Producten die ik afgelopen jaar versleten heb

favoriete_producten01

Vorige week realiseerde ik me toen ik nog maar een klein laagje rode lipstick uit de matzwarte Hema huls kon draaien, dat er afgelopen jaar een aantal favoriete producten bij gekomen zijn, die ik wekelijks of zelfs dagelijks gebruikt heb. Het zijn producten waarvan ik de bodem raakte, die ik op maakte en waarbij de tekst van de verpakking is gesleten.

favoriete_producten06

driehoek_eyeliner_kat_von_d03

Kat Von D Tattoo Liner

Ik heb hem nog even afgewisseld met eyeliners van L’Oréal en MAC die ook heel fijn waren, maar geen eyeliner is zo fantastisch als de Tattoo Liner in Black Trooper van Kat Von D. Hij tekent een inktzwart en mat lijntje en doet dit met het uiterste gemak. Ik kijk nu al op tegen dat dag dat hij op is. Dat wordt weer bestellen in de Sephora webshop… Lees hier mijn review.

favoriete_producten07

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum

Ondanks dat er veel parfums staan op de twee kastjes met daarin al mijn make-up, had ik maar twee échte favorieten. Marc Jacobs Daisy en Chanel Chance Eau Tendre. Afgelopen jaar kwam daar totaal onverwacht Dahlia Divin van Givenchy bij. Wat een heerlijke geur! Ik ben stapelverliefd op dit houtachtige en bloemige parfum.

favoriete_producten04

03

MAC Studio Fix Fluid

Toen ik de eerste indruk video maakte was ik niet gelijk heel enthousiast, hoewel mijn eindoordeel wel positief was. Laat ik het zo zeggen: ik had niet verwacht dat ik nog een tweede flesje zou kopen. Inmiddels is ook het tweede exemplaar flink aan het opraken en ga ik ook voor een derde flesje zeker weer terug naar MAC. Ik vind dat deze foundation die in NW10 licht genoeg is, perfect dekt en een natuurlijke finish heeft. Een hele fijne ontdekking waar ik nog elke dag plezier van heb.

favoriete_producten05

FOTD_smokey_barbie03

Catrice Eyebrow Set

De deksel is stuk, de tekst is vervaagd en de poeders in de Catrice Eyebrow Set zien er mishandeld uit. Officieel reviewde ik de set in 2013, maar pas afgelopen jaar zag ik echt in hoe fantastisch hij is. De poeder tekent fijn en de kleur past perfect bij mijn huid- en haarkleur. Dat blijkt nogal lastig, kwam ik afgelopen jaar achter. Geen wenkbrauwproduct wat ik testte was zo goed en mooi als de Eyebrow Set van Catrice.

favoriete_producten08

FOTD_dytg9_05

nars_albatros_highlighter12

Hema Longer Lasting Lipstick 05
Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34

Ik ben op geen make-upproduct zo dol als op lipstick, maar dit waren afgelopen jaar zonder twijfel de absolute favorieten die ik het meest heb gebruikt. Een nude perziktint en een knallende matte rood. Ik heb ze beiden heel veel gedragen en er ontzettend veel plezier van gehad. De Hema Longer Lasting Lipstick kocht ik als back-up rode lipstick om bij mijn ouders in Arnhem te bewaren. Hij bleek zo fijn dat hij nu vast in mijn tas zit. De lipstick van Flormar reviewde ik op de gok, maar pak ik nu steeds weer als ik een lieve nude tint zoek. Prachtige lipsticks!

favoriete_producten03

Welke producten heb jij afgelopen jaar versleten?


Reacties

Door Natasja op 14 januari 2015 06:30

Wat leuk zo’n artikel! Ik ben zelf erg benieuwd naar de kat von D eyeliner!
Mijn favoriete producten zijn: eyebrowkit van oriflame, bronzer van Rimmel London, nude pristine kleur lipgloss van max factor en pro longwear concealer van Mac.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 januari 2015 06:37

Haha, wat parfums betreft hebben we wel ongeveer dezelfde smaak! De tattoo liner van Kat Von D wil ik echt nog graag proberen, lijkt me een heel fijn stiftje. De Catrice Eyebrow Set gaat er hier ook hard doorheen!

