Lip Product Addict TAG

lip_product_addict_tag01

Zet me in een willekeurig warenhuis, parfumerie of drogisterij bij de cosmetica neer en het eerste waar ik naar kijk bij mijn favoriete merken zijn de lipproducten. Matte lipgloss, prachtige lipsticks en zachte lipbalsems. Ik ben verslaafd aan lipproducten! De Lip Product Addict Tag kon ik dan ook niet aan me voorbij laten gaan.

1. Favoriete lipbalsem/lip verzorging

Bobbi Brown lip balsem, in combinatie met de overheerlijke popcorn scrub van Lush. De lip balsem van Bobbi Brown heb ik al meer dan een jaar en is nog lang niet op. De popcorn scrub van lush heb ik ook in de smaak bubblegum, maar popcorn vind ik lekkerder ^^).

2. Beste opvallende rode lipstick

Ik heb veel rode lipsticks en wissel regelmatig. Vooral de opvalende, knálrode lipstick vind ik mooi. Momenteel is de Longer Lasting lipstick in 05 van Hema niet van mijn lippen af te slaan. Ik vind het één van de beste opvallende rode lipsticks. Niet alleen vanwege zijn kleur, maar ook omdat hij prachtig mat is en heel wat glazen appelsap en trossen druiven doorstaat.

lip_product_addict_tag02

3. Beste luxe en goedkope lipproduct

Luxe: lipstick van Bobbi Brown en Guerlain, goedkoop: lipstick van Flormar. Ik ben dol op de lipsticks van Flormar!

4. Beste MAC lipstick

Moeilijk! Candy Yum Yum, Lady Danger, Angel, of toch Pure Zen? Lady Danger. Nee. Toch Pure Zen. Een supermooie nudekleur. MAC is mijn all time favorite als het op lipstick aankomt. Van dit merk heb ik de meeste lipsticks en ik vind ze allemaal prachtig.

essence_long_lasting_lipstick13

5. Meest teleurstellende lipproduct

Van die chubby sticks die vooral glans geven en weinig kleur. Eigenlijk vind ik alle lipproducten met weinig kleur teleurstellend. Ik heb kleur nodig! Ik kan geen specifiek product met merk en naam noemen wat ik het meest teleurstellend vond.

6. Lippotlood: wel of niet doen?

Ja, zeker bij felle lipkleuren. Je weet beter wat je moet inkleuren en wat niet en je lipdo blijft veel langer zitten. Bovendien kun je ook je hele lippen inkleuren met lippotlood en daarna met lipstick, en zo de kleur van je lipstick ook een beetje beïnvloeden. Leuk om mee te experimenteren!

lip_product_addict_tag03

7. Beste lipgloss

Matte lipgloss van Essence! Vooral de nudekleur en de felle rood. En ze zijn niet alleen mooi, ze ruiken ook nog eens heerlijk. Verder ben ik geen fan van lipgloss, ik draag het dan ook bijna nooit. Draag ik het wel, dan heb ik na vliegjes, broodkruimels en haren die eraan vast blijven zitten gauw spijt.

eerste_keer_make-up04

8. Iets extra’s!

Dit vond ik de meest lastige! Als extra wil ik de L.A. Colors lipstick in Jazzy Red noemen. Mijn eerste rode lipstick, die ik ondanks dat ik zaterdag mijn make-upstash grondig onder handen heb genomen, niet weg kan doen. Het is de lipstick waar het allemaal mee begon! Ik had toen ik deze rode lipstick kreeg nog mijn vorige blog, was 17 en vond het heel spannend om hem op te doen. De verpakking vind ik lelijk en het is ook zeker niets de mooiste rood die ik heb, maar dat maakt niets uit. Ik ben dol op deze lipstick!

Wil je deze tag ook overnemen voor je eigen blog, dan mag dat natuurlijk!

Foto’s zijn gemaakt door mij en komen uit eerder geschreven reviews of staan op mijn instagram.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 3 juni 2014 | 82 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Svenja op 3 juni 2014 15:01

Super leuke tag <3 Deze ga ik als lipstick verslaafde sowieso overnemen! En wat heb je toch ook prachtige en diverse lipsticks Vera. Om van te smullen. Mijn ultieme lipstick van het moment is trouwens Candy Yum Yum, zo een fijne zomerse kleur!

