Carmen True Curls

carmen_true_curls01

Ik krul mijn haar nooit omdat de krullen niet blijven zitten. Ze zakken in mijn zware haar binnen no time uit, daar is geen haarspray tegenop gewassen. Toen ik vorige week de True Curls krultang van Carmen ontving, zag ik dat deze tang een andere vorm en geen klem had. Ik had al veel goeds over dit soort krultangen gehoord en besloot hem te reviewen.

carmen_true_curls02

carmen_true_curls03

De True Curls krultang van Carmen is bedoeld om weelderige krullen mee te maken. De kegelvormige staaf moet dat effect geven doordat de staaf bovenin groot is en naar onder toe steeds kleiner wordt. Hij gaat van 25 mm naar 13 mm. Je draait je haar als een spiraal om de tang heen om een springerige krul te krijgen.

De Carmen True Curls krultang kan verwarmd worden tot 200 graden, heeft een LCD schermpje waar de temperatuur op wordt weergegeven, een snoer dat 360 graden mee kan draaien en een voetje waar je tang op kunt laten rusten tussen het krullen door. Ook belangrijk: doordat de tang geen klem heeft, krijg je nooit een knik te zien (eigenlijk is het dus ook geen krultang).

Carmen True Curls € 35,99

carmen_true_curls05

Voor het krullen

carmen_true_curls06

Na het krullen op 200 graden

carmen_true_curls07

Een goede foto maken terwijl ik mijn haar aan het krullen was bleek een nogal lastige opgave. Het bewijs zijn deze mooie shots.

carmen_true_curls08

Haar doorborstelen

carmen_true_curls09

Insprayen met haarspray

carmen_true_curls10

En klaar!

Omdat ik mijn haren nooit krul, ben ik geen expert. Toch moet ik zeggen dat het me op hier en daar een mislukte krul na, redelijk goed afging. Ik ben er zonder brandplekken of verschroeid haar vanaf gekomen.

carmen_true_curls04

Ik heb mijn haar voor het krullen beschermd met een olie en na het krullen heb ik het ingesprayd met haarspray om de krullen in vorm te houden. Ik moet eerlijk zeggen dat ze ook aardig goed in vorm bleven. De volgende dag had ik nog steeds krullen. Iets uitgezakt, maar nog goed zichtbaar. De vorm van de krullen vind ik ook erg mooi. Ik houd wel van dat springerige en wilde effect.

Krullen zonder klem is toch wel een beetje eng, omdat je de pluk zelf vast moet houden. Ik was dan ook bang om mijn vingers te verbranden, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Wel let ik extra goed op, zeker nu ik de tang nog niet heel vaak gebruikt heb. Ik kan de Carmen True Curls krultang zeker aanraden. Voor wilde, vrolijke krullen die lang blijven zitten. Ook in dik en zwaar haar.

Carmen True Curls € 35,99 – bekijk hier de verkooppunten.

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 14 januari 2015 | 103 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door husnapolat op 14 januari 2015 15:01

Krultangen in deze vorm werken erg fijn en makkelijk vind ik. Het resultaat mag er zijn! Je moet vaker krullen dragen Vera!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 januari 2015 15:01

Ah ik vind het echt heel mooi!! :love:

[Beantwoorden]


Door Rachella op 14 januari 2015 15:03

Ha! Wat handig, ik wil ook dat mijn lippen na het krullen van mijn haren opeens rood zijn (H)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:39:

Hahaha :D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 januari 2015 15:04

Wat een mooi resultaat! Ik gebruik zelf altijd de Remington Pearl Wand om mijn haar te krullen, die heeft ook geen klepje en dat vind ik wel heel fijn werken! :)

[Beantwoorden]


Door Fee op 14 januari 2015 15:05

Vera, kreeg je er geen handschoentje bij voor de hand waar je de pluk mee vast moet houden? Soms krijg je dat bij dit soort tangen… Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:40:

Nee, die zat er niet bij. Heb nog even gekeken in de doos, maar zit er niet in.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 januari 2015 15:05

Oeh de krultang lijkt volgens mij een beetje op de Pearl wand van Remington! Ik vind het resultaat heel mooi Vera, krullen staan je erg mooi! Leuke shots ook van jou in actie ;) Lijkt mij inderdaad aan lastige opgaven om tijdens het krullen goede foto’s te maken, haha.

