Low-budget vs. High end TAG

Het is tijd voor een nieuwe TAG! De Low-budget vs. High end TAG laat je kiezen tussen je favoriete goedkope en dure producten. Ik hoop dat je hem leuk vindt! Mocht je de TAG willen overnemen voor je eigen blog of YouTube kanaal, de vragen vind je na de klik. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

1. Heb je het meest low-budget of high end producten in je collectie?
2. Low-budget of high end mascara?
3. Low-budget of high end foundation?
4. Low-budget of high end oogschaduwpalette?
5. Welk product koop jij altijd van een low-budget merk?
6. En welk product van een high end merk?
7. Welk product had je altijd van een duur merk, maar heb je verruild voor een low-budget variant?
8. Van dit product begrijp ik niet waarom er nog geen goede low-budget variant is…
9. Er is geen luxe merk wat aan dit low product kan tippen…
10. Verwen jij jezelf liever met 10 goedkope producten, of met 1 duur product?

Lotte, Mascha en Danique, jullie zijn getagd!


Reacties

Door Akosua op 24 mei 2015 07:33

Wat een leuke tag! Ik zat even over mijn huidige make-up routine na te denken en ik gebruik toch voornamelijk high end en ‘gewone’ drogisterij merken zoals L’Oréal en Bourjois. Qua bugdetproducten vind ik die vooral terug in de nagellakjes. Ik denk dat het deels komt omdat ik met mijn donkere huid qua baseproducten niet terecht kan bij budgetmerken én ik dus ook altijd producten wil die goed gepigmenteerd zijn. Dat wisselt nogal bij de goekopere merken.

[Beantwoorden]

Kika antwoordt op 2 juni 2015 om 16:14:

Vera, je bent echt geweldig! Als ik me verveel en niet op mijn iPad mag, dan doe ik het toch stiekem om te kijken naar jou video’s! Je bent geweldig bezig en ik kan alleen maar zeggen ga zo door! Je bent mijn voorbeeld en ik denk ook van veel anderen!

Love you❤️

[Beantwoorden]


Door Do op 24 mei 2015 08:24

Leuke tag heb je bedacht, leuk om te zien dat je zowel low-budget als high-end producten gebruikt :) Zelf vind ik het echt speciaal als ik een high-end product koop, het geeft toch net een extratje aan het product!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 24 mei 2015 08:25

Leuke video! Ik koop qua foundations ook vaak high-end en lipsticks heb ik van zowel high-end als budget, maar ik merk toch echt duidelijk kwaliteit verschil! Zo ben ik gek op de lipsticks van MAC en YSL.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 mei 2015 08:42

Super leuke tag heb je bedacht Vera! Zelf gebruik ik echt een mix tussen high-end en budget make-up producten. Mijn mascara, wenkbrauw producten zijn eigenlijk altijd van een budget merk, omdat die producten relatief snel op zijn. Oogschaduw paletten wisselen af.. En lipsticks, blushes en highlighters koop ik eigenlijk altijd weer van een high-end merk.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 24 mei 2015 08:50

Leuke tag! Ik neig bij de meeste producten toch wel naar een high-end variant. Concealer en foundation omdat alle drugstore merken niks in het assortiment hebben dat licht genoeg is, oogschaduw omdat de pigmentatie en manier van werken veel fijner is en lipstick omdat die vaak uniekere kleuren hebben en stukken beter blijven zitten! Alleen mascara koop is af en toe nog wat goedkoper.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 mei 2015 08:53

Leuke tag! Ik heb toch meer budget producten in mijn stash. Ik maak me niet vaak op en zou niet willen dat dure producten bederven. Voor nagellak vind ik het leuk dat je zo ook in meer kleurtjes kan investeren en de lakjes van essence vind ik gewoon goed lakken. Ik ben daarin al teleurgesteld geweest door duurdere merken

[Beantwoorden]


Door Mieke op 24 mei 2015 08:55

Hoi hoi, zelf gebruik ik meestal Make up met weinig rotzooi in hypo omdat ik al 2 x een allergische reactie was precies een melaatse:-(… Dus kies ik voorlopig voor de safe options clinique heeft fijne mascara en mijn bronzing komt van essence ik heb hem is geruild voor die alom geprezen van de rimmel maar daar kreeg ik dus een melaats face van… Daarna is de blush geprobeerd zelfde scenario en gebruik nu ene van de Etos bevalt me prima:-) oogschaduw is van t clerc of clinique. Btw wat is dat met jelinker wenkbrauw??? Beetje teveel geplukt;-) xxx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 mei 2015 09:02

Hele leuke tag heb je bedacht vera! Echt super leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 24 mei 2015 09:13

Wat een leuke tag is dit zeg!
Ik neig tegenwoordig toch iets meer naar high end producten.
Simpelweg omdat ik dan liever investeer als ik zeker weet dat een product goed is. Maar soms kunnen budget producten ook hartstikke fijn zijn!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 mei 2015 09:17

Super leuke tag en video. En mag ik even zeggen dat je haar er heel mooi uit ziet! Dit kortere haar staat je echt heel goed.

