleden heb ik er wel heel erg over getwijfeld om 1 of 2 te kopen. Toen laatst bij het event kon je ze allemaal even naast elkaar zien, en 3 is wel echt mooi, maar toch ook minder iets voor mij. Die rozige ondertoon past niet helemaal bij mij. Maar mooi is ‘ie zeker! Toffe looks ook!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 23 mei 2015 07:10

De cranberry kleurtjes zijn heel mooi, de looks die je hebt gemaakt ook. Ik zou voor Naked 2 gaan, dit is iets te roze voor mij. Naked Basics gebruik ik zelf ook echt vaak!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maris op 23 mei 2015 07:20

Net als bij veel films, had deel 3 hier van mij weg mogen blijven ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:05:

Haha, die vind ik wel goed gevonden!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 mei 2015 07:22

Super mooie ooglook heb je gemaakt Vera. Alleen je hebt in je review 2 keer benoemd welke producten je gebruikt hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:05:

Omdat er twee looks in zitten :ja:

[Beantwoorden]


Door Yara op 23 mei 2015 07:24

Ik vind beide looks erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 23 mei 2015 07:44

Leuke review! Ik heb Naked 3 al vanaf het moment dat ‘je uitkwam, en ik gebruik hem ook niet héél vaak omdat de kleuren qua diepte (‘donkerheid’) zo dicht bij elkaar liggen. Bij Naked 2 heb je meer echt lichte en echt donkere kleuren, waarmee je veel meer definitie in je look kunt krijgen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 mei 2015 07:53

Wat een mooie looks heb je gemaakt zeg! De swatches vallen me eigenlijk best tegen. Ik heb de mijne eigenlijk nooit geswatcht maar als ik ‘m aanbreng zijn de kleuren gewoon erg mooi en intens.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 mei 2015 07:53

Erg mooi. Ik heb de namaak van W7 en die vind ik ook erg fijn. Leuke looks heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 mei 2015 08:00

Wauw vera.. Echt hele mooie ooglooks die je gemaakt hebt! Xx

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 23 mei 2015 08:28

Qua kleuren blijf ik toch vooral fan van Naked 1, deze roze tinten staan super bij de lichtere, koude types, maar voor mij zijn ze helaas te flets. Wel prachtig om naar te kijken bij anderen natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 mei 2015 08:44

Ik heb al een tijdje de Naked 1, 2, 3 en Basics, maar ik kan echt nooit zeggen welke mijn favoriet is! Ze werken allemaal zo gemakkelijk, ik neem het palette erbij en heb op 1-2-3 een prachtige ooglook.
Ik vind de ooglooks die je hebt gemaakt echt heel erg mooi, dat is echt het idee dat ik krijg bij het zien van de kleuren van Naked 3! =D

[Beantwoorden]


Door Dionne op 23 mei 2015 08:57

Deze palettes zijn echt zo ontzettend mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Amanda op 23 mei 2015 09:00

De prijs is wel reeds gelijk wat omhoog gegaan van het pallet en wat mij opviel im de video zit de primer potion er niet bij? Ik heb ze alle drie en bij de ene zat een gloss bij de ander een primer potiontje en bij nummer drie zat een soort kaart met proefjes van alle primer potions in.

Verder 5 euro omhoog gegaan valt nog mee. Ik hoop ook dat de vice pallets uitkomen hier die zijn altijd zo mooi..

Ik hoop verder dat too faced ook terug komt speciaal voor het chocolate pallet hihi

Ik vind het wel leuk dat ze een dag voor me verjaardag in amsterdam terug komen en ik op me verjaardag naar amsterdam ga dat wordt swatchennn haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:06:

Er zit wel een kartonnetje bij met de Primer Potions.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 mei 2015 09:17

Naked 3 is denk ik mijn favoriet van de 3 naked paletten. Liar en Trick zijn mijn favoriete kleuren. Ik vind hem net wat bijzonderder en zeker in de zomer en het voorjaar is dit een heel mooi palette om te gebruiken. Dit is ook het eerste Naked palette waarbij ik de donkerste kleuren zelfs gebruik! Blackheart is echt een perfecte kleur om een lijntje mee te zetten langs de bovenste wimperrand. Ik hou van dit palette ennuh, de pigmentatie is bij mij voor alle kleuren dik in orde hoor, gewoon wat je kunt verwachten van Urban Decay.