[Beantwoorden]


Door Els op 14 januari 2015 07:01

Dit lipstick staat je echt mooi! Mooi lijstje met producten!

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 januari 2015 07:13

Leuk artikel! Nu moet ik van mezelf de tattoo liner gaan bestellen; iedereen is er zo enthousiast over :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 14 januari 2015 07:15

Hoor veel over die eyeliner van Kat von D en als ik zelf wat beter er mee was geweest had ik hem ook wel willen hebben denk ik. Een product dat ik echt heb versleten is toch wel mijn Pinky Blush van NYX denk ik, mijn grote favoriet. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 januari 2015 07:31

De Katon von D eyeliner zou ik zelf ook graag proberen, hij lijkt me fijn! Lipstick is ook mijn favo make-uproduct, ik heb daar veel te veel van waardoor ik nooit eentje opmaak, haha. Dat was vroeger wel anders toen ik maar 1 lipstick had en die tot de bodem opmaakte. Zonde eigenlijk, heeft wel een nostalgisch gevoel :).

[Beantwoorden]


Door Esmee op 14 januari 2015 07:38

Ik vind alle producten die je hier laat zien prachtig! Via de Amerikaanse beauty bloggers hoorde ik ook veel goeds over de Kat Von D eye liner, en naar de Hema lipsticks ben ik ook erg benieuwd, die ga ik zeker eens scoren!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 januari 2015 07:40

Wat leuk om te lezen. Ik heb zelf de Maxfactor CC cream onzettend vaak gebruikt, het Catrice wenkbrauwkitje en een hoop Maybelline mascara’s.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 14 januari 2015 07:45

Wat een leuk artikel, ik dacht dat ik de enige was waar sommige verpakkingen eruit zagen alsof ze een oorlog hebben meegemaakt haha.
Zelf zou ik graag eens de MAC foundation proberen, maar toch neem ik hem nooit mee uit de counter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:44:

Haha nee, hoor :D

[Beantwoorden]

Daisy antwoordt op 15 januari 2015 om 20:21:

Oh gelukkig maar! Ik begon me al speciaal te voelen :D

[Beantwoorden]


Door elize op 14 januari 2015 07:46

Wat een leuk idee, dit artikel! En mooie producten ook!:)

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 14 januari 2015 07:56

Wat een mooie producten zeg en die eyeliner ziet er ook prachtig uit! Het product dat ik het afgelopen jaar erg vaak heb gebruikt is mijn eyelinerpenvan NYC, hij is zo mooi en werkt ontzettend fijn. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 januari 2015 08:02

Het wenkbrouwpoeder van Catrice is echt zo fijn! De eyeliner ziet er ook heel mooi uit ^^

[Beantwoorden]


Door Carien op 14 januari 2015 08:15

Wat een origineel artikel! Ik heb veel producten versleten afgelopen jaar maar de grootste verassing voor mezelf vond ik toch wel een nagellakje: L’Oréal collection privée in 600 Doutzen’s nude. Helaas niet in Nederland te koop maar ik ben op missie om een dupe te vinden :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 14 januari 2015 08:21

Wat een leuk artikel! Bij mij gaan mijn standaar MAC concealer en paintpot in Painterly er ieder jaar wel doorheen. Ook de Essence eyebrowset + gel en ik moet zeggen dat mijn MAC Dainty blush dit jaar ook hard is gegaan!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 14 januari 2015 08:27

Leuk artikel! De producten die ik het afgelopen jaar het meest heb gebruikt, zijn de Essence Ombre Blush Heatwave en Mac Studio Finish Concealer.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 januari 2015 08:29

wat een toffe producten vind ik dit! Leuk ook dat er wat budget dingen tussen zitten :) Het wenkbrauw setje van catrice heb ik destijds op jouw aanraden gekocht (aangezien we ongeveer dezelfde huidskleur en haar kleur hebben/hadden, heb nu bruin haar haha) maar hij bevalt echt super goed, ook nu met bruin haar dus haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:44:

