Shoplog kleding, schoenen, tas en meer (sale!)

Is er sale? Dan is er een shoplog! Ik ben wezen winkelen in verschillende steden op verschillende dagen afgelopen weken. Ik heb alles verzameld voor een shoplog met kleding, schoenen, een nieuwe tas en meer. Sommige dingen zijn betaalbaar, maar er zitten ook een aantal designer items tussen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Svenja op 15 januari 2015 08:16

Lang leven de sale <3 Je hebt echt prachtige items weten te scoren! Je nieuwe broeken staan je echt perfect! En hmm Lush producten zijn altijd goed! Je nieuwe Mulberry tas is echt pure perfectie; prachtig model en perfecte kleur. Heel mooi Vera, geniet maar van al die mooie items <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 januari 2015 08:17

Gave shoplog! En een hele mooie tas. Mij iets te veel suikerspin maar echt iets voor jou. En die blauwe H&M broek lijkt heel erg op mijn Topshop joni jeans! Ik blijf erbij, Vera: als je goede highwaisted broeken zoekt moet je daar eens kijken. En binnenkort moet die winkel open gaan in Amsterdam, kun je in de winkel passen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:35:

Ga ik zeker doen! Dankjewel voor de tip :-)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 15 januari 2015 om 15:01:

Zijn niet heel duur ook. Euro of 50 voor een basic paar. De Jamie, Joni en Leigh zijn allemaal highwaisted. Jamie is meer een ‘echte spijkerbroek’, de Leigh’s zijn super zacht en de Joni’s zijn superhighwaisted en meer een soort dikkere tregging. Succes met passen!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 15 januari 2015 08:19

Hele mooi ooglook Vera! Strakke wing daarom, bam! Leuke shoplog, ik heb genoten :). Ik vind het wel grappig dat ik juist helemaal niet kon slagen in de sale dit jaar.. Ik heb NIKS gekocht.. :O Wel beter voor mijn portemonnee maar was wel chill geweest goede items in te slaan voor een klein prijsje. Je Chloe ballerina’s vind ik heel snoepig, erg romantisch zelfs! En je Mulberry aankoop.. Oef. Mooi. Geniet van je aankopen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:35:

Haha dankjewel ^^) BAM!

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimziej.nl op 15 januari 2015 08:26

Haha ik moest zo lachen om die trui met die cupcakes! Echt helemaal niet mijn stijl, maar zo leuk om te zien! Grappig dat je je zo aangetrokken voelt tot de sale. Wat ik dan denk is vooral: shit, moet ik gaan graaien tussen een hele berg kleding waar alle M-maten al uit zijn gegraaid ;).

Je ballerina’s vind ik echt heel mooi. Je tas vind ik minder. Ik vind op de een of andere manier dat de roze kleur hem er goedkoop uit doet zien. Wel een heel mooi model!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:36:

Jaaaa, dat heb ik ook wel! Van teveel sale zoals bij Zara en Mango, rekken en stapels vol, word ik ook zenuwachtig.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 januari 2015 08:27

Oh wat een geweldig leuke shoplog! Het gouden kettinkje is mooi en simpel, waar ik helemaal van houd. Je highwaisted jeans zijn ook erg mooi. Maar je klapper is toch wel de roze Mulberry tas hoor. Ik moet nodig eens in die outlet in Roermond gaan kijken :).

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 januari 2015 08:53

Die ballerinas zien er echt leuk uit! Ik kijk bijna nooit in kledingwinkels voor de sale. Er zitten vaak alleen maar xs-jes tussen of het is niet helemaal mijn ding. Misschien moet ik maar eens naar een andere stad om voor de sale te shoppen. Ik vond het een leuke video om naar te kijken Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Petra op 15 januari 2015 08:54

Veel plezier van je mooie tas!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 januari 2015 08:54

Die H&M broek heb ik ook en daar leef ik zowat in haha! Ik heb ook de grijze variant en hoewel die ook fijn zit is de blauwe mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door suus op 15 januari 2015 08:59

