MAC Longwear Waterproof Brow Set + Fluidline Brow Gelcreme

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme01

Van het hele gezicht vind ik de wenkbrauwen het meest interessant. Zitten mijn brows niet goed, dan kan ik me daar de hele dag aan ergeren. Bij anderen kijk ik ook altijd naar de wenkbrauwen, ben ik jaloers als ze ze nauwelijks hoeven te epileren of bij te tekenen en kijk ik of ze iets anders doen wat mooier is en wat ik ook eens kan proberen. Toen ik bij MAC twee nieuwe wenkbrauwproducten tegen kwam, was ik dan ook gelijk geïnteresseerd.

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme03

Ik kocht de Longwear Waterproof Brow Set in Emphatically Blonde (rechts) en de Fluidline Brow Gelcreme in Dirty Blonde (links). Vooral naar de fluidline voor wenkbrauwen was ik benieuwd. Het leek me dat je met een crèmeachtig product je wenkbrauwen veel strakker kunt bijtekenen dan met een poeder, wat ik normaal gebruik. Maar toen de MAC artist Fluidline Brow Gelcreme bij me aanbracht, wilde ik die er ook bij hebben. Dit is een wenkbrauwgel met een kleurtje.

MAC Longwear Waterproof Brow Set Emphatically Blonde € 16
MAC Fluidline Brow Gelcreme Dirty Blonde € 18

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme02

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme04

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme05

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme06

Niks op mijn wenkbrauwen – MAC Longwear Waterproof Brow Set Emphatically Blonde aangebracht

MAC Longwear Waterproof Brow Set Emphatically Blonde

Ik kocht deze wenkbrauwgel om in combinatie met de fluidline of wenkbrauwpoeder te gebruiken, toch laat ik je hem hier al even zien op mijn wenkbrauwen zonder poeder of fluidline eronder. Longwear Waterproof Brow Set breng je aan door eerst je wenkbrauwen naar beneden, en dan naar boven te kammen, zodat de gel op alle haartjes zit en ze zo goed in model gehouden kunnen worden. Het effect van de gel is heel subtiel en geeft de wenkbrauwen net iets meer vorm.

Ik moet nog wel even wennen aan dit product. Ik heb toch snel gel (en dus kleur) boven mijn wenkbrauwen zitten, op de blonde haartjes die je normaal niet ziet. Dat staat wat slordig. Toch vind ik het fijn dat de gel een kleurtje heeft en mijn brows in model houdt.

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme07

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme08

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme09

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme10

Niets aangebracht – Fluidline Brow Gelcreme Dirty blonde aangebracht
Longwear Waterproof Brow Set – Longwear Waterproof Brow Set aangebracht

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme11

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme12

Fluidline Brow Gelcreme

De fluidline als eyeliner ken je waarschijnlijk al, maar dit product is er nu ook voor de wenkbrauwen. De zachte substantie droogt mat op en werkt perfect om je wenkbrauwen retestrak bij te tekenen. Het aanbrengen vind ik niet eens zo heel moeilijk, alleen de strakke lijnen wat vager krijgen en de brows inkleuren is even oefenen. In combinatie met de brow gel is dit product ook erg mooi. De brow gel haalt net dat scherpe randje eraf en zorgt dat de wenkbrauwen wat minder hard bijgetekend zijn.

Dit spul blijft ontzettend goed zitten. Veel beter dan wenkbrauwpoeder. Aan het einde van de dag zitten mijn wenkbrauwen nog perfect! Ook tegen een beetje regen kunnen ze wel. Dit is ook een van de redenen waarom ik de Fluidline Brow Gelcreme wilde proberen, omdat ik gehoord had dat ‘vloeibare’ wenkbrauwproducten veel langer houden.

MAC_longwear_waterproof_brow_set_blonde_fluidline_brow_gelcreme13

Dat klinkt allemaal goed, maar zoals je op de foto’s ook al kunt zien is de Fluidline Brow Gelcreme in Dirty Blonde veel te oranje voor mij. Het ziet er niet natuurlijk uit. Ze horen een assige taupetint te hebben, zoals de wenkbrauwpoeder van Catrice (die ik elke dag gebruik) wel heeft. Daarmee zien mijn wenkbrauwen er natuurlijk uit, en niet alsof ze erop geplakt zijn.