Goed om te horen! Vind het ook zulk fijn spul :ja:

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 januari 2015 08:30

Leuk artikel! Het wenkbrauwsetje van Catrice gebruik ik ook al heel lang, het raakt maar niet op. Zolang het niet helemaal uit elkaar valt blijf ik het gebruiken. Eigenlijk heb ik niet echt dingen die versleten zijn. De foundation van MAC lijkt me trouwens erg fijn voor mijn lichte huid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:44:

Ik ook, bind er gewoon een elastiekje omheen als ik hem meeneem :D

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 14 januari 2015 08:33

Ontzettend leuk artikel, wat fijn dat deze producten je zo zijn bevallen! Ik heb niet echt “versleten” producten, ik logeer weinig dus m’n spulletjes liggen altijd netjes op dezelfde plek waardoor ze niet snel kapot gaan of iets.

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 januari 2015 08:39

leuk om te lezen! Heb die Hema lipstick toen naar aanleiding van jouw review gekocht, en inmiddels is het onze standaard lippenstift bij Charmony :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:45:

Leuk!! Weet ik gelijk waar die mooie rode lippen vandaan komen ^^)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 14 januari 2015 08:45

De Catrice Eyebrow Kit heb ik ook echt versleten ja! Heb ook een nieuwe gekocht afgelopen jaar omdat het dekseltje eraf was gegaan en ik hem toch vaak meenam als ik ergens anders ging slapen.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 14 januari 2015 08:46

Ik begin eindelijk de pan te raken van sommige producten. Ook een wenkbrauw poeder (wat eigenlijk oogschaduw is van Flormar en een neutrale kleur uit een Sleek palette. En ook een HEMA lipstick uit de pure shine serie.

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 januari 2015 08:52

Leuk om te zien dat je deze producten zo graag gebruikt :D Het wenkbrauwpoeder ziet er erg fijn uit. Ook de lipsticks staan je ontzettend mooi :D x

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 januari 2015 08:57

Mijn versleten producten zijn Bourjois Healthy Balance powder, Fit Me founsation in 120, en de liquid ink eye-liner van Essence.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 14 januari 2015 08:59

De volgende keer dat ik in Amsterdam ben, ga ik langs bij de Flormar! Wat een prachtig kleurtje is dat.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 14 januari 2015 09:06

Die lipsticks zijn mooi! Zouden ook zo favorieten van mij kunnen zijn, snel maar eens testen in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2015 09:07

Ik denk dat het bij mij vooral de Benefit boxed powder in Coralista is. Daar begint echt een deuk in te komen. Verder niet zoveel doordat ik in de eerste helft vh jaar weinig makeup heb gedragen.

[Beantwoorden]


Door xAmber op 14 januari 2015 09:12

Ik denk dat ik inmiddels al wel aan de zesde flacon zit van mijn geliefde Viva la Juicy van Juicy couture. Dat is echt mijn signature luchtje, winter/zomer altijd! Givenchy dahlia divin is daar ook bijgekomen, gelukkig nog niet opgemaakt(dan zou ik in minder dan een maand tijd een parfum opmaken), dit luchtje ging ik ruiken naar aanleiding van jouw review!

Mascara die ik altijd gebruik is the collosal van Maybelline. Echt de meest fijne mascara ever! En als ik wat luxer wil doen wordt het de diorshow iconic overcurl van dior :duh:.

Verder de deodorants van Lady speed stick/secret. Ik kan gewoon niet meer zonder deze deo’s

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:46:

6 flacons van een geur, dan vind je hem echt heeel lekker. Leuk om te horen dat je Dahlia Divin dankzij mij bent gaan ruiken. Vind hem ook zo zalig!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 14 januari 2015 09:13

Wat ontzettend leuk om te zien welke producten jij met veel liefde gebruikt. De Longer Lasting Lipstick van Hema is inderdaad een toppertje! Ik heb nummer 06, een klassieke rode tint (toevallig afgelopen weekend een review over geschreven).

