Favoriete sieraden maart ’16

favoriete_sieraden_maart_2016_02

Over een week is het precies een jaar geleden dat ik je voor de laatste keer mijn favoriete sieraden liet zien. Ik wissel tegenwoordig niet zoveel af, nu ik bijna alleen nog kwalitatief goede oorbellen, kettingen, armbanden en ringen draag. Die zijn nou eenmaal duurder. Vroeger kon ik het me niet indenken, maar ik vind het nu juist wel fijn. Ik heb en draag alleen dingen die ik echt mooi vind en dat maakt me blij.

favoriete_sieraden_maart_2016_03

De glazen doos waar de sieraden inzitten, heb ik afgelopen februari voor mijn verjaardag gekregen. Het merk weet ik niet meer, maar volgens mij zijn er meerdere merken en winkels die soortgelijke dozen maken/verkopen.

favoriete_sieraden_maart_2016_04

Dit is mijn nieuwste aanwinst, een verguld gouden ring met diamantjes van Monica Vinader. Ik wilde deze ring al heel lang hebben, maar bij de Bijenkorf (waar Monica Vinader verkocht wordt), hadden ze steeds maar niet mijn maat. Ik heb hem daarom uiteindelijk online besteld en ik ben er super blij mee. De ring is vrij fijntjes en heel goed te combineren met andere ringen. Ik draag hem om mijn ring- of middelvinger.

favoriete_sieraden_maart_2016_05

Deze ketting van Swarovski is verguld met roségoud en kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn ouders. Ik vind hem heel mooi omdat de letter V er subtiel in zit verwerkt en opgevuld wordt door een driehoekje. De twee zitten los van elkaar aan de ketting, waardoor ze los van elkaar bewegen, wat een speels effect geeft.

favoriete_sieraden_maart_2016_06

Deze ketting van Tiffany & Co kocht ik vorig jaar en draag ik sindsdien bijna elke dag. Het is een volledig gouden ketting uit de T collectie. Ik droeg altijd al veel van dit soort kettingen, maar dan niet van echt goud, dus die verkleurden na een paar keer dragen. Deze blijft mooi en ik ben er super blij mee.

favoriete_sieraden_maart_2016_07

Deze armband van Chloé heb ik ontelbaar vaak in de webshop van Net-A-Porter bekeken (hij is nu helaas niet meer te koop) en ik was dan ook onwijs blij toen Jeffrey hem me afgelopen Kerst kado gaf. Ik vind hem perfect. Tijdloos en net even anders dan andere bangles.

favoriete_sieraden_maart_2016_08

Ook deze oorstekers kreeg ik afgelopen Kerst van Jeffrey. Ze zijn van het merk Jennifer Fisher en zijn gemaakt van verguld goud. Ik zocht al tijden zulke oorstekers en ik vind deze perfect. Ik vind het mooi dat ze vrij stevig zijn, hierdoor vallen ze achter mijn haren niet snel weg.

favoriete_sieraden_maart_2016_09

Tot slot deze oorbellen, die ik al op verschillende foto’s en in diverse video’s gedragen heb omdat ik ze zo mooi vind. Ze zijn van Chan Luu en zijn gemaakt van verguld goud. Ik twijfelde even, maar bestelde ze toch om ze met mijn verjaardag te kunnen dragen. Ik wilde al jaren zulke oorbellen, ik vind van die lange slierten heel mooi. Nu mijn haar korter en donkerder is vind ik de oorbellen nog beter staan.

favoriete_sieraden_maart_2016_10

Zo! Dat waren ze dan. Ik ben er voorzichtig mee, maar ik draag alle sieraden natuurlijk wel met veel plezier. Wil je meer zien, bekijk dan mijn sieraden collectie in deze video.

Wat zijn momenteel jouw favoriete sieraden?


Reacties

Door femketje op 11 maart 2016 15:07

die ring is echt pretty ;D

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 11 maart 2016 15:25

Wauw wat een prachtige sieraden, love it!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 11 maart 2016 15:40

Oehh altijd zo mooi van die glazen doosjes! Ik heb er net laatst 2 aangeschaft, een zilvere en een rose gouden. Leuk artikel! Lfs

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 maart 2016 15:49

Mooiiie sieraden! Waar komt dat zwarte blousje vandaan wat je aanhebt op de foto’s?

[Beantwoorden]

Carly antwoordt op 11 maart 2016 om 16:22:

H&M, tenminste ik heb dezelfde en die heb ik destijds bij H&M gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2016 om 18:34:

H&M inderdaad, maar al wel een paar jaar oud… (is mijn lievelings, de zomen beginnen inmiddels los te raken, haha).

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 maart 2016 15:56

Waar heb je die mooie glazen doos met koperen randen vandaan? :)

[Beantwoorden]

Isabelle antwoordt op 11 maart 2016 om 16:12:

Ze zijn o.a. te koop bij Sissy Boy in verschillende maten met of zonder indelingsvakjes !

[Beantwoorden]

Liesbeth antwoordt op 11 maart 2016 om 19:14:

Je kan ze nu soortgelijke vrij goedkoop kopen bij Xenos en Blokker.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 11 maart 2016 15:56

Wat een mooie sieraden! Ik vind ze allemaal stuk voor stuk heel mooi! Dat laatste paar oorbellen springt er echt wel tussenuit! (:

[Beantwoorden]


Door Amber op 11 maart 2016 16:04

Allemaal heel mooi maar mijn kleur is zilver!! Deze sieraden zou ik dus niet kopen in goud, als ze in zilver verkrijgbaar zijn wil ik alles!!

