Favoriete sieraden maart ’15

favoriete_sieraden_maart01b

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik je mijn favoriete sieraden liet zien. En dat terwijl ik juist zo dol ben op mijn sieraden en me elke dag van top tot teen behang met kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. Daarom vandaag weer een update!

favoriete_sieraden_maart02

favoriete_sieraden_maart03

Ik kon maar moeilijk kiezen. De afgelopen maanden is er best wat bijgekomen omdat ik met Kerst en mijn verjaardag mooie sieraden heb gekregen, maar ik zelf ook nog wat kocht in de uitverkoop. Ik moest daarom streng zijn, maar ik heb wel gelijk een reden binnenkort weer een vervolg te kunnen plaatsen met nieuwe favorieten, haha.

Ik zeg er toch ook even gelijk bij dat vooral duurdere sieraden zijn. Ik wil er niet mee opscheppen, maar ik ben heel erg dol op en blij met alle sieraden en wil ze daarom graag laten zien.

favoriete_sieraden_maart05

favoriete_sieraden_maart06

Dit zijn Mise en Dior Tribal oorstekers. Ik vind de kleur heel mooi, ze lijken een beetje rosé en ik vind ze daarom heel goed passen bij de roségouden kettinkjes, die verderop in het artikel te zien zