Mijn favoriete MAC lipsticks

mijn_favoriete_mac_lipsticks01

Zoals veel vrouwen niks hebben om aan te trekken, heb ik geen lipstick om te smeren. Of nou ja… Ik heb veel lipsticks en ik vind ze allemaal prachtig. MAC is mijn favoriet als het op lipstick aankomt en daarom kreeg ik de vraag of ik eens mijn favorieten van het merk wilde laten zien. Ja, natuurlijk. Leuk! Hier komen ze.

mijn_favoriete_mac_lipsticks02

mijn_favoriete_mac_lipsticks03

Pure Zen – Angel – Please Me – Watch Me Simmer
Sounds Like Noise – Relentlessly Red – Candy Yum Yum – Diva

Ik vind de lipsticks van MAC fantastisch omdat er ontzettend veel kleuren zijn. Zowel mat als glanzend. Ze lang houden en fijn zitten. MAC is niet goedkoop, maar als je het vergelijkt met merken als Dior en Chanel, betaal je toch al gauw tien euro per lipstick minder. En dat terwijl ik de kwaliteit vele malen beter vind.

MAC lipstick kost momenteel € 18,50 per stuk.

mijn_favoriete_mac_lipsticks04

mijn_favoriete_mac_lipsticks05

mijn_favoriete_mac_lipsticks06

Pure Zen

Pure Zen heeft een beigetint met een gezonde glans. Dit is voor mij de perfecte nudekleur. Weet ik het even niet, dan draag ik Pure Zen. Deze heb je al in veel video’s voorbij zien komen. Ik krijg er geen genoeg van!

mijn_favoriete_mac_lipsticks07

mijn_favoriete_mac_lipsticks08

Angel

Ben ik toch niet helemaal tevreden met Pure Zen, dan kies ik voor Angel. Ook een hele mooie nude, die net even wat rozer en koeler van kleur is. Dit is ook een favoriet van Kim Kardashian. Een universele kleur!

mijn_favoriete_mac_lipsticks09

mijn_favoriete_mac_lipsticks10

Please Me

Please Me heb ik laatst herontdekt. Een prachtige matte tint, die ook vrij nude oogt. Ik vind deze lipstick vooral gaaf staan bij warme perzik- en goudtinten in de rest van mijn make-up.

mijn_favoriete_mac_lipsticks11

mijn_favoriete_mac_lipsticks12

Watch Me Simmer

Deze lipstick heb ik een paar jaar geleden opgestuurd gekregen en zat in een Limited Edition collectie. Ik had hem anders zelf nooit uitgekozen om te proberen, terwijl Watch Me Simmer prachtig is. Zo fris en zomers. En bijzonder ook. Hij lijkt bij elke make-uplook weer anders van kleur.

mijn_favoriete_mac_lipsticks13

mijn_favoriete_mac_lipsticks14

Sounds Like Noise

Ik draag ook graag oranje lipstick en Sounds Like Noise is meestal de eerste waarnaar ik grijp. Hij komt uit de Paramore collectie van vorig jaar en heeft een heerlijk jaren 50 gevoel. Ik vind hem ontzettend prachtig! Ik heb deze al in veel video’s gedragen. Zag je een oranje kleur op mijn lippen, dan was het deze.

mijn_favoriete_mac_lipsticks15

mijn_favoriete_mac_lipsticks16

Relentlessly Red

Deze lipstick probeerde ik tijdens een van mijn vele bezoekjes bij MAC uit en beviel me gelijk goed. Ik kan deze rozerode tint maar moeilijk omschrijven. Hij is zo intens prachtig van kleur en ook nog eens perfect mat. Een hele zwoele lipstick.

mijn_favoriete_mac_lipsticks17

mijn_favoriete_mac_lipsticks18

Candy Yum Yum

De welbekende Candy Yum Yum lipstick, ook ik ben er fan ban. Elke keer dat ik hem opsmeer verbaas ik me er weer over hoe mooi deze lipstick is. De kleur is super fel, echt ontzettend mooi.

mijn_favoriete_mac_lipsticks19

mijn_favoriete_mac_lipsticks20

Diva

En dan mijn laatste aanwinst: Diva. De enige donkere lipstick uit het rijtje, maar absoluut een beauty. Met de herfst en winter in het vooruitzicht, weet ik zeker dat ik deze lipstick nog vaak uit mijn neppe bontjas zal toveren. Een hele chique lipstick.

mijn_favoriete_mac_lipsticks21

Dit zijn mijn absolute favoriete lipsticks van MAC. Zoals je ziet zijn de kleuren heel uiteenlopend. Van nude tot donker en van oranje tot felroze. Ik draag ze allemaal graag. Sommige kleuren het ene seizoen minder dan het andere, maar ik weet ze altijd te vinden. Blijk ik toch nog genoeg te hebben om aan te trekken. Ehhh… op te smeren.