Ik ben teleurgesteld, ik vind het echt heel erg jammer. De Fluidline Brow Gelcreme werkt zo lekker soepel! Waarom is de kleur nou totaal verkeerd? Veel merken gaan met wenkbrauwproducten de fout in om de kleur voor blondines te oranje/rood/bruin te maken. Maar MAC? Dat had ik niet verwacht. Met de gel ben ik wel blij, die ga ik in combinatie met wenkbrauwpoeder gebruiken.

MAC is te koop in counters, Pro Stores en in de webshop.


Reacties

Door Sara - Window On My Wardrobe op 3 juni 2014 06:12

De brow crème zit inderdaad mooi op de wenkbrauwen en vult alles mooi af, maar die kleur is helemaal fout. Echt zonde, van MAC had het inderdaad wat meer mogen zijn. Dat neemt niet weg dat je wenkbrauwen nog steeds perfect van vorm zijn!

X Sara

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juni 2014 06:13

Wat ontzettend jammer van de kleur, want de rest is inderdaad allemaal wel perfect! Toch fijn dat je nu nog de wenkbrauwgel hebt die wel goed is.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2014 06:25

Ai, da’s inderdaad niet helemaal de juiste kleur. Vind ik raar van MAC, zij moeten beter weten vind ik. Maar de producten lijken me, ondanks de kleur, toch heel goed werken. Ik wil ook wel eens zo’n gelcrème proberen!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 juni 2014 06:33

Vervelend dat de kleur niet helemaal goed matcht! Wel fijn dat de producten fijn zijn in gebruik.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juni 2014 06:34

Wat ontzettend jammer dat het product zo oranje oogt bij jou. Ik gebruik ook het liefst het palette van catrice voor mijn wenkbrauwen. De mix van kleuren wordt voor mij de perfecte assige kleur!

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juni 2014 06:37

Heel erg zonde inderdaad! Valt toch tegen van MAC!

[Beantwoorden]


Door laralaurentia op 3 juni 2014 06:42

Zo jammer dat merken vaak warme bruine kleuren gebruiken als het aankomt op blonde wenkbrauwen. Kom op! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:45:

Dat het nog steeds gebeurt, zo stom…

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 12 juni 2014 om 10:38:

Wel, voor mij is deze kleur perfect.
Ik ben donkerblond met een warme ondertoon en die assige tinten staan me voor geen meter terwijl de varianten voor brunettes te donker zijn.

Ik ga deze van MAC eens checken!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 juni 2014 07:04

De eerste ziet er heel natuurlijk uit! Ik gebruik nooit wat voor mijn wenkbrauwen eigenlijk :)
Liefs, Tessa :yay:

[Beantwoorden]


Door Marloes op 3 juni 2014 07:14

Wat jammer dat de kleur niet assig is. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 juni 2014 07:18

Aaaah wat jammer dat het niet je kleur is!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 3 juni 2014 07:30

Jammer dat ie tegenvalt..

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 3 juni 2014 07:35

De gelcreme werkt fantastisch, dat is zo te zien, maar jammer van de kleuren. Dan is het wel erg moeilijk matchen op deze manier. xxx

[Beantwoorden]


Door Lynn op 3 juni 2014 07:36

Jammer he van Mac. Daarom heb ik hem ook niet gekocht. Veeeeel te oranje. De dipbrow van Anastasia in Blonde is veel mooier. Heeft precies dezelfde werking als die van Mac en blijft ook de hele dag zitten. Echt topspul! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:45:

Oh, daar ga ik eens naar kijken!

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 4 juni 2014 om 09:24:

Inderdaad echt een aanrader! De kleur staat zo mooi natuurlijk (bij blond haar), ik ben superfan van de dipbrow van Anastacia. Kan geen dag meer zonder. Zit nog perfect na een dagje sauna of zwembad!

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 6 juni 2014 om 23:02:

Agree!! Blijft de hele dag perfect op zn plek (waterproof) en de kleur is asblond.
Wel prijzig, ongv 26 euro maar ik kan niet meer zonder.


Door Take-a-bow op 3 juni 2014 07:37

Super jammer van de kleur! Het is wel een erg goede gelcreme!