Leuke shoplog! Die ombre bloementrui vind ik geweldig! Ook hele mooie schoenen en tas, geniet ervan :). Leukste zin vd video: het is een vera tas in hart en nieren, ookal heeft een tas geen organen. :lol:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 15 januari 2015 09:00

Love de sale! Ik ga zaterdag winkelen in Utrecht en hoop dan ook nog wat leuke dingen te vinden :-). Je tas is prachtig, hij past perfect bij je!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 januari 2015 09:03

ahhh die sweet as pie trui is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 januari 2015 09:03

Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan. Heerlijk dat de sale nu is. Mijn winterjas is toevallig gister kapot gegaan en ik ga er voor volgend jaar even 1 in de sale scoren en ja voor nu heb ik het ook nog even nodig haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:36:

Hopelijk vind je een mooie ^^)

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 15 januari 2015 om 10:42:

Dankjewel lieve Vera x

[Beantwoorden]


Door xAmber op 15 januari 2015 09:13

Wat heb je weer leuke dingen gekocht! Ik vind het zo leuk om te zien dat je écht blij bent met je designer spullen, niet dat het een doodnormale zaak is om een tas te kopen van €1000, niet alsof je wekelijks nieuwe dure spullen koopt!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 januari 2015 09:19

Die tas is inderdaad zó Vera! Alsof die voor jou gemaakt was ;)

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 januari 2015 09:22

Wat een leuke ballerina’s zo met die rand! Mooie kleur ook!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 januari 2015 09:24

Leuke shoplog! Ondanks dat je een heel andere smaak hebt dan ik, vind ik het altijd heel leuk om te zien wat iemand gekocht heeft. I love shoplogs!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 15 januari 2015 09:36

Wat een snoeperig kleurtje heeft die tas! Je hebt weer hele leuke spullen ingeslagen. Mij lukt het dus nooit om nog mooie dingen te vinden in de sale, ik kom altijd thuis met de nieuwe collectie haha :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 januari 2015 09:39

Je tas is ge-wel-dig (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:37:

Dankjewel :$ Ben er ook zo blij mee! Hij staat nu naast me te pronken.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 15 januari 2015 09:44

Hele leuke aankopen! Ik ben al lang niet meer bij Six geweest, loop er vanmiddag even langs! En je tas en ballerina’s zijn echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 15 januari 2015 09:44

Op de kleur na, is het echt een prachtige tas. Dit jaar heb ik niets gehaald in de sale, want ik had verder niets nodig.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 januari 2015 10:02

Wat een leuke shoplog! Misschien heb ik het verkeerd gezien maar volgens mij is het kettinkje eigenlijk een armbandje :O er staat op de verpakking een afbeelding van een pols/hand dacht ik te zien…
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:38:

Ja, daar kwam ik dus gister na het filmen ook achter. Zo suf! Alsnog een mooi armbandje gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 15 januari 2015 10:08

Ooh, wat een leuke dingen heb je gekocht (love). Ik vind vooral je bloemetjestrui erg leuk! En Lush is natuurlijk altijd goed.

50% Korting op je Chloé schoentjes is toch wel geluk bij een ongeluk! Ik vind ze echt prachtig! En hoe gaaf dat je weer een nieuwe aankoop hebt gedaan bij Mulberry, de Alexa is echt prachtig! Ik denk dat ik binnenkort toch maar eens moet gaan, ik wil nog altijd die portemonnee en hij is inmiddels al een tijdje niet meer op de website te krijgen (en ik heb nog 10% extra korting :D).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:38:

Oh ships! Hoop niet dat ‘ie straks weg is.

[Beantwoorden]


Door anouk op 15 januari 2015 10:13

Ahhh wat heb je mooie items gekocht! Echt super

[Beantwoorden]


Door Dewy op 15 januari 2015 10:14

Wat een leuk filmpje weer en mooie spulletjes heb je gekocht! Wat ik jammer vind is dat je je ”verplicht” voelt om ons een soort van te waarschuwen dat je ook duurdere items hebt gekocht. Ik snap je, maar ik krijg er een triest gevoel van, dat je dat überhaupt zou moeten zeggen.
Ik kijk je shoplog niet voor niets, of je nou bij de Wibra winkelt of dagelijks Dior shopt hihi :)

Liefsss ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:39:

Het hoort erbij en het kan een heleboel vervelende reacties voorkomen, daarom doe ik het vaak wel even kort. Ben blij dat je het leuk vond ^^)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 januari 2015 10:24

Haha Vera wat ben je toch een leuke meid!