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 mei 2015 09:25

Wat een leuke tag! Ik heb zelf net wat meer ‘log budget’ producten dan ‘high end’. Qua poeder vind ik mijn MAC Prep & Prime finishing powder pressed het meest fijn. Qua mascara zijn dit er twee, één high end mascara van Helena Rubinstein, maar ook vind ik die van Essence erg prettig. Foundation was ik fan van high end merk Biotherm, alleen deze kan ik echt nergens meer kopen :-( Dus sindsdien ben ik al een hééééle tijd op zoek naar de voor mij perfecte foundation. Qua oogschaduwpalette kies ik dan toch weer van de dupes van Urban Decay in de vorm van het merk W7! :-)

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 24 mei 2015 09:29

Wow je doet die filmpjes echt heel leuk! Leuke tag ook trouwens! :)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 24 mei 2015 09:40

Leuke tag, Vera! Het viel mij ook al op dat de highlighters van low-budget merken meestal niet zo best zijn (als ze er al zijn) De enige die ik echt met veel plezier gebruik is de VISIONairy multicolour highlighter van Catrice. Die is namelijk prachtig, vind ik :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 mei 2015 10:01

Wat een leuke tag! Ik wissel zelf heel erg tussen budget en duur.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 mei 2015 10:18

Leuke tag! Misschien neem ik hem nog wel over, want hij is erg leuk :) Ik heb zelf wel een lichte voorkeur voor high-end producten, maar bijvoorbeeld mijn gezichtspoeder en mascara koop ik gerust weer heel budget, omdat daar ook wel hele fijne van te vinden zijn.

[Beantwoorden]


Door nova op 24 mei 2015 11:00

super leuke tag (love) ^^) :-P :$

[Beantwoorden]


Door melanie op 24 mei 2015 11:03

Heeey Vera,

Super leuke tag ten eerste en wat staat dat haar je vele malen beter, geeft gelijke een frissere look (niet zo pluizig enz.)!

T leek wel een beetje in de video alsof je linker wenkbrauw wat duo ingekleurd was. Het begin licht en de rest donker.. Kwam dit door het licht?

Xoxo- Melanie

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 24 mei 2015 11:04

Wat een leuke tag! Wie weet neem ik hem wel over voor mijn blog!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 mei 2015 11:16

Super leuke tag!! Ik vind het fijn om te zien dat ookal heb je de toegang tot duurdere producten dat je bij sommige toch voor een budgetvariant kiest

[Beantwoorden]


Door Es op 24 mei 2015 11:23

Vera wat heb je een superleuke tag bedacht!!! En, niet te vergeten: je bent echt een van de weinige grote bloggers die zowel veel high end als budget producten blijft reviewen/gebruiken. Ook dat je zelf nieuwe producten zoekt, en vertelt waarom het voor jou wel/niet werk (bv. goede kwaliteit, maar geen vavavoem effect). Go on, stay strong ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:09:

Dankjewel Es! <3

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 24 mei 2015 11:27

Leuke tag! Ik heb eigenlijk alleen maar budget make-up in mijn stash :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 mei 2015 11:31

Leuke tag! Ik ben ook écht fan van de eyeliners van miss sporty, cheap en werkt gewoon echt goed!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 24 mei 2015 11:32

Hele leuke tag! Ik gebruik ook altijd gewoon een low budget powder, maar inderdaad, foundation & concealer is ook bij mij high-end!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 mei 2015 11:52

Wat een onwijs leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort ook ga doen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 mei 2015 12:15

Echt een hele interessante tag! Voor mij zou het allemaal low budget zijn, aangezien high-end momenteel niet echt een optie is voor mij!

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 mei 2015 12:15

Heel leuk! Die wenkbrauwpoeder van Catrice! Ik kan dus ook echt niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Emmy | mydiamakeup op 24 mei 2015 12:31

Hi! Wat een leuke tag! Ik vind het sowieso altijd leuk om ander mans budget ontdekkingen te zien. Die essence mascara ga ik bijvoorbeeld écht eens proberen. Ik wilde nog even toevoegen dat ik de low budget highlighters van elf, sleek en makeup revolution wél heel goed Vind! Misschien heeft iemand daar weer wat aan :)
Nogmaals leuk filmpje! X

[Beantwoorden]


Door Janneke op 24 mei 2015 13:37

Wat staat de kleur van je shirtje je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 mei 2015 13:43

Inderdaad een hele leuke tag dit!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 mei 2015 13:56

Ik gebruik zelf een mix van high-end en budget-proof. Ik ga nooit op de prijs af en beoordeel een product op hoe goed ’t werkt. Het maakt voor mij dus niet uit of het 5 of 50 euro kost.