[Beantwoorden]


Door Marloes ❤ Budgetproof.nl op 14 januari 2015 15:05

Toen ik die foto zag van dit ding dacht ik huh, wat is dit? Een zwangerschapstest ;) hahaha. Toen ik de titel las en het merkje Carmen viel er het een en ander op zo’n plaats. Ik vind krullen met zo’n wand echt scary, ik verbrand m’n voorhoofd en oor al met een gewone krultang. Het resultaat vind ik overigens wel mooi :) beetje beachy hair. En ik kan me herinneren dat krullen bij jou niet lang blijven zitten, goed resultaat dus dat je de volgende dag nog steeds krullen had. Staat je goed!

[Beantwoorden]

Ltbm antwoordt op 14 januari 2015 om 15:12:

Haha ik dacht precies hetzelfde :-)

[Beantwoorden]

Daphna antwoordt op 14 januari 2015 om 16:32:

hahah ik zat de reacties door te lezen om te kijken of nog meer mensen dachten dat het een zwangerschapstest was :lol: Gelukkig was ik niet de enige haha :-P

[Beantwoorden]

Severine antwoordt op 14 januari 2015 om 23:08:

Ik dacht net hetzelfde! :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:40:

Haha, liet het net aan Jeffrey zien en hij dacht hetzelfde.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 14 januari 2015 15:06

Krullen staan je echt heel goed!
x

[Beantwoorden]


Door Edith op 14 januari 2015 15:09

Lijkt me een fijne krultang, resultaat is erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 14 januari 2015 15:09

Wauw, dat ziet er goed uit!!!

[Beantwoorden]


Door Danique op 14 januari 2015 15:10

Wow, deze krultang doet me echt aan de remington pearl wand denken haha :)

[Beantwoorden]

Gwen antwoordt op 19 januari 2015 om 17:44:

ik heb de remington pearl wand ook hihi

[Beantwoorden]


Door Evelien op 14 januari 2015 15:10

Haha, Toen ik de foto zag dacht ik direct dat het een zwangerschapstest was ;). Ik vind het resultaat echt wel mooi en het staat je enorm! Fijn dat je de volgende dag nog steeds krullen had!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 14 januari 2015 15:12

Tang ziet er uit alsof die goed werkt. Zonde dat je de krullen zo uitgeborsteld hebt, daardoor is het resultaat van de tang veel minder duidelijk. :-(
Het is mooier als je alleen met je vingers een beetje er doorheen kamt, dan blijven de krullen wat meer in tact. Maar voor een onervaren poging is het best geslaagd vind ik. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:41:

Ik vond ze toen toch iets teveel ‘krul’, maar misschien is het een kwestie van smaak. Ga het voor de volgende keer wel proberen, het is ook allemaal vrij nieuw voor me :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 januari 2015 15:13

Het ziet er heel mooi uit! Staat je heel leuk ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2015 15:14

Als dit zelfs in jouw haar blijft zitten dan moet het ook in dat van mij blijven zitten. De meeste krullen blijven bij mij alleen zitten als ik het met papillons kurl en dan een nacht ermee slapen. Maar dat is ook weer zo drastisch. Ik heb al wel wat slag van mezelf maar het zou leuk zijn om het af en toe een beetje op te pimpen omdat sommige delen rechter zijn dan de rest. Deze lijkt me fijn, maar ben benieuwd hoe deze is in vergelijking met de Remington Pearlwand.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 januari 2015 15:18

Hij heeft wel wat weg van de pearl wand! Die heb ik zelf, en gebruik ik graag! Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Nicolien op 14 januari 2015 15:19