Dat de Lush ook sale had wist ik niet, ik ga snel kijken:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:28:

Ben bang dat alles nu al zo’n beetje weg is, gaat altijd bizar snel bij Lush :-(

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 januari 2015 10:26

Ik heb eigenlijk maar heel weinig gekocht in de sale, dit jaar. Ik loop de leuke dingen altijd net mis. Je tas vind ik echt superleuk, looove pastelpink!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 15 januari 2015 10:35

Wat een heerlijke shoplog. Die piercing met dat staafje heb ik ook maar dan in het zilver, die is echt mooi! En natuurlijk: wat is je tas een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 15 januari 2015 10:37

Ik hou van sale! Wat super fijn dat je die Chloe schoenen nog zag met 50% korting! Heel vervelend dat het online mis ging, maar dit maakt het wel weer goed toch? ^^) De tas vind ik ook geweldig! Het is inderdaad écht een Vera tas haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 10:39:

Ja! Ben enorm blij dat ik ze nu toch nog heb!

[Beantwoorden]


Door Demi op 15 januari 2015 10:40

De tas is zo mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 januari 2015 10:47

Wat een een mooie spullen heb je weten te scoren! Je tas vind ik prachtig, heel mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door mar op 15 januari 2015 10:59

Wat ik na het zien van dit filmpje vooral denk is “damn, wat een wespentaille”. :O
Je kreeg wat commentaar op je gewicht laatste tijd, maar ik kan alleen maar jaloers zijn op zo’n taille. Je hebt wel brede heupen, maar dat vind ik juist vrouwelijk. Beetje Kim Kardashian-achtig ;)
hele mooie tas ook! Lijkt me toch wel een heerlijk gevoel geven om zo’n prachtige tas af te kunnen rekenen en mee de winkel uit te kunnen lopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 11:09:

Dankjewel Mar! Moet eerlijk zeggen dat ik het best spannend vond dat shot erin te doen :-)

En ja, dat voelt heerlijk! Ook wel een beetje eng, maar ook wel heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 januari 2015 11:04

wauw wat een mooie tas!!
Nog een tip voor high wasted, stretchy skinny jeans: Plenty jeans van Dr Denim! hele goede broeken voor 50 euro die supercomfortabel zitten en niet uitrekken. Je vindt ze oa. bij Urban Outfitters. Ze zijn wel erg skinny dus daar moet je wel van houden. ;)

http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/category.jsp?id=WOMENS-JEANS-EU&brand=dr2e20denim#/

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 15 januari 2015 11:06

Leuke piercings heb je gekocht, ik ben ook wel weer toe aan een nieuwe. Je MULBERRY tas is echt geweldig, ik hoop er ook nog ooit een te bemachtigen (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 15 januari 2015 11:16

Oh Vera die tas!! (: Wat een leukerd zeg, fijn dat je die in de sale hebt kunnen scoren dat scheelt dat op zijn minst nog een beetje geld.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 15 januari 2015 11:39

Wat een leuke aankopen. Die ketting van Six is tof!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 januari 2015 11:40

Hoi Vera!

Wat een super leuk filmpje, fijn om te zien dat je zo straalt! En wat een supermooie ballerina’s aaahh!

Ik heb wel een tip waar je misschien wat mee kan. Het valt me op dat je bij het uitspreken van de ‘s’ en de ‘t’ slist. Ik weet niet of je wel eens logopedie hebt overwogen of logopedie hebt gehad. Misschien een idee om een keer naar de logopedist te gaan. Het staat wat professioneler wanneer je niet meer slist. Ik bedoel het niet gemeen, maar als tip!

Liefs (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 11:48:

Hee Charlotte, dankjewel! Ik heb al logopedie gehad. Soms slis ik meer (vooral als ik moe en verkouden ben) en soms wat minder, maar vind het zelf niet zo heel erg om eerlijk te zijn.

