Anastasia Brow Definer + Dipbrow Pomade in Taupe

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe01

Wie geniet er nou niet van een mooi stel wenkbrauwen? Ik kan er eindeloos naar kijken en het is dan ook de voornaamste reden waarom ik het instagram account van Anastasia Beverly Hills volg. Vorige week zag ik in korte instagram filmpjes een aantal keer de nieuwe Brow Definer voorbij komen. Ik vroeg deze samen met de Diprow Pomade in Taupe aan om te reviewen.

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe02

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe03

Anastasia heeft al verschillende soorten potloden in het assortiment, maar de Brow Definer is helemaal nieuw. De Dipbrow Pomade is er al een tijdje en heb ik ook al eens gereviewd, maar omdat ik toen niet de juiste kleur had, geef ik hem nu nog een kans.

Anastasia Brow Definer Taupe € 29,50
Anastasia Dipbrow Pomadeå Taupe € 29,50

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe04

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe05

Bij de Brow Definer zit aan de linkerkant het potlood en rechts het borsteltje. De Brow Definer is verkrijgbaar in 10 tinten, dat vind ik best veel! Grote kans dat de voor jou geschikte kleur er tussen zit.

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe07

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe06

Het potlood draai je uit de verpakking en heeft een fijne driehoekige vorm waarmee je zowel dikke als dunne en scherpe lijnen kunt zetten. Ook kun je het effect van het potlood zo donker en licht maken als je zelf wilt.

Aan het borsteltje heb ik niks op te merken. Hij is prima om mijn wenkbrauwen mee te doorborstelen.

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe08

Het swatchen ging best stroef en de kleur bleek best oranje, terwijl ik een taupekleur had verwacht die koeler en assiger zou zijn.

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe09

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe10

Toen ik de Brow Definer ging aanbrengen, was hij helemaal niet meer stroef. Hij was juist zacht en makkelijk in gebruik. Ik gebruik normaal poeder, dus het gebruik van de Brow Definer was een beetje wennen, maar na een paar keer werd ik er handiger in.

Het potlood werkt heel makkelijk en bijtekenen kost weinig tijd. Strakke lijnen zet hij mooi, maar met de platte kant kan hij ook heel goed en natuurlijk grotere stukken inkleuren. De Brow Definer is niet waterproof, maar toch merk ik dat hij goed blijft zitten; vrijwel de hele dag.

Alleen die kleur… ik vind hem toch echt net wat te oranje. Het kan wel, maar persoonlijk vind ik een koelere tint mooier en natuurlijker staan. Gelukkig zijn er 10 tinten om uit te kiezen, dus hopelijk zit er alsnog een geschikte kleur voor mij bij.

Anastasia Brow Definer Taupe € 29,50

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe11

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe12

Toen ik de Dipbrow Pomade in 2014 uitprobeerde vond ik het een heel fijn product, maar de kleur ervan te oranje. Gelukkig heeft Anastasia het assortiment uitgebreid en kwam vorig jaar onder andere de kleur Taupe erbij.

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe13

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe14

Taupe is een stuk minder warm dan Blonde, de Dipbrow Pomade die ik eerder probeerde. Ik zie een natuurlijke assige tint. Yes!

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe15

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe16

Ook Dipbrow Pomade werkt anders dan wenkbrauwpoeder. Preciezer, vooral. Dat vergt wat oefening, maar het resultaat vind ik erg mooi. Er komt veel pigment vanaf, hij zet strakke lijnen en kleurt tegelijkertijd mooi en natuurlijk in. Gebruik hem heel voorzichtig, want met een heel klein beetje kom je al heel ver.

De Dipbrow Pomade hecht zich nog beter aan de haartjes en blijft daarom nog langer zitten dan de Brow Definer. Hij kan zelfs wel een beetje vochtigheid handelen.

Anastasia Dipbrow Pomade Taupe € 29,50

Anastasia_brow_definer_dipbrow_pomade_taupe17

De Brow Definer werkt over het algemeen sneller en makkelijker, maar de Dipbrow Pomade is veel zuiniger in gebruik. De Brow Definer blijft goed zitten, maar de Dipbrow Pomade blijft nóg beter zitten. Het ligt er een beetje aan hoeveel je je wenkbrauwen in tekent en wat je precies belangrijk vindt in een wenkbrauwproduct, om te kunnen bepalen welk product het beste voor jou is.