Heb jij favoriete MAC lipsticks?


Reacties

Door Elise Joanne op 3 september 2014 15:03

Jemig.. Wat mooi allemaal! Ik heb zes kleurtjes en allemaal anders dan degene die je hierboven hebt beschreven; grappig! Ik wil graag nog ‘Angel’, ‘Candy Yum Yum’, ‘Please me’ & ‘Relentlessly Red’ toevoegen aan mijn collectie. Oh.. Dat zijn er nog best veel, haha! Maar die kleuren vind ik jou ook het mooiste staan. Diva vind ik prachtig maar zou ik gewoonweg niet dragen. Het mag van mij echt wel kleur en ‘vavavoem’ bevatten maar dat is mij te donker.

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 5 maart 2016 om 15:38:

Echt super mooie kleuren! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 september 2014 15:06

Heel veel mooie zitten er tussen en de meeste heb ik of ken ik niet. Ik heb alleen Watch me simmer en Candy yum yum uit dit rijtje. Nu ik het zo bij elkaar zie vind ik Relentlessly Red er echt uitspringen, wat een gave kleur is dat zeg.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 september 2014 15:06

Wat een prachtige kleurtjes! Van jouw favorieten zijn Watch Me Simmer, Relentlessly Red, Diva en Candy Yum Yum denk ik mijn favorieten! Op mijn MAC verlanglijstje staan sowieso Relentlessly Red en Heroine nog, maar misschien ook Craving, Impassioned. Of nouja, doe mij het liefst maar alle lipsticks uit het assortiment van MAC, dan heb ik tenminste lekker veel keuze (love)

[Beantwoorden]


Door TodaysLovely op 3 september 2014 15:07

Angel is een hele mooie natuurlijke kleur!

[Beantwoorden]


Door Maris op 3 september 2014 15:08

Zelf heb ik geen MAC lipsticks, maar bij jou vind ik WATCH ME SIMMER en PLEASE ME erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 september 2014 15:11

Wauw, wat zijn ze prachtig! Please Me ga ik sowieso een keer kopen! (love)

[Beantwoorden]


Door Tess op 3 september 2014 15:16

Angel en Sounds like Noise trekken het meeste aandacht bij mij (love) Ondanks ik gek ben op lipsticks, heb ik niks van MAC. Wat een bummer, haha. Mooie favorieten!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 september 2014 15:17

Als ik dit zo zie, droom ik alleen nog meer van een MAC lipstick!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 september 2014 15:17

Ik vind “Please Me” en “Watch me Simmer” zo onwijs mooi! Zelf heb ik “Vegas Volt” in mijn bezit, een prachtige felle kleur! ^^)

[Beantwoorden]


Door Benthe op 3 september 2014 15:24

Please Me heb ik een aantal weken gekocht naar aanleiding van jouw recensie :) Mijn andere favourites zijn So Chaud en Russian Red!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:06:

Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 september 2014 15:26

Ik ben ook dol op de lipsticks van MAC. Please me is ook één van mijn favorieten. :)

[Beantwoorden]


Door linda op 3 september 2014 15:29

Wat een prachtige collectie heb je, pretty kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 3 september 2014 15:30

Die laatste! (love) Staat je prachtig. Ik ga denk ik voor mezelf eens kijken naar Relentlessly Red, zo’n kleur zoek ik nog.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:07:

Staat jou volgens mij ook heel gaaf :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 september 2014 15:32

Wat een mooie lipsticks, ze staan je ook allemaal erg goed! Zelf heb ik nog maar drie MAC lipsticks, namelijk Chatterbox, Crosswires en Syrup en die vind ik alledrie echt prachtig <3 Van jou favorieten heb ik Please Me, Watch Me Simmer, Relentlessly Red en Diva nog op mijn wishlist staan hihi, dus ik ben nog wel even zoet. Vooral Diva vind ik erg gaaf, echt zo'n chic kleurtje die je look meteen dat kleine beetje extra geeft! <3

[Beantwoorden]


Door Diede op 3 september 2014 15:35

Ik heb Please Me afgelopen zomer in Italië gekocht! Echt het geld waard, gebruik hem bijna elke dag met veel plezier. (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 september 2014 15:43

Wat een mooie Mac lipsticks , ik vind please me echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 september 2014 15:44

Wat een mooie lipsticks, ze hebben een prachtige pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 september 2014 15:46

Al die lipsticks, amai!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 september 2014 15:46

Wat mooi geswatcht weer! Ik vind Candy yum yum je prachtig staan.

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 september 2014 15:47

Candy Yum Yum is absoluut m’n favoriet!