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 15 januari 2015 om 12:45:

Dankjewel voor je antwoord ! ^^)
Dan moet je het niet doen inderdaad :)

[Beantwoorden]

Mar antwoordt op 15 januari 2015 om 23:11:

Aaah, je slist! Ik ben slechthorend en ik ben dus erg lip gericht om te kunnen verstaan wat iemand zegt. Ik hoor bepaalde letters niet zoals de S. En ik zag iets aan je mond dat je bepaalde dingen anders uitsprak, maar ik hoorde niet wat. Maar nu weet ik het dus, haha.

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 15 januari 2015 11:46

Hi Vera, leuk filmpje. Ik heb weer genoten. Ik heb een vraagje. Welk merk en nummer of naam lipstick draag je. Hij staat echt heel erg mooi. Ben al lang op zoek naar zo’n kleurtje. Ciao fijne dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 11:48:

MAC Creme Cup!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 januari 2015 11:54

Super leuke dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Yael op 15 januari 2015 11:57

Zulke mooie items en die tas wauw! Geniet ervan!
Ik vind het altijd zo leuk als je weer filmpjes online zet, kan ik echt van genieten!
Liefs xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:29:

Dankjewel Yael, dat vind ik heel leuk om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 15 januari 2015 12:12

Ohh ik houd van de sale! Je hebt leuke dingetjes gekocht :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 januari 2015 12:32

Superleuke aankopen! En je tas is echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 januari 2015 12:57

Wauw! Volgens mij ook een leuke combi je tas met je ballerina’s!

Veel plezier met je spullen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 januari 2015 13:03

Leuke aankoopjes! Ik vind de ballerina’s echt heel goed bij je passen, fijn ook dat deze niet snijden! Ik heb daar bij ballerina’s namelijk ook wel vaak last van. Je Mulberry tas vind ik ook wel echt een plaatje, die kleur ook <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 januari 2015 13:17

awesome aankopen :D

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 januari 2015 13:33

Superleuke shoplog, je hebt je lekker laten gaan en je hebt er duidelijk van genoten! Wat een mooie ballerina’s. Ik krijg altijd pijn aan mijn hiel van ballerina’s, dus goed dat deze zo goed zitten. En waauw, je nieuwe tas, liefde!

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 januari 2015 14:17

Als je erg van high waisted broeken houd, zou je een keer bij Only moeten kijken en een medewerker vragen naar de Royal High, ook een high waisted broek met lekker veel stretch die ook niet uitlubbert, wel een skinny maar hij kleed ontzettend af bij de benen!:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:29:

Oh wat een goede tip, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Melike op 15 januari 2015 14:19

Super leuke video! We hebben dezelfde schoenmaat haha, en 2938483841 nog meer mensen maar goed.. Wat raar dat mensen het niet leuk vinden als je designer items in je shoplog laat zien? Like why..? Iig wel goed dat je het gewoon aangeeft maar vind t alsnog een beetje ‘jammer’. Mooie tas ook btw

XO

[Beantwoorden]


Door Lisa op 15 januari 2015 14:24

Wat een leuke aankopen! Vind dat randje bij de ballerina’s echt cute. Als ik je een tip mag geven voor een goeie hoge stretch broek moet je echt is gaan kijken bij de h&m shaping broeken. Ze zijn vrij duur voor h&m namelijk 49,95 maar ze zijn het zo waard! Ze zijn echt de meest stretchy broeken die ik ooit heb gehad en het shaping effect werkt echt. Droeg vroeger ook dure merk broeken maar wil nu niks anders meer dan die broeken van h&m!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:30:

Had geen idee dat H&M dat had, Levi’s heeft ook van die broeken! Interessant, hou ik in gedachten. Dankjewel voor de tip :ja:

[Beantwoorden]

Laurien antwoordt op 15 januari 2015 om 20:31:

Ik heb inderdaad twee van die H&M shaping broeken en ze zitten hemels, echt ge-wel-dig. Wel wat duurder inderdaad, maar ze zijn het waard!