Persoonlijk vind ik het ook fijn om te combineren. Ik kleur mijn wenkbrauwen vaak in met poeder, maar gebruik vaak ook een potloodje erbij voor de extra scherpe lijntjes. Ik merk dat als ik de Brow Definer combineer, de warme kleur minder zichtbaar is en ik hem nog best goed kan gebruiken.

De Dipbrow Pomade in Taupe blijf ik gebruiken en van de Brow Definer hoop ik nog een iets koelere tint te kunnen scoren. En de filmpjes op het account van Anastasia blijf lekker kijken.

De Anastasia Brow Definer is vanaf 8 februari 2016 te koop bij Douglas of online, bijvoorbeeld hier en hier.


Reacties

Door Anniek op 30 januari 2016 06:30

Zo’n potlood of dipbrow lijkt me inderdaad een best fijne afwisseling met poeder, omdat het een stuk preciezer werkt! Ik vind deze twee kleurtjes er ook goed uit zien :) Zelf werk ik de laatste tijd met gríjs wenkbrauwpoeder. Klinkt heel gek, I know, maar het werkt voor mij echt perfect, en het oogt heel natuurlijk! (ik heb blond haar) Heel grappig :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 januari 2016 07:06

Ik heb de browdefiner ook en ben er echt weg van, hij is zo fijn en precies!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 30 januari 2016 07:18

Wat een mooie producten zijn dit! Zelf gebruik ik al járen de wenkbrauwpoeder van Catrice en een potloodje. Vind het ook altijd fijn om te combineren.

[Beantwoorden]


Door Griet op 30 januari 2016 07:58

Het is altijd lastig om net de juiste tint te vinden die het best bij jou past (vooral als je online besteld :D ). De taupe kleur van de dipbrow vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 30 januari 2016 08:18

Ik ben make-up verslaafd, maar mijn wenkbrauwen laat ik altijd met rust xD Ik ben altijd bang dat je dan van die mega wenkbrauwen krijgt die gewoon niet natuurlijk zijn. Die dipbrow vind ik wel echt super mooi, misschien toch eens er voor gaan kijken :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 januari 2016 08:20

Beide producten vind ik een erg mooi effect geven.

Ik heb sinds kort een wenkbrauw potlood van kiko, die ook zo’n driehoekig uitdraaibare punt heeft (in nr4). Ik geloof dat ze 6 tinten hebben. Echt een top ding!

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 januari 2016 08:26

Wauw, mooi hoor! Mijn eigen wenkbrauwen zijn heel donker en vol. Behalve epileren hoef ik er erg weinig aan te doen om een mooi en strak effect te creëren. (Zo’n beetje het enige in mijn gezicht, haha!) Voor mij dus wat overbodig maar het lijken me toch toffe producten.

[Beantwoorden]


Door VeerlePlume op 30 januari 2016 08:42

Die Brow Definer lijkt me een fijn product, maar ik moet eerlijk zeggen dat hij bij jou inderdaad iets te oranje is. Het tweede product staat je wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 januari 2016 09:06

Ik had de kleur van het potlood ook iets anders verwacht.. Wat meer richting de kleur van de dipbrow promenade. Die laatste vind ik je erg mooi staan. Een tijdje terug wilde ik graag dit product proberen, maar bij mijn schoonheidsspecialiste kreeg ik een wenkbrauwpoeder van PUPA Milano aangebracht en toen was ik verkocht.

[Beantwoorden]


Door Irem op 30 januari 2016 09:09

Ik gebruik al een jaar elke dag de Anastasia dipbrow pommade in dark brown. Geweldiggggg spul, en ik ben iemand die houd van strakke mooie wenkbrauwen waar dit echt perfect voor is. Daarbij gaat een potje echt ontzettend lang mee, zit nog maar op de helft nu ongeveer. Tip: bewaar t potje op z’n kop, dan droogt t niet op aan de bovenkant en is t niet stroef met aanbrengen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 30 januari 2016 09:17

Wauw die producten zien er super fijn uit! Ik vind die wat oranje kleur je trouwens helemaal niet zo verkeerd staan. Het laat je ogen echt eens stuk blauwer lijken (kan ook aan de foto liggen natuurlijk ;p)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 januari 2016 09:21