Deze krultang doet me denken aan de Remington Pearl Wand, met als voordeel dat die tang nog warmer kan (tot 230 graden dacht ik), waardoor de krullen bij dik en zwaar haar. Ook zit hier een warmtebestendige handschoen bij, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je vingers brandt. De vorm van de tang is hetzelfde, zonder klem en is ook nog goedkoper, waardoor ik deze tang zal laten liggen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:41:

Oh wauw, dat is nog 30 graden warmer. Good to know!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 januari 2015 15:21

ik durf net gemaakte krullen nooit door te borstelen, ik ben zo bang dat het dan weer zo stro-achtig lijkt. Misschien toch maar eens proberen als ik toch de deur niet uit hoef haha!

[Beantwoorden]


Door valblogin op 14 januari 2015 15:21

Het lijkt me een hele fijne krultang! :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 14 januari 2015 15:23

Mooi gedaan hoor! Maar lijkt hij nou niet ontzettend op de Pearl Wand? Die gebruik ik zelf, ook een top dingetje! Brand wel héél vaak mijn vingers.. Want handschoentje kwijt.. ;-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 14 januari 2015 15:24

Ik ben dol op krullen! Heb ze zelf van nature maar af en toe heb ik een koppige pluk die niet zo krullen wilt, dan haal ik bij die plukken er even snel een krultang doorheen. Vind het altijd zo veel werk, zeker omdat ik ook best veel en lang haar heb.
Krullen staan je heel erg mooi, zou ze zelf alleen niet uitborstelen maar gewoon uit elkaar halen door met je vingers door je haar te gaan. Met jouw volle haarbos lijkt mij dat echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 januari 2015 15:25

Krullen staan je goed, heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Bente op 14 januari 2015 15:25

Ik vind het resultaat je echt super mooi staan! :)

[Beantwoorden]


Door maroussia op 14 januari 2015 15:28

Staat je prachtig! Eens wat anders :) Van die krultangen lijken mij heel fijn, maar ik vraag me af of hij het zou houden in mijn kroeshaar. Ik vind je krullen ontzettend goed gelukt! x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 januari 2015 15:30

Het staat je alvast superleuk!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 14 januari 2015 15:34

Mooi resultaat! Ik heb altijd hetzelfde probleem met krullen maken, ze zakken echt in no-time uit omdat ik ook heel dik en zwaar haar heb. Ik heb er zelf één van Remington die ik wel fijn vind. Ook daarbij zakken ze uit, maar dan is het op zich nog wel mooi, dus ik doe het er maar mee!

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 15 januari 2015 om 14:57:

Ik heb hetzelfde probleem. Een paar tips die je misschien helpen: gebruik na het wassen van je haar geen conditioner als je weet dat je later je haar gaat krullen. Gebruik ook geen haarspray, dit maakt je haar alleen maar zwaarder.

[Beantwoorden]

Estrella antwoordt op 15 januari 2015 om 16:27:

Dankjewel! Haarspray gebruik ik sowieso eigenlijk zelden of nooit, maar als ik geen conditioner gebruik is mijn haar gewoon niet door te kammen na het wassen. Ik heb van mezelf al flink wat slag, maar ik vind het effect van een krultang mooier.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 januari 2015 15:41

Het lijkt me wel een fijne krultang!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 januari 2015 15:42

Een goede reminder dat ik mijn haar ook weer eens moet krullen!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 14 januari 2015 15:44

Oh, gelukkig heb je je vingers niet verbrand ;-) Daar zou ik persoonlijk zelf ook ‘angstig’ voor zijn. Ehh, een kluns voor zijn ;-) Ik vind het effect van de krullen erg natuurlijk. Staat je ook erg goed, meid!

