Luxury Addict TAG

luxury_addict_tag01

Vrienden noemen me liefkozend ‘diva’ en als ik zeg dat ik wel weer eens zou willen kamperen, lachen ze me uit. Ik vind het zelf wel meevallen, maar waarschijnlijk komt dat omdat ik me nog steeds dezelfde Vera als 15 jaar geleden voel, toen ik daadwerkelijk elke zomer in afritsbroek op de camping stond. Maar ik zal niet ontkennen dat ik van mooie spullen houd. En daarom, voor mijn vrienden, voor jullie (en ook voor mezelf) heb ik de Luxury Addict TAG ingevuld.

luxury_addict_tag05

1. wat was je eerste designer aankoop?

Dat was een Michael Kors horloge, waar ik ook gelijk twee Michael Kors armbandjes bij kocht. Ik zal nooit vergeten toen ik een zaterdag met mijn ouders en Thijs aan het winkelen in Amsterdam was, dat ik eindelijk het horloge durfde te kopen en dat mijn moeder me toen overhaalde om óók de twee armbandjes die ik zo mooi vond erbij te nemen.

Ik heb het horloge en de armbandjes nog steeds, maar ik draag ze niet meer. Het horloge vind ik te groot en de armbandje zijn deels verkleurd en daarom niet meer mooi. Maar ik heb ze wel veel én met en met heel veel plezier gedragen.

favoriete_sieraden_maart_2016_06

2. wat is je beste investering?

Ik denk dat dat mijn Tiffany & Co T ‘smile’ ketting is. Ik heb die nu iets langer dan een jaar, maar de prijs is in één jaar tijd al een paar honderd(!) euro gestegen. Goud is een goede investering, maar dit is wel extra veel geluk hebben. Ik vind de ketting prachtig, ik heb hem vaak om.

3. wat vind je belangrijk wanneer je een designer item koopt?

Dat het iets is wat ik heel erg mooi vind en dat ik van de aankoop echt heel blij word. Maar het materiaal waarvan het gemaakt is, vind ik ook heel belangrijk. Wat is de leersoort, hoe is het afgewerkt? Daar word ik door ervaring steeds beter in. Ik wil natuurlijk zo lang mogelijk en zoveel mogelijk plezier hebben van de aankoop die ik doe.

luxury_addict_tag02

4. van welke aankoop heb je spijt?

Ik heb meer spijt van aankopen die ik niet, dan wel gedaan heb, haha. Ik heb wel eens een tas gehad die stuk ging, maar gelukkig is het daarna altijd netjes geregeld. Dan werd het gerepareerd, kreeg ik een nieuwe tas, of mijn geld terug. Natuurlijk zijn er wel items die ik nu niet meer zou kopen en niet meer gebruik, maar wellicht dat ik daar over een paar jaar weer anders over denk. Spijt heb ik er dan niet van.

5. heb je wel eens iets verkocht en daar spijt van gehad?

Ook niet.

luxury_addict_tag04

6. wat is een designer item waarvan je vindt dat iedereen het zou moeten hebben?

Dat is er niet, ik vind dat onzin. Het is een luxe, iets waar je blij van kunt worden. Het is leuk, maar niet iets wat je móet hebben of ervaren, want anders mis je iets. Er zijn genoeg dingen in het leven veel belangrijker.

En wil je dan toch een designer item kopen, dan heb je ook je eigen smaak, voorkeuren en budget. Misschien doe ik wel veel te moeilijk over deze vraag, maar dat is hoe ik het zie.

7. welk designer item vind je overhyped?

De Hermès Birkin. Het is niet dat ik de Birkin niet mooi vind, maar zo bijzonder vind ik hem ook weer niet. Bovendien lijkt hij me onhandig en ik heb ook gehoord dat hij heel zwaar is. Ik snap de hype niet.

chanel_chevron_flap_surpique09

8.Wat staat er bovenaan je wishlist?

Dat zijn twee tassen van Chanel. De Classic Flap én de Boy Bag. Die hypes snap ik dan weer wel. Ik heb nu één Chanel tas en ik ben er heel erg blij mee. Hij straalt echt iets bijzonders uit.

luxury_addict_tag03

Ik kon de vragen van de TAG alleen in het Engels vinden, daarom heb ik ze zelf vertaald. Mocht je de TAG over willen nemen, dan is dat uiteraard geen probleem.

Fijn weekend! X

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 28 mei 2016 | 26 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Femke op 28 mei 2016 06:29

Wat een leuke tag. Die Chanel tas van jou, zoooo mooi! Ooit koop ik er ook een :-)!

