Nieuwe Benefit wenkbrauwproducten

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil0

Alles lijkt de laatste tijd om wenkbrauwen te draaien en dat weet Benefit maar al te goed. Het merk heeft een heleboel nieuwe en vernieuwde wenkbrauwproducten uitgebracht en stuurde mij daar een aantal van op om uit te proberen! Zien de verpakkingen alleen al er niet fantastisch uit?

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil03

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil04

Heel vrolijk verpakt, zit er voor ieder wel wat wils tussen. Verschillende soorten producten, uiteraard ook in verschillende kleuren. De producten van Benefit zijn exclusief te koop bij Douglas*.

Ik ga een voor een alle producten langs. Van primer, naar inkleuren, tot bijtekenen en afmaken met een wenkbrauwgel.

Benefit BROWVO! Conditioning Primer € 30,50
Benefit Ka-BROW! € 26,50
Benefit Goof Proof Brow Pencil € 26,50
Benefit Gimme Brow € 26,50

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil06

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil07

Dit is de BROWVO! Conditioning Primer. Een ‘pen’ waar je een doorzichtige vloeistof uitdraait. Deze vloeistof borstel je door je wenkbrauwen, laat je drogen en je wenkbrauwen kunnen ingekleurd en/of bijgetekend worden.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil08

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil09

De primer bevat keratine en soja proteïne. Deze ingrediënten zijn een hulpje om je wenkbrauwen dikker, gezonder en voller te laten ogen.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil10

Benefit BROWVO! Conditioning Primer

De kleurloze primer moet je laten opdrogen en dat is wat ik het vervelendste vind aan dit product, want dat duurt wel even. Ik wil na het aanbrengen gelijk verder met mijn wenkbrauwen, maar dat kan dus niet.

Ik heb wel het idee dat de kleur van het product dat ik daarna aanbreng, beter pakt en langer blijft zitten. Vooral bij wenkbrauwpoeder lijk ik dat te merken. Gel blijft gewoon al heel goed zitten, maar ik vind dit zeker een fijne basis voor onder poeder (zelfs als de primer stiekem toch nog een beetje nat is…) Onmisbaar? Dat is dit product voor mij persoonlijk niet.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil11

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil12

Ka-BROW! is de wenkbrauw gel-crème van Benefit. Leuk verpakt in een torentje met zelfs een klein kwastje. Ka-BRO! belooft 24 uur te blijven zitten en zelfs waterproof te zijn.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil13

Het kwastje is klein, maar fijn.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil14

Ik heb Ka-BROW! in 02 Light, met in totaal zes tinten om uit te kiezen. Dat vind ik best veel!

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil15

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil16 copy

Benefit ka-BROW!

Ik heb nog niet eerder een wenkbrauw gel-crème getest die zo makkelijk aanbracht. De textuur is heel zacht en de kleur vind ik erg mooi. Licht, maar niet te warm. Makkelijk uit te kammen, maar ook op te bouwen. En zelfs het kleine kwastje werkt fijn!

Ook blijft de gel-crème heel goed zitten en kan hij best wel wat vocht weerstaan. Na flink gesport en dus gezweet te hebben, zaten mijn wenkbrauwen nog perfect. Na een douche oogden mijn brows wel wat kaler, maar vond ik ze er alsnog aardig goed bij staan.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil17

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil18

Het Benefit Goof Proof Brow Pencil zou het inkleuren van wenkbrauwen heel makkelijk moeten maken. Kleur je wenkbrauwen in en geef ze meer vorm, zonder teveel gedoe of dat het veel tijd kost.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil19

Het Goof Proof Brown Pencil heeft een borsteltje

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil20

En het potlood zelf. Lekker breed en dik, doet me denken aan de Anastasia Brow Definer.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil21

Ook Goof Proof kreeg ik opgestuurd in 02 Light en is verkrijgbaar in totaal zes tinten.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil22

Benefit Goof Proof Brow Pencil

De textuur van Goof Proof vind ik prettig. Hij tekent makkelijk en er komt gelijk veel kleur vanaf. Qua kleur is hij wel anders dan de Ka-BROW, terwijl ik dit potlood ook in 02 Light heb. De kleur is lichter en wat warmer. Heel jammer, want ik vind hem daarom op mijn wenkbrauwen best wel oranje ogen en dat staat bij mij gewoon niet natuurlijk.

Waterproof is Goof Proof misschien niet, toch blijft ook dit potlood lang zitten en kan hij best een beetje zweet of wat waterdruppels hebben. Inkleuren gaat met de vorm van dit brede potlood inderdaad makkelijk en snel, maar een potlood is ook veel eerder op. Met een gel-crème of poeder doe je een stuk langer.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil23

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil24

Het laatste product wat Benefit mij opstuurde is de Gimme Brow. Dit product bestond al, maar heeft een andere verpakking gekregen en ziet er nu ook helemaal blits uit. De gel van Gimme Brow kleurt je wenkbrauwen, houdt ze in vorm, maar maakt ze dankzij de vezels die in de gel zitten ook voller.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil25

Het borsteltje van de Gimme Brow is mini!