[Beantwoorden]


Door Caro op 14 januari 2015 09:15

Leuk om te zien dit! Die eyeliner wil ik ook zeker nog is proberen! :-)

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 januari 2015 09:16

Wat leuk om te zien! Het wenkbrauwpoeder staat je inderdaad perfect!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 14 januari 2015 09:16

De spullen die ik versleten heb zijn een Sephora eyeliner, die is gewoon huismerk. Erg fijn, maar echt helemaal op. Een oogschaduwpalettevan Rimmel, daar ligt de deksel half af, omdat het mijn go to travel makeup palette is. En een lipbalsel van Burt’s Bees in granaatappel, normaal raak ik ze kwijt voordat ze op zijn. Maar deze zit echt nog maar een mini restje in.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 januari 2015 09:19

Leuk om te zien welke producten jij het afgelopen jaar met liefde hebt gebruikt. De eyeliner wil ik ook gaan proberen omdat ik er erg veel goede verhalen over hoor. De Hema lipstick vind ik ook erg mooi en zeker het proberen waard!

Fijne woensdag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 januari 2015 09:23

dat catrice wenkbrauwsetje valt bij mij ook al van ellende uit elkaar, hij is ook al gevallen en de donkere kleur is eruit, die gebruik ik toch niet dus dat scheelt maar het ziet er niet uit haha!

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 januari 2015 09:27

Die hema lipstick ga ik zeker aanschaffen! Zo mooi! Leuk artikel Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 januari 2015 09:31

Dahlia Divin vind ik heel erg lekker<3 De Kat von D tattoo liner zou ik nog wel eens willen proberen. Ik hoor er zoveel goeds over!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 januari 2015 09:37

Wat een mooie producten! Naar de tattoo liner van Kat von D ben ik nog wel heel benieuwd en het wenkbrauwkitje van Catrice moet ik (shame on me) nog steeds een keer gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 januari 2015 09:40

De eyebrow set van Catrice heb ik ook en is inderdaad ook mijn holy grail. Ik heb ooit een duur wenkbrauwproduct van Benefit gekocht als probeersel, maar gebruik toch nog steeds liever die van Catrice haha. De rode lipstick van Hema ziet er trouwens ook prachtig uit, die zou ik ook nog wel willen proberen! (love)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 januari 2015 09:48

Wat leuk zo’n overzicht!
Die eyeliner lijkt me zo fijn.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 januari 2015 09:52

Wat een leuk artikel dit! Ik heb zelf inderdaad ook heel lang dat Catrice wenkbrauwsetje versleten, maar nu verslijt ik die Catrice Eyebrow Filler juist heel erg. En Catrice All Matt poeder, Nina Ricci Nina en MAC Naked Lunch!

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 14 januari 2015 09:53

Leuk artikel! Ik zie veel mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Marthe op 14 januari 2015 09:55

Die Hema lipstick heb ik ook gekocht, omdat jij er zo positief over was en omdat hij jou zo mooi stond. Ik ben er super blij mee en wil in de toekomst meer kleuren uit deze lijn proberen. Ik zou zelf niet snel zo’n longer lasting lipstick hebben geprobeerd, omdat ze meestal uitdrogen, maar deze is helemaal niet zo droog. Echt een fijn product voor zo’n zacht prijsje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:46:

Leuk om te horen! Ik moet ook hoognodig eens wat andere kleuren uit deze lijn bekijken :ja:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 januari 2015 09:59

Heel leuk artikel! Ik heb de Catrice Eyebrowset ook versleten. Bij mij is het dekseltje er ook af en de pan is al geraakt. Fijn product! Verder is eigenlijk het enige make-up product wat een paar keer op is gegaan afgelopen jaar een foundation van Rituals. Na een lange zoektocht naar een foundation waar ik geen jeuk en eczeem van krijg en die niet te oranje is, eindelijk een gevonden. Hoewel ik niet 100% tevreden ben over dit product, hij hecht niet helemaal goed op mijn iets vettere neus, ben ik inmiddels aan mijn 3e verpakking begonnen. Nog niet eerder een foundation 3 keer gekocht!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 januari 2015 10:12

Ik heb de poeder van Rimmel versleten zeg! De perfecte poeder gewoon. En de Bourjois color boosts!

