Likes/dislikes mei ’16

Juni staat voor de deur en om de maand mei goed af te kunnen sluiten heb ik daarom uiteraard mijn likes en dislikes gefilmd. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 29 mei 2016 | 20 reacties

Reacties

Door Akosua op 29 mei 2016 07:53

Ik mix ook high end en budgetmerken, zo lang de kwaliteit maar in orde is. Charlotte Tilbury staat ook op mijn wishlist, maar dan vooral voor de oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 29 mei 2016 09:16

Ik heb onlangs met dat sponsje van Douglas in m’n handen gestaan maar hem toch niet gekocht. Het grappige is dat ik de echte beauty blender heb gekocht toen hij nog maar net bestond en alle blogs erover schreven. Ik vond het maar niks en deed hem weg.

Nu wilde ik toch weer een sponsje voor mijn foundation maar heb ik die van Real Techniques gekocht. Die is ook groter dan de beauty blender en ik vind hem erg fijn. Ik heb toevallig ook zo’n dupe liggen van Kruidvat eigen merk en het verschil is echt enorm! Sowieso stinkt mijn gezicht heel rubber achting als ik die gebruikt heb. Echt vies!!

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 mei 2016 09:30

Ik heb zelf wisselend budget en high end items. Ik vind dat Instant Look palette van Charlotte Tilbury erg mooi. Ik ben nog wel benieuwd naar de oogschaduws van dit merk. Zelf heb ik een oogschaduwstick van dit merk en die vind ik erg fijn. Ik hou ook niet van dikke wenkbrauwpotloden, toch heb ik een vriendin die bij dit soort potloden zweert :-).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 mei 2016 10:04

Mooie likes dislikes! Ik hou van Charlotte Tilbury. Laatst in Londen twee lipsticks gekocht. Wat een plaatjes. Nog nooit zo’n mooie matte rode kleur gevonden waar mijn tanden super wit door leken.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 mei 2016 10:23

Altijd leuk om je likes en dislikes te zien! Jammer dat de highlighter en bronzer van Maybelline zo tegenvallen, de palette ziet er leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 mei 2016 10:50

Jammer dat de MAC fling zo tegenvalt! Vorige week was ik op een beauty event waar hij gedemonstreerd werd en het effect was erg mooi. Ik kan me wel voorstellen dat je er niet zulke strakke lijnen mee kunt maken. De rainbow highlighter vind ik te gek, inderdaad lekker out of the box! Gewoon experimenteren en toffe looks mee maken :).

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 mei 2016 11:02

Wat een super tof parfum, hopelijk kom ik ‘m nog ergens tegen. :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 mei 2016 11:03

Leuke video weer! Ik vind het zelf ook leuk om af te wisselen tussen high-end en low-budget. Charlotte Tilbury is wel echt een merk waar ik nog graag wat van wil gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 mei 2016 11:56

Love Glow is eeeeecht mooi, tepel of niet, hahaha. Wat een gekke Beauty Blender dupe, jammer dat hij zo hard is. Zo’n dik wenkbrauwpotlood is ook niks voor mee, echt niet handig.

[Beantwoorden]


Door Marloes - GLAMOURMOES op 29 mei 2016 12:04

Ik vind het juist leuk dat je altijd high end en low budget producten laat zien. Wat jammer van die beauty blender trouwens, dat ie zo hard is.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 29 mei 2016 13:06

Grr ik druk altijd te snel op reageren zonder mijn gegevens in te vullen maar allright nogmaals. De spons van Douglas lijkt me ook echt niet fijn ik heb er nu een van RT de oranje variant en die vind ik echt top. Zacht, fluffy doet zijn werk goed i like! Dat palette van CT lijkt me ook echt ideaal om mee te nemen op vakantie, super mooie neutrale kleurtjes! No go voor dikke wenkbrauw potloden inderdaad

[Beantwoorden]


Door Vlinder op 29 mei 2016 14:19

Beste Vera, weet jij misschien een goede oog make-up remover voor de gevoelige huid? Ik heb waarschijnlijk rosacae en ik hoorde in jouw video dat jij dat ook hebt. Welke gebruik jij als ik vragen mag?

[Beantwoorden]


Door Theinspirationblogger op 29 mei 2016 16:35

Superleuke likes en dislikes video weer!
xx

[Beantwoorden]


Door anna op 29 mei 2016 17:32

Heel leuk om te zien! Jammer van het sponsje. Ik ben nog op zoek naar zoiets, maar dan niet te duur. Aangezien foundation aanbrengen met mijn handen ook prima gaat, maar het lijkt me gewoon leuk om te proberen. En wat jammer ook die oranje bronzer van Maybelline!

[Beantwoorden]

Marit antwoordt op 29 mei 2016 om 18:43:

Die van real techniques is goed en onder de 7 euro (ik weet de prijs niet precies)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 mei 2016 18:24

Ik vind het echt zo jammer dat bijna alle niet echte beautyblenders zo enorm hard zijn! Ik heb ook ooit een neppe geprobeerd en je krijgt er inderdaad gewoon koppijn van! De tepel blush is wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 29 mei 2016 21:17

Wat een prachtige producten zitten er weer tussen!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 29 mei 2016 22:06

Zo dat potlood van Mac ziet er inderdaad ook erg groot en lomp uit. En ik wil zelf naar de bijenkorf gaan binnenkort om een foundation te proberen die schijnen erg goed te zijn. Heb jij daar ervaring mee? Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 mei 2016 22:37

De tepelblush is echt prachtig haha (nee serieus). Ik wil zelf nog steeds de echte beautyblender proberen maar tot nu toe ben ik super tevreden met de real technique spons.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 30 mei 2016 14:28

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de parfum van Jill Sander! En naar de blender van Real Techniques, ik denk dat ik hem binnenkort ga aanschaffen!

[Beantwoorden]