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 26 mei 2015 om 16:22:

Het is ook mijn absolute favoriet en ook bij Vera vind ik hem erg mooi passen. Echt iets voor bij blond haar en lichte ogen! Twee vriendinnen van me en ikzelf gebruiken eigenlijk alleen 3 nog echt veel zelfs!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 mei 2015 09:19

Wauw, ik vind de looks die je hebt gemaakt heeeeeel mooi!

[Beantwoorden]


Door Leah op 23 mei 2015 09:27

Beide ooglooks zijn erg mooi!

Ik vind persoonlijk de kleuren in Naked 1 en 2 mooier en zou deze dan eerder aanschaffen dan nummer 3. Toch leuk dat nu he verzameling Naked palettes compleet is.

[Beantwoorden]


Door Hanan op 23 mei 2015 09:31

Denk dat het aan mij ligt want zoveel verschil is er niet tussen de
Paletten. Voor mij zijn het pure marketingstrucjes, 50 euro voor een Palette is echt veel geld.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 23 mei 2015 09:31

Oh wauw, wat een prachtig palette!
Ik vind vooral de “roze” tinten in dit palette echt heel tof.
Mooi looks heb je er ook bij gemaakt Vera!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 mei 2015 09:49

Wat een mooie look heb je gemaakt! Ik heb dit palette ook, maar ik gebruik deze eigenlijk nooit meer omdat ik er altijd jeukende en droge oogleden van krijg. :-( Van hun oogshaduwbasis precies zo. Vind het een leuk merk maar ik denk niet dat ik snel weer iets van hun zal proberen.. Erg jammer!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 23 mei 2015 om 09:52:

Ik heb geen goedkope /fake versie trouwens, ik had deze gewoon bij Beautybay ooit gekocht.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 9 december 2015 om 21:50:

Verkoop je jouw palette toevallig (H) ?

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 13 december 2015 om 13:16:

Ja ik heb er eigenlijk geen belang meer bij, dus als je hem wilt overkopen vind ik dat wel goed! :ja: Kan ik anders ergens contact met je opnemen?

[Beantwoorden]


Door Naomi op 23 mei 2015 09:52

Toch wel een heel erg mooi palette, maar ik vond 50 euro gewoon te duur. Voor veel goedkoper heb je ook zulke mooie oogschaduws.

x

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 mei 2015 09:54

Mooie looks heb je gemaakt! Ik heb het palette ook, maar gebruik ‘m minder dan Naked 2 bijv. De kleuren zijn gewoon niet altijd helemaal mijn ding en ik heb het gevoel dat je met dit palette minder kunt variëren in looks.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 23 mei 2015 10:04

Als ik eerlijk ben, dan had ik van de pigmentatie toch iets meer verwacht. Er bestaan veel goedkopere paletten met een beter pigment. Je hebt er mooie looks mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 mei 2015 10:06

Ik heb de W7 versie van dit palette. Echt een favoriet.

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 mei 2015 10:22

Ik blijf het een mooi pallet vinden, maar ik heb ‘m zelf niet. Ik twijfel tussen deze en de W7 variant.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 mei 2015 10:24

Hmm.. ik weet het inderdaad ook niet helemaal. Zelf heb ik dit palette niet, maar ik waardeer zo je eerlijkheid. Wel vind ik je ooglooks super. Vooral de look met Faux op je lippen :)

[Beantwoorden]


Door Emmy | Mydiamakeup op 23 mei 2015 10:30

Mooie foto’s! Ik vind dat je hele mooie as kleurige wenkbrauw producten gebruikt, precies de goede kleur! Het blijven mooie kleuren, maar voor 50 euro vind ik toch dat er te weinig variatie in zit. Ik merk dat ik bij de andere naked paletten ook vaak dezelfde tinten pak. Wel vind ik het altijd prettige paletten op reis omdat ze echt bij licht beginnen en donker eindigen, maar hij is dan ook wel weer vrij log voor op reis. Kortom ik vind het mooi, maar niet uiterst ideaal haha. Die roze gouden tinten spreken toch altijd aan

[Beantwoorden]


Door April | April's Life Blogs op 23 mei 2015 10:36

Ik vind het mooie kleuren, maar het toch niet helemaal waard om te kopen. Ik hou meer van de Naked 1 & 2.