xx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 januari 2015 10:17

Leuk om te zien welke producten je echt veel gebruikt hebt. Ik wil nog wel graag een goeie foundation van MAC proberen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 januari 2015 10:23

Wat staat alles jou toch mooi! Bij mij gaat de foundation van Make Up Studio nogal hard, en de mattifying gezichtspoeder van Essence.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 14 januari 2015 10:25

Wat een fijne producten! De hema lipstick is ook hier een groot favoriet. Die van Flormar ziet er overigens ook prachtig uit, daar ga ik eens naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 januari 2015 10:25

Wat een mooie producten! Die rode lipstick is nogal een knalkleurtje zeg, leuk :D

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 januari 2015 10:25

Wat een mooie producten, die parfum klinkt in ieder geval heel lekker! Zelf ben ik dit jaar door 2 van de revlon colorstay concealers gegaan!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 14 januari 2015 10:28

Mijn stift eyeliner is eindelijk op, dus mag ik mijn Kat von D eyeliner aanbreken, hopelijk ben ik net zo enthousiast als jij!!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 14 januari 2015 10:30

Die geur is inderdaad heerlijk!

Mac blotpowder, chanel lipstick : die twee heb ik het meest gebruikt en dat is duidelijk te zien. Stel nieuwe halen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 14 januari 2015 10:31

Leuk om alle producten op een rijtje te zien. Die lipstick van Hema en de eyeliner klinken wel aantrekkelijk. Dat wenkbrauwkitje ziet er bij mij net zo uit als die van jou.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 14 januari 2015 10:37

Oh ik hou echt van verpakkingen die gewoon zo ontzettend gebruikt zijn dat het er eigenlijk niet meer zo mooi uit ziet… Dan weet ik altijd zeker dat het een fijn product was! Afgelopen jaar versleet ik een poeder van catrice in zo’n vierkant doosje, een Rimmel sexy curves mascara (tot op het punt dat zelfs het paarse metallic eraf kwam) en een brow gel van e.l.f. De rest van mijn producten wissel ik regelmatig, maar deze drie zijn echt helemaal mishandeld en daarom ook favoriet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:47:

Ik moet toegeven dat ik het ook wel iets vind hebben ^^) Hoewel ik ook blij word van een nog helemaal ongebruikt product. Altijd spannend als je daar voor de eerste keer met je kwast in gaat.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 januari 2015 10:42

Ik denk dat het een aantal mascaras zijn en mijn L’Oréal eyeliner uhmm verder was dat het denk ik. Veel verschilende dingen gebruikt maar niet veel versleten haha.

[Beantwoorden]


Door Bente op 14 januari 2015 10:45

Er staan ook twee van mijn favorieten tussen: de Kat von D tattoo liner <3 als ik in maart weer in Amerika ben gaat die zeker weer mee! En het wenkbrauwpoeder van catrice is ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Nikita op 14 januari 2015 11:00

Je hebt echt mooie producten opgemaakt. Als ik ooit foundation ga dragen, kijk ik zeker naar die van MAC.

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 januari 2015 11:13

Heel leuk artikeltje! Ik heb mijn MUA Undress me too palette versleten. Er zitten twee pans in en ik maak momenteel enorm vaak jou ooglook na met de highlighter en kopertint. Die beginnen nu ook langzaamaan op pan te raken. Ook enkele MAC lipsticks, niet bijna op maar de tekst van MAC vervaagd wel. voornamelijk RUby Woo en Rebel

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 14 januari 2015 11:24

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Back2Beauty op 14 januari 2015 11:38

Leuk zo’n artikel! Bij mij zien er een aantal doosjes/ flacons er ook mishandeld uit hoor! Sommige neem ik dagelijks mee en slijt de verpakking daardoor sneller, hihi! Ikzelf ben ook echt verslaafd aan de MAC Studio Fix Fluid. In het begin vond ik de textuur heel apart maar eenmaal aangebracht oogt het zó natuurlijk! i love it!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 14 januari 2015 11:49