[Beantwoorden]


Door Quinta op 3 september 2014 15:51

Candy Yum Yum en Diva zijn mijn favoriete! Ik vind Diva zo mooi. Ik denk dat ik nog nooit zo’n budget kleur ben tegengekomen.

[Beantwoorden]


Door Sara Moura op 3 september 2014 15:51

I Love the last one!!! :)
I share in my facebook , love your blog :)

Kiss from Azores!

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 september 2014 15:54

Wat een geweldige post, je hebt echt prachtige lipsticks <3

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 3 september 2014 15:54

Hele mooie kleuren! Vooral de nude kleurtjes zien er erg goed uit. ^^)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 september 2014 15:55

Ik kan toch niet de enige zijn die bij het zien van de foto’s denkt: Als ze maar weer de juiste dopjes bij de juiste lipsticks krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:07:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 3 september 2014 15:55

Watch Me Simmer lijkt me echt geweldig mooi! Liefs´ Iris

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 september 2014 16:04

Wat komt je oogkleur prachtig uit bij Sounds like noise!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 3 september 2014 16:04

Wauw! Ze zijn allemaal zo ontzettend mooi! Vooral Relentlessly Red vind ik geweldig! (love)

[Beantwoorden]


Door laralaurentia op 3 september 2014 16:06

Diva is echt voor mij gemaakt. Ik kan niet wachten tot dat ik alle donkere lipstick kleuren weer kan afstoffen en op kan smeren :D

[Beantwoorden]


Door Isabella op 3 september 2014 16:08

Wat een mooie lipsticks! Angel en Please me zijn mijn favorieten:)
x

[Beantwoorden]


Door Manouk op 3 september 2014 16:09

Diva staat al een tijdje op m’n verlanglijstje! Ik ga ‘m halen in de US want daar zijn ze goedkoper + dan ist koud genoeg om ‘m te dragen hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 3 september 2014 16:10

Oeh la la, wat een prachtige verzameling lipsticks van MAC heb jij! Ik vind het leuk om te zien dat je verschillende kleuren hebt. Relentlessly Red, Please Me & Angel vind ik je ontzettend mooi staan! Ooit, ooit, ooit wil ik ook nog een lipstick van MAC kopen. De prijzen houden me tegen, terwijl ik weet dat de kwaliteit ontzettend goed is.

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 3 september 2014 16:15

Mooie kleuren! Wel allemaal roze/rood. Misschien eens een nog gekkere kleur? haha x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:08:

Paars ofzo staat me niet echt vind ik!

[Beantwoorden]


Door roos op 3 september 2014 16:26

Fijn om ze allemaal in één artikel te zien! Diva en Angel zijn mijn favorieten uit dit rijtje (love)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 3 september 2014 16:30

Jeetje wat een prachtige foto’s weer Vera, echt heel mooi! En jou staat werkelijk alles als het op lipsticks aan komt! Prachtig! En ik zie wel een paar exemplaren die ik graag ooit aan mijn collectie zou willen toevoegen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:08:

Dankjewel Laurie :$

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 september 2014 16:38

Wauw ik vind ze prachtig, vooral Sounds Like Noise en Relentlessly Red knallen eruit en Please me is een prachtige voor een “normale” dag vind ik ! :)

[Beantwoorden]


Door Emily op 3 september 2014 16:46

Prachtige kleurtjes! Voor elke gelegenheid zit er wel een gepast kleurtje in. Sommige zijn net iets te gewaagd voor mij maar de andere zou ik zo dragen!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 3 september 2014 16:50

Op mijn Aziatische huid MAC Rebel en Viva glam 3 zijn mijn favourites!

Kijk momenteel nog naar Mac velvet teddy… Kylie met haar mooie foto’s.. Word zo weer aangesmeerd met een lipstick blergh!

[Beantwoorden]


Door Beau op 3 september 2014 16:51

Wat een prachtige kleuren! Watch me Simmer ziet er uit als dé perfecte kleur :) Wat kun je Diva trouwens goed hebben!

[Beantwoorden]


Door pamela op 3 september 2014 16:53

Wauw ze zijn allemaal echt prachtig! De kleuren staan je ook geweldig.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 september 2014 16:56

Echt prachtige kleuren. Ze staan je allemaal zo goed! Vooral Watch me simmer en Angel vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 3 september 2014 16:58

Thanks Vera! Daar gaat m’n geld, haha!
Wat een pracht foto’s weer trouwens :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:08:

Dankjewel Stephanie ^^)

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 3 september 2014 17:03

Mooie kleurtjes. Mijn favorieten zijn heroine, fixed on drama en riri woo.

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 september 2014 17:06

Mijn favorieten van de permanente lijn zijn denk ik toch Diva, Ruby Woo, Girl About Town, Relentlessly Red, All Fired Up, Craving en Twig. Ik heb echt oneindig veel MAC lipsticks, ben er zo dol op! Ohja, So Good en Lady At Play zijn ook zeker favorieten, van de mineralize lipsticks!

