Anastasia Dipbrow Pomade Blonde

anastasia_dipbrow_pomade_blonde01

Gel eyeliner kennen we al, en ook over brow gelcrème (de variant voor wenkbrauwen) schreef ik al een review. Helaas viel de variant van MAC me tegen. Fijn in gebruik, maar niet de juiste kleur. Onder het artikel werd een aantal keer Anastasia Dipbrow genoemd. ‘Die moet je eens proberen!’ en hup, het product ging in mijn digitale winkelmandje. Als ik jullie toch niet had!

anastasia_dipbrow_pomade_blonde02

anastasia_dipbrow_pomade_blonde03

Omdat ik toch aan het bestellen was bij Sephora.com, deed ik mijn aankoop daar, maar de Anastasia Dipbrow Pomade is in Nederland ook bij Douglas te koop. Hij is daar wel een stuk duurder. € 27,95 om precies te zijn, terwijl ik € 14,01 betaalde. Houd er wel rekening mee dat je bij Sephora.com nog met (hoge) verzendkosten en taxes te maken krijgt. Wil je hem dus ook bestellen, weeg dan de kosten goed tegen elkaar af.

Anastasia Dipbrow Pomade Blonde € 27,95

anastasia_dipbrow_pomade_blonde04

anastasia_dipbrow_pomade_blonde05

De Dipbrow is waterproof. Nou gaat de kleur er in het zwembad of onder de douche grotendeels wel af, maar tegen wat spetters of zweet is dit product zeker bestand. Dat is ook de reden waarom ik graag een gelcrème voor mijn wenkbrauwen wilde hebben. Het blijft super goed zitten, de hele dag lang.

anastasia_dipbrow_pomade_blonde06

anastasia_dipbrow_pomade_blonde07

Met flits

anastasia_dipbrow_pomade_blonde08

anastasia_dipbrow_pomade_blonde09

Zonder – met

De Dipbrow aanbrengen is even wennen. Dit product is veel sterker van kleur dan een poeder, je moet het met tact gebruiken. Ik vind dat je bij mij de streep aan de onderkant nog te duidelijk ziet, daar moet ik nog even op oefenen. De Dipbrow droogt snel op en zit dan muurvat. Uitkammen zoals met een poeder kan/hoeft niet en je wenkbrauwen zitten de hele dag mooi. Perfect!

PicMonkey Collage

Boven: Wenkbrauwen met Anastasia Dipbrow Pomade Blonde
Onder: Wenkbrauwen met Catrice Brow Set (wat ik normaal gebruik)

Donderdag nam ik een Get Ready With Me video op en alles ging goed, alleen het deel waarin ik mijn wenkbrauwen bijteken heb ik opnieuw moeten doen. Ik vond ze te oranje, zie de foto hierboven. Bijgetekend met wenkbrauwpoeder van Catrice zien ze er toch een stuk natuurlijker uit. Maar als je naar de foto hieronder kijkt, waar ik mijn wenkbrauwen ook met de Dipbrow heb gedaan, vind ik het helemaal niet zo heel gek.

anastasia_dipbrow_pomade_blonde10

Full-Face met Anastasia Dipbrow

Ik ben erg enthousiast over de Anastasia Dipbrow. Wel twijfel ik nog steeds een beetje over de kleur. Wenkbrauwen blijven ontzettend lastig, zeker de juiste tint vinden om ze mee in te kleuren is een hele opgave. Deze kleur is alsnog minder assig dan ik gewend ben. Hij is niet zo oranje als MAC; misschien is het nog even wennen. Ik wil ook nog experimenteren met het lichter en zachter bijtekenen van mijn wenkbrauwen, en naar mijn idee ligt het ook een beetje aan het licht waarin ik sta.

Ik vind Anastasia Dipbrow een heel fijn product op wenkbrauwen loeischerp mee bij te tekenen. Omdat dit product wel tegen een spatje kan, is hij perfect voor de zomer. Je brengt de Dipbrow aan met een schuin afgesneden liner kwastje, zoals je dat ook met poeder en gel eyeliner doet. Volgens mij gaat hij ook nog eens ontzettend lang mee, omdat je maar heel weinig nodig het om je wenkbrauwen volledig van vorm en/of kleur te voorzien.