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juni 2014 15:03

Super leuke tag :wave:

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 juni 2014 15:04

Erg leuk om te lezen! Ik kan niet meer zonder lip producten (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juni 2014 15:09

Hele leuke tag dit! Ik ben ook gek op lip producten :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 juni 2014 15:11

Leuke tag! Ik vind de Bubblegum scrub van Lush net lekkerder dan de popcorn versie :-) Tja, ieder heeft zijn voorkeur eh. En bij MAC lipsticks is het inderdaad moeilijk kiezen! Er zijn er zo veel leuke!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:39:

Ah, zo is het maar net! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 juni 2014 15:12

Oh wat een leuke tag, die kende ik nog niet! Ik snap de naam matte lipgloss niet helemaal, aangezien hij geen gloss heeft. Is daar geen andere naam voor (nodig)? :) Die popcorn lipscrub gebruik ik zelf ook, vind hem veel lekkerder dan de Bubblegum (die ik trouwens meer op at dan gebruikte voor mijn lippen, oeps). Ik heb ook een beetje een probleem met die transparante chubbysticks. Die van de Hema, wat en nulproduct. Of die jelly-lipstick van de Hema, ook zo’n anticlimax. Meh :( Mijn favoriete MAC lipstick is denk ik Bombshell. Prettyyy :) Lipliner gebruik ik alleen bij Ruby Woo van MAC, omdat het zo droog vind ik het een beetje moeilijk om hem perfect op te krijgen dus werk ik de lijntjes bij met lipliner.
Hoe flik ik het toch om altijd van die intens lange reacties te plaatsen? Oh well.

Liefs :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:39:

Eigenlijk wel, maar ik ben blij dat het zo heet want anders had ik geen antwoord kunnen geven. Lipgloss is stom :D

[Beantwoorden]


Door Cherel op 3 juni 2014 15:13

Leuke tag! En wat leuk dat je je eerste rode lipstick nog hebt bewaard :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 juni 2014 15:14

De matte lipgloss van essence is inderdaad fijn! Normaal ben ik niet zo van de gloss, maar door deze hebben net een wat andere structuur. En wauw, al die MAC lipsticks! Ik vind de lipsticks van MAC echt prachtig. Heb er zelf eentje in mijn bezit, Vegas Volt. Dit is zo’n prachtige knal kleur! (love)

[Beantwoorden]


Door Lydia op 3 juni 2014 15:19

Superleuke tag weer! :love:

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 3 juni 2014 15:26

Leuke tag! Ik gebruik eigenlijk nooit lippotlood maar dat moet ik toch maar weer eens proberen.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 3 juni 2014 15:33

Heel leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 juni 2014 15:34

Leuke tag! Ik vind de lipsticks van MAC ook superfijn, denk wel dat dit het fijnste merk is qua lipsticks dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Vind MAC lipsticks ook erg verslavend; als je er eenmaal één hebt wil je er meer proberen omdat ze zoveel mooie kleuren hebben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:40:

Jaaaa, zoveel! En dan ook nog met die collecties!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juni 2014 15:37

Leuk beantwoord! Zelf gebruik ik nog niet echt veel lipproducten, vandaag toevallig wel een lipstick op en moet dit echt vaker doen! Het maakt een look echt af. ;-)

[Beantwoorden]


Door Julie op 3 juni 2014 15:37

Leuk om te lezen! :-)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juni 2014 15:41

Wat een leuke tag! &Leuk dat je die eerste lipstick nog hebt gehouden. :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 juni 2014 15:45

I loooooove lip products dus deze tag ga ik zeker nog overnemen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 3 juni 2014 15:53

Leuke tag! Lipstick is ook echt mijn favoriete make-up product!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 juni 2014 15:54

Super leuker tag om te lezen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 juni 2014 15:57

Deze tag wil ik nog gaan doen! Ik hou van lipstick. Nadat ik zo’n beetje alle oogschaduwkleurtjes voor mijn gevoel wel gehad had, ben ik nu helemaal lipstick verslaafd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:41:

Dat herken ik wel!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 3 juni 2014 16:04

Heel leuk! Ik houd ook wel van lipsticks en zeker van kleur. Maar bij een getinte huid is het toch wat moeilijker om een matchende kleur te vinden. x

[Beantwoorden]


Door June op 3 juni 2014 16:05

Superleuke tag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 3 juni 2014 16:07

Super leuk! Ik heb de tag ook gedaan! Ik ben echt gek op lipstick. Ik vind lipstick het mooiste beauty product wat er bestaat ik ben echt verliefd op lipsticks haha.