[Beantwoorden]


Door amy op 23 mei 2015 10:38

Limit vind ik zelf een hele fijne oogschaduw om mee te blenden. Daarom zal het denk ik ook weinig pigment afgeven (naar mijn mening dan). Trick is inderdaad wel wat jammer aangezien ik het echt een hele mooie kleur vond, maar helaas gaf het inderdaad niet zoveel pigment en is het nogal stroef. Naked 1 is mijn persoonlijke favoriet! Fijne review Vera :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:06:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 mei 2015 10:46

Ik vond deze ook een beetje tegenvallen hoor.. Zeker vergeleken met Naked 1, wat echt mijn all time favorite is..

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 mei 2015 10:46

Ik heb Naked 3 zelf ook en ik moet bekennen dat ik zodra ik de kleuren zag ik al verliefd werd op het palette haha! Er komen zolang je de donkere kleuren niet zoveel gebruikt inderdaad geen superspannende looks uit, maar ik vind het wel hele flatterende looks. Daarnaast vind ik het echt een makkelijk palette om ’s ochtends te gebruiken als ik niet zoveel tijd heb om over mooie combinaties na te denken; ik heb echt een paar vaste oogschaduwcombinaties met dit palette die altijd goed zijn :) Naked 1 zou ik ook nog wel graag willen hebben, die lijkt mij ook wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Simone op 23 mei 2015 10:52

Fijn artikel! Ik heb Naked3 al iets meer dan een jaartje in huis maar ik wist nooit zo goed welke combinaties ik nog meer kon maken, dan de standaard die ik altijd al doe.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 23 mei 2015 11:01

Waaaauw, die tweede ooglook! Echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 23 mei 2015 11:15

Ik vind dat je er prachtige ooglooks mee hebt gemaakt! In ieder geval ziet het palette er goed uit met mooie tinten oogschaduw. Het straalt wel echt kwaliteit uit (en dat mag ook wel voor dat geld;))

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 mei 2015 11:18

Naked 1 & 2 wil ik graag nog, maar deze versie is niet zo mijn ding haha. Geen fan van roze helaas! Al vind ik je looks – zoals altijd – wel weer heel mooi. En de verpakking van dit palette ook!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 23 mei 2015 12:08

Ik vind het een super mooi palette maar te duur!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 23 mei 2015 12:38

Mooie looks en ik vind de kleuren erg goed bij jou passen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 mei 2015 12:43

Wauw, weer zon mooie palette!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 23 mei 2015 12:51

Fijne review Vera! Ik heb ook Naked 3, mijn lievelings palette!
De laatste tijd gebruik ik Naked 3 super vaak, lovely!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 mei 2015 12:52

Wow, helemaal weg van de look!

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 mei 2015 14:36

Ik vind roze kleuren zelf heel pretty, dus dit palette vind ik echt onwijs mooi! Faux staat je trouwens echt heel erg goed <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 mei 2015 14:45

Naked 3 vind ik het mooiste palette van UD hij staat ook al een tijdje op mijn wishlist en gelukkig kan ik deze binnenkort gewoon hier in Nederland bestellen x

[Beantwoorden]


Door Julia op 23 mei 2015 14:49

Mooie looks hoor! Ik had ook wel wat meer pigmentatie verwacht..

[Beantwoorden]


Door anna op 23 mei 2015 15:00

Ah wauw, wat een prachtig palette! Wat een mooie looks heb je er mee gemaakt. Ik heb 1 en 2 ook nog niet, maar ik zou graag 1 van de drie aanschaffen als mijn portemonnee dat toeliet.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 mei 2015 15:25

Wat een prachtig palette en wat een mooie look :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 23 mei 2015 16:22

Wat een prachtig palette is het toch! Deze staat zeker op mijn wishlist

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 mei 2015 17:23

Het is een mooi palette, maar ik denk dat ik hem gewoon te weinig zou pakken voor dat geld. Ik heb immers 2 al én de W7 dupe van 3

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 mei 2015 17:29

Wauw heel mooi! Ben blij dat Urban Decay naar Nederland komt, ik wil deze palette al heel lang en nu hij straks in de webshop van ici paris verkrijgbaar is wordt het wel héél verleidelijk om ‘m te kopen!

[Beantwoorden]


Door Erika op 23 mei 2015 17:39

Mooi ooglooks, ik zou het palette zelf nooit kopen, het zijn mijn kleuren niet. Ik houd het bij mijn naked 1, ben gek op het naked 1 palette.