Anastasia Dipbrow Pomade – te koop bij Douglas en Sephora.com


Reacties

Door Laura op 14 juni 2014 06:14

Dit ziet er al wel een stuk beter uit dan die van MAC! De kleur is nog wel lastig, zeker als je het met de Catrice poeder (gebruik ik) vergelijkt. :/

[Beantwoorden]


Door Martina op 14 juni 2014 06:20

Ik vind het een leuk product en hij ziet er voor mijn gevoel helemaal niet raar of oranje uit! Hoop dat deze je beter gaat bevallen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 juni 2014 06:37

Klinkt goed! Ik vind de kleur je juist erg mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Griet op 14 juni 2014 06:55

Deze lijkt me heel fijn! Wel jammer dat de kleur het nog niet helemaal is voor je, maar ik vind het resultaat wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 juni 2014 06:56

Erg mooi, de kleur past helemaal perfect bij jou!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 14 juni 2014 07:52

Ik vind hem je goed staan! De kleur is mooi en je wenkbrauwen zijn mooi strak getekend!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 juni 2014 08:18

ik vind de kleur ook nog geen perfecte match, maar verder lijkt het me een erg fijn product!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 14 juni 2014 08:22

Wat staat de gel mooi, heel licht en natuurlijk! Ik vind hem misschien wel mooier als het Catrice setje.

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 juni 2014 08:29

Wat een mooi product, ik vind de tint wel heel erg mooi en natuurlijk! Maar inderdaad, wenkbrauwen blijven lastige dingen ;)

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 juni 2014 08:45

Klinkt goed ! Ik vind de kleur je juist wel mooi staan !! X Denise

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 14 juni 2014 08:47

Hele toffe dip brow! De kleur staat je erg mooi. De kleur is wat anders dan je normaal gebruikt, maar toch zou ik hem vaker gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 14 juni 2014 08:50

Deze is inderdaad al een stuk beter dan die van Mac :) Ik vind het ook altijd lastig om de juiste (assige) kleur te vinden. Ik heb de Eyebrow wiz van Anastasia nu ontdekt en die is voor mij echt perfect.

[Beantwoorden]


Door Emmely op 14 juni 2014 08:50

Hij staat je goed. Echt handig dat het tegen een beetje water kan! Ik was alleen benieuwd, epileer jij je wenkbrauwen zelf of laat je dat doen?

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 juni 2014 08:55

Ik vind het resultaat erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 14 juni 2014 08:57

Super artikel. Ik vind persoonlijk de catrice je beter staan. Hij is wat harder maar maakt je gezicht sprekender. Ik zou dus voor catrice gaan.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 14 juni 2014 08:59

Handig dat bij waterproof is! :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 14 juni 2014 09:00

Hij staat je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Celia op 14 juni 2014 09:07

Lijkt me een fijn product. De kleur vind ik prima bij jou staan hoor, ook al is hij inderdaad iets minder assig dan het wenkbrauwpoeder van Cartrice.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 juni 2014 09:14

Het ziet er uit als een prachtig product!
De juiste kleur vinden lijkt me inderdaad moeilijk!
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 juni 2014 09:14

Leuk Vera!

[Beantwoorden]


Door marie op 14 juni 2014 09:17

jaa je hebt hem gekocht ;). in het begin was mijn dipbrow ook niet assig genoeg en leek die veel te rood. maar naarmate je hem langer gebruikt en er handiger in wordt heb je dat oranje effect niet meer omdat je dan de juiste hoeveelheid gebruikt. tenminste bij mij is die nu niet meer roodachtig wat die op het begin wel had. het is even oefenen maar dan heb je ook wat

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 juni 2014 09:28

Dit product heb ik ook, was in het begin even wennen maar nu vind ik hem super fijn werken! Kleur is altijd lastig met dit soort producten.

[Beantwoorden]


Door Florentine op 14 juni 2014 09:29

Zoet er súper uit!! X Liefs

[Beantwoorden]


Door Saffira op 14 juni 2014 09:31

Ik zou ook heel graag dit product willen uitproberen, maar ik heb zwarte wenkbrauwen en zwart haar en de kleur uitkiezen blijft zo moeilijk!
x Saffira

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 juni 2014 09:48

Hij is idd wat aan de orangje kant vergeleken met het Catrice poeder, maar alsnog vind ik hem je heel erg goed staan hoor.