[Beantwoorden]


Door todayslovely op 3 juni 2014 16:09

Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 juni 2014 16:12

Heel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2014 16:19

Superleuk om te zien! Ik hecht ook waarde aan mijn eerste make-up producten dus ik kan mij voorstellen dat je die van LA colors niet weg kan doen, haha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2014 16:32

Super leuke tag! Ik ben ook helemaal van de lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 3 juni 2014 16:34

Wat een leuke TAG.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 juni 2014 16:36

Je kan nooit te veel lipsticks hebben (al zeg ik dat ook over blush, nagellak en oogschaduws…) Maar goed leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Livia op 3 juni 2014 16:38

Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 juni 2014 16:45

Wat een leuke tag. Ik ben dol op lipproducten, het geeft toch net wat extra’s aan je look. Het kan zo anders staan als je een felle lijkkleur draagt , weer totaal anders als je een nude kleurtje draagt. Ik vind het daarom juist erg leuk om af te wisselen. Ik heb zelf ook 1 matte lipgloss van Essence , en inderdaad wat een mooi product.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:41:

Ja, lipstick kan ontzettend veel verschil maken!

[Beantwoorden]


Door Merel - Fourteens op 3 juni 2014 17:03

Zo leuk!! Ook leuk dat er budget merken tussen zitten!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 3 juni 2014 17:07

Wauw allemaal mooie kleurtjes, hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 juni 2014 17:12

Leuke tag! Rode lipstick staat je ook super!

[Beantwoorden]


Door Beau op 3 juni 2014 17:16

Wat een leuke tag! Ik wist niet dat Hema zulke goede lipsticks had :)

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 3 juni 2014 17:29

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 3 juni 2014 17:38

Mijn lievelings zijn zonder twijfel MAC. Ik ben niet zo’n massive lipstick drager, ik bedoel ik heb er een paar die ik heel mooi vind en daar blijf ik dan ook bij. (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2014 18:02

wow, die lipstick swatches: zo precíes hetzelfde (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:42:

:$

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 3 juni 2014 om 21:04:

Dat wilde ik ook zeggen! Welke lens gebruik je bij foto’s van lippenstiftswatches?

[Beantwoorden]


Door Simone op 3 juni 2014 18:16

Ontzettend leuke tag ! Deze zal eerdaags ook op mijn blog verschijnen :)
Angel van MAC was mijn eerste MAC lipstick en nog steeds favoriet <3

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 juni 2014 18:54

Leuke tag Vera! Ik heb een vraagje, zijn de producten van MAC, niet alleen de lipsticks, van goede kwaliteit en is het, het geld waard?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:43:

Ook MAC heeft zijn minder goede producten, maar bijvoorbeeld de lipsticks vind ik absoluut zijn geld waard :ja:

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 3 juni 2014 19:00

Oeh, leuke tag! Die doe ik ook eens! :)

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 3 juni 2014 19:01

Mijn favoriete lipsticks zijn:Max Factor Color Elixer
Maybelline Color Sensational
Rimmel Kate Moss Longlasting
Lekker goedkoop en van goeie kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2014 19:18

Leuke tag, en ik vroeg me al af of je de foto’s zelf had gemaakt. Ze lijken wel van een stocksite zo mooi! Ik ben zelf nog niet heel lang bezig met lipstick, ik vond het eerst maar vies en plakkerig. Maar het kan echt heel mooi zijn. Ik ben nu fan van Essence.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2014 om 20:43:

Dankjewel! $

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 juni 2014 20:06

Leuke tag! Ik moet de matte lipglossjes van Essence gauw eens gaan halen. Ze lijken me fijn, ik wil ze proberen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 juni 2014 20:19

Wauw, ik ben jaloers op je collectie, ik ben gek op lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 3 juni 2014 20:38

Ik en mijn verslaving van lipsticks, het kan dan ook haast niet anders dan dat ik deze tag een keer ga overnemen. Mijn collectie is in korte tijd behoorlijk uitgebreid. Jup, erg leuk! xxx

[Beantwoorden]


Door Veerle op 3 juni 2014 20:57

Erg leuk om te lezen! Ik ben niet zo van de lipproducten maar zo nu en dan een beetje lipstick wel leuk. Wil je nog eens een updated stash video maken?