Ik ben gek op mijn Smoky Ultra Black oogpotlood van Bourjois! Hoewel ik ook de bekende Urban Decay Perversion heb, haalt die het niet bij deze! Hij is romig, zwart, makkelijk te blenden en vooral heel belangrijk, je kan hem goed op de waterlijn gebruiken als je lenzen draagt! Hij zorgt niet voor van die wazige ‘draadjes’ wat Perversion helaas wel doet :(
x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 januari 2015 12:09

De Dahlia Divin en de Studio Fix Fluid zijn ook mijn favorieten. Geweldig dat MAC ook mooie kleuren foundation heeft voor onze superlichte huidjes!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 januari 2015 12:12

Prachtige producten! Vooral de rode lipstick van de Hema vind ik je zo onwijs mooi en elegant staan! Ik moet snel een bezoekje brengen aan de Hema om die beauty ook aan te schaffen <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 14 januari 2015 12:15

Leuk om tezien wat je afgelopen jaar veel heb gebruikt. Ik zelf ben ook dol op de catrice eyebrow set!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 14 januari 2015 12:26

Wat een leuk artikel! Ook stuk voor stuk prachtige producten, sommige heb ik ook- andere niet! Leuk om te lezen ;d xx

[Beantwoorden]


Door Hilde op 14 januari 2015 12:37

Wauw, hele mooie product foto’s zo met die achtergrond! Het product dat ik het afgelopen jaar versleten heb ik de MAC blush in de kleur Fever. Echt een mega donker rode kleur, maar als je ‘m héél licht aanbrengt is het echt de perfecte kleur. Liefs

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 14 januari 2015 12:50

Wat een leuk artikel! Ik moet wellicht is even kijken naar dat MAC product, ik heb ook een lichte huid en zoek wat meer afwisseling namelijk. En het is gewoon leuk om nieuwe dingen te reviewen natuurlijk! Ik heb vooral heel veel parfum opgemaakt afgelopen jaar, waaronder mijn favoriet de Léau D’issey van Issey Miyake.. ZO lekker! Echt een aanrader. :)

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 14 januari 2015 12:52

De Cream Blush van Bourjois in Tender Rose is een blush die ik super veel gedragen heb. Ik heb nog een heel klein beetje over en dan is deze volledig empty.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 14 januari 2015 13:14

Leuk en origineel artikel!
Mijn lijstje:
Catrice liquid eyeliner
Catrice wenkbrauw setje
Mac lipstick in brave
Urban decay naked 2

Love love love deze producten!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 14 januari 2015 13:30

Nice! Zo weten we meteen ook wat de grote aanraders zijn! Dat parfum lijkt me echt heeeerlijk.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 14 januari 2015 13:38

Wat een mooie producten! Ik heb zelf nog nooit een foundation van Mac geprobeerd. Ik heb wel de pro longwear-concealer en die bevalt me goed. Een van de weinige vloeibare concealers in heel lichte tinten. Eerst maar eens mijn voorraadje opmaken.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 14 januari 2015 14:09

Leuk om te lezen! Ik heb zelf best wel veel van dit soort producten, omdat ik altijd weer wat nieuws koop (of krijg) en dan vergeet ik het oude weer. Zo heb ik bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood van Catrice waarvan de tekst af is gegaan, en hij is inmiddels ook heel kort. Maar ik gebruik ‘m nog steeds, al moet ik hem binnenkort wel vervangen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 14 januari 2015 15:31

Uiteindelijk kom je altijd weer terug bij je favorieten! Hier dozen Bobbi Brown om af te poederen en liters aan Kenzo Flower parfum. Hoewel ik nu oo verliefd ben geworden op Love Story van Chloe. :)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 14 januari 2015 15:48

Leuk artikel om te lezen! En prachtige foto’s zitten erbij. Ik verslijt flessen Balea Krullenmousse en Dove Purely Pampering Pistache Magnolia badschuim. Verder ben ik een groot fan van de Dior Addict parfum!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 14 januari 2015 16:01

Mooie producten! Ik heb de Dolce & Gabanna light blue parfum versleten, voor de rest heb ik niks nog helemaal op haha x

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 januari 2015 16:02

Heel leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Danielle op 14 januari 2015 16:13

Ik heb afgelopen jaar een heel oogschaduwpallet van Estee Lauder opgemaakt, met 18 kleuren erin, uit de kerscollectie van 2013! Nou ja, helemaal leeg: 3 kleuren waren ongebruikt, omdat ik die gewoon niet mooi vond en ze me niet staan, de andere 15 waren echt 100% op. Verder diverse mascara’s, waaronder 2 van Chanel en 2 chubby stick lipsticks van Clinique. Ik heb nooit veel make-up in huis, maar wat wat ik heb, wordt intensief gebruikt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:49:

Wauw, dat vind ik wel super knap, bijna alle kleuren uit zo’n groot palet!

