Remington Pro Big Curl krultang

Remington_pro_big_curl01

Ik was al een tijdje op zoek naar een andere krultang. Ik wilde een iets grotere krultang, voor ‘nonchalante’ krullen die natuurlijk vallen. Maar er is zo ontzettend veel keus, ik zag door de bomen het bos niet meer. Na veel research gedaan te hebben viel mijn keuze uiteindelijk op de Remington Pro Big Curl.

Remington_pro_big_curl02

Remington_pro_big_curl03

Deze krultang is flink. 38mm maar liefst, dat is echt veel! Ik gebruik de haartangen van Remington graag. Ze zijn gemaakt van degelijke kwaliteit, zijn gebruiksvriendelijk en niet heel duur. Ik kreeg de Pro Big Curl opgestuurd van Remington zelf. Online staat hij te koop voor verschillende prijzen. Wehkamp biedt hem momenteel het scherpst geprijsd aan.

Remington Pro Big Curl krultang € 23,37 (Wehkamp)

Remington_pro_big_curl04

De Pro Big Curl is eenvoudig uitgevoerd. De tang heeft een aan/uit knop en een wieltje om de warmte mee te regelen. Het blauwe lampje geeft aan wanneer de tang op temperatuur is.

Ik vind het onhandig dat ik de temperatuur niet kan zien. Als ik aan het wieltje draai weet ik nooit precies hoe warm ik de tang instel.

Remington_pro_big_curl05

Remington_pro_big_curl06

Uitgeborstelde krullen gemaakt met de Remington Pro Big Curl.

De Remington Pro Big Curl is al binnen een paar minuten op temperatuur, dat gaat lekker snel. De tang is makkelijk in gebruik en maakt mooie, losse krullen. Kijk met de klem wel uit voor een knik in je haar, iets wat bij mij een paar keer mis ging. Daarvoor is een krultang zonder klem (zoals deze) handiger, hoewel je daar weer mee moet uitkijken dat je niet je vingers brandt.

Remington_pro_big_curl07

De Pro Big Curl is een fijne krultang zonder poespas. Het enige wat ik een minpunt vind is dat hij maar tot 210 graden verwarmd kan worden, 230 graden had ik beter gevonden vanwege de dikte van mijn haar. Nu zakken de krullen – het maakt niet uit hoeveel haarspray ik gebruik – na een paar uur toch uit.

Heb je dun tot normaal haar en zoek je een betaalbare krultang die makkelijk te bedienen is, snel warm wordt en mooie, losse krullen maakt? Dan kun je van de Remington Pro Big Curl wel eens heel blij worden.

Remington is te koop bij onder andere Blokker, Media Markt, Wehkamp, Bol en Coolblue.

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 27 mei 2016 | 31 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Koalabeautymama op 27 mei 2016 06:10

Jaaa dit is echt een fijne krultang! Ik had ‘m laatst toevallig geprobeerd van een vriendin. Ik vond ‘m trouwens wel heel glad. Je haar glijdt er soms tussenuit.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 mei 2016 06:12

Ik vind het resultaat erg mooi, maar als het niet blijft zitten is het ook weer jammer. Daar heb ik ook snel last van. En ik vind krul- en stijltangen nooit zo heel fijn, mijn haar is van zichzelf al vrij droog, als ik het dan ook nog ga stylen wordt het helemaal een droge bos.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 27 mei 2016 06:52

Oeh, wat geeft ‘ie een mooie resultaat! Deze tang lijkt me echt onwijs fijn! Zelf heb ik wel een stijltang, maar daarmee krullen maken heb ik nog niet echt goed onder de knie. Dan lijkt een echte krultang me toch makkelijker!

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 mei 2016 06:54

Ik zet vrijwel altijd grove krullen met zo’n mooie grote krultang. Zelf gebruik ik ook een tang van Remington, maar dan de Pearl Pro Curl. Deze heb ik in twee formaten en ik zweer bij deze tangen. Ik heb de ene al zo’n 8 jaar en de andere 4 jaar ofzo en ze werken nog erg goed. Lang leve (losse) krullen en betaalbare tangen van Remington :-)!

[Beantwoorden]


Door Elles op 27 mei 2016 07:06

Hij maakt wel erg mooi, nonchalante krullen. Ik vind het een prachtig resultaat! Wel jammer dat ze na een paar uur weer uitzakken. Dat is altijd wel erg belangrijk, dat ze lang blijven zitten, naar mijn mening
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 27 mei 2016 07:16

Ik heb deze krultang ook, maar inderdaad na een aantal uren zijn ze er weer helemaal uit. Ik wist niet dat dat aan de temperatuur kon liggen! hihi! Fijn om te weten! xxxx

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 27 mei 2016 08:21

Ik vind van die losse krullen met een wat dikkere krultang erg mooi. Maar ik heb ook vrij dik haar dus ik ben bang dat het voor mij niet goed zal werken.
Die slag in je haar staat je mooi!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 27 mei 2016 08:43

Krullen staan je echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Fay op 27 mei 2016 08:47

Oeh, ziet er goed uit! Ook fijn om hem op korter haar te zien, want mijn haar is ongeveer zo lang als het jouwe en soms kan zo’n dikke krultang er dan een beetje raar uitzien.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 27 mei 2016 09:01

Hele mooie krullen, maar voor mij moet hij toch ook een stuk warmer kunnen!