Zou de kleur Morange trouwens niet wat voor jou zijn? ^^)

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 3 september 2014 om 17:08:

Was ik toch bijna Rebel vergeten, die kan zeker niet ongenoemd blijven haha! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:09:

Morange *even googlen* Oh wauw, die is ook heeel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 3 september 2014 17:19

Bedankt! Komt precies op tijd! Binnenkort ga ik twee lipsticks kopen!

[Beantwoorden]


Door gerjanne op 3 september 2014 17:21

ik vind lipsticks zoooo mooi maar op 1 of andere manier heb ik altijd dat ze er al heel snel af gaan:(

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 3 september 2014 17:23

Ze zijn allemaal erg mooi en vooral de donkerste vind ik je erg goed staan. x

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingbeautyNL op 3 september 2014 17:23

Wat een prachtige collectie is dit zeg. Mooie kleuren heb je uitgekozen. Heel erg uiteenlopend ook!

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingbeautyNL op 3 september 2014 17:24

Het grappig is trouwens dat ik net een filmpje heb opgenomen met jouw zelf bedachte tag (Door beautybloggers gekocht). Op de vraag wat ik wel vaker zou willen lezen heb ik geantwoord: meer over MAC lipsticks uit het reguliere assortiment ipv enkel de limited editions. Haha, alsof je dat hebt kunnen zien Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:09:

Heb ik goed getimed ^^)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 september 2014 17:26

Vooral Angel en Please Me vind ik mooi! Die zou ik zelf ook absoluut dragen.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 3 september 2014 17:26

Diva, wat een pracht is die toch. Ik houd echt van zulke kleuren en denk dat hij mijn bleke huidje, net als jij ook wel leuk zal staan. Die moet echt de andere lipsticks komen vergezellen hoor! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 september 2014 17:27

Wat een geweldige kleuren! Sinds kort heb ik twee lipsticks van MAC, namelijk Ruby Woo en Sunny Seoul. Vooral van Ruby Woo ben ik echt onder de indruk, simpelweg perfect rood. Hoog op mijn verlanglijstje staan op dit moment Vegas Volt en Crosswires.

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 september 2014 17:27

Wauw wat een prachtexemplaren zeg. :) De nude kleuren staan je ontzettend mooi <3.

[Beantwoorden]


Door Dewi op 3 september 2014 17:34

Die Candy Yum Yum is echt gaaaaaf!! Ik denk alleen niet dat ik het zelf aan zou durven ^^)
Please me vind ik ook heel mooi, die gaat op mijn wish list!

[Beantwoorden]


Door sofie op 3 september 2014 17:40

prachtig! heb alleen Hot Gossip, een iets donkerdere, paarsige nude.

[Beantwoorden]


Door Take-a-bow op 3 september 2014 17:45

Mooie liptsicks, zelf heb ik nog geen mac liptstick maar ik ben van plan er een te kopen (love)

[Beantwoorden]

Take-a-bow antwoordt op 3 september 2014 om 17:45:

Lipsticks bedoel ik haha

[Beantwoorden]


Door Adjara op 3 september 2014 17:48

Waar is Ruby Woo?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:10:

Dat is geen favoriet van me

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 september 2014 18:01

Wat een gave verzameling! Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Danique op 3 september 2014 18:06

Diva en Russian Red zijn op het moment mijn favorieten, prachtige herfst en winterkleurtjes! Ook heb ik een speciale band met Crosswires, mijn eerste MAC lipstick die ik 4 jaar geleden kocht en bij heel veel ‘onthoud-momentjes’ op heb gehad!

[Beantwoorden]


Door Cariena op 3 september 2014 18:08

Relentlessly Red is echt heel erg mooi. Hij staat je heel goed en door een foto van je op Instagram met die lipstick op ben ik op slag verliefd. Aangezien ik ongeveer dezelfde haarkleur en ook blauwe ogen heb denk ik dat hij mij ook wel mooi kan staan. Misschien binnenkort eens uitproberen bij de MAC counter :)

[Beantwoorden]


Door Dana op 3 september 2014 18:08

Mooie favorieten! Ik vind All fired up, speak louder en relentlessly red echt awesome (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 september 2014 18:13

Relentlessly Red had ik laatst gekocht voor een winactie, maar baal er stiekem van dat ik hem zelf niet heb. Wat is hij mooi zeg! wow!