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 januari 2015 15:46

supermooi resultaat!
kan je haar alleen niet beschermen met een olie, want olie wordt heel heet
als je het verwarmt!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 januari 2015 15:49

Mooi, natuurlijk resultaat! Ik heb nog altijd mijn carmenkrulset waar ik erg blij mee ben. Reuze makkelijk ook!

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 januari 2015 15:53

Ziet er leuk uit! Ik heb ook zo’n curl wand maar dan van CHI, heb van mezelf dun haar en door de krullen lijkt het wat voller. M’n vingers verbrand ik niet zo snel, maar tijdje geleden had ik een best stuk van m’n oor verbrand… ooooh wat pijnlijk! Elke keer wanneer ik ging douchen en er kwam iets water op deed het al zeer, of wanneer je even met je handen langs je haar ging. Als je bang bent om je vingers te verbanden, je hebt er een speciaal handschoentje voor.

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 januari 2015 15:59

Prachtig! Ik zou ze inderdaad ook niet uitborstelen, want dan word het toch wel heel erg pluizig (bij mij in elk geval). Ik heb er ook een, maar dan met een handschoen erbij. Ik weet niet of je die los kan kopen, maar als je er een vind is dat wel fijn!
Leuke review, xxxx

[Beantwoorden]


Door Simone op 14 januari 2015 15:59

Jammer dat je je haar niet eerst zacht en glad hebt gemaakt, had denk ik een heel ander resultaat verwacht. Vind het een beetje rommelig zo.

[Beantwoorden]


Door Lenke op 14 januari 2015 16:05

Ik had een krultang van Carmen maar die is na een paar keer te gebruiken stuk gegaan! Het was niet deze variant maar wel eentje met een tang en na een tiental (of minder) keren te gebruiken, is de vering uit de tang gesprongen en kon ik ‘m niet meer gebruiken. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 januari 2015 16:08

Vind het best mooi geworden! Ik wil eigenlijk ook nog zo’n krultang..

x

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 14 januari 2015 16:13

Wat is hij mooi, goed resultaat ook!

Xo

[Beantwoorden]


Door assiepoester op 14 januari 2015 16:20

Krullen staan je echt leuk!! Vooral de voorste lokken kunnen zoveel doen voor iemands gezicht. Ik zou wel her en der wat serum in je haar doen.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 januari 2015 16:22

Wauw, dat heb je mooi gedaan Vera! Voor dit soort krullers zijn er ook van die speciale handschoenen die je aan kunt doen, zodat je je handen niet kunt verbranden. Deze tang is ook helemaal niet duur, dus die ga ik zeker nog een keertje aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Minke op 14 januari 2015 16:30

Het resultaat is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lou op 14 januari 2015 16:31

Lijkt me een erg fijne krultang, ik ben van plan er binnenkort eentje aan te schaffen. Ik struggle al een tijd lang met m’n stijltang en daar wordt m’n haar niet beter op haha ;)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 januari 2015 16:39

he deze lijkt mij best fijn! Ik vind het altijd zo’n gedoe he dat haren krullen.. En dan zijn al die tangen nog eens vet duur! Dit ziet er best fijn uit :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 januari 2015 16:41

Ik vind het een mooi resultaat geven!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 januari 2015 16:44

Ziet er goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 14 januari 2015 16:48

Erg mooie krullen! Ik hou van krullen!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 14 januari 2015 16:58

Oefening baart kunst! De eerste paar keer dat ik mijn haar probeerde te krullen leek ik net een ontplofte poedel. Vind het nu al heel mooi bij jou! Ben benieuwd hoe het er in de toekomst uitziet :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 14 januari 2015 17:00

Deze krullen zien er echt heel mooi natuurlijk uit :) Toen ik de foto als eerste zag, deed het me denken aan een zwangerschapstest haha. Gelukkig was dat het niet <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 14 januari 2015 17:00

Ah leuk! En wat fijn dat de krullen nu wel blijven zitten , vaker je haar zo krullen het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 14 januari 2015 17:01

Ziet er mooi uit!
Welke lipstick heb je daar op, die is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 januari 2015 17:07

Wauw, staat je goed zeg! Deze doet me erg denken aan de Remington Curlwand trouwens. Kreeg je er geen hitte bestendig handschoentje bij voor het krullen? Dat is erg handig. :)

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 14 januari 2015 17:18

Ik vind het het echt een mooi resultaat. Het lijkt me een fijne krultang, juist omdat ik van losse krullen houd. Carmen is eigenlijk altijd wel goed.