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 24 mei 2015 14:35

heel leuk bedacht! Ik ga de miss spory eyeliner eens proberen, ben opzoek naar een nieuwe

[Beantwoorden]


Door Marije op 24 mei 2015 14:49

Super leuke tag! Ik zou hem willen overnemen, maar ik heb geen high-end producten, behalve 2 producten van BeYu. En ik vond het zo grappig dat jij ook houd van de Lash Princess Mascara van Essence houd <3

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 mei 2015 15:39

Leuke TAG. Ik heb zelf een mix van beide.

[Beantwoorden]


Door Theinspirationblogger op 24 mei 2015 16:07

Wat leuk bedacht! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de miss sporty the miauww eyeliner. Als deze net zo goed is als die van Kat Von D, is dat wel heel cool!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 24 mei 2015 16:40

Wat een leuke TAG. Het is altijd leuk en interessant om te zien hoe de mix is tussen budget en high end!

[Beantwoorden]


Door Nina op 24 mei 2015 16:49

Jaaa! Ik had een tijdje terug gereageerd met de opmerking dat je je haar eens moet doen voor dat je een video opneemt, en je hebt het gedaan! ziet er stukken meer verzorgd en mooier uit, echt waar! Leuk! X

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 mei 2015 17:17

Wat een leuke tag. Ik heb zowel high end en budget producten. Als ik high end producten koop is het vaak oogschaduw en lipstick.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 mei 2015 18:29

Echt een super leuke tag! Ik ben het helemaal met je eens op het gebied van highlighters. Ik vind wat duurdere highlighters vaak veel mooier dan budget proof highlighters. Er zijn enkele uitzonderingen, maar er valt nog een hoop te verbeteren voor de budget merken!

[Beantwoorden]


Door anna op 24 mei 2015 19:10

Wat leuk dat je zelf een tag hebt bedacht! De wenkbrauwkit van Catrice lijkt me ook zo fijn, helaas zijn het mijn kleuren niet.

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 mei 2015 20:53

Hele leuke tag Vera en goed om je eens kritisch over low budget vs. High end te horen!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 24 mei 2015 22:37

Super leuke tag! High end betekend niet automatisch dat het betere en fijnere producten zijn vind ik zelf. Leuk om jouw mening hierover te horen :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 mei 2015 13:33

Wauw wat zie je er goed uit! Je bent een prachtige meid en dat mag zeker gezegd worden! :love:
Hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 mei 2015 14:38

Leuke tag!
Welke lipstick draag je? Hij staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:09:

Volgens mij draag ik Faux van MAC :-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 mei 2015 22:45

Dit is al vaker gezegd in de comments zie ik, maar ik wil het toch nog eens zeggen;
Wat zie je er goed uit! Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Floor op 25 mei 2015 23:59

Vera wat zie je er prachtig uit! Je ogen komen heel mooi uit bij je groene shirt (love) Je make up zit perfect en je straalt helemaal ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 mei 2015 om 10:09:

Dankjewel <3 !

[Beantwoorden]


Door Heleen op 26 mei 2015 01:57

Ik gebruik zelf echt high end en budget door elkaar heen. Voor mascara en blush geef ik wat meer uit, de rest is Catrice/Essence of andere drogistmerken. Dankzij jou ben ik trouwens Catrice wenkbrauwpoeder gaan gebruiken! Echt een superproduct!

[Beantwoorden]


Door Brittany op 26 mei 2015 16:53

Wat een super leuke tag!
Ik heb een aantal van mijn favoriete producten langs zien komen in je tag wat me best wel aan het lachen maakte.
Ik ben zelf ook iemand die de kruidvat binnenstormt voor shampoo en naar buiten komt met een tas vol budget make-up alhoewel ik sommige dingen ook bij de kruidvat soms best prijzig vind! Ook gebruik ik de high end producten van MAC en Chanel, wel alleen als ik weet dat er met deze producten goede ervaringen zijn opgedaan door andere bloggers.

[Beantwoorden]


[…] geen productfoto’s maken die ik bij mijn artikelen wilde. Gister zag ik echter deze tag bij Vera en ik besloot hem over te nemen, want ik had nog wel wat back-up foto’s. Let’s […]


Door Camilla || Tintedlips op 27 mei 2015 12:32

Wow, ik nam deze tag over en heb je gelinkt (als bron voor de vragen) en ik zie nu pas dat hij dat blijkbaar hier in de comments achterlaat? Sorry daarvoor!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 juli 2015 17:49

Wat ontzettend leuke TAG! Het zou me heel leuk lijken om deze ook te doen, zou dat mogen? ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjan op 19 juli 2015 23:25

Leuke video! Ik gebruik nu al een tijdje een highlighter van de H&M en ben er echt gek op. Misschien een goeie low-budget vervanging voor MAC.

[Beantwoorden]


[…] te vullen? Dat gevoel had ik laatst dus ik speurde blogland af naar een leuke TAG. Op de blog van Vera kwam ik de Low-budget VS. High End TAG tegen. De Low-budget vs. High End TAG laat je kiezen tussen […]


[…] een beauty gerelateerde TAG en deze keer doe ik de Low-Budget versus High-End TAG, bedacht door Vera Camilla. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Kijk je […]