[Beantwoorden]


Door Ines op 3 september 2014 18:16

Oh wat een leuke favorieten!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 september 2014 18:23

Ah, super jammer dit! Ik vond tijdens het swatchen ‘Watch Me Simmer’ direct het mooiste. Jammer dat hij niet meer te verkrijgen is… Het was de perfecte eerste M.A.C. lipstick geweest!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:10:

Het kan heel goed dat hij nog eens terug komt in een collectie! :ja:

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 september 2014 18:23

Mijn fav’s zijn speak louder en chatterbox <3

[Beantwoorden]


Door alicia op 3 september 2014 18:24

Waar is lady danger :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:10:

Is geen favoriet (meer). Gebruik nu een rode lipstick van Hema die ik mooier vind.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 september 2014 18:24

Mooie keuzes! Ze zijn allemaal zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Martina op 3 september 2014 18:31

Diva vind ik echt geweldig, deze MOET ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 september 2014 18:39

Hoewel ik deze kleurtjes bij jou stuk voor stuk prachtig vind staan gebruik ik het zelf bijna nooit. En als ik dan een lipstick zou kopen uit dit rijtje, zou het een veilige zoals angel of pure zen zijn. Terwijl juist die felle tinten zo gaaf staan!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 3 september 2014 18:41

Mooie kleurtjes! Ik heb zelf Lovelorn, maar ik wil Cremecup en Diva nog erg graag.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 september 2014 18:51

Je hebt echt hele mooie lipsticks, ik heb er pas één haha! Watch me simmer, de rode en candy yum yum zou ik ook nog wel willen aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 september 2014 19:06

Wat een prachtige collectie lipsticks! Ik vind de eerste 3 het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Laura | Lauresque op 3 september 2014 19:10

Ahhh, Diva is echt m’n fave! Die vind ik zó mooi (maar please me, watch me simmer en relentlessly red vind ik ook echt heel tof). (:
Liefs, X

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 september 2014 19:11

Wat een prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 3 september 2014 19:22

Wauw die rode en de donkerste kleur zijn echt geweldig! Ik ga eens langs bij MAC voor een perfecte nude tint voor mij, denk wel dat ze me zullen kunnen helpen daarbij!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 september 2014 19:23

Prachtige collectie! Ze staan je allemaal geweldig. Mijn laatste MAC aanwinst was Please Me. Heel blij mee! Mijn favorieten zijn Candy yum yum en Pink Nouveau. Pink Nouveau pak ik erg vaak. Hele mooie roze tint.

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 3 september 2014 19:35

Oh Vera, wat zijn jouw lipswatches toch altijd mooi! <3
Als ik mijn eerste MAC lipstick ga aanschaffen, wordt het denk ik 'Please me', wat is die mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:11:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 3 september 2014 19:39

Ahhhhh, nu heb ik zin om nog meer lipstick te kopen! (love)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 3 september 2014 19:41

Wauw, prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 september 2014 19:43

Ik weet niet of dit goed of slecht is, maar ik heb Media, Vegas Volt, Up the Amp, Please me, Coral Bliss, Girl About Town, Rebel, Viva Glam Rihanna, Dare You en Pink Plaid. Media heb ik deze winter heel veel gedragen, een mooie donkerroodpaarse kleur. Up the Amp vind ik ook geweldig, zit tussen roze en lichtpaars in. Tot slot is Dare You, voor mij, de perfecte rode lipstick. Prachtige kleur en mooie wetlook. Maar ik draag alles met veel liefde!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:11:

Hele andere kleuren weer, leuk!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 10 september 2014 om 18:54:

Update: Relentlessly Red kon ik echt niet meer laten liggen na deze review! Misschien leuk om ooit een MAC-stash artikel/video te maken? :)

[Beantwoorden]


Door Paulien op 3 september 2014 19:52

Wauw wat een mooie lipsticks!
Angel, Relentlessly red en Diva zijn zo op het oog mijn favorieten bij je.

[Beantwoorden]


Door saskia op 3 september 2014 19:54

Hele mooie lippenstiften! Ik vind Please me en Candy Yum Yum echt heel mooi! Zelf heb ik Candy Yum Yum en die vind ik heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 september 2014 20:02

Wow wat een prachtige kleuren allemaal, die oranje kleur is iets minder, maar dit is persoonlijk :-) x

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 september 2014 20:07

love die felle roze tinten :D

[Beantwoorden]


Door Ilse op 3 september 2014 20:16

Ik heb Angel, Please Me, Vegas volt, speak louder en een knalroze uit de nicky minaj collectie. Super pigment!

[Beantwoorden]


Door Yvet op 3 september 2014 20:22

Ik hou van de Angel lipstick, wat een prachtige kleur is dat!
Ik heb hem toevallig een paar weken geleden gekocht en vond
het al raar dat ik er niemand over hoorde, haha! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:11:

Dat had ik ook toen ik Angel en Pure Zen kocht!