[Beantwoorden]


Door Beau op 3 juni 2014 07:40

Het product zelf klinkt ideaal, hij is inderdaad veel te oranje voor je…

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 juni 2014 07:41

Wat jammer van de kleur!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2014 07:42

Hij doet zijn werk goed maar de kleur is inderdaad helemaal fout.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 3 juni 2014 07:46

Wat jammer van de kleur zeg!
Toch raar dat de make up artist dat niet ook zag? Zelf vind ik de producten van Anastasia erg fijn, die hebben voor mij wel de juiste kleur.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 3 juni 2014 07:46

Wat jammer dat de kleur verkeerd is, ik was al helemaal enthousiast! Ik gebruik zelf een zelfde soort gelcreme, maar dan van Teeez, die is echt geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:45:

Teeez! Tof!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 3 juni 2014 07:52

De fluidline brow gelcreme staat je mooi! Jammer dat de brow set dan tegenvalt qua kleur.

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 3 juni 2014 07:52

Jammer van de kleur, want het lijkt me verder wel een fijn product.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 3 juni 2014 08:05

Aah balen, ik had er eigenlijk ook meer van verwacht als ik het zo zie. Helaas niet zo’n natuurlijk effect als ik had gehoopt, maar mooie review heb je ervan gemaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:46:

Dankjewel Dagmar ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2014 08:27

Ik ben ook echt geobsedeerd door wenkbrauwen! Erg eigenlijk, hihi. De kleur past inderdaad niet zo bij je, ’t ziet er niet zo natuurlijk uit.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 3 juni 2014 08:37

Zonde van de kleur inderdaad, want de combinatie zelf ziet er wel mooi uit. Ik gebruik ook het Catrice wenkbrauwkitje. Werkt echt super!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 3 juni 2014 09:12

Bummer van die kleur! Een andere vloeibare die ik heel graag gebruik is de aqua brow van make up forever. Die is echt top, zelfs voor naar het strand! Luv it!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 juni 2014 09:26

Ik vind het niet zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 juni 2014 09:43

De gelcrème lijkt mij heel fijn werken. Jammer dat ie zo oranje is…

[Beantwoorden]


Door Manouk op 3 juni 2014 09:47

De kleur is inderdaad niet heel mooi. Ik gebruik de Maybelline Color Tattoo in permanent taupe om mijn wenkbrauwen wat extra aan te zetten. Die is wel te donker voor jou (Sorry!) maar het is wel een soort vergelijkbaar product. Werkt veel fijner dan een poeder of een potlood! :!: :love:

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 3 juni 2014 09:49

Hoi Vera! Ik voel net hetzelfde over wenkbrauwen als jij. Zaterdag was ik bij MAC en één van de mua’s had het echt prachtig voor elkaar. Ik vroeg dan ook welk product zij gebruikte en ze tekent eerst bij met Brunette wenkbrauwpotlood en dan scherpt ze bij en tekent ze verder met Dirty Blonde. Brunette gebruik ik al langer, maar nu ook Dirty Blonde. Misschien een tip? Brunette is echt een bruine, assige kleur waardoor je wanneer je Dirty Blonde erop zet het oranje/rode er wat uit valt. Misschien kan je het eens proberen? Brunette kan misschien wel te donker zijn, maar dan met een potlood in de juiste kleur? Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:46:

Dankjewel Nena, goed advies! Ga ik proberen.

[Beantwoorden]


Door Martina op 3 juni 2014 09:59

Erg jammer van de kleur, die gelcreme lijkt me verder een super product!

[Beantwoorden]


Door Esther op 3 juni 2014 10:01

& toch vind ik deze kleur heel mooi bij je staan. Weet natuurlijk niet hoe hij in werkelijkheid bij je staar. Jammer, ik was tot de laatste alinea onder de indruk. Maar inderdaad de kleur is lastig!

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 juni 2014 10:09

Hoi,
Is er dan slecht licht in de winkel of liegt de verkoopster?
Wil ik weten voor als ik daar foundation zou kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:47:

Ik heb het product niet aan laten brengen daar, ik raad je aan dat altijd te doen. Dan kun je zelf kijken (je mag ook buiten kijken met een spiegel) of je het mooi vindt of niet.