[Beantwoorden]


Door Lenke op 27 mei 2016 09:19

Wauw Vera, in vergelijking met je haar in het artikel waar je naar verwijst ziet je haar er nu tien keer gezonder uit! Ziet er goed uit! Fijn artikel :-)

[Beantwoorden]


Door anna op 27 mei 2016 09:32

Wat een mooie krullen, ik vind het echt prachtig zo! Ik was laatst op een evenement en daar werd mij verteld dat 210/220 graden echt wel prima is (voor alle haartypes). Alleen moet je dan soms de tang wat langer laten zitten. Maar nog heter is wel heftig voor je haar. Ik heb zelf krullen en ik stijl mijn haar altijd met maar 180 graden. Misschien ga ik deze krultang ook wel bestellen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 27 mei 2016 10:07

Oeh mooie tang, dit zou ook wel wat voor mij zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 mei 2016 10:14

Ik heb deze krultang inmiddels in het stof liggen. Ik kon er geen krul in mijn haar krijgen, ik dacht dat het te kort was. Maar nu ik het bij jou zie ga ik het toch nog een kans geven.
En een tip voor het lang laten zitten van de krullen, doe een aardige hoeveelheid mousse op het natte haar en föhn dit droog en stijl het dan zoals je het wilt.
Ik heb slap haar van mezelf, maar dan blijven de krullen de hele dag perfect zitten! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 mei 2016 10:32

ik vind het effect wel erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Jolet op 27 mei 2016 11:05

Ik vind het een mooi effect geven!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 27 mei 2016 11:16

Wat een mooie krullen om te zien. Jammer dat jij er zelf niet helemaal 100 procent tevreden over bent. Maar de tang heeft wel een leuk prijsje om aan te schaffen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Naomi op 27 mei 2016 11:26

Ziet er goed uit! Ik heb een 24mm en en 32mm krultang en daar ben ik blij mee! Als ik nog geen grote krultang had, was dit zeker een goede geweest!

x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 mei 2016 12:06

Echt een heel mooi effect! Ik houd zelf niet van overduidelijk neppe krullen, deze geeft een heel nonchalant effect.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 27 mei 2016 14:48

Ik vind die losse krullen zo mooi! Vooral voor in de zomer. Ik heb net zoals jij heel dik haar en dan zakt alles snel uit :( dus eerlijk gezegd probeer ik het daarom niet eens meer. Misschien dat deze het wel beter doet!

[Beantwoorden]


Door romy op 27 mei 2016 16:35

Wat mooi zulke grove krullen!

Mijn kapper zegt dat 230 ook echt te warm is en ik heb net als jou enorm dik zwaar haar.
Misschien kun je kijken of je je haar goed kunt voorbereiden door het bijvoorbeeld te preppen. Dan blijft het aanzienlijk langer zitten.

[Beantwoorden]


Door Inez op 27 mei 2016 17:15

Kleine tip: je hebt je krullen aan beide kanten dezelfde kant opgekruld waardoor de krullen links van je hoofd naar buiten krullen en de krullen rechts naar binnen krullen.

[Beantwoorden]


Door josephine op 27 mei 2016 18:24

ooh wat mooi !!! ik heb ook een krultang van remington (een dunnere) ,als ik daarmee krullen maak blijt het ook maar een paar uur zitten, heel jammer! ik zoek echt naar een betaalbare krultang waarvan de krullen dagen blijven zitten. Onlangs heb ik remington ook in de schappen zien liggen bij kruitvat.

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 mei 2016 18:57

Dat ziet er mooi uit met kort haar !

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 mei 2016 20:22

Wauw, dat staat je leuk, die krullen in je korte haar. Echt mooi

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 mei 2016 22:37

Staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Merel op 27 mei 2016 22:57

Wanneer doe je weer een artikel met andermans toilettasje?

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 29 mei 2016 13:51

Het staat je erg mooi! Ik ben blij dat ik van mezelf krullen heb haha.

[Beantwoorden]


Door Petra Elie op 30 mei 2016 11:23

Ik was een tijdje geleden in de haarsalon van John Beerens en hij vertelde dat je niet verder moet gaan dan 190 graden… heb jij andere info?

[Beantwoorden]


Door Be Original op 30 mei 2016 20:09

Wauw! Die krullen staan je supergaaf! Aangezien mijn haar zo stijl is als het maar zijn kan, ga ik binnenkort ook maar een krultang aanschaffen ;). Hij zit zeker in m’n achterhoofd!

[Beantwoorden]


Door Sharron op 4 juli 2016 17:52

Ik heb de krultang ook en bij mijn 70 cm lange en super dikke haar heb ik alleen slag onderin de punten, verder blijft het wel goed zitten in mijn haar. :)

[Beantwoorden]