[Beantwoorden]


Door Griet op 3 september 2014 20:22

Relentlessly red is mijn favoriet :) please me vind ik ook erg mooi. Diva is echt wel de perfecte herfskleur, ik ga hem eens uitproberen als ik bij MAC ben :)

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 3 september 2014 20:23

Wat een prachtige favorieten. Ik vind watch me simmer ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 september 2014 20:30

Wauw, wat een prachtige lipsticks! Van jouw MAC lipsticks is Please Me mijn favoriet. Heel mooi vind ik die! :-)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 september 2014 20:32

Zitten wel een aantal mooien tussen!

[Beantwoorden]


Door Elin op 3 september 2014 20:33

Die laatste foto met al die lipsticks is zooo mooi ♥

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 september 2014 20:36

Waah hoe vet is het eigenlijk dat je een artikel kan maken over je favoriete lipsticks van Mac! Ze zijn allemaal zo mooi! (love)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:12:

Ja, heel vet. Kon ik me een paar jaar geleden niet voorstellen ^^)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 3 september 2014 20:47

Hele mooie lipsticks! Ik vind Watch Me Simmer en Relentlessly Red het mooist. Ik heb nog geen MAC lipstick (überhaupt geen MAC product, shame on me..), maar ze lijken mij heel fijn. Russian Red vind ik ook altijd een mooie kleur :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 september 2014 20:54

Wat een prachtige lipsticks heb je van MAC, ik heb zelf op het moment drie lipsticks van MAC in mijn bezit. Dat zijn Viva Glam V, Angel en Diva alle drie vind ik ze prachtig! :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 september 2014 20:57

Wat een prachtige lipsticks! Please me staat op mijn wishlist. Stiekem Candy Yum Yum ook, maar toen ik ‘m laatst liet zien, aan mijn vriend, in de MACcounter, schrok hij behoorlijk. Die mocht ik echt niet dragen, haha! Mannen…

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 september 2014 20:59

I’m in love with Diva! Die ga ik zeker nog toevoegen aan mijn MAC lipstick collectie! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 september 2014 21:03

Wat een leuke blogpost! Ik ben dol op MAC lipsticks, je kan er nooit genoeg van hebben;) Een nudekleur die ik laatst bij MAC heb aangeschaft, is Hue. Echt een geweldige kleur, top voor elke dag!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 september 2014 21:09

Veraaaaa.

voor de verjaardag van een vriendin ( die donker bruine ogen heeft en bruin sluik haar, met een heel bleek hoofdje , witte tanden en vrijwel geen lipkleur ) heb ik de mac lipstick in Faux gekocht. enig idee hoe die zal uitpakken? ik denk dat ie een beetje donker is en een beetje een paarse ondertoon heeft. als je er enige ervaring mee hebt zou ik dat graag willen weten, want ik kan hem eventueel nog ruilen.

verder is dit weer een fantastisch artikel en ben ik verliefd geworden op ‘diva’.
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:12:

Ik denk dat Faux heel mooi is! Als je twijfelt kun je altijd nog naar MAC gaan met een foto van je vriendin en daar om advies gaan.

Super gaaf kado trouwens, ze boft met zo’n vriendin ^^)

[Beantwoorden]


Door Fiekefairy op 3 september 2014 21:13

Wow, wat een tof artikel! Iedere lipstick staat je stuk voor stuk prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 3 september 2014 21:15

Prachtige collectie! Ik zou zelf diva niet zo snel kopen. Maar de lichtere kleurtjes en de rozerode vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door Emmy op 3 september 2014 21:22

Ik heb Diva en Relentlessly Red, zijn zeker favorieten ook bij mij! Daarnaast ben ik ook gek op So Chaud en Peach Blossom. De laatste is ideaal voor overdag!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 3 september 2014 21:28

Candy yum yum: of course!! Is Please me een kleur voor mensen met een warme ondertoon met blond haar, of heb je daar nig andere tips voor :)
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 september 2014 21:34

Whats Me Simmer staat je echt ontzettend mooi!
Liefs Anouk

[Beantwoorden]


Door Tara op 3 september 2014 21:39

Superleuk artikel en hele mooie kleuren! Mijn favorieten zijn Dark Side, Please me en Relentlessly Red.

[Beantwoorden]


Door Aynur op 3 september 2014 21:56

Wat grappig…ik dacht namelijk dat jij ook echt een Mac Rebel type zou zijn! Ken je de kleur al..? Vind het iets voor jou of heb ik het dan toch mis..;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:13:

Nee, kende ik nog niet! Heb even op Google gekregen en hij ziet er inderdaad prachtig uit. Ik schrijf hem op!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 3 september 2014 22:35

Candy Yum Yum staat je heel erg goed!! Mooie favorieten heb je! x

[Beantwoorden]


Door Julia op 3 september 2014 22:43

Wat staat diva toch mooi! Echt een hele toffe kleur. Ik heb self van MAC: See sheer, candy yum yum, hot tahiti, riri woo en show orchid. Riri woo is mijn favoriet<3

[Beantwoorden]


Door Doro op 3 september 2014 23:51

Ah, wat mooi allemaal! Ik heb nog nooit lipstick gedragen, alleen lipgloss, de keren dat ik toch een lipstick kocht, was het toch altijd de verkeerde kleur, of viel het te veel op… Ik ben inmiddels 42, hoog tijd dat ik het eens aandurf (angel lijkt me een mooi ‘instapmodel’, haha), mag je bij MAC de kleuren op je lippen proberen? Of alleen op je hand swatchen?