[Beantwoorden]


Door Florentine op 3 juni 2014 10:14

Wat jammer dat het niet de juiste kleur is, anders zou het mij een heel fijn product lijken!! X

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 juni 2014 10:17

Wat jammer zeg, van de kleur! Die inderdaad niet zo mooi.. Ik blijf zelf nog even vasthouden aan poeder, tot het moment dat ik iets beters tegenkom.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 juni 2014 10:20

Dit klinkt helemaal niet als MAC, jammer dat het niet werkt voor jou. Wel fijn dat je het hebt geprobeerd, nu weten wij tenminste dat we het niet meer aan hoeven te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 juni 2014 10:23

Hmm, wat ontzettend jammer van die kleur… Ik heb er ook vaak last van dat wenkbrauwproducten rood/oranje zijn.

[Beantwoorden]


Door Anita op 3 juni 2014 10:23

Jammer van de kleur, het lijkt me wel een fijn product.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 juni 2014 10:27

Als deze nou in een echte blonde kleur zou komen, dan zou het een stuk beter zijn. Dirty Blondes hebben vaak ook iets rossigs in hun haar zitten waardoor deze kleur bij anderen misschien wel goed uitpakt.

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 juni 2014 10:34

Zelf gebruik ik Maybelline Color Tattoo in permanent taupe, misschien is dat ook wat voor jou?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:47:

Ik denk dat die te donker is, maar ik ga het wel proberen! Wie weet…

[Beantwoorden]


Door An-Sofie op 3 juni 2014 10:36

Ik vind het effect nog mooi staan eigenlijk :-)

[Beantwoorden]


Door Laurina op 3 juni 2014 10:42

Wauw, jammer dat het product zo oranje oogt.. Ik heb er nog over staan twijfelen in de winkel, maar nu ben ik blij dat ik het niet heb gekocht!

In je eerste zin zeg je ‘Zitten mijn brows niet goed, dan kan ik me daar de hele dag aan irriteren’ -> iets irriteert je of je ergert je aan iets

Leuke review, sorry voor mijn taalnazi comment (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:48:

Oh stom! Nee, goed dat je het zegt! Leer ik van.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 juni 2014 11:05

Dit product lijkt mij zo fijn, maar inderdaad de kleur, super jammer.

[Beantwoorden]


Door Didi op 3 juni 2014 11:09

Ik volg anastasia brows op instagram en daar zie ik heel vaak het produc ‘dipbrow’ voorbij komen. Een vergelijkbaar product, maar juist ook met koele tinten! ik weet eigenlijk niet of ze dit ook in Nederland verkopen…

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juni 2014 11:19

Wat jammer van de kleur! Anders had het product super geweest..

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2014 11:32

Je zou een keer de DipBrow pomade in blonde van Anastasia moeten proberen, die is volgens mij mooi assig en super long lasting!

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 3 juni 2014 11:34

Ajjj… wat enorm jammer van Mac. Nee het is niet mooi. Het staat zelfs een beetje vreemd. Trek jij aan de onderkant van je wenkbrauw een lijntje? Of zie ik dat verkeerd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:48:

Ja, maar die borstel ik uit. Lukte hier niet echt, is even wennen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juni 2014 11:39

Hmm ik ben zelf blond en gebruik de Maybelline Colour Tattoo in permanent taupe. Perfecte match voor mijn wenkbrauwen maar kan misschien iets te donker zijn voor de jouwe.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 3 juni 2014 11:42

Dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 3 juni 2014 11:51

Toen ik begon te lezen dacht ik dat het niks zou zijn, maar naarmate ik meer foto’s zie begin ik het toch wel mooi te vinden!

[Beantwoorden]


Door IsabellaEliane op 3 juni 2014 11:52

Zo’n gelcréme voor je wenkbrauwen lijkt me echt heel handig, ik vind het resultaat ook heel mooi ! Ik vind het trouwens niet opvallen dat de kleur te donker is voor jou, je kan het best hebben :)

X

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 juni 2014 11:54

Ik vind de kleur niet per se te oranje voor je, hij komt redelijk overeen met je haarkleur. Ik snap alleen wel dat het heel anders staat dan je askleurige poeder. Dirty blonde is trouwens altijd in de potloden ook een ietwat rode tint geweest dus wat dat betreft heeft Mac zich aan haar eigen kleurlijn gehouden.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 3 juni 2014 12:10

Nee, ik vind het ook niet mooi. Ten eerste idd de kleur… en het ziet er nogal vlekkerig uit.