[Beantwoorden]


Door Denise Melanie op 11 maart 2016 16:06

Wat een prachtige sieraden heb je! Ik wil voortaan ook voor sieraden gaan van betere kwaliteit. Ik draag nu vooral H&M, maar dat is al heel snel niet mooi meer. xx

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 11 maart 2016 16:31

Leuk om het verschil met vroeger te zien. Je hebt echt een fantastische collectie sieraden!

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 maart 2016 16:36

die doos heb ik gezien bij de xenos :) vind hem erg pretty (love)

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 11 maart 2016 om 18:19:

Onder andere, je hebt ze ook bij h&m home.
Maar deze is van Meijer en Floor in Arnhem op de bakkerstraat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2016 om 18:34:

Haha, aldus mijn moeder!

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 maart 2016 16:39

Dat ringetje vind ik erg mooi. Mooie sieraden!

[Beantwoorden]


Door Sara op 11 maart 2016 16:54

Je oorbellen zijn echt fantastisch mooi, daar zou ik zo verliefd op kunnen worden. Wauw

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 maart 2016 17:12

Mooi minimalistisch allemaal en wederom erg mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Cato op 11 maart 2016 17:16

Oh wat een mooie collectie Vera! Ik vind die minimalistische sieraden echt heel erg mooi !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2016 om 18:34:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 11 maart 2016 18:12

Wat een prachtige sieraden!

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 maart 2016 18:23

Die staafjes oorbellen van jou vind ik zo leuk! Mijn favoriete sieraad blijft nog steeds van Pandora armband. Het is echt iets persoonlijk en dit draag ik standaard elke dag.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 11 maart 2016 19:41

Prachtige sieraden! Dat ringetje is mooi!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 maart 2016 19:48

Al deze sierdaden zijn zo mooi! Ik zou ze allemaal ook dragen :)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 11 maart 2016 20:02

Prachtige sieraden heb je Vera! Vooral die staafjes zijn erg leuk. Heb zelf ook zulke oorbellen en heb er al vaak complimenten over gehad. Xx

[Beantwoorden]


Door Saraya op 11 maart 2016 20:03

Oehh…prachtige juwelen :)
X

[Beantwoorden]


Door Bertine op 11 maart 2016 20:16

je nieuwste oorbellen zijn geweldig! zoiets vind ik ook erg mooi maar 71 euro voor verguld vind ik wel een beetje duur.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 maart 2016 21:04

Zelf houd ik niet van goud, maar vooral die sliert oorbellen vind ik heel mooi bij je staan :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 12 maart 2016 03:43

Die Chloe armband is inderdaad supermooi!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 maart 2016 08:26

Wat een toffe foto’s met dat ‘kistje’, ik draag niet veel goud. De bar earrings heb ik dan ook in het zilver, maar ze zijn zo leuk!

[Beantwoorden]


Door anna op 12 maart 2016 08:53

Wat een mooie en subtiele sieraden heb je in je bezit!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 12 maart 2016 09:55

Hele mooie sieraden! Net als jij ben ik stuk per stuk mooie en tijdloze sieraden aan het kopen die niet na een paar keer dragen al volledig versleten zijn. Dan heb je wel minder sieraden, maar wel juwelen waar je 100% tevreden mee bent en je super veel plezier van kunt hebben. Jouw collectie is er in ieder geval eentje die me inspireert.
xx

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 12 maart 2016 11:10

Mooie sieraden en dat doosje vind ik ook prachtig

[Beantwoorden]


Door Denise op 12 maart 2016 12:13

Inderdaad een prachtige collectie, wauw!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 maart 2016 13:45

Pretty! Het zijn echt van die sieraden die je over 10 jaar nog kunt dragen, zo mooi en tijdloos.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 maart 2016 15:58

Supermooi allemaal! Ik vind vooral de ring heel mooi, past ook erg goed bij je!
x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 maart 2016 16:52

Mooe sieraden!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 12 maart 2016 17:34

Je hebt echt enkele prachtige juwelen uitgekozen en eigenlijk ben ik stiekem wel jaloers! Jammer dat je niet meer weet vanwaar het doosje komt, want ik ben nog steeds op zoek naar een kistje om mijn juwelen in op te bergen en dit doosje zou daar helemaal perfect voor zijn. Mijn persoonlijke favoriet is het kettinkje van Swarovski. Ik had er zelfs nog niet bij stil gestaan dat je het driehoekje ook als een ‘V’ kan beschouwen, leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 maart 2016 18:37

Mooie sieraden! Je staat goed met goud, ben zelf meer van het zilveren.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 maart 2016 23:54

Allemaal zo ontzettend mooi en minimalistisch, helemaal mijn stijl! Vooral die ketting met dat driehoekje!!!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 maart 2016 09:32

Ik vind jou armband het mooiste van alle. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Jip op 6 augustus 2016 17:14

Mijn MelanO ring met een mintgroen steentje. Ik houd hem altijd om!!!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 augustus 2016 18:59

Echt super mooie juwelen Vera!

Ik weet dat dit artikel al van even geleden is, maar ik ben echt desperate op zoek naar merken die dit soort minimalistische, geometrische juwelen verkopen. Swarovski heeft er nu, maar ik wil ze graag dagelijks dragen en daarom heeft men mij dit merk afgeraden…
Heeft iemand toevallig tips voor mij?
Bedankt!

[Beantwoorden]