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil26

Ik heb de Gimme Brow in 01 Light en hij is verkrijgbaar in nog twee andere tinten.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil27

Benefit Gimme Brow

Ik heb Gimme Brow aangebracht op zowel mijn ene wenkbrauw met de BROWVO! + Ka-BROW als mijn andere wenkbrauw met de BROWVO! + Goof Proof. Allebei mijn wenkbrauwen ogen met de Gimme Brow nog een stuk voller. Ik vind het effect mooi, het maakt mijn wenkbrauwen op de een of andere manier ook weer wat natuurlijker.

Ook vind ik dat de Gimme Brow de wenkbrauwhaartjes goed op hun plaats houdt. Mijn wenkbrauwharen zijn vrij dik en zwaar en daarom verbaast me dat des te meer, want veel gels die ik test zijn te slap. Een dikke tien voor dit product!

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil28

Voor – Na

Wenkbrauw 1 met de BROWVO!, Ka-BROW! en Gimme Brow.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil29

Voor – Na

Wenkbrauw 2 met de BROWVO!, Goof Proof en Gimme Brow.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil30

Voor

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil31

Na

Wenkbrauw 1 rechts, wenkbrauw 2 links. Het resultaat met de Ka-BROW! gel-crème (rechts) vind ik duidelijk het mooist.

benefit_wenkbrauw_kabrow_gimme_brow_pencil32

De zilverkleurige verpakkingen zijn anders dan anders. Speels en vaak ook nog eens handig vormgegeven. Benefit is wederom vernieuwend en heeft weer fijne nieuwe producten geleverd van goede kwaliteit.

Ik ben heel positief over de nieuwe Benefit wenkbrauwproducten die ik getest heb. Mijn favorieten zijn de Ka-BROW! wat ik de fijnste wenkbrauw gel-crème vind die ik tot op heden heb getest, en de Gimme Brow, een hele mooie en stevige wenkbrauwgel. Naar welk wenkbrauwproduct ben jij benieuwd?

De nieuwe Benefit wenkbrauwproducten koop je hier*.


Reacties

Door Britt op 12 augustus 2016 06:37

Ziet er goed uit! De Wenkbrauwgel-creme geeft het mooiste resultaat vind ik!

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 augustus 2016 06:40

In het begin moest ik echt wennen aan de drukke verpakkingen van Benefit. Inmiddels vind ik deze onwijs tof en ook de vormgeving van deze producten is weer een schot in de roos. De De Ka-Brow lijkt mij fijn, maar het Goof Proof pencil ook, beide wel in andere kleuren. Het effect van Gimme Brow vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 12 augustus 2016 07:51

Ik gebruik nog geen wenkbrauwproducten van dit merk, wel de oogschaduwbasis.
Vind het een erg mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 12 augustus 2016 07:54

De mooie verpakkingen van Benefit maken mij altijd zo vrolijk! Ideaal dat het merk zoveel wenkbrauw producten heeft. Vooral de Ka-Brow ziet er heel mooi uit bij jou, fijn dat het zelfs na een sport sessie ook nog mooi blijft zitten! Je wenkbrauwen zien er ook super mooi uit Vera, wou dat ik ze zo mooi strak kreeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 augustus 2016 07:58

`Wat een mooie producten zeg :) Vind ook de verpakkingen van Benefit altijd erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Charile op 12 augustus 2016 08:03

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Elles op 12 augustus 2016 08:19

Benefit heeft echt heel erg goed uitgepakt wat betreft producten voor je wenkbrauwen! Ik zou zo het hele pakket willen kopen, dat is wat ik nodig heb voor perfecte wenkbrauwen!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 augustus 2016 08:23

Leuke, vrolijke verpakking zo bij elkaar! De Ka-brow vind ik het mooiste staan bij je, ook het meest natuurlijke denk ik. Ik ben heel benieuwd naar de kleurenrange daarvan, hopelijk zit er een geschikte, zachte kleur voor mij tussen :).

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 augustus 2016 08:24

De verpakkingen vind ik echt heel tof. Ook leuk dat ze een wenkbrauw lijn gemaakt hebben met voor ieder wat wils.
Op vakantie heb ik ze getest in de winkel, ik vind het wel echt dijn spul, maar ik heb me voorgenomen om eerst mijn Giorgio Armani wenkbrauwgel op te maken. (Kan lang gaan duren, aangezien dat ding maar niet op lijkt te gaan.)