[Beantwoorden]


Door ikkuh op 23 mei 2015 18:06

Ik vind €50 het niet waard voor dat palette. Maar Ik ben nog maar 12 en krijg €7.50 zakgeld per week… Maar als ik bijvoorbeeld later me eigen geld verdien dan koop ik hem natuurlijk wel maar dan is er natuurlijk al een beter palette.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 23 mei 2015 18:13

Erg mooie look maar ik vind hem wel een beetje duur voor wat erin zit zeg maar. Geen slechte pigmentatie maar dezelfde kleuren kan ik toch wel wat goedkoper krijgen. Ik vind deze naked niet heel bijzonder helaas maar verder wel een erg leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door kimberley op 23 mei 2015 18:15

veel te duur en ik mag ook geen oogschaduw op want ik heb eczeem op mijn ogen hoe kun je dat goed verzorgen?

[Beantwoorden]


Door franka op 23 mei 2015 18:28

Hey Vera,

Ik ben op zoek naar een nieuwe mooie rode Mac lipstick. Ik vind Mac Riri Woo heel mooi maar de was helaas limited editen. Weet jij nog mooi rode lipsticks van Mac die heel erg lijken op deze kleur?

liefs Franka

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:07:

Ruby Woo of Russian Red, maar ik raad je aan te laten adviseren bij de MAC counter zodat je met de voor jou mooiste kleur naar huis gaat :ja:

[Beantwoorden]


Door Emke op 23 mei 2015 20:16

wat een mooi pallette!

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 mei 2015 20:21

Wat een mooi palette! Het hoort hier niet bij je hebt het vast niet zelf gedaan maar:
Je hebt me geblokkeerd op instagram, terwijl ik alleen je foto’s maar like en nog nooit heb gereageerd. Ik las ook een reactie op YouTube dat een ander meisje dit ook had. Heel gek!

[Beantwoorden]


Door Anne-Fleur op 23 mei 2015 21:30

hey Vera, deze reactie heeft misschien helemaal niks te maken met je palette!
Ik heb je vandaag ontmoet en wauw je bent zo geweldig! ik was het meisje van de bloemen kaart!! Je bent zo mooi, lief en vriendelijk! Je was al mijn favoriete youtuber, maar na vandaag al helemaal!!! Blijf alsjeblieft video’s maken. Ik kijk elke dag of er een nieuwe video is. Ik kan gewoon niet geloven dat ik je heb ontmoet (love) (love) .
Super bedankt voor alles en ga nog heel lang door met filmen!! <3 :$
trek je niks aan van alle nare reacties. Ik zal je altijd perfect blijven vinden. xxxx (love)
Je hebt mijn dag compleet gemaakt vandaag. Ik weet zeker ook van duizenden anderen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:08:

Dankjewel voor je mooie kaart Anne-Fleur, vond het super dat je er was <3

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 23 mei 2015 21:41

Naked 3 spreekt mij ook niet erg aan, de tinten zijn te rozig naar mijn smaak. Ik hou het bij Naked 1.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 mei 2015 22:36

Echt een heel mooi palette, ik heb wel een dupe van w7 maar wil toch graag het origineel :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 mei 2015 22:38

Je weet zelf nog niet echt wat je er van moet vinden maar ik vind deze kleuren je juist erg mooi staan.. heel subtiel maar verry pretty, mooi hoor! Ik denk dus wel dat dit palette er één is die goed bij je past :-).

[Beantwoorden]


Door Amelie op 23 mei 2015 22:39

Ik vind het een mooi palette, maar die roze tinten passen gewoon niet zo goed bij mij

[Beantwoorden]


Door melissa op 23 mei 2015 22:40

Ik vind de kleuren in dit palette supermooi! Toch gaat mijn voorkeur uit om het Naked 2 palette aan te schaffen :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 mei 2015 23:32

Ik heb niks met de naked 1 en 2 paletten. 3 vind ik juist erg mooi. Heb hem nog niet, omdat ik voorlopig genoeg oogschaduw heb. Wellicht komt ie in de toekomst wel, maar eerst andere oogschaduws opmaken (ja, ik maak oogschaduws op :-D). Ik ben een koel kleurentype, dus naked 3 staat me veel beter dan de 2 voorgangers.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 23 mei 2015 23:54