Ik heb van NYX de Tame & Frame brow pommade geprobeerd. Iets voordeliger dan de Anastasia variant en het idee is hetzelfde. Ik vond hem fijn, maar omdat mijn wenkbrauwen niet super veel hulp nodig hebben, een beetje overbodig product voor mij. Het is al snel te veel. De brow definer daarentegen lijkt me heel fijn. Ik wilde al een tijd een wenkbrauwpotlood met zo’n vorm proberen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 30 januari 2016 09:26

Super fijn dat je nu wel dede Dipbrow Pomade in de juiste kleur hebt gevonden. De wat koelere ondertoon vind ik ook net iets mooier. De Definer klinkt overigens ook erg fijn en lijkt mij net iets makkelijker werken, hopelijk komt die ook snel in een wat koelere kleur uit!

[Beantwoorden]


Door anna op 30 januari 2016 09:33

Ze lijken me allebei wel erg fijn, alleen de tweede is natuurlijk een mooiere kleur voor jou! Het is ook zo moeilijk om precies de goede kleur te vinden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 30 januari 2016 09:46

Ik ben echt al jaren benieuwd naar Anastacia wenkbrauw producten. Maar ik vind het zo enorm duur!! Wie weet als mijn poeder van Oriflame eindelijk eens op is (doe je ook enorm lang mee!) dat ik dan toch voor dit merk ga.
Overigens vind ik de kleur van de definer je heel goed staan op de foto! Het maakt je gezicht opener en vriendelijker…! :)

[Beantwoorden]


Door Loes- LoezichNL op 30 januari 2016 09:47

De Dipbrow staat je echt heel mooi en natuurlijk. Ik wil deze ook binnenkort gaan aanschaffen, lijkt me een super fijn product!

[Beantwoorden]


Door Evy op 30 januari 2016 09:56

Handige review,p! Ga vanmiddag de dipbrow aanschaffen :-) welk kwastje gebruik jij om hem aan te brengen?

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 30 januari 2016 om 10:25:

Ben ik ook benieuwd naar! Ik gebruik voor poeder altijd gewoon een wenkbrauw kwasten, vind die van Boozy cosmetics erg fijn. Maar kun je die ook voor dipbrow gebruiken?

[Beantwoorden]

Nadine antwoordt op 30 januari 2016 om 13:30:

Ja daar ben ik ook benieuwd naar! Ik gebruik zelf ook de promade, maar kan het niet strak en precies aanbrengen omdat ik een slecht kwastje gebruik..

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 30 januari 2016 om 21:40:

Ik gebruik de MAC 207, een heeeel fijn en smal maar toch stevig kwastje, schuin afgesneden. Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 januari 2016 09:58

Ik heb laatst de brow wiz gekocht en vind het prima werken, maar zou er niet opnieuw de prijs voor neer leggen. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 januari 2016 10:09

Ik vind beide producten een mooi effect geven op jouw wenkbrauwen! De Dipbrow Pomade heb ik ook, maar ik vind het toch te lastig om ‘even snel’ mijn wenkbrauwen mee te doen. Dan gebruik ik liever poeder!

[Beantwoorden]


Door Esther op 30 januari 2016 10:24

Ik ben echt een enorme fan van de wenkbrauw producten van Anastasia. Deze twee heb ik nog biet geprobeerd maar zien er ook goed uit! De browdefiner lijkt inderdaad iets te warm, maar vaak heeft dit merk ook veel koele kleuren ertussen zitten en ook heel mooie lichte kleuren! Die dipbrow kleur is wel echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 30 januari 2016 10:25

Ik heb de Brow Definer ook, maar vind een poeder toch fijner werken!

[Beantwoorden]


Door Minke op 30 januari 2016 10:32

Vreemd dat de brow definer in taupe zo’n warme kleur is! Want ik heb zowel de Brow Wiz als de Dipbrow in taupe, en beide zijn gewoon mooie koele kleuren!