[Beantwoorden]


Door Julie op 14 januari 2015 17:28

Staat je fantastisch Vera! Ik heb zelf iets of wat slag in mijn haar… maar het is niet mooi genoeg om krullen te noemen, maar ook niet plat genoeg om stijl te noemen… Ik stijl mijn haar altijd, omdat ik mijn ‘krullen’ echt niet mooi vind. Mijn haar is bovendien ook erg pluizig, wat echt geen mooie combinatie is! :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 januari 2015 17:40

Wat mooi zeg die krullen. Het staat je ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Milou op 14 januari 2015 17:53

Ik heb de Pearl Wand en dat is een beetje hetzelfde idee. Die maakt echt super krullen, ook bij mensen met zwaar en veel haar (heb het getest bij een vriendin en die bleven perfect zitten!). Ik vind een krul je wel mooi staan! Grappige manier van foto’s heb je gemaakt haha.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 januari 2015 18:12

Wat leuk om ook eens een haar-tool dingetje te zien op je blog! Ik heb zelf ook zo’n krultang die zo naar beneden afloopt, maar dan van Remington. Vind hem heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Silke op 14 januari 2015 18:13

Je ziet er heel leuk uit met dit soort krullen!
Zelf heb ik enkel krultangen mét klem, maar vaak hou ik de klem gewoon open en hou ik mijn pluk haar zelf vast, zodat ik een golf krijg in plaats van een krul. Dat vind ik zelf het mooist.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 14 januari 2015 18:27

Ziet er goed uit. Zelf vind ik zonder klem eigenlijk fijner.

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 14 januari 2015 18:42

Ik en hitte gaan niet zo goed samen, dus een föhn op lage stand is zo’n beetje zo heet als ik durf te gaan..

Wel jammer want ik zie soms mooie kapsels die met een krul/stijltang gemaakt zijn!

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 januari 2015 19:28

Ik heb de remington pearl wand, zelfde idee als deze van carmen! Krullen doorborstelen doe ik echt nooit, dan wordt ik net hermelien van harry potter….

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 januari 2015 19:31

Jammer dat er geen handschoentje bij deze krultang zit. Ik brand regelmatig mijn vingers aan mijn krultang

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 14 januari 2015 19:37

Klinkt fijn en ziet er mooi uit, wel jammer dat je er geen hittebestendig handschoentje bij kreeg! Zelf ben ik meer van de grotere krultangen en heb gemerkt dat krullen met een stijltang veel langer blijven zitten!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 januari 2015 19:54

Heb zelf de pearl wand en die gebruik ik echt heel graag! Zulke krultangen zijn ook lekker snel.

[Beantwoorden]


Door Lara op 14 januari 2015 19:55

Bij mij blijven krullen ook nooit lang zitten. Bij mij kom het omdat ik juist heel dun haar heb. Ook weer niet handig dus. :p

[Beantwoorden]


Door Lies op 14 januari 2015 20:06

Het resultaat vind ik er wel goed uitzien! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit mijn haren gekruld. Binnenkort wil ik het toch eens gaan proberen, want ik ben wel benieuwd hoe het bij mij zal staan.

