Soap & Glory Sexy Mother Pucker XXL Lip Plump | Eerste indruk

Na een comment die ik onlangs kreeg dat ik mijn lippen moet laten opvulen omdat ze blijkbaar zo enorm dun zijn, besloot ik de Soap & Glory Sexy Mother Pucker XXL Lip Plump die ik afgelopen juni in Londen kocht, maar eens tevoorschijn te halen. In de video van vandaag geef ik mijn eerste indruk van dit product. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 11 augustus 2016 | 28 reacties

Reacties

Door Svenja op 11 augustus 2016 08:33

Wat een flauwe opmerking heb je gekregen Vera, ik vind je lippen juist heel mooi! Wel grappig om eens zo een lip plump product te gebruiken, leuk voor een feestje o.i.d. Het effect vind ik ook erg mooi, bijzonder dat het zo goed werkt! Maar het tintelende effect lijkt mij toch wat minder fijn haha.

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 augustus 2016 09:14

Hey Vera,

leuke video alweer! Ik vind je eerste indruk video’s altijd zo fijn! Ik wou je ook even laten weten dat de Belgische krant ‘het Nieuwsblad’ je video over omgekeerd contouren heeft opgepikt ;-)
Hier is de link: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160810_02419320

Liefs uit België

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 augustus 2016 09:21

Naar dat je zo’n reactie kreeg op je lippen, dat is echt niet nodig hoor een lipjob! Je hebt altijd prachtige lippen als ik naar je lipstickswatches kijk :). De Lip plump klinkt wel heftig overigens, ik weet niet of ik dat zo’n prettig gevoel zou vinden, haha. Het effect is er trouwens absoluut, dat doet ie goed!

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 11 augustus 2016 09:22

Lipjobs vind ik onzin! Maar wat een leuke video weer!!! Maar het effect mag er wel zijn :’)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 augustus 2016 09:39

Wat een vervelende reactie, ik vind het echt onzin. Jouw lippen passen bij jou. Het resultaat is er daarentegen wel.

[Beantwoorden]


Door nicole op 11 augustus 2016 09:47

Wat een rot reactie zeg..
De Soap & Glory Sexy Mother Pucker XXL Lip Plump klinkt wel heftig met al dat getintel maar het resultaat mag er zeker wezen voor een lipgloss

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 augustus 2016 10:02

Wat een vervelende reactie zeg! Ik vind het resultaat wel mooi, maar je hebt het echt niet nodig hoor!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 augustus 2016 10:10

Dit is echt de eerste keer dat ik zie dat zo’n product echt werkt! Het gevoel lijkt mij alleen niet echt prettig.

[Beantwoorden]


Door Marie op 11 augustus 2016 10:30

Nouzeg wat een nare opmerking. Moet iedereen er dan hetzelfde uitzien, met volle lippen. Ik vind je prachtig! Het gevoel lijkt me nogal vervelend maar het resultaat is mooi

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 augustus 2016 10:31

Ik heb de video nog niet eens bekeken… wat een vreemde comment….
Ik vind het juist leuk als we ons niet allemaal hetzelfde laten bewerken. Op een gegeven moment een paar jaar terug had iedereen dezelfde shape wenkbrauwen. Een beetje diversiteit hou ik wel van.
Ik heb een smalle bovenlip en een volle onderlip. Ik heb er wel eens aan gedacht om iets aan mijn bovenlip te doen, maar he… ik ben mooi zoals ik ben.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 augustus 2016 10:34

Wat een rot reacties. Lekker niets van aantrekken! Ik vind je video super leuk en je lippen zijn mooi zoals ze zijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 augustus 2016 11:05

Ik heb het al op youtube geschreven maar je kan soap and glory bestellen via de site van boots :)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 11 augustus 2016 om 18:19:

Ging meteen kijken naar aanleiding van jouw reactie, maar helaas. De Engelse website verzendt niet naar Nederland en de Nederlandse Boots verkoopt geen Soap&Glory als ik het goed zie. Ben wel benieuwd hoe we anders aan S&G kunnen kopen, de scrubs zijn zoooo lekker!