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 september 2014 00:05

Mooie kleurtjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Ltbamom op 4 september 2014 00:34

Mooi mooi mooi! En ze staan je stuk voor stuk top.
Wel grappig dat jij als echt rood lipstick liefhebber hoer niet echt een favo rood kleurtje bij hebt zitten. ;)
Tenminste niet zoals je favoriete rode stickjes die je vaak laat zien zoals bijvoorbeeld die van dr hema waar je zo weg van was. Viel me op. Grappig!
Ik ben helemaal gek van de russian red en ruby woo. My all times favorites ever van alle lipstick merken en kleuren of the whole wide world ;)
Ik zag laatst iemand met de kleur velvet teddy, die leek me ook geweldig. Ben nog op Zoek naar een mooie matte nude kleur namelijk. Heb je tips?

[Beantwoorden]

Ltbamom antwoordt op 4 september 2014 om 00:38:

Sorry voor de giga typfout. Dat moet “hier” zijn en niet dat wat ee staat.
Stomme telefoon! Die letters die zo dicht bij elkaar staan. Ik baal nu enorm :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 september 2014 om 10:15:

Ik ben dol op lipstick van MAC, maar rood draag ik toch liever van andere merken. Ruby Woo is mooi, maar ik pak toch steeds weer de rode lipstick van Hema. Net iets beter draagbaar naar mijn idee.

MAC velvet teddy ziet er inderdaad uit als een mooie nude, maar hij moet wel net bij je huidkleur staan. Zou hem echt even testen bij MAC en ook een MUA om advies vragen. Nudes zijn lastig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 4 september 2014 06:42

Mooie lipsticks! Ik houd echt van MAC!
Ik wil ooit candy yum yum nog aan mijn stash toevoegen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 september 2014 07:40

Leuk artikel! Mijn favoriet is Viva Glam Nicki 2. Inderdaad: die lilakleur die iedereen over the top vind :) Ik breng hem deppend aan, zodat ik enkel een waasje van de kleur heb.

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 4 september 2014 08:00

Ik vind Diva er geweldig uitzien! Ik heb maar 1 MAC lipstick, de Viva Glam Nicki. Leuk om al je favorieten samen te zien!

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 4 september 2014 09:29

Tijd om Angel op m’n verlanglijstje te zetten :-). Ik vind deze post zo handig want er zijn zoveel kleuren en om ze nou allemaal op te smeren..

[Beantwoorden]


Door Jolet op 4 september 2014 09:32

Ik heb please me ook, hij is echt super fijn!

[Beantwoorden]


Door Janice op 4 september 2014 11:19

Een maand of 2 geleden zette ik eindelijk de stap om een MAC lipstick te kopen en inmiddels heb ik er al 3… Tja ze zijn echt verslavend! Ik heb inmiddels candy yum yum, ruby red en speak louder en ben er echt super blij mee :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 4 september 2014 12:04

Wat een prachtige lipsticks! RELENTLESSLY RED komt op mijn wishlist te staan (love)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 4 september 2014 13:56

Ik draag ze ook het allerliefste. Gewoon fijne formules en inderdaad: veel keuze!

[Beantwoorden]


Door Silke op 4 september 2014 14:39

Mooi mooi mooi! Angel & Candy Yum Yum zijn m’n favorieten, al kwam de Supreme Style uit de Mineralize-lijn er onlangs bij!

MAC lipsticks zijn fantastisch, maar volgens mij vind ik Catrice Ultimate Colour lipsticks bijna even goed!:)

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 september 2014 18:43

Het zijn echt allemaal super mooie lipsticks!!

[Beantwoorden]


Door Evi op 4 september 2014 18:44

Hahah ‘als ik het even niet weet, pak ik Pure Zen’, SAME HERE! Zit altijd in mijn handtas en grijp er regelmatig naar! Diva staat je ook echt fan-tas-tisch!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 4 september 2014 19:24

Wat een prachtige kleuren. Angel heb ik zelf ook

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 september 2014 19:28

Leuk artikel en ook echt hele mooie fotos! Zoals altijd :) Mijn favoriete MAC lipstick is plumful, voor mij de ideale nudekleur ;-)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 5 september 2014 11:30

Wat een mooie collectie heb je. Mijn oog viel meteen op Watch me Simmer, maar jammer dat het een LE is.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 5 september 2014 11:39

Diva vind ik heel mooi! Ik denk dat ik me deze herfst ook eens aan een donker rode of paarse lipstick waag!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 5 september 2014 17:15

Mijn favoriet is Please Me! Maar ze staan je eigenlijk allemaal prachtig.