[Beantwoorden]


Door kim op 30 januari 2016 10:41

Dit ziet er goed uit! Ik ben al een tijdje opzoek naar dit soort producten. Fijne review

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 30 januari 2016 10:45

Lijken me heel handige producten dit! Gek dat de taupe kleur van de Brow Definer zoveel warmer is dan die van de Pomade, vind deze laatste je daardoor natuurlijker staan. Zelf gebruik ik het Catrice-kitje maar ben wel nog op zoek naar een goede gel om m’n brows in toom te houden..

[Beantwoorden]


Door Carolien op 30 januari 2016 10:47

Ik moet echt nodig leren hoe ik mijn wenkbrauwen doe.. Maar het ziet er altijd zo makkelijk uit, maar bij mij gaat het dan helemaal mis.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 30 januari 2016 10:48

Zelf ben ik ook al tijden benieuwd naar deze producten. Ze zitten al eeuwen in mijn digitale mandje, maar vooralsnog houdt de prijs mij tegen. Wel ben ik heel benieuwd naar het effect, wat het bij mij zou doen. Ik vind de kleur van de dip pommade heel goed bij je passen, heel natuurlijk! De brow definer is inderdaad iets oranje, gek hoe dat kan terwijl het dezelfde kleurnamen zijn.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 januari 2016 10:52

Yay, de dipbrow pomade is zo fijn! Taupe is ook een mooie kleur zeg. Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door femke op 30 januari 2016 11:06

Wat een super toffe producten! Het potlood vind ik persoonlijk net iets mooier bij je passen.

[Beantwoorden]


Door anika op 30 januari 2016 11:24

tip: ik zag net bij h&m zo’n kam/borsteltje als teske had in jullie video laatst! ^^)

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 januari 2016 11:49

Ik heb brow definer in taupe ook gereviewd maar ook bij mij is hij te oranje. Ik ben niet zo dol op het product en gebruik veel liever poeder. Dipbrow pomade vind ik bij jou ook mooier staan :-)

[Beantwoorden]


Door Eva op 30 januari 2016 12:08

Oh ik ben echt heel benieuwd naar deze producten. Ik gebruik altijd producten uit Azië. Meestal heb ik een stash voor een aantal jaar omdat de kleuren daar beter bij mij passen. Maar over Anastasia heb ik al heel veel goede verhalen gehoord. Fijne review en ik hoop dat er een kleur voor jou erbij zit. Het effect vind ik erg mooi! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Kelly | lifestyle-boutique.nl op 30 januari 2016 12:53

Dipbrow vind ik een bijzonder product en zou ik graag willen proberen! Fijn artikel (love) .

[Beantwoorden]


Door Teddy op 30 januari 2016 13:02

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 30 januari 2016 13:22

Wat voor kwast gebruik je om de wenkbrauwen te vullen? Ik heb zelf ook de promade van anastasia, maar ik krijg mijn wenkbrauwen nooit zo strak/precies omdat ik een erg dik kwastje gebruik die ik ooit goedkoop bij een drogist heb gekocht..

Tips?

[Beantwoorden]


Door Natasja op 30 januari 2016 13:24

Ik gebruik altijd een potlood! Ik vind di gewoon makkelijker dan een poeder! Het potlood zou ik wel kopen dus

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2016 14:22

Taupe staat ook nog hoog op mijn lijstje, dus die hoop ik ook snel toe te voegen aan m’n stash!

[Beantwoorden]


Door Marike op 30 januari 2016 14:22

Oke, voor alle dames die het wel erg duur vinden. Kijk even op beautybay.com! Daar vind je ze al snel 10 euro goedkoper!

TIP :D

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 januari 2016 15:22

Ik vind de Dipbrow Pomade ook echt top en inderdaad heel erg zuinig!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 30 januari 2016 15:22

Wat een mooie producten!
Ik hebruik zelf een poeder om mijn wenkbrauwen wat meer definitie te geven.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 30 januari 2016 15:36

Goede review! Ik denk dat ‘ie voor mij nog te licht is..

[Beantwoorden]


Door Carine op 30 januari 2016 15:38

Jaa de dipbrow! Ik heb hem sinds December en het is wel even oefenen maar heb het nu aardig onder de knie. Voor mij was de doorslag om hem te kopen dat ie er lang op blijft zitten… wenkbrauwpoeders waren vaak tegen het eind van de werkdag al een stuk verdwenen maar deze blijft erg goed zitten.
Ben nog wel op zoek naar een goede dupe van het Anastasia kwastje want die is me wat te duur voor z’n functie.