[Beantwoorden]

Caroline antwoordt op 21 januari 2015 om 11:51:

Ja die shaping broek van H&M is zóóóó fijn. Zit enorm lekker, heb hem nu toevallig ook aan en voor 50 euro maar! Voor H&M wellicht wat duurder maar nog steeds geen geld voor hoe fijn hij zit!

[Beantwoorden]


Door Shirley op 15 januari 2015 14:27

Ooohh, die tas! Ik moet ook naar die outlet, haha!

[Beantwoorden]


Door htc op 15 januari 2015 14:31

hahaha i love love sale….. vorig jaar ben ik flauwgevallen in de Zara toen ik die sale zag haha.. dont know of het nou echt door die sale kwam maar ik lag wel plat op de grond.

Anyway….. studie ontwijkend gedrag damn moet gewoon aan mijn verslag!!!!

x

[Beantwoorden]


Door Louise op 15 januari 2015 14:37

Wauw! Wat gaaf dat je van die designer spullen kan kopen voor jezelf! Super knap dat je dat nu al kan! Geniet er van, ooit hoop ik er ook mee te lopen (love)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 15 januari 2015 14:38

Mijn favoriete item is die trui van Pull&Bear! Staat je heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 15 januari 2015 14:49

DIe mulberry tas is zo mooi! Ben een beetje verliefd geworden (love) . Helaas te duur voor mij, maar ik gun het je dat je zo’n tas koopt. Je hebt het verdient!

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 15 januari 2015 15:16

Heb weer genoten van je shoplog, je hebt echt geweldige items gescoord. En ik blijf altijd hangen voor je Designer items, ik heb een beetje dezelfde smaak als jou , dus ik ben weer geïnspireerd. Love the bag! en shoes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:31:

Dankjewel Yudeska! ^^)

[Beantwoorden]


Door Pien op 15 januari 2015 15:31

Hoe meer je koopt hoe meer je bespaart. Dat is mijn sale motto. Dat heb je dus goed gedaan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 15:31:

Haha, zo word ik ook vaak overtuigd!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 15 januari 2015 15:47

Wie houdt er niet van de sale?! Ikke wel dus shop till you drop!
Super leuke aankopen heb je gedaan.

[Beantwoorden]


Door Minke op 15 januari 2015 15:59

Super mooie items! En een prachtige tas :D

[Beantwoorden]


Door Lies op 15 januari 2015 16:25

Hele leuke aankopen heb je gedaan! Vooral de lepeltjes en de ballerina’s vind ik zo leuk eruitzien. Ik moet binnenkort ook echt weer eens kijken naar piercings, want dat stel ik al een hele tijd uit haha.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 15 januari 2015 16:27

Het eerste doosje piercings die je laat zien zijn zo leuk, ik heb ze precies zo, een ringetje en daaronder een knopje haha! Ik durf het alleen niet aan om ze zelf te verwisselen, vanaf wanneer ging jij dit doen? Die schoenen zijn echt prachtig trouwens en de Alexa is mijn droomtas. Ik wil hem in Oak maar roze heeft ook wel wat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2015 om 17:04:

Vind jouw neuspiercing ook zo mooi! Heb mijn helix al zo lang, ik weet niet hoe lang ik heb gewacht met verwisselen. Misschien even bij een piercing shop adviseren. Eerste keer is altijd spannend :D

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 15 januari 2015 om 17:11:

Ah dank je! Ik wist niet zo goed of het bij mij zou passen maar ben er heel blij mee :) En ja dat is misschien wel slim, bij mij gaat altijd alles fout haha.

[Beantwoorden]


Door Liskalife op 15 januari 2015 16:33

Hele leuke shoplog, mooie dingetjes heb je geshopt! En die tas.. wauw, echt heel erg mooi. Wij vinden het in ieder geval een echte vera-tas.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty.nl op 15 januari 2015 16:37

De tas is is helemaal lente-proof! Vroeger had ik ook zo’n piercing, vind het erg mooi, zou ‘m wel weer willen! x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 15 januari 2015 16:49

Zoveel leuke dingen heb je gehaald! En niks is leuker dan met sale shoppen ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Thari op 15 januari 2015 17:12