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 juni 2014 09:52

Anastasia wil ik ook wel eens gaan uitproberen alleen heb ik hele donkere wenkbrauwen. Vind deze wel subtiel bij jou beter inderdaad als de MAC die wat oranje zag.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 juni 2014 09:52

Ik vind de kleur op de foto’s heel er mooi ogen! Wel vind ik de lijn aan de onderkant van je wenkbrauwen nog wel zichtbaar. Ik vind het mooier als het net wat natuurlijker oogt. Het lijkt mij heel erg lastig om aan te brengen, als je zo snel moet werken, omdat het product snel opdroogt. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 14 juni 2014 09:57

Het lijkt me wel erg fijn spul om een keer te proberen!

[Beantwoorden]


Door Beau op 14 juni 2014 09:59

De poeder van Catrice is voor mij helaas te donker, dus ik gebruik nu een oogschaduw van Mac in Wedge, maar die heeft weer een iets te oranje ondertoon… Dus ben erg benieuwd of dit iets voor mij is! Binnenkort maar even langs Douglas :)

[Beantwoorden]


Door Angele op 14 juni 2014 10:24

Lieve Vera, ik was sinds de unboxing van je sephora bestelling zo benieuwd naar dit product! Super leuk dat je alles zo snel erop gezet heb! Je bent heel goed bezig vera ga zo door! Liefs x

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 14 juni 2014 10:27

Wat een mooie warme kleur heeft deze. Ik ga toch eens vragen of ze deze bij me kunnen opdoen bij de Douglas.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 14 juni 2014 10:31

Je wenkbrauwen zien er heel goed uit, goeie aankoop lijkt me!

[Beantwoorden]


Door Rani op 14 juni 2014 10:36

Aaah the struggle met blonde wenkbrauwen, ik ken het. Ik vind hem inderdaad ook een beetje oranje uitvallen, maar dan moet je er echt al heel goed er opletten!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 juni 2014 10:36

Ziet er goed uit! Ik heb een tijdje bruine wenkbrauw poeder gebruikt maar sinds een paar maanden heb ik grijze wenkbrauwpoeder (ja echt grijs!) van Christian Cosmetics ontdekt. Ik ben zelf blond en dit staat echt heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door dionne op 14 juni 2014 10:36

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 juni 2014 10:37

Hij is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 14 juni 2014 10:42

Ooh ik vind echt dat je er heel goed mee overweg kunt, althans het eindresultaat is in ieder geval te gek en daar is niets op aan te merken :D Wenkbrauwen blijven lastig, maar je hebt er een mooi geheel van gemaakt en de look staat je super!

[Beantwoorden]


Door evelien op 14 juni 2014 10:49

Hoi ik had hetzelfde probleem en gebruik nu op aanraden van serena van beautylab maybelline color tattoo in de kleur permanent taupe. Hoop dat je hier iets aan hebt. Liefs :wave:

[Beantwoorden]

Esmay antwoordt op 14 juni 2014 om 15:44:

Ik gebruik ook permanent taupe voor mijn wenkbrauwen, ik zou je zeker aanraden het te proberen Vera!

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 juni 2014 10:49

Klinkt super! Ik wil hem zo graag hebben. Ik ga over drie weken op vakantie naar Portugal en daar is een Sephora, waaa! Hopen dat ze hem daar verkopen xo

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 14 juni 2014 10:52

Echt een interessant product. Ik zou uiteindelijk ook toch eerder het Catrice poeder pakken omdat het er inderdaad minder oranje uit ziet.. Maar voor de rest is het wel een leuk product om te proberen :)
http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 juni 2014 10:57

Het product lijkt me heel fijn werken, ik wil ook graag zo’n gel proberen voor de wenkbrauwen. Wel vind ik de kleur van het Catrice setje beter bij je wenkbrauwen passen, maar misschien is dat ook gewenning, haha.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 14 juni 2014 11:00

Ik heb deze ook, ben er ook heel erg enthousiast over. Ik vind deze kleur juist prima. Te grijzige wenkbrauwen staan niemand. Wel combineer ik Diprbow altijd liever met een potlood of poeder. Dipbrow zorgt altijd voor een extra mooie finish, vind ik. Alhoewel ook op zichzelf is hij echt prima.