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 januari 2016 17:20

Best teleurstellend dat de brow definer zo warm van kleur is :/ De dipbrow pomade ziet er wel goed uit! Vond het zelf altijd lastig om een goede assige kleur te vinden maar ik gebruik sinds kort een wenkbrauw gel van inglot in no. 12 en ben daar erg tevreden mee. Die lijkt als ik het zo zie best wel op deze van Anastasia! Ook assig van kleur en makkelijk in gebruik. ^^)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 30 januari 2016 17:56

Wat apart dat beide kleuren zo van elkaar verschillen. Die dipbrow pommade staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 30 januari 2016 18:01

Hij klinkt erg fijn, maar ik vind hem toch iets te duur hahha

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 januari 2016 18:24

Goede review! De dipbrow heb ik een paar maanden geleden ook gekocht (maar in een andere kleur). Ik verf mijn haar sinds een tijdje koperrood, en de kleur Auburn past daar echt perfect bij! Het was een hele uitgave, maar ik vind het echt een geweldig product. Qua kleur maar ook qua kwaliteit, mijn wenkbrauwen blijven de hele dag mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 januari 2016 18:33

De dipbrow klinkt fijn, maar ik houd het gewoon bij mijn Catrice kitje ;)

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 januari 2016 18:41

Mooie producten! Ik gebruik altijd poeder (of oogschaduw eigenlijk) en dat werkt prima, maar niet heel ‘precies’ inderdaad. Ik heb gelukkig wel vrij volle wenkbrauwen dus je ziet het niet zo als het niet perfect en precies is opgevuld, maar als ik ooit toch wat strakker wil zouden dit wel mooie producten zijn.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 30 januari 2016 19:10

De brow definer vind ik een mooi effect geven! De kleur staat je wel goed hoor, staat wat minder grauw en licht je gezicht nét wat meer op. Kan natuurlijk ook aan het licht op de foto liggen ;)
x

[Beantwoorden]


Door Floortje op 30 januari 2016 19:17

Ik heb dit altijd al willen proberen, maar ik ben zo bang dat het net wat te ‘hard’ wordt omdat het een gel is. Ook heb ik gelezen wat er parabenen inzitten, waar ik niet zulke goede vrienden mee ben… Misschien probeer ik eens een dupe, maar tot nu toe voldoet mijn wenkbrauwpoeder (eigenlijk oogschaduw, ‘Starlight Espresso’)!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 30 januari 2016 19:58

De brow difiner is echt een ideaal product om je wenkbrauwen mee bij te werken. Ik ben er verzot op. Liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 januari 2016 20:24

die kleur lijkt me wel wat voor mij :)

[Beantwoorden]


Door Angele op 30 januari 2016 20:36

Hee Vera, ik vind beide een hele verbetering. Vooral die dip brow staat je echt prachtig! Hopelijk ga je het ook gebruiken in een tutorial :yay: liefs angele

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 januari 2016 21:39

Ik gebruik sinds een maandje de dipbrow in taupe en ben er helemaal gek op! Maar jeetje, die brow definer ziet er ook goed en gemakkelijk uit. Is een nieuw product toch? Ik wil het proberen! Staat heeeel mooi bij jouw wenkbrauwen in ieder geval. De dipbrow lijkt inderdaad wel wat koeler dan de brow definer van kleur.

[Beantwoorden]


Door Fay op 30 januari 2016 22:56

Misschien ligt het aan de foto hoor, maar ik vind de kleur van het potlood helemaal niet te oranje! Ik vind het je eerlijk gezegd mooier staan dan dat hele assige, juist natuurlijker en wat minder streng. Het maakt je gezicht wat zachter ofzo.

[Beantwoorden]


Door Fje op 31 januari 2016 02:23

Vera, zou het kunnen dat de wenkbrauwpotlood van Kiko de dupe is voor die van Anastasia? Ik weet namelijk dat Kiko ook een soortgelijke wenkbrauwpotlood verkoopt (momenteel met korting :-P). Volgens mij heet het de sculpt automatic pencil. Zou je misschien daarvan een vergelijking kunnen maken of die van Kiko inderdaad een dupe is?