[Beantwoorden]


Door leen op 5 september 2014 19:36

ik vind donkere lipkleuren heel mooi bij je staan

[Beantwoorden]


Door femke op 5 september 2014 20:57

Misschien beetje rare vraag. Maar hoe kan het dat de kleuren bij jou heel anders uitpakken dan bij mij? Please me is bij mij een milkie roze kleur. En relentlessy red is heel erg fel. Is niet lullig bedoelt want bij jou staan ze ook prachtig maar heel anders.

Xx :D

[Beantwoorden]


Door Lys op 7 september 2014 10:11

Wauw, Watch Me Simmer ziet er prachtig uit. Mijn favoriete MAC lipstick is Crosswires!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 10 september 2014 10:48

Ik heb ondertussen meer dan 30 MAC lipsticks in mijn bezit en mijn favorieten zijn: Angel, Shy Girl, Peachstock, Girl About Town, Rebel, Ruby Woo, Russian Red, Viva Glam (Nicki) I, Candy Yum Yum, All Fired Up en als laatste Flat Out Fabulous. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 september 2014 01:01

Candy Yum Yum is en blijft mijn favoriet! Leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 september 2014 11:34

Wat zijn ze prachtig! Please me vind ik ook erg mooi!

[Beantwoorden]


[…] veel draagt is niet geheel verrassend van MAC. Haar zus Kim (Kardashian) draagt ook veel MAC, met Angel als haar signature kleur. Kylie draagt natuurlijk ook niet elke dag dezelfde lipstick, maar Faux is […]


Door veracamilla.nl | MAC Addict TAG op 28 november 2014 11:13

[…] Watch Me Simmer en Please Me. Ik ga maar voor Pure Zen, omdat ik die het meest gebruik. Bekijk hier al mijn […]


Door Carmen op 6 december 2014 13:16

Lady Danger , Ruby woo & Sunny seoul ! <3

[Beantwoorden]


Door Patricia op 10 december 2014 10:58

Mijn favo’s zijn denk ik toch wel:
– Candy Yum Yum
– Rebel
– Violetta
– Diva (had ik gekocht nadat ik een post van jou op je blog erover zag haha)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | MAC Creme Cup op 13 december 2014 06:00

[…] niet eerder opgevallen, tussen alle andere kleuren en finishes bij MAC. Het is een lipstick zoals Please Me, Pure Zen en Angel. Goed draagbaar en heel populair. Onlangs kwam ik hem voor het eerst tegen en werd ik gelijk […]


[…] Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34 MAC Candy Yum Yum L’Oréal Blake’s Pure Red L’Oréal Leatitia’s Pure […]


Door Indy op 2 februari 2015 15:58

Ik vind dat ‘Candy Yum Yum’ je ontzettend goed staat!! Pfff… Ik wil ook een MAC lipstick, maar mijn budget laat dat helaas niet toe :/

Liefs,

[Beantwoorden]


[…] Full-face met MAC Dainty op de jukbeenderen MAC Please Me lipstick – review […]


Door Rosalie op 4 mei 2015 01:16

Omg ik hou van die diva kleur. Ik heb zelf wat kwasten en foundation van mac maar nog geen lipstick ik ga zo snel mogelijk die diva kleur bestellen xoxo ze staan jou prachtig

[Beantwoorden]


Door dali op 21 mei 2015 20:31

Super leuk artikel, vooral Relentlessly Red is echt prachtig.
Wat je zou kunnen doen (weet niet of je dit al doet haha) is deze lipsticks gebruiken in combinatie met een goeie lipliner. Ik vind persoonlijk dat bepaalde lipsticks nog beter uit komen dan!!

Misschien dat je hier iets aan hebt maar vind je blog heel leuk om te lezen en deze lipsticks staan je heel goed!! Xo

[Beantwoorden]


Door naomi op 2 juni 2015 16:26

Ik vind Sounds like noise zo gaaf! :love:
Zelf heb ik Please me, Coral Bliss en Chatterbox.
Ik hoop dat je Coral Bliss een keer wilt uitproberen, ik beloof je dat het geen teleurstelling zal worden het is mijn go-to kleurtje! (A)

Xo Naomi

[Beantwoorden]


Door Anoniempje op 22 februari 2016 15:37

Ik vind diva echt prachtig :love: maar ik zou eerder angel op doen (love)

[Beantwoorden]