10 x high end make-upproducten die het geld waard zijn

Ik liet je een paar maanden geleden al weten wat ik 10 x de beste betaalbare make-up vind, vandaag is het tijd voor de high end make-upproducten die ik echt het geld waard vind. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: High end Video | 14 augustus 2016 | 21 reacties

Reacties

Door Sandra op 14 augustus 2016 09:12

Wat een leuke video. Toch wel heel erg hoog op mijn wishlist staan de Shimmer Bricks van Bobby Brown, prachtige producten zijn dat zeg!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 augustus 2016 09:23

Leuke video. Die ooglook is erg mooi, de kleuren staan je supergoed.
Ik ga toch maar eens de Estee Lauder double wear foundation in huis halen, heb net als jij veel roodheden in mijn gezicht.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 augustus 2016 09:47

Wat heb je toch een hoop pareltjes in je bezit Vera, heel leuk om al je high end toppertjes te zien! Vooral het Hourglass palette staat nog hoog op mijn wishlist! Ook de Shimmer Bricks vind ik te pretty, daarvan wil ik ook graag nog eens eentje aan mijn collectie toevoegen. MAC lipsticks blijven ook mijn favoriet, daar kan ik echt niet zonder! Wat ook een favoriet is en blijft zijn mijn UD Naked paletten.

[Beantwoorden]


Door Susan op 14 augustus 2016 09:49

Wat een heerlijke video weer Vera! Ik wil zooo graag nog een Shimmer Brick.. Misschien mezelf ooit een keer verwennen, haha!

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 augustus 2016 09:53

De foundation van Estee Lauder is hier favoriet. Nee, niet goedkoop maar absoluut de moeite waard. Die 1e keuze kan ik dan ook alleen maar beamen! Dat pompje is wel een goed idee!! Ik vind die (nep)suede zakjes altijd zo mooi, dat betekent dat je een heel mooi product hebt gekocht, hihi! Het Hourglass palette vind ik super mooi :-). Shimmer Bricks van Bobbi Brown staan hoog op mijn wishlist, ik weet alleen gewoon echt niet welke ik wil.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 augustus 2016 10:07

Wat een heerlijke video! Ik vind dat echt zo leuk om te zien :). Zelf heb ik ook alle MAC lipsticks die je laat zien en ik hou toch wel heel erg van Taupe. De Bobbi Brown Art Stick in Rose Brown wil ik dit jaar nog aanschaffen, ik wil hem al vanaf dat je hem gereviewd hebt, dus hij moet er maar eens komen :).

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 augustus 2016 10:21

Wat een leuke video! Stuk voor stuk prachtige producten, alleen laat m’n portemonnee het niet toe om ze ook aan te schaffen :p

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 14 augustus 2016 10:21

Wat ’n mooie producten laat je zien! Dat Hourglass palette blijft echt een beauty ^^

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 augustus 2016 10:28

Prachtige items heb je ons laten zien. Ik smelt bijna weg.

[Beantwoorden]


Door charile op 14 augustus 2016 10:58

Wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 augustus 2016 11:08

Prachtige producten Vera!
Vooral de foundation en de Bobbi brown shimmerbricks staan hoog op mijn eigen verlanglijstje!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 14 augustus 2016 11:15

Ik zit bijna te kwijlen hier (beetje overdreven). Ik kan me heel goed voorstellen dat deze producten het geld echt wel waard zijn, zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 augustus 2016 11:27

Mooie ooglook heb je hier op, je lipstick vind ik er ook mooi bij passen! MAC lipsticks vind ik zelf ook wel heel fijn en vooral dat ze zoveel kleuren hebben vind ik handig. Qua oogschaduw denk ik dat Too Faced toch wel mijn favoriete wat meer high-end merk is; als ik daar oogschaduw van aanbreng blijft het bij mij zelfs op hele lange dagen goed zitten, terwijl bijv. Urban Decay bij mij na 8 uur toch wel iets kan gaan creasen. Een Bobbi Brown shimmer brick wil ik eigenlijk al jaren eens gaan proberen, alleen de prijs heeft mij tot nu toe nog tegengehouden.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 14 augustus 2016 12:00

Heerlijke video! Ik heb zelf shimmer brick in pink en ik word er nogsteeds blij van. Bij mac wilde ik lipsticks kopen maar de verkoopster in de Bijenkorf in Amsterdam was zo asociaal dat ik er niets heb gekocht. Sindsdien koop ik ook Yves Saint Laurent rouge volupté. Heerlijk die luxe. Heel af en toe koop ik iets duurs, maar ik geniet er ook echt van. Als student wilde ik het ook graag, maar toen bleef het bij kijken en sinds ik werk verwen ik mij er af en toe mee. Maar dan heb ik wel eerst 10000 reviews opgezocht ;)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 augustus 2016 13:52

Leuke video Vera! Ik gebruik vooral budget producten, maar toch staan er enkele high end producten op mijn wishlist, o.a. de shimmer bricks van Bobbi Brown. Welke raad je het meest aan voor de lichte huid: nectar of rose? Ik weet namelijk niet goed welke ik moet kopen, ze lijken me allebei heel mooi. Alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Laurien op 14 augustus 2016 14:44

Hele leuke video! Dankzij jou staan de Mac lipsticks al lang om mijn verlanglijstje!
Zijn de Naked paletten van UD het geld ook waard? Of koop ik beter de dupe van W7?

[Beantwoorden]


Door Hillybilly op 14 augustus 2016 16:13

Die shimmerbricks staan op mijn wishlist. Ik vind ze zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 augustus 2016 17:02

Ik heb zelf de shimmer brick in Pink Quartz en hij is zó mooi! Inderdaad het geld helemaal waard. Dat palette van Tom Ford is zó pretty. Lijkt qua kleuren heel erg op een palette van Charlotte Tilbury die ik in mijn collectie heb en daar ben ik dol op. :)

[Beantwoorden]


Door Evy op 14 augustus 2016 18:09

Ik heb een vraagje over de foundation die je in de video gebruikt. Ik heb altijd het probleem dat lichte foundations meestal roze lijken op mijn huid. Ervaar je bij deze foundation toevallig ook dat het een roze tint lijkt te hebben? Of weet je een goedkopere foundation die dat niet heeft? De roze tint past namelijk totaal niet bij de tint van mijn huid!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 augustus 2016 18:23

Leuke video! Ah jouw shimmerbrick collectie, heerlijk! Ik heb er een en ben er helemaal verliefd op. Kinda sexy staat je ook erg mooi, deze ga ik denk ik eens proberen in de winkel.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 15 augustus 2016 21:13

ik wil graag zelf ook de bobbi brown prberen, maar iedere keer laat ik het toch weer ligggen. er staat er zeker één op mijn verjaardagslijst ditmaal. liefs soraya

[Beantwoorden]