[Beantwoorden]


Door Susan op 12 augustus 2016 08:44

Het lijken mij fijne producten! De verpakkingen zijn ook altijd zo mooi :)

[Beantwoorden]


Door Liefs Lara op 12 augustus 2016 09:25

Leuk om te zien dit! Ik heb toevallig laatst een event video voor Benefit moeten filmen, er was toen een trainingship met deze producten voor alle Douglas Benefit medewerkers. Ik weet er nu ook alles van hahaha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 augustus 2016 09:31

Ik vind de producten er heel goed uit zien, jammer dat je niet helemaal te spreken bent over de kleur, maar er zijn wel meerdere kleuren verkrijgbaar dus wie weet zit de juiste kleur er nog bij.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 augustus 2016 09:42

Fijne review. En leuk dat je zo enthousiast bent. De Ka-Brow lijkt me wel wat en Gimme Brow wil ik al jaren eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 12 augustus 2016 10:02

Wat een mooie producten zeg! Geven allemaal een prachtig effect :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 augustus 2016 10:04

Van de verpakkingen alleen word ik al heel erg vrolijk.
Ik ben het meest benieuwd naar de Ka-BROW gel. Die ziet er echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 12 augustus 2016 11:38

Wat een fijne review. Was al heel benieuwd naar deze producten. Zelf was ik het meest benieuwd naar Ka-Brow en ik zie nu ook dat mijn gevoel goed zat. Deze is duidelijk het mooiste :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 augustus 2016 11:38

Oh ik wil deze producten echt proberen. Ze lijken me echt top!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 augustus 2016 13:12

dat potloodje lijkt me wel handig :D

[Beantwoorden]


Door anna op 12 augustus 2016 14:10

Wat een fijne en uitgebreide review. Ik zie duidelijk wat de verschillende producten doen voor je wenkbrauwen! Persoonlijk vind ik een poeder genoeg, al ben ik wel benieuwd naar een product dat het beter laat zitten. Ik weet niet of een gel-creme bij mij goed werkt, maar het ziet er bij jou echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 12 augustus 2016 14:40

Alleen voor de verpakking zou je het al willen kopen. Ik heb het nog niet getest bij Douglas, maar ik wil er wel een keertje naar gaan kijken.

[Beantwoorden]


Door Julia op 12 augustus 2016 14:59

Ik vind de verpakking alleen al echt super leuk. Ik vind het effect erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 12 augustus 2016 15:46

Mij lijken deze producten me echt super fijn! Helaas vallen deze producten niet echt in mijn budget….

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 augustus 2016 15:47

Ik vind de kleurenkeuze echt zo slecht om eerlijk te zijn. De enige kleur voor blondines is veel te licht en heeft ook best een rossige schijn. De producten op zich lijken mij wel echt super fijn.

Zou het trouwens geen mooier effect geven moest je de ‘staart’ van je wenkbrauwen wat dikker maken? Dan lijken ze net iets meer in balans denk ik.

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 12 augustus 2016 17:47

Ik heb de benefit goof proof (in kleur 4 vgm) en bij mij ziet hij er wel heel mooi uit, maar dat kan miss komen omdat ik een andere haarkleur heb, namelijk bruin. Het is mijn eerste wenkbrauwproduct en ik vind hem echt fijn werken.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 12 augustus 2016 20:31

De verpakkingen zijn al een musthave opzich. En wat klinkt het dan fijn als producten ook echt de moeite waard zijn op te kopen. Ik ben erg nieuwsgierig geworden. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door denise op 13 augustus 2016 04:13

En nu de hamvraag… Verslaan ze Catrice?

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 augustus 2016 10:18

Het resultaat mag er zeker wezen!

[Beantwoorden]


Door Ann op 13 augustus 2016 18:22

Wel mooi effect, maar ik vind het jammer dat je je brows zo kort afknipt, ik knipte ze vroeger ook wel eens iets korter, maar laat ze nu gewoon lekker groeien en haal alleen de echt wilde haartjes weg.

[Beantwoorden]


Door axelle op 13 augustus 2016 22:16

wauw wat een mooie resultaten! ik ben vooral fan van de KA-brow gel! Goede review

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 14 augustus 2016 08:49

Wauw het lijken me echt fantastische producten!! De resultaten zijn echt prachtig

[Beantwoorden]


Door Meline op 14 augustus 2016 10:46

Voor degene die dit willen maar het toch wel wat duur vinden (ik reken mezelf mee), in douglas en sephora verkopen ze boxen met een 3 à 4 producten in aan een voordeligere prijs! Ik heb bv. onlangs de’ soft & natural brows’ kit gekocht met 2 full size en 1 kleinere verpakking + een tool voor te shapen. voor 37 euro, echt de moeite om eens te kijken naar deze boxen vind ik als je minder budget hebt zoals mij :) Hele mooie review Vera! Ik vind het altijd spannend om je over Benefit te zien schrijven omdat ik het een heel leuk merk vind! xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 augustus 2016 18:07

Ik ben echt zo benieuwd naar deze producten, vooral naar de gel! Ik vind hem erg mooi bij jou staan, de potlood vind ik iets te warm.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 augustus 2016 00:06

Echt hele fijne nieuwe producten van Benefit! Ik gebruik momenteel de Goof-Proof brow pencil en die vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lesley op 18 augustus 2016 07:01

Mijn favoriet is ook de Ka-brow! Ik heb hem zelf ook getest en sindsdien gebruik ik hem elke dag!

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 augustus 2016 12:09

Whauw, die wenkbrauwgel-creme! Wat een prachtig product en wat zitten je wenkbrauwen mooi na het aanbrengen van dit product!

[Beantwoorden]