[Beantwoorden]


Door Liskalife op 14 januari 2015 20:07

Wij hebben ook zo’n vorm krultang, en vinden hem super fijn. In het begin is het even wennen, maar als je het wat vaker hebt gedaan, zul je zien dat het steeds makkelijker gaat en je straks een nog veel mooier bos krullen hebt!! :ja:

[Beantwoorden]


Door Nilo op 14 januari 2015 20:08

Nou nou nou… Geen haarspray tegenop gewassen? Mijn haar is 3x jouw haar, als ik mn haar krul of stijl, ben ik dik 2 uur mee bezig en het blijft prima zitten! Mijn haar is dik, veel en zwaar. Dus misschien moet je kleinere krullen maken ofzo ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:43:

Heb alles al geprobeerd, het ook door kappers en stylisten laten doen. En ik heb echt heel dik en veel haar, dus het is ook niet heel gek vind ik.

[Beantwoorden]

Liz antwoordt op 17 januari 2015 om 16:37:

Ik heb dit ook en ook kappers konden het bij mij nooit mooi krullen totdat ik de Remmington Pearl wand geprobeerd heb! Wat een fantastische tang. Hij kan tot 230 graden en als je van te voren mousse gebruikt en gewoon een klein beetje haarspray blijft het prima zitten. Ik zorg wel dat ik geen conditioner/serum gebruik van te voren. Ik zweer bij deze tang! Het is in het begin wel een beetje onhandig en je moet even kijken hoe je het beste kan doen, maar als het eenmaal lukt heb je ook wat!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 januari 2015 20:10

Wauw, het resultaat is echt heel mooi! Zelf heb ik meerdere krultangen, maar ik ben echt een ramp met het gebruiken er van, het lukt me steeds niet om een mooi resultaat te krijgen. En dat ligt geloof ik niet aan de krultangen zelf haha maar gewoon aan mijn klunzigheid (:

[Beantwoorden]


Door Amina op 14 januari 2015 20:18

Ik heb die van Remington (Zelfde vorm enzo). En eerste keer dat ik ermee ging krullen was een hele klus, en elke krul had een ander vorm haha maar je moet het ondersteboven vasthouden en mijn haar is vrij lang dus krijg ik niet al mijn haar in 1x op, dus wikkel ik 1 stukje haar 2x om, eerst bovenste helft en dan onderste helft.

Hoe vaker je gaat krullen hoe mooier het effect wordt want dan leer je ermee om te gaan, nu krijg ik altijd complimentjes als ik me haar krul.

Hier kan je het effect beetje zien.
http://oi60.tinypic.com/25uh76f.jpg

Kort gezegd, I LOVE IT! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:42:

Zo ziet het er bij mij nu ook uit! Heel gaaf, mooie foto ook :ja:

[Beantwoorden]

Amina antwoordt op 15 januari 2015 om 12:24:

Dankje :kiss:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 januari 2015 20:51

Oeee mooie lipstick!!! <3

[Beantwoorden]


Door Ina op 14 januari 2015 21:18

Ik vind de krullen niet fantastisch maar voor de prijs valt het heel goed mee

[Beantwoorden]


Door Louise op 14 januari 2015 21:22

Wauw Vera! Gave krullen ! Echt leuk!!!

[Beantwoorden]


Door Dana op 14 januari 2015 23:03

Klinkt goed, maar veeeel te lui om mijn haar te krullen. Een knotje in en daarna eruit halen, het resulaat lijkt praktisch erop (love)

[Beantwoorden]


Door Gaya op 15 januari 2015 07:37

Staat je heel goed!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 15 januari 2015 07:54

Oh troost je, ik heb heel dun haar en zelfs bij mij blijven krullen niet langer dan een uur zitten. Maar het effect van de tang is wel zeer mooi, je moet dit vaker doen! Maar is het niet vervelend om telkens te moeten opletten dat je je hand niet tegen de tang houdt als je bezig bent ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:42:

Het went wel vind ik, maar voorzichtig moet je met zo’n hete tang toch altijd wel zijn.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 15 januari 2015 10:04

Zo’n krultang is echt handig, want je hebt niet maken met een knik of de kans dat jouw haar vast komt te zitten. Wel raar dat je geen handschoen erbij hebt gekregen.