[Beantwoorden]


Door saskia op 14 juni 2014 11:02

ik vind het er wel mooi uitzien moet ik zeggen! ik denk dat als je de prijzen uit eindelijk tegen elkaar af weegt dat je toch wel goedkoper uit bent geweest met de taxes erbij!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 juni 2014 11:13

Ik vind je wenkbrauwen er wel mooi uit zien, ik weet alleen niet welke ik beter vind die van Catrice of deze.. Maar het ziet er in ieder geval beide erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Beau op 14 juni 2014 11:15

Wow, je wenkbrauwen zijn echt strak :-)

[Beantwoorden]


Door wies op 14 juni 2014 11:19

ja wel ok! alleen inderdaad even oefenen op die lijn, die zie je nog wel redelijk.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 14 juni 2014 11:21

Ik vind mijn wenkbrauwen bijtekenen één van de lastigste klusjes dat er is. Maar ik gebruik een stifje van Gosh voor wenkbrauwen en daar gaat het vrij goed mee. Niet te licht en niet te donker, want ik ben ook blond. Maar die anastasia producten staan op mijn wishlist, ik wil ze heel graag eens testen.

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 14 juni 2014 11:24

Mooi kleurtje! Staat heel erg goed!

[Beantwoorden]


Door sasha op 14 juni 2014 11:25

Deze staat je mooi ! Ik ben zelf ook fan van de dipbrow maar het is echt een product dat je moet ‘leren’ gebruiken, met veel oefenen en uitproberen gaat het steeds beter.

Wat betreft de onderste lijn die nog wat zichtbaar is, heb ik gemerkt dat het bij mij het beste gaat met een wat dikker en stugger schuin wenkbrauwkwastje (ik gebruik er eentje van Sigma maar geloof dat Mac een vergelijkbare heeft). Daarmee zet ik heel licht de onderste lijn en vervolgens veeg ik die lijn naar boven uit. Je vult dus eigenlijk de wenkbrauw van beneden naar boven en vervaagd daarmee de harde onderste lijn. Daarna kun je met een spoolie of de wenkbrauwbrush uit de starterset van Realtechniques (die is dik en vrij zacht) het geheel nog wat meer vervagen.

Goede tip van Sephora, zeker als je toch al meer producten wil bestellen kan het per saldo goedkoper uitpakken.

[Beantwoorden]


Door Oum Feeroah op 14 juni 2014 11:27

Persoonlijk vind ik het je wenkbrauwen net een extra’tje geven heel erg mooi en elegant (love)

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 juni 2014 12:07

Ik volg je nog niet zo heel lang, dus ik ben nog niet zo gewend aan een bepaalde vaste look bij jou. Ik moet zeggen dat ik de dipbrow veel natuurlijker vind staan dan het catrice setje! Die is voor het mooie net een tikje te donker, de Anastasia staat veel mooier bij je haar!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 14 juni 2014 12:34

Ik vind hem op zich heel mooi. Maar als je hem dan boven die met Catrice zet, vind ik Catrice nog steeds beter en mooier van kleur :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 juni 2014 12:48

Mooi resultaat! Maar die van Catrice vind ik mooier en die is ook nog eens veel goedkoper! Lijkt me een fijn product, maar helaas is het niet mijn kleur.