Ik vind dit echt zo’n mooi palette

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 mei 2015 07:39

Echt een heel erg mooi palette met mooie tinten! Vooral je tweede look vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 mei 2015 09:24

Ik heb alleen de w7 dupes en die bevallen mij prima. Je eerste ooglook is echt héél mooi! En ik ben benieuwd naar de urban decay in ici paris!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 24 mei 2015 11:15

Gek genoeg spreken geen van alle paletten mij aan, maar dat heb ik bijna met alle oogschaduwpaletten. Ik ben echt van de mono’s! In een palet heb ik altijd zoiets van: oh, ik vind 2/3 mooi en met 1/3 kan ik niet zoveel. Dat vind ik zonde van mijn geld. Gek he? Nu moet ik wel eerlijk zijn over het UD Basics palet, die vind ik wel interessant. Maar er zitten drie highlight tinten in en ik weet ook weer niet of ik dat het waard vind.. (: ik denk er nog even rustig over na.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 mei 2015 15:21

Ik vind het een erg mooi palette

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 mei 2015 20:56

Tof dat je via een goodiebag 3 aan jou collectie heb kunnen toevoegen. Ik vind ze ook alle 3 fijn, al vind ik 3 echt wel een warm (romantisch) zomer palette. Wat dat betreft is UD toch echt wel mijn oogschaduw merk <3

[Beantwoorden]


Door Denise op 24 mei 2015 21:30

Dit soort swatches zijn zo fijn omdat je precies ziet hoe ze eruitzien op jouw huid! Dankjewel!

http://www.littlemsnerdenise.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 24 mei 2015 22:38

Deze kleuren passen echt onwijs mooi bij je! Prachtig palette, ik vind het heel leuk dat Urban Decay weer in NL verkocht gaat worden!

[Beantwoorden]


Door Marie op 24 mei 2015 22:50

Leuke revieuw! Dat groene truitje staat je erg mooi qua kleur!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 mei 2015 23:30

Mooie ooglooks heb je ermee gemaakt! :)

[Beantwoorden]


Door Lotte van Diessen op 25 mei 2015 13:57

Mooie review Vera! Zelf heb ik het naked 3 al ik het najaar in 2013 gekocht. Ik was toen en Spanje en daar was de Sephora ik had hem dus al snel. Ik vind het echt een mooi palette ik ken ook geen ander pallet wat er op lijkt! En trouwens wat was zaterdag leuk om je te ontmoeten :$ (love)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 25 mei 2015 18:41

Deze lijkt me echt heel fijn! Ik heb de dupe van Makeup Revolution, maar merk toch dat die qua kwaliteit geen UD is ;)
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 mei 2015 22:12

Ik kocht deze vorig jaar op vakantie in Gran Canaria (Sephora!!!) en het is echt een van mijn beste aankopen. Ik gebruik hem super veel en hij past perfect bij mij!

[Beantwoorden]


Door Babette op 25 mei 2015 23:27

Ik heb hem zelf ook en ik vind hem supermooi! Ik vind de stevigere kant van het kwastje handig om oogschaduw in een lijntje onder de ogen aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Jenny op 26 mei 2015 12:10

In LOVE met deze make-up look, ben blij dat je het alsnog gekocht hebt! (love)

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 mei 2015 20:15

Erg mooie foto’s Vera! ik zit erg te twijfelen of ik hem wil kopen maar ik denk dat ik na dit gezien te hebben toch maar even naar de winkel ga :star:
x

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 mei 2015 12:38

Wauw, een hele mooie ooglook heb je gemaakt. Ik twijfel altijd of ik dit palette zelf ook zal kopen, maar ik denk dat ik nu toch maar eens een keertje naar de winkel ga ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 juni 2015 23:57

Ik heb ‘m ook (net zoals Naked 2) maar gebruik ‘m eigenlijk amper, 1. omdat ik nog maar weinig ooglooks draag en 2. omdat ‘ie altijd boven ligt bij m’n zus. Als ik me dan bedenk dat ik er iets mee wil doen ben ik alweer te lui (of kost het me teveel tijd) om ‘m te gaan halen, haha. Door de rozetinten is het gewoon net iets minder mijn ding, maar ik vind wel dat ik ‘m vaker moet gebruiken! Te beginnen met ‘m weer in m’n éigen kast te leggen…

[Beantwoorden]