[Beantwoorden]


Door EigenParfumerie op 15 januari 2015 10:28

Prachtig resultaat! Ik gebruik dit ook geregeld, alleen bij teveel gebruik krijg je snel gespleten punten. Veelvuldig gebruik is erg slecht voor je haar.

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 januari 2015 15:10

Een echt goede krultang is de jose ebler 18 mm die krullen blijven echt enorm lang zitten zonder haarlak. Hij werkt met iets speciaals hij word wel warm maar het beschadigd je haar niet. De 1ste dag mooie krullen die goed blijven zitten. Worden ze warrig door de wind kam je ze met de bijgeleverde kam en ze zitten weer perfect. Dag 2. kam je ze weer sochtends en kan je er nog een dag van genieten op een heel natuurlijke manier. overdag een knoetje of staart in is geen probleem.

Het is een wat duurdere maar echt zo zijn geld waard. Ben er na een jaar nog steeds zo blij mee. Krul wekelijks mijn haar en mijn haar is er nog niet op achteruit gegaan..

echt een aanrader! Te koop bij de Bijenkorf

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 15 januari 2015 16:53

De krullen staan je erg mooi! Het rommelige resultaat vind ik ook zeker wat hebben :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 15 januari 2015 20:14

Haha wat dom van mij

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 januari 2015 21:27

Deze lijkt me fijn! Ik wil heel graag een keer een krultang kopen. Maar durf niet echt mijn haar te krullen. Ben zo bang dat hij een keer tegen mijn gezicht aankomt en dat ik wekenlang met een brandplek op mijn wang rondloop (had een meisje op de middelbare school een keer en dat ben ik nooit vergeten). Ik denk dat ik een keer voor de Remington Pearl Wand ga. Die is volgens mij hetzelfde als deze, alleen dan zit er een hittebestendige handschoen erbij. Maakt hem toch iets meer kluns proof en dat heb ik wel nodig :D

[Beantwoorden]


Door Vief op 16 januari 2015 11:35

Ha vera,
Als je je haar toch wilt krullen, ik heb de curl secret. En ik heb pas het haar van mijn nicht gekruld, mega dik en mega zwaar!
Maar haar haar bleef toch een hele dag (zelfs 1,5) mooi, terwijl het normaal binnen 15 minuten is uitgezakt.
Misschien toch eens proberen?

Liefs, x

[Beantwoorden]

Gwen antwoordt op 19 januari 2015 om 17:50:

ik heb die krultang ook en ik heb enorm dik en zwaar haar :no: en als ik het met die krultang krul dan blijft het een hele dag zitten

xxx

[Beantwoorden]


Door Gwen op 19 januari 2015 17:43

hey vera
ik heb een beetje hetzelfde haar als jij en als ik mijn haar krul vallen de krullen er binnen no time weer uit
ik heb ook zo’n krultang en dei werkt veel beter dan een krultang met een klem mijn krullen blijven met zo’n krultang er ook veel langer in zitten

ik zag dei krultang dei jij nu hebt ook op internet en ik denk dat ik hem ook ga bestellen (weer een krultang bij mijn krulrangen colectie hihi)

ik weet het nog niet zeker, zal ik die krultang ook bestellen (love)

xxx-jes Gwenny

[Beantwoorden]

Gwen antwoordt op 19 januari 2015 om 17:48:

en nog heel erg veel plezier en succes op je blog
en een van de 2 favo blogs die ik ken (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$ :$

xxx-jes Gwenny

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 januari 2015 20:57

Het resultaat is heel mooi, ik krul mijn haar eigenlijk nooit maar deze tang klinkt erg fijn.

[Beantwoorden]


[…] in je haar, iets wat bij mij een paar keer mis ging. Daarvoor is een krultang zonder klem (zoals deze) handiger, hoewel je daar weer mee moet uitkijken dat je niet je vingers […]


Door Dat360 – Wallpaper Site op 22 mei 2020 11:16

[…] Download Image More @ veracamilla.nl […]