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 juni 2014 12:28

De gel lijkt me wel fijn, ik heb eigenlijk nog nooit een vloeibaar product geprobeerd, toch maar eens doen, vind de prijs wel meevallen, jammer van de kleur..

[Beantwoorden]


Door Josanne op 3 juni 2014 12:33

beetje rare kleur, jammer zeg!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 3 juni 2014 12:35

Het ziet er echt niet uit met die rare harde streep. Ik blijf gewoon lekker bij mijn wenkbrouwdoosje van Catrice!

[Beantwoorden]

MAnon antwoordt op 3 juni 2014 om 13:17:

Ik vind de kleur echt tegenvallen

[Beantwoorden]


Door Julie op 3 juni 2014 13:17

Altijd jammer om te zien dat een duur product wel fijn werkt, maar gewoon de verkeerde kleur is! Echt zonde!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 juni 2014 13:27

Wat jammer dat de kleur voor jou niet werkt! Ik denk dat hij bij mij wel zou passen, maar ik heb dan ook bruin haar…

[Beantwoorden]


Door N op 3 juni 2014 13:43

ik vind het er niet netjes uitzien! je doet je wenkbrauwen anders altijd veel mooier..
de kleur is inderdaad niet goed en het is rommelig.. jammer!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 juni 2014 13:56

Wat jammer van de kleur inderdaad, het is sowieso voor blondines moeilijk om een goede wenkbrauwkleur te vinden. Het feit dat het spul vloeibaar is lijkt me wel heel ideaal omdat het lang blijft zitten, maar lijkt me ook iets lastiger om aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 juni 2014 14:16

‘Zitten mijn brows niet goed, dan kan ik me daar de hele dag aan irriteren.’ Even een taalkundig verbeterpuntje: je ergert je ergens AAN, en iets irriteert je. Je ergens aan irriteren is dus niet correct. Hoop dat je er iets aan hebt, wel een goed artikel verder!

[Beantwoorden]


Door Lys op 3 juni 2014 14:31

Ik heb dat probleem ook… ALTIJD veel te oranje. Jammer! Deze producten klinken anders wel heel goed!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 3 juni 2014 14:51

Ik stoor me dan toch te veel aan de kleur, jammer!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 juni 2014 14:57

Ik gebruik de color tattoo in 040, permanent taupe(?) Als wenkbrauwgel! Ideale assige kleur en houd de hele dag! :)

[Beantwoorden]


Door maroussia op 3 juni 2014 14:59

Heel erg leuk om te lezen. Jammer genoeg niet mijn kleur. x

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 juni 2014 15:13

Hmm, de kleur is inderdaad nét niet goed, maar verder ziet het er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 3 juni 2014 15:44

Hmm jammer, ik hoopte ook op een goed resultaat toen ik deze producten op je blog zag staan! Ik vind hem een beetje vlekkerig of zie ik dat verkeerd?
Mocht je nog steeds interesse hebben in een waterproof eyebrow goedje. Probeer dan eens the eyebrow corrector van Superlooks! Deze heb ik vorig jaar tijdens een workshop mogen testen en hij beviel mij super en je kunt er zelfs mee zwemmen, alleen de prijs.. €18,95 :/ ! Hij is er ook in veel verschillende kleuren, je boft want de producten van superlooks kun je proberen in Diemen op de sniep wat voor jou lekker dichtbij is.. Ik moet het helaas met de webshop doen :no:

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 3 juni 2014 om 15:46:

Er staan trouwens ook filmpjes op youtube over hoe je dit product kunt gebruiken met daarbij het resultaat, ik vind het zelf erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Silke op 3 juni 2014 16:01

Het is zeker niet gemeen bedoeld, maar ik vind dat je wenkbrauwen teveel naar binnen lopen, het mooiste is als ze stoppen net boven je traankanaal, misschien is dat persoonlijke voorkeur maar je doet er mee wat je wilt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:49:

Dat is niet zo, ze horen te stoppen waar je neusvleugel begint. Het staat bij mij heel gek als ik ze verder uit elkaar laat beginnen.