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juni 2014 21:01

Wat een enorm leuke en originele tag, ik werd vrolijk van alle roze en rode tintjes!

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 3 juni 2014 21:07

Leuk artikel!!
Mooi kleuren!!
Kijk op: http://www.beautyxdiy.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 juni 2014 21:20

Wat een leuke tag, origineel! Wat een gave foto’s van al die MAC lipsticks. Ik vind ze allemaal even mooi! Liefs <3

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 3 juni 2014 21:24

Wat een leuke & originele TAG! Wat een moeilijke keuze tussen die mooie lipsticks van MAC. Haha, erg leuk om je twijfel hierbij te lezen ;-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 juni 2014 21:29

Ik ben ook sinds een paar jaar extreem verslaafd geworden aan lipproducten!
Vind het dus ook altijd geweldig als je weer nieuwe lipproducten hebt gekocht om te laten zien aan ons haha. Je bent ook de enige bij wie ik dat het liefste zie!! ( En ik volg behoorlijk wat beautybloggers. haha. )

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 3 juni 2014 21:46

Leuke tag!!!

[Beantwoorden]


Door Hester op 3 juni 2014 21:51

Die matte lipgossjes van Essence zijn inderdaad mooi, en die van HEMA is echt een blijver zo matrood! Leuke TAG.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 juni 2014 22:26

leuke tag is dit :D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 3 juni 2014 22:41

heel leuke tag!

[Beantwoorden]


Door pamela op 3 juni 2014 22:54

wat een super leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 juni 2014 23:26

Ik vind dit echt een hele leuke tag. En ben stiekem best jaloers op jou grote MAC stash :) hihi

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 4 juni 2014 03:17

Leuke tag en mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 4 juni 2014 09:03

Jaa! Dit is zo’n leuke TAG!!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 4 juni 2014 09:43

Wat een leuke tag! Hele mooie kleurtjes allemaal.

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 4 juni 2014 10:05

Wat een leuke Tag. Helaas kan ik deze tag niet overnemen voor mijn blog. Heb een boekenblog met een beetje meer. Maar toch. Jammer! Wat heb je toch een mooie stash! En wat cool dat je zo goed rode lippenstift kunt dragen. Ik kan echt maar een soort op een beetje donkerrood. Zo gauw het te licht wordt zie ik eruit als een clown ;-))

[Beantwoorden]


Door Amelie op 4 juni 2014 12:05

Hele leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 4 juni 2014 12:34

Ik ben meer van de gekleurde lipbalsems. Sinds ik een Mac lipstick heb gekregen, wil ik niets anders meer. :yes:

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 4 juni 2014 15:23

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 4 juni 2014 16:47

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 juni 2014 18:44

Zo’n leuke tag! En heel handig, aangezien ik me wat meer wil verdiepen in lipproducten :)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 4 juni 2014 21:31

Ik heb die Hema 05 lipstick ook gehaald een tijdje terug, hij is inderdaad fantastisch! (love) Erg leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 juni 2014 21:49

Leuke Tag! Ik begin ook steeds meer een lipstick fan te worden ^^)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 5 juni 2014 09:38

Mijn favoriete make-up product is ook lipstick! Mijn verzameling groeit dan ook exponentieel .. Rood is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 juni 2014 11:53

Super leuk om te lezen ! En wat een prachtige foto’s ! X Denise

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 6 juni 2014 19:20

Leuk artikel Vera! En jij hebt hetzelfde met lipgloss als dat ik heb, hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 13 juni 2014 15:49

Superleuke tag! Jammer genoeg heb ik niet zo veel lipproducten dus is de tag nogal moeilijk om te doen

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 17 augustus 2014 09:54

Ik wil graag een lipstick bij MAC kopen. Ik heb net zoals jij blond haar en een lichte huid. Welke raad jij me aan?

[Beantwoorden]