[Beantwoorden]


Door Erika op 14 januari 2015 16:17

Mooie producten, bij mij was het vorig jaar een mac lipstick in the kleur fanfare. Ik kan niet meer zonder die kleur.

[Beantwoorden]


Door Elise op 14 januari 2015 16:48

Prachtige favorieten, MAC is bij mij echt versleten geraakt dit jaar. In 2014 ontdekt en wauw ik kan niet meer zonder net als Undress Me Too van MUA.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 14 januari 2015 16:53

Leuk artikel, mooie producten allemaal!

Xo

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 14 januari 2015 17:27

Dit lijken me allemaal erg fijne producten, ik heb de Catrice All Matt Plus versleten (zelfs 2 flesjes) en ook de Essence all about matt powder en als laatste ook nog de Essence eyeliner pen, zulke fijne producten! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 14 januari 2015 17:46

Leuk artikel, anders dan normaal :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 januari 2015 17:58

Ik heb bij 5 van de 9 kleuren uit het too faced naturel eye palette een flinke pan geraakt.. nogal versleten dus haha!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 14 januari 2015 18:36

Leuk om te zien dat er ook budget producten tussen zitten!

[Beantwoorden]


Door Flora op 14 januari 2015 18:42

ik ben zelf heel benieuwd naar die MAC foundations. Ik moet nog naar een MAC store, eigenlijk alleen maar om eens de juiste kleur te kunnen vinden/krijgen. In de vakantie naar de Bijenkorf! :wave:

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 januari 2015 18:49

Leuk artikel! Misschien moet ik de eyebrow kit van Catrice maar gaan proberen ♥

[Beantwoorden]


Door Fleur op 14 januari 2015 19:33

Ondanks dat ik me gruwelijk irriteer aan het kapotte doosje gebruik ik ook elke dag met liefde de Catrice Eyebrow Set! Zo’n fijne poeder!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 januari 2015 19:33

Dit artikel is leuheeeuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:49:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Joika op 14 januari 2015 19:38

Die lipstick van de hema staat je super mooi! x

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 januari 2015 19:44

Oh, wauw, die lipstick van Hema, hebben!

[Beantwoorden]


Door Kitty Hofsink op 14 januari 2015 19:46

heei

ik heb ook het actrice eyebrown setje helemaal versleten echt zeper fijn
bij mij zijn de babylibsjes ook erg versleten
en natuurlijk mijn favoriete mascara loreal falsh lash effect en big eyes maaivelden

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 14 januari 2015 19:56

Ik heb het afgelopen jaar zelfs 2 (of 3?) Tattoo Liners versleten, al ben ik nu wel overgestapt naar een andere. Ik heb vooral de Lock-It Tattoo Concealer van Kat Von D totaal versleten (er is al heel lang geen letter meer op de verpakking te vinden, de zilveren dop is niet meer zilver en ik heb hem nu opengeknipt om het allerlaatste beetje eruit te krijgen) en de Anastasia Clear Brow Gel (de verpakking is ondertussen ook niet bepaald zilver meer en de tekst is er ook compleet afgesleten).
Ik ga van de week toch ook maar eens een kijkje nemen naar de Hema lipstick, ik ben nu wel heel erg benieuwd ernaar!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 14 januari 2015 20:00

Ik ben echt benieuwd naar de tattoo liner! En het dekseltje van mijn Catrice wenkbrauwen setje is ook stuk haha, zo onhandig!