[Beantwoorden]


Door Gamze op 14 juni 2014 13:06

I love this product! Gebruik het nu een aantal maanden en krijg steeds positieve reacties op the brows :))

[Beantwoorden]


Door melanie op 14 juni 2014 13:26

Staat wel mooi, maar ik hou het zelf toch liever bij de Catrice wenkbrauwpoeder.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 juni 2014 13:43

Persoonlijk ben ik meer fan van poeder, maar dit staat erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 14 juni 2014 14:04

Ik was erg benieuwd naar deze review. In eerste instantie vond ik ook dat het effect met het Catrice eyebrow kitje veel mooier is dan dit product van Anastasia. Toch moet ik zeggen dat ik je wenkbrauwen op de laatste foto ook mooi vind. Als ik echt moet kiezen ga ik dan toch wel voor Catrice. Het oogt gewoon natuurlijk, je ziet zelfs haast niet dat je er iets aan hebt gedaan. Gebruik hem zelf daarom ook al een tijd met veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Lys op 14 juni 2014 14:09

Het staat je wel mooi hoor! Misschien is het inderdaad gewoon wat wennen. Ik wil de Dipbrow Pomade ook nog proberen, maar bedenk me bij het zien van jouw foto’s dat Blonde misschien toch nog wat te donker zal zijn :s

[Beantwoorden]


Door Carien op 14 juni 2014 14:12

De kleur is altijd lastig ja.. Maar ik vind het effect wel heel mooi moet ik zeggen! Op de foto lijkt het niet echt oranje. Ik ga er toch eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 juni 2014 14:42

Wat jammer dat de kleuren van dit soort producten zo tegenvallen! Het lijkt me een ideaal product. Toen ik van dat nieuwe product van MAC hoorde een tijdje terug dacht ik nog: ah dat is vet handig! Maar ja, als de kleur niet matcht (ik ben ook blond) heb je er ook niet veel aan. Ik vind deze kleur persoonlijk ook niet helemaal matchen. Lastig! Ik gebruik momenteel een potloodje van Catrice (in Ash-ton of zoiets) en die is perfect qua kleur.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 juni 2014 15:05

Oefening baart kunst past hier denk ik mooi bij! Maar hij is wel heel mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 14 juni 2014 15:37

Ideaal lijkt me dit! Crème wenkbrauw producten vind ik altijd erg interessant. Het lijkt me wel lastig om het goed aan te kunnen brengen. Maar oefening baart kunst zeggen ze he!

xx

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 14 juni 2014 16:07

Zo erg, bij jou zien je wenkbrauwen er wel mooi uit met dit soort producten. Bij mij, mwa. Kan beter zeg maar. Ik gebruik trouwens de MAC versie (Fluidline Brow Gelcreme). Altijd te donker.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 14 juni 2014 16:24

Probeer donkerbruin eens! ;-)

[Beantwoorden]

Lieke antwoordt op 14 juni 2014 om 16:25:

Of licht bruin!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 14 juni 2014 16:25

Probeer de maybeline color tattoo in permanent taupe eens. Die is helemaal niet oranje. Ik ben zelf ook blond en deze werkt echt perfect!:) zit ook als een huis.

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 juni 2014 17:31

Heel mooi! Het is echt perfect jouw kleur :D

[Beantwoorden]


Door Sharine op 14 juni 2014 19:45

wauw mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 14 juni 2014 20:20

Maybeline Color Tattoo in kleur Permanent Taupe is ook de perfecte matte kleur voor blondines. Ben ook lichtblond en gebruik dit nu een tijdje als wenkbrauw product en werkt ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 14 juni 2014 20:43

Ik vind het resultaat op de laatste foto wel echt mooi hoor! Ik ben heel benieuwd om dit product te proberen!

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 juni 2014 20:54

Het lijkt mij een heel fijn product. Met een poeder breng ik vaak daarna was aan, om ze in model te houden. Maar een 2 in 1 product lijkt mij nog fijner :)

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 14 juni 2014 21:04

hoiii, ik heb op twitter gelezen dat je je wenkbrauwen zo dicht bij elkaar doet omdat je neus anders dikker lijkt.. Maar ik wou juist voorstellen om je wenkbrauwen langer te maken aan het eind en dan bedoel ik dat je een beetje een boog naar beneden maakt. jouw boog is niet heel erg gebogen. Het is maar een idee. ik vind je wenkies nu ook mooi. maar ben benieuwd hoe dat staat :)

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 14 juni 2014 21:43

Leuk product, maar ik ben vooral fan van je kleedje ;-)

Groetjes

[Beantwoorden]


Door Shaz op 14 juni 2014 23:09

Kleur staat je goed, maar ik zou de linkerkant van de wenkbrauw wat meer blenden zodat het natuurlijker lijkt (je ziet nu soort van streep).