[Beantwoorden]

t. antwoordt op 5 juni 2014 om 13:58:

Niet om het een of ander maar dan zijn ze nu toch alsnog iets te veel naar binnen? Als ik een lijntje trek van je neusvleugel tot aan je oog heb je alsnog een centimeter te veel wenkbrauw.
Persoonlijke keuze, dat weet ik maar ik denk dat het ook mooier staat als je ze iets minder ver naar binnen laat lopen. Maar doe er inderdaad mee wat je wilt! :)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 3 juni 2014 16:10

Bij de foto met alleen wenkbrauwgel op zie ik eerlijk gezegd totaal geen verschil met de foto waarop je nog niks aan je wenkbrauwen hebt gedaan. Bij de andere foto’s is het verschil gelukkig een stuk duidelijker te zien. Jammer dat de kleur te oranje is!

[Beantwoorden]


Door Griet op 3 juni 2014 16:14

Ik keek wel uit naar deze wenkbrauwproducten van MAC, maar de gele ondertoon snap ik ook helemaal niet. Zoveel tinten zijn er waarschijnlijk ook niet in hé? Heel jammer! De fluidline brow gelcrème leek me anders wel wat

[Beantwoorden]


Door Daisy op 3 juni 2014 16:36

Hmmm deze producten vallen best tegen. Ik had meer verwacht van MAC. Op de swatches van het potje zie je echt duidelijk getrokken lijnen in je wenkbrauwen, het oogt zeker en vast niet natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 3 juni 2014 17:16

Jammer van de kleur.. Dit product is dan helaas ook niets voor mij.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juni 2014 17:18

Wat jammer van de kleur, de werking klonk verder érg fijn!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 juni 2014 17:48

Ik vind de fluidline wel gorgeous, vooral omdat je een strakker effect krijgt. Mijn wenkbrauwen moeten kaarsrecht zijn, wel natuurlijk, maar ik vind het netter en verzorger eruit zien als alles binnen de lijnen zit. Kan je trouwens de fluidline niet ,engen met een oogschaduw? Dat je daar de lijnen mee corrigeert en meteen de kleur? :D

[Beantwoorden]


Door Celia op 3 juni 2014 17:55

Die fluidline ziet er inderdaad niet zo mooi uit! Heel onnatuurlijk! Het ziet er ook zo hard bijgetekend uit… De gel daarentegen klinkt wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Akoc op 3 juni 2014 18:41

Probeer de dipbrown pommade van Anastasia. Die is waterproof en de kleuren zijn perfect. Ze ogen natuurlijk, goed te blenden en je hebt maar een beetje van het product nodig! 100% een aanrader

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 juni 2014 19:29

Ontzettend jammer van de kleur! Ik gebruik nu de lichtste kleur van het Essence Eyebrow Stylist Set, ik denk dat deze ook voor jou heel geschikt zal zijn omdat het een assige kleur is, zoals je zegt in het artikel! En de goedkope prijs is alleen maar mooi meegenomen, toch?!

[Beantwoorden]


Door Rani op 3 juni 2014 19:50

Super stom van die oranje toon! Ik zelf als blond meisje weet hoe moeilijk het is om de juiste wenkbrauwtint te vinden. Ik blijf toch nog even bij mij E.L.F. wenkbrauwpoeder, denk ik! Hopelijk komt MAC nog met een betere kleur voor blonde vrouwen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 juni 2014 19:55

Je moet echt eens maybelline colour tattoo in die taupe kleur proberen voor je wenkbrauwen! Serena heeft er ook een artikeltje over geschreven en ik vind het ideaal spul ervoor, mooie koele kleur ook!

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 juni 2014 20:38

Wat jammer van de kleur inderdaad want zo te zien was het echt ideaal geweest. Ook omdat het zo lang mooi blijft zitten is het ideaal.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 juni 2014 20:39

Het lijken me heel fijne producten! Wel erg jammer van de kleur. Verder lijkt me de gelcrème wel echt een topproduct!

[Beantwoorden]


Door marie op 3 juni 2014 21:02

heei vera,
cremeproducten voor de wenkbrauwen vind ik ook super fijn. een tip ik heb de anastasia dipbrow pomade die hebben ze in heel veel verschillende soorten. Is waterproof en je kan hem zelfs als eyeliner gebruiken. echt een topproduct en zeker het geld waard. wellicht kan je daar ook even een kijkje nemen? echt een aanrader is dus net als deze van mac een cremeproduct voor de wenkbrauwen

[Beantwoorden]

marie antwoordt op 3 juni 2014 om 21:11:

het liefst zeg ik het nog tien keer maar kijk echt voor die dipbrow pomade van anastasia. is echt zo geweldig. de eerste keer moet je er heel erg aan wennen en zitten je wenkbrauwen niet mooi maar als je er eenmaal aan gewend ben wil je niks anders meer.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 3 juni 2014 21:06

Oei, ik vind de lijnen wel heel erg hard!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 juni 2014 21:14

Even wennen, maar wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 juni 2014 21:28

Inderdaad te oranje, wat jammer!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 juni 2014 23:11

Heey Vera!