Je Mulberry tas…. Wauw! :love:
So so so pretty!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 15 januari 2015 17:13

Oooh yay, al die leuke dingen! Dat staafje vind ik echt mooi :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 januari 2015 17:22

zit lekker in de trein je filmpje te kijken en moest echt even glimlachen over je opmerking over dat tassen geen organen hebben , haha ! Heel leuk filmpje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2015 om 10:58:

Dankjewel Esmee ^^)

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 januari 2015 17:25

Je straalt helemaal. Het lijkt me zo moeilijk om nieuwe aanwinsten in de verpakking te laten voor een shoplog. Die tas is echt geweldig.
Hoewel ik het bizarre prijzen vind voor een tas is het wel echt een pareltje.
p.s. waarom verontschuldiging jij je voor dure aankopen? Het zou niet zo moeten zijn dat jij je koopgedrag moet aanpassen aan de portemonnee van je volgers.
Je kan je geld toch niet meenemen in je graf, dus geniet er nu van.

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 januari 2015 17:39

Prachtige aankopen! Je tas en schoenen zijn echt heel mooi pretty en het past heel goed bij je style.

[Beantwoorden]


Door Carien op 15 januari 2015 17:39

Wat een heerlijke shoplog! Zo leuk om jou liefde voor designerspullen (vooral tassen dan :)) te zien! Je mag jezelf soms best verwennen (zeker in de sale!)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 januari 2015 18:09

Wauw, wat een gave taf! En wat een mooi figuur heb jij. Jeffrey mag blij met je zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 januari 2015 18:31

Ik hou wel van sale aankoopjes, al heb ik dit jaar niks gekocht haha! Oooo je tas vind ik echt onwijs mooi zeg, helemaal jou ook! Prachtig kleurtje <3 Ik vind het trouwens zo leuk om te zien dat je zo blij bent met al je aankoopjes, dat is best aanstekelijk want ik word er ook blij van haha!

[Beantwoorden]


Door Ina op 15 januari 2015 19:02

Gave shoplog!

[Beantwoorden]


Door hulya op 15 januari 2015 19:17

OMG die tas is echt geweldig!! (love) Als er korting is bij de mulberry dan wil ik daar ook wel even kijken natuurlijk:P Ik begreep niet helemaal waar je de tas vandaan had, was dat de bijenkorf in den haag?

[Beantwoorden]


Door Esther op 15 januari 2015 19:23

Ik kwam er laatst ook achter dat high wasted broeken echt 10x fijner en beter zitten dan normale broeken. Vond bij Pull and Bear echt de perfect zittende!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2015 om 10:59:

I know! Waarom moesten ze eerst zo laag? Dit is veel fijner :ja:

[Beantwoorden]


Door Loïs op 15 januari 2015 19:36

Die scheerzeep van Lush lijkt me heerlijk! X ^^)

[Beantwoorden]


Door chantal op 15 januari 2015 20:04

je tas is heel leuk, maar al je tassen zijn leuk en met elke tas die je laat zien ben je ‘intens gelukkig’ om maar zo te zeggen. heb je niet genoeg aan 2 designertassen als je toch met elke tas blij bent?

[Beantwoorden]


Door Irina op 15 januari 2015 21:11

Ik heb inderdaad ook altijd last van high waisted broeken die dan gaan lubberen, welk model van de h&m is dit? Misschien dat ik er ook iets aan heb ^^)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 januari 2015 21:23

Leuke aankopen! Die bloementrui staat je leuk. En ohh die Chloé ballerina’s <3

[Beantwoorden]


Door Manwai op 15 januari 2015 22:00

ik was benieuwd of jij de designer kartonnen tassen bewaren? :P

[Beantwoorden]


Door Olga op 15 januari 2015 22:05

Die tas is idd meer dan perfect voor jou

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 januari 2015 22:30

Leuke video, Vera!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 15 januari 2015 22:58

Hi Vera, waar is jouw nachtlampje van die je heel vaag ziet in de shoplog?
Liefs Karlijn

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2015 om 10:59:

Ikea :-)

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 15 januari 2015 23:08

Ooh veel plezier van alles Vera, vooral van die spijkerbroek :p ik heb hem ook namelijk (echt al maanden) en ik moet mezelf echt dwingen om niet iedere dag dezelfde broek aan te doen haha. Ik vind de Alexa trouwens echt een mooi model tas, heel leuk ook om te zien hoe blij je ermee bent allemaal :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 januari 2015 23:27

Prrrrrachtige tas. Perfecte roze kleur ook. Heel mooi. Veel plezier ermee, maar dat zal vast wel lukken denk ik.