[Beantwoorden]


Door bonnie op 15 juni 2014 00:20

Zit nog te twijfelen of ik ‘m ga bestellen, maar hij staat je goed!
(p.s. bedoel je ‘muurvast’ inplaats van ‘muurvat’? haha, t staat onder de foto waarbij je alleen je ogen&wenkbrauwen ziet) x

[Beantwoorden]


Door Amelie op 15 juni 2014 09:56

Ik vind het resultaat heel mooi! Het lijkt me een heel fijn product, misschien kun je langs gaan bij douglas om te vragen wat je het beste kunt doen voor de kleur? Of toch nog wat poeder er overheen aanbrengen misschien?

[Beantwoorden]


Door Annemette op 15 juni 2014 12:43

Hoi vera!
Ik vine het je mooi staan, mooier dan mac! Maar het zou nog iets minder warm kunnen zoals je zelf al zei!
Ik herinnerde me ineens dat serena een maybelline color tattoo ontdekte voor haar wenkbrauwen!
Ik heb de link voor je opgezocht, misschien is dit nog een idee?! En leuk om te testen natuurlijk!

http://www.beautylab.nl/maybelline-color-tattoo-voor-je-wenkbrauwen/

Xx!

[Beantwoorden]


Door Iris op 15 juni 2014 12:47

Dat met extra kosten bij Sephora klopt niet helemaal hoor. Je betaalt 21% extra bij afrekenen zodat je geen extra kosten hoeft te betalen als je pakket in Nederland aankomt.

Jouw wenkbrauwen lijken qua kleur erg op de mijne. Ik vind het ook altijd enorm lastig om een goed product te vinden zonder een te rode tint erin. Ik gebruik nu de gekleurde wenkbrauwgel van Catrice graag, die is goed qua kleur. Maar ik vind een product als deze toch ook wel erg prettig omdat je dit veel preciezer aan kunt brengen. Goede review!

[Beantwoorden]


Door Arline op 15 juni 2014 12:57

Staat mooi! Het zou nog beter staan als je de wenkbrauwden wat korter zou maken, bij de ooghoeken.

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 juni 2014 14:30

Ik ken je probleem Vera..ik heb laatst de maybelline color tattoo oogschaduw in taupe gekocht en die meng ik nu met dirty blonde van Mac..die taupe nl echt koel en die Mac heel warm dus samen zijn ze perfect!

Good luck!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 15 juni 2014 19:05

Kleur staat je goed ! xx

[Beantwoorden]


Door Bo op 15 juni 2014 20:57

Ik vind de catrice poeder heeeel mooi bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 16 juni 2014 12:58

Wat een groot verschil tussen het Catrice product en deze gelcrème. De kleur past echt perfect bij je.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 16 juni 2014 14:38

Wauw, wat een leuk product!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 16 juni 2014 16:41

Wauw dat ziet er goed uit. Ik vind de kleur heel goed bij je staan. :)

[Beantwoorden]


Door Irene op 18 juni 2014 21:18

De producten van Anastasia Beverly Hills worden ook verkocht op beautybay.com. De dipbrow pomade kost daar €19,90 en de verzending is gratis. Als er bij Sephora nog hoge verzendkosten overheen komen is beautybay misschien voordeliger.

[Beantwoorden]


Door Hester op 21 juni 2014 22:00

De kleur is altijd zó lastig! In de video vind ik het inderdaad niet zo mooi maar op je andere foto’s weer wel. De onderste rand is inderdaad wat scherp, maar dat is ook niet zo heel lelijk. Ik denk dat je gewoon een beetje moet afwisselen, als je zin hebt in wat sterkere wenkbrauwen deze, en anders gewoon poeder. Dat zou ik tenminste doen!

[Beantwoorden]


Door celine op 21 januari 2015 23:27

Ik raad je zeker aan om de kleur Taupe te proberen van de Dipbrow!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 17 juli 2015 10:34

Je zou taupe eens moeten proberen, ik heb ongeveer dezelfde haarkleur als jou en die kleur is perfect voor asblond haar xoxo

[Beantwoorden]