Erg jammer van dit product van MAC, vindt jou wenkbrouwen
juist altijd zo mooi en natuurlijk, dit product vind ik dus tegen vallen! Jammer!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juni 2014 23:13

Iedereen tipt de Anastasia ‘fluidline’ maar die is ook zo geel/oranje :( Was ook echt heel benieuwd naar beide producten, ook die van Anastasia maar ze zijn toch echt te oranje. Bummerrr! :( Ik ben ook echt gek op mooie strakke wenkbrauwen. Als je dat met poeder wil creeeren ben je zo lang bezig altijd. Poeder, strak maken met concealer en nog een keer met poeder. :'( Maar dan heb je wel wat! Hele fijne review, heel eerlijk en that’s how we like it!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 juni 2014 23:20

Jee wat jammer van de kleur, verder spreken de producten mij wel aan. Ook lijken je wenkbrauwen bij de aanzet in het midden minder vol, dat mis ik ook wel bij dit product. Mijn holy grail is toch nog steeds de wenkbrauwkit van Urban Decay en de applicator van Anastacia.

[Beantwoorden]


Door Sietske op 4 juni 2014 06:52

Ik gebruik Maybelline color tattoo 24hr in de kleur 40-permanent Taupe de perfecte kleur voor blondjes ^^) tip van beautylab.nl ;-)

[Beantwoorden]


Door Ginger op 4 juni 2014 07:25

Ik heb deze vorige week gekocht voor brunettes, en hij is echt perfect qua kleur. Ik vind her echt fijn werken en gebruik niets anders meer. Ik had een aantal maanden geleden de dipbrow van Anastasia gekocht (met advies van sephora NY) en die is ook te rood, sonde! Wel heeft Anastasia meer kleuren.

[Beantwoorden]


Door lot op 4 juni 2014 10:37

Het lijkt me sowieso geen fijn product als je het zo slecht kan vervagen, ik vind de duidelijke lijn een stuk meer storend dan de kleur.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 5 juni 2014 09:26

Jammer van de kleur want verder zien de producten er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 juni 2014 12:07

Wel mooi zo strak, maar de kleur is inderdaad niet perfect. Jammer! Ik zoek nog iets fijns voor mijn wenkbrauwen.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 6 juni 2014 09:30

Wat jammer van de kleur. Het lijken me fijne producten om mee te werken.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 juni 2014 10:46

Hey Vera! Probeer eens de maybelline color tattoo in taupe. Ik zweer hierbij. Ik vind het een goede dupe voor mijn anastasia dipbrow promade. De kleur ‘taupe’ is denk ik heel geschikt voor jou! Blijft ook lekker lang zitten! ^^)

[Beantwoorden]


[…] brow gelcrème (de variant voor wenkbrauwen) schreef ik al een review. Helaas viel de variant van MAC me tegen. Fijn in gebruik, maar niet de juiste kleur. Onder het artikel werd een aantal keer […]


[…] werd toch wel een beetje huiverig toen ik Vera haar review zag. Daar zag hij er namelijk wel een stukje roder/oranje uit als mijn potlood, dat […]


Door veracamilla.nl | MAC Addict TAG op 28 november 2014 09:21

[…] Ze trekken bij mij soms (niet altijd) in de lijntjes en dat vind ik er niet mooi uitzien. Ook de wenkbrauwgel en gelcreme bevallen me niet goed. Veel te […]


Door Manon op 25 december 2014 18:57

Sorry voor mijn late reactie hierop, maar ik gebruik vloeibare wenkbrauw gel van superlooks en mijn wenkbrauwen worden er ook een beetje oranje door. Om ze natuurlijk te krijgen doe ik met een blendingkwast wat witte oogschaduw erdoor. Dan sluiten ze perfect aan op mijn haarkleur en oogt het veel natuurlijker :)

[Beantwoorden]