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 31 januari 2016 12:58

Hi Vera, wat jammer dat het niet helemaal je kleur is. Ik gebruik al een lange tijd de brow wiz in combinatie met de pomade in de kleur dark brown. Ik moet je zeggen; nooooit meer wat anders! De pomade is inderdaad een product wat je moet leren kennen, er is maar een ieniemienie beetje product nodig om prachtige brows te creëren. Liefde voor dit merk!

[Beantwoorden]


Door Silke op 31 januari 2016 17:47

Ik gebruik zelf nu al meer dan twee jaar de Dipbrow Pomade in Blonde & ik vind het een fantastisch product. Zo zuinig in gebruik, heerlijk gedefinieerde wenkbrauwen die de hele dag zonder probleem blijven :)

[Beantwoorden]


Door Lotte | TheBudgetBlog op 31 januari 2016 19:22

Ik ben stiekem wel heel erg benieuwd naar de wenkbrauwproducten van Anastasia! De prijs houdt me alleen nog steeds tegen… :(

[Beantwoorden]


Door Vera op 31 januari 2016 19:39

Dipbrow is echt mijn all time favorite. Nog niets gehad wat zo goed is. Staat je ook echt heel mooi de taupe kleur.

[Beantwoorden]


Door Emma op 31 januari 2016 20:12

VERA JE ZIET ER ZO MOOI UIT MET ALLEEN MASCARA!!!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 31 januari 2016 20:56

Ik vind die iets meer oranje tint je ook wel mooi staan hoor! Lijkt in mijn ogen zelfs nog wat ”frisser”. <3

[Beantwoorden]


Door Elise op 1 februari 2016 11:34

De browdefiner lijkt me echt zo handig! Als hij verkrijgbaar is ga ik toch eens even langs douglas. Een paar weken geleden stond ik te twijfelen over de dipbrow maar vond het toch eigenlijk te duur en ben met een soortgelijk product van nyx weggegaan, waar net wat meer in zat en veel goedkoper is. Ik gebruik dat product (tame en frame) nu dagelijks in combinatie met het wenkbrauw poeder setje van catrice en dat is echt een hele fijne combinatie die echt de hele dag blijft zitten!

Maaaaaar ik ben toch echt te nieuwsgierig naar de Brow Definer dus ik ga hem ook gewoon proberen!

[Beantwoorden]


Door makeuptutorial.nl op 1 februari 2016 11:37

De dipbrow vind ik zelf super fijn, gebruik hem nou al bijna een jaar!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 februari 2016 20:32

Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de wenkbrauw producten van Anastasia! De brow definer lijkt mij echt super fijn alleen jammer dat de kleur taupe zo warm is, ben benieuwd naar de andere kleuren.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 februari 2016 17:01

Ik vind het effect met een gel of wenkbrauwpotlood altijd meteen veel harder en ik vrees dat het me niet zou staan. Toch vind ik de gel hier wel heel mooi dus misschien dat ik toch overstag ga.
xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 28 februari 2016 18:01

Sinds ik de dipbrow pomade gebruik kán ik niet meer zonder! M’n wenkbrauwen zijn zo veel minder strak en ‘on fleek’. Ook kan het echt goed tegen een Nederlands regenbuitje en hoef ik me daar geen zorgen over te maken :)

Ik heb nog wel een tip voor degenen die dit willen aanschaffen: het is een stuuuk goedkoper als je het via beautybay.com bestelt. Scheelt je een hoop geld én geen verzendkosten als je boven de €19 besteld!

[Beantwoorden]


Door jannus de vries op 20 maart 2016 20:22

ik ben helemaal klaar met jou mensonterende website en die praatjes van je.

[Beantwoorden]


Door Louise op 15 februari 2017 11:46

Leuk en duidelijk review! Ik gebruik ook al geruime tijd de Anastasia Brow producten en ben erg tevreden over hun wenkbrauwproducten. De ‘normale’ make-up van Anastasia is niet mijn favoriet, erg duur en niet onderscheidend. Het uitzoeken van de juiste kleur van de Dipbrow is online ook lastig, ik zag laatst dit overzicht, is misschien wel handig voor meiden die ook een keuze moeten maken > http://www.makeup-bestellen.nl/anastasia-dipbrow-pomade
Liefs Louise!

[Beantwoorden]


[…] Bron […]