[Beantwoorden]


Door Yvette op 28 mei 2016 07:33

Die chanel tas is zo mooi maar ook zo duur . Ooit wil ik er 1 kopen . Tot nu toe hou ik het bij michael kors :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 mei 2016 07:54

De Chanel Classic staat ook nog op mijn wishlist. Het is een goede investering, maar ik mag het pas kopen als beloning als ik echt een prestatie geleverd heb.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 28 mei 2016 08:36

Leuke tag! Die Chanel tas is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 mei 2016 08:40

Leuke tag! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit zoiets duurs gekocht. Maar het lijkt me wel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Lou op 28 mei 2016 08:42

Wat een mooie antwoorden Vera. Dat is dus precies waarom ik jouw blog lees!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 mei 2016 08:57

super leuke tag is dit :D <3 het duurste wat ik ooit gekocht heb is mijn huis en camera ^^' maar heel erg dure items zoals make-up of fashion niet :3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 mei 2016 09:07

Leuke tag! Van mij zullen mensen ook niet snel verwachten dat ik ga kamperen haha, maar ik moet ook toegeven dat ik een hotel fijner vind. Een Chanel tas zou ik ook nog wel heel graag willen hebben <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 mei 2016 09:15

Ooit komt er vast wel een luxe tas in huis, maar aangezien het om gebruiksvoorwerpen gaat ben ik toch altijd huiverig voor een grote aankoop. Ik zou dan toch geneigd zijn om het onder een stolp een mooi plekje te geven dan het daadwerkelijk te dragen, dus ik weet niet of dit soort items aan mij besteedt zijn.

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 28 mei 2016 09:19

Wat een leuke tag! Je ketting is inderdaad heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 mei 2016 10:13

Hele leuke tag met hele toffe items. Ik ben dol op je tiffany ketting!

[Beantwoorden]


Door Meryl op 28 mei 2016 11:21

Wat een leuke tag! en wat een mooie tassen heb je!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 mei 2016 13:38

Wat een leuke tag! De laatste tijd word ik ook steeds meer een beetje een luxe paardje haha.

[Beantwoorden]


Door anna op 28 mei 2016 14:01

Heel leuke tag! Zelf ben ik niet per se van de merken en luxe items en producten. Ik vind het zonde van mijn geld en daardoor word ik er ook niet gelukkig van. Maar ik kan me wel voorstellen dat je er heel blij van wordt en dat je de items met veel plezier draagt <3

[Beantwoorden]


Door Catherine op 28 mei 2016 14:21

Als student kan ik me die prachtige items niet veroorloven, maar ik geniet er wel heel erg van om jou er zo over te horen praten! Vind dat je hele goed nadenkt over je aankopen en als jij er zo gelukkig mee bent, dan vooral doen :) Een Chanel tas staat ook heel erg hoog op mijn dream wishlist!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 mei 2016 23:31

Je Tiffany & Co T ketting is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 mei 2016 11:02

De Tiffany & Co Smile ketting staat ook al jaren op mijn wishlist. Vind ‘m zo mooi, al vind ik hem ook erg duur. Met name omdat ik zelf de zilveren wil.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 29 mei 2016 12:26

Die Tiffany ketting is erg stijlvol en tijdloos, lijkt me dus een perfecte investering!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 29 mei 2016 14:49

Wat een leuke tag :) en ik vind niet dat je moeilijk doet op die vraag, hoor. Je kunt ervoor kiezen om zoiets duurs te kopen, maar het is ook al snel een maand huur wat je ervoor neertelt. Ieder z’n keus :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 mei 2016 16:15

Leuke tag! En wat ben ik toch verliefd op jouw Chloé tas. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 29 mei 2016 20:22

Wat een leuke tag! Ik vind echt dat je prachtige sieraden hebt. <3

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 29 mei 2016 21:29

Wat een leuke taq. Misschien ga ik het zelf wel invullen. Ik vind altijd als je zelf maar bewust bent van wat je doet ben je normaal genoeg. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Petra Elie op 30 mei 2016 11:18

Hey Vera,
Leuke tag!
Misschien ga ik ‘m ook doen…

[Beantwoorden]


Door heleen op 30 mei 2016 15:07

toch jammer dat je de armbandjes van Micheal Kors niet meer draagt omdat ze lelijk zijn geworden. Je zou toch denken dat van zo’n merk de duurzaamheid wat langer is. Ik vind altijd dat je erg moet oppassen met sieraden of tassen die ineens erg in de mode zijn. Op een gegeven moment draagt iedereen het of worden er neppers van gemaakt. En dan heb je geen erg origineel juweel meer. Klassieke tassen zoals Chanel blijven altijd en blijven ook mooi. Zo heb ik een vreselijke hekel gekregen aan Louis Vuton want iedereen liep er mee ook van de Turkse en Griekse vakantiemarkten. En op het oog lijkt het dan echt maar van dichtbij zie je toch wel dat het een slechte namaak is. Maar goed van fouten leer je ook weer.

[Beantwoorden]


Door heleen op 30 mei 2016 15:14

Louis Vuton moet natuurlijk Louis Vuitton zijn. Sorry.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 juni 2016 11:19

@Vera Is dit de grote of kleine smile pendant?

[Beantwoorden]