[Beantwoorden]


Door Gaya op 16 januari 2015 07:08

Die tas is echt heel mooi!
Ook wel echt mijn stijl.

[Beantwoorden]


Door Iris op 16 januari 2015 10:33

Wauw, die tas! <3
Ik ben wel nieuwsgierig naar de prijzen van de tas & schoentjes, of zijn deze bewust niet genoemd? :-P

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 januari 2015 10:49

wauw leuke aankoopjes, ben helemaal verliefd op je alexa bag!

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 januari 2015 11:06

Heerlijke sale shoplog! Ik vind het juist erg leuk om te zien dat je design items in de sale koopt, ik vind het ook leuk om creatief met geld om te gaan. Toffe truien en de broek bij de H&M ga ik ook even checken!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 januari 2015 14:35

Moooie spullen heb je gekocht!! Vooral die tas is een beauty, vooral met die kleur!!!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 16 januari 2015 14:44

Ik wil je even een compliment geven over de manier waarop je die designer spullen presenteerde ^^) . Ik vind dat andere bloggers daar soms een beetje te luchtig over doen, alsof het heel normaal is dat je een peperdure tas of foundation oid koopt. Ik vind dat jij je veel beter aan je publiek aanpast, aan jonge meiden die waarschijnlijk moeten rondkomen van stufi of geld van hun bijbaantje. Daardoor kan me veel beter met jou identificeren ofzo, bij jou erger ik me daar nooit aan! :-)

[Beantwoorden]


Door ellen op 16 januari 2015 15:29

Tot hoelang duurt de sale ongeveer? Ik ben komende twee weken nog razend druk met studie en kan daarna pas weer winkelen.. Maar is dan de sale dan al voorbij? De leukste dingen zijn dan wel al weg vrees ik haha

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 16 januari 2015 20:56

Aaaaah wat een mooie ballerina’s en tas!! Je enthousiasme is zo herkenbaar.. Haha, heerlijk! Alsof ik zelf geshopt heb :). Geniet van je mooie aankopen!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 17 januari 2015 12:55

OMG ik ben normaal helemaal niet van de pastel of poeder kleuren maar die tas is echt heeeeeeel erg mooi!!!!
Vind het geweldig om jou enthousiasme te zien bij het showen ervan!

[Beantwoorden]


Door Irene op 17 januari 2015 15:49

Ik vind het altijd superleuk om dit soort filmpjes van je te bekijken! Je enthousiasme is aanstekelijk :D die H&M cupcake trui is echt geweldig en je nieuwe roze (té leuke) Mulberry tas past er ook perfect bij! Vind het zo cool hoe jij gewoon dingen koopt die je leuk vindt, zoals die trui of die roze tas. Ik moet ook een beetje meer ‘fuck them all, ik vind het leuk dus ik draag het’-attitude hebben. En ooit, als ik mijn eerste dikke vette loon ontvang, ga ik ook een Mulberry tas kopen. Tot die tijd blijf ik kwijlen bij jouw filmpjes!
Heel veel plezier ervan!
X

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 januari 2015 16:59

We all ♥ Sale! Ik heb ook zo’n high waisted broeken probleem. Dan vind ik een leuke maar past hij echt niet bij mijn figuur… Misschien moet ik dan ook maar snel een kijkje nemen bij H&M

[Beantwoorden]


Door Brigitte op 29 januari 2015 11:00

Ohhhh die tas. Wat een beauty. En de trui die je aanhad, is ook supermooi.

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 augustus 2015 15:21

Hoi Vera. Weet jij wanneer de wintersale in de outlet van Roermond ongeveer begint? Dan kan ik me daarop alvast voorbereiden ;-)

[Beantwoorden]