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 12 augustus 2016 om 15:51:

Huh echt? Echt omgekeerde wereld want naar België (waar ik woon) leveren ze wel. Echt de eerste keer dat ik zoiets meemaak. Hoe dom ook eigenlijk?

[Beantwoorden]


Door kim op 11 augustus 2016 11:33

Pfff wat een rot reactie. vind al die duck faces met opgespoten lippen juist zo verschrikkelijk. Waarom kunnen mensen gewoon niet accepteren hoe ze zijn..en wat ik vooral erg vind..niet kunnen accepteren hoe anderen zijn.

[Beantwoorden]


Door Demi op 11 augustus 2016 11:41

Vreemd dat iemand zo’n reactie gaf, die lipjob is nergens voor nodig! Wel een super apart product, nu wil ik ’t ook proberen :p

[Beantwoorden]


Door Emilie op 11 augustus 2016 11:43

Het lijkt inderdaad wel een effect te hebben.. Alleen vind ik dat tintelend effect beetje afschrikwekkend. En niets aantrekken van die reactie ;)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 augustus 2016 12:29

Whuuuuuut? Welke idioot zei dat dan dat je je lippen moet opspuiten? Niet nodig hoor, gewoon werken met wat je hebt, nah. Zo’n plumping product is toch niks voor mij, dat tintelende/prikkelende gevoel wil ik niet.

[Beantwoorden]


Door Lesley op 11 augustus 2016 12:41

Mooi effect geeft dit. Ik vind het er wel een beetje raar uitzien als je het net op hebt en je gaat praten. Wat je zelf ook aangeeft, het lijken een soort van draden dan tussen je lippen. Het tintelende ken ik wel van een ander soortgelijk product en is inderdaad heel wennen. Maar Vera, een lipjob heb je absoluut niet nodig hoor!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 augustus 2016 13:32

wat is dat toch met mensen en hun dikke lippen obsessie :’) your lips are just fine girl!

[Beantwoorden]


Door Diana op 11 augustus 2016 13:47

Ik denk dat dit product niets voor mij is..wel een leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 11 augustus 2016 19:28

Je ziet er prachtig uit !
En inderdaad, wat hebben mensen tegenwoordig een dikke lippen obsessie.. Zo veel meiden met een permanente duck face, ik vind het persoonlijk vreselijk ordinair ..
Leuke video !
X

[Beantwoorden]


Door Sofie op 12 augustus 2016 17:43

Wat een mooie ooglook heb je hier!!:)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 12 augustus 2016 23:28

Wat een lullige (nergens op gebaseerde) opmerking. Goede ervan is wel dat ik erg heb gelachen om de thumbnail van je video, haha.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 augustus 2016 11:47

Ik gok een typisch gevalletje van iemand die haar eigen onzekerheden op ’n ander projecteert ;) Vind je lipswatches juist altijd heel mooi en je lippen passen bij je gezicht, dus nothing to worry about :)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 14 augustus 2016 16:19

Wat een vervelende opmerkingen zeg. Ik snap niet dat mensen dat zeggen tegen elkaar. Maar het resultaat viel mij echt mee. Wel een leuk effect. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Daphne op 20 augustus 2016 08:10

Ik heb redelijk volle lippen van mezelf, maar mijn bovenlip krult ook altijd naar binnen als ik lach, haha! Persoonlijk vind ik jouw lach echt fantastisch, zo stralend en oprecht. En enorm aanstekelijk! Dus blijf alsjeblieft jezelf (en lekker lachen) ❤️

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 20 augustus 2016 10:40

Pff het is ook nooit goed bij mensen he? Gelijk weer zo’n opmerking. Maar goed, wel een apart product om eens uit te proberen. Ik denk eerlijk gezegd dat ik echt gestoord zou worden van dat getintel en dat het me zou afleiden van de dingen die ik wil doen, want ben over het algemeen al snel afgeleid haha!

[Beantwoorden]