[Beantwoorden]


Door @x_Denice op 14 januari 2015 21:08

Mijn Dior Creme de Rose heb ik al bijna op, ook de Anastasia Brow Duo heeft al wat schade haha. Mijn Tanya Burr lipgloss in Smile, Dream, Sparkle is ook bijna op haha

[Beantwoorden]


Door Ina op 14 januari 2015 21:15

De Hema Longer Lasting Lipstick ziet er echt heel fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 januari 2015 21:27

Oh heerlijk om te zien! <3

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 januari 2015 22:28

Ik heb zo sterk het gevoel dat dat Catrice wenkbrauwsetje toch wel héél goed is, haha!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 15 januari 2015 07:11

Leuk artikel!
Ik ben reuze benieuwd naar de MAC foundation. Ik denk dat we wel een beetje dezelfde huidskleur hebben dus wellicht is dit ook de juiste kleur voor mij. Ik ga in de winkel is kijken :). De parfum lijkt mij ook erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Julie op 15 januari 2015 13:43

Erg leuk om te lezen Vera! :-) Ik heb tot mijn verbazing 1 lipstick in een halfjaar zoveel gebruikt dat hij bijna op was en ik gelijk een back-up kocht! :-) Het was de kleur ‘620 Paris’ van NYX.

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 januari 2015 13:49

Haha, fijn om te weten dat het catrice eyebrow setje er niet alleen bij mij zo aantoe is. De verpakking is eigenlijk gewoon vreselijk maar de poeder is zo fijn. Ik heb zelfs mijn moeder er aan gekregen!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Amelie op 15 januari 2015 13:57

Mooie producten!! Jammer dat ze bijna op zijn!

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 15 januari 2015 14:05

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Sara op 15 januari 2015 17:21

Hier ook een groot fan van het wenkbrauwsetje van Catrice. Ik ben echt dol op de lichtste kleur. Andere kleuren zijn snel te donker. Aangezien ik zelf vrij donker van mezelf ben, vind ik het niet mooi om mijn wenkbrauwen nog eens extra donker aan te zetten. Dan kies ik liever voor een wat lichtere kleur, dat is iets zachter in mijn gezicht.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 januari 2015 21:30

Mooie producten! Die wenkbrauwpoeder van Catrice is ook een van mijn favorieten. Ben nu al met mijn derde setje bezig :D De Catrice Camouflage Cream vind ik ook super en koop ik steeds opnieuw.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 15 januari 2015 21:58

Leuk artikel en mooie producten! De lipsticks zijn prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 16 januari 2015 22:09

Dit soort artikelen vind ik zo ontzettend leuk om te lezen! Ik hou echt van je blog!

[Beantwoorden]


Door Dotsofnailpolish op 17 januari 2015 08:21

Leuk artikel om te lezen! Naar die lipsticks moet ik ook maar eens gaan kijken! :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 januari 2015 18:27

Wat hier goed gebruikt word: de poeder van Rimmel, de wenkbrauwgel en poeder van Make-Up Studio en m’n MAC lipstick in de kleur Brave (love) ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 januari 2015 21:35

Leuk om te lezen, die eyeliner vind ik zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 27 januari 2015 20:31

Leuk artikel! Ik heb vorig jaar het Essence All About Nude palette gekocht, en in 5 van de 6 kleuren de pan geraakt. De letters zijn ondertussen ook niet meer te zien op het doosje en door het (soms iets te intensieve) gebruikt is er 1 kleurtje kapot, wat ik met veel moeite in het doosje probeer te houden. Ook van Essence heb ik nu mijn 2e All about matt poeder. Bij de vorige lag het dekseltje er af en was ‘ie gebroken… En de lipstick die ik het laatst heb gekocht is ook meteen de meest gebruikte, van L’Oréal, Laetitia’s Pure Red. Ik heb hem gekocht omdat ik heb zoooo mooi vond bij jou ^^) , en heel graag een donker rode lipstick wilde. Parfum wissel ik zo vaak af, daar heb ik nog niet echt een favoriet gevonden. En ik ga denk ik maar eens heeel snel bij Sephora bestellen, die eyeliner moet ik hebben :love:
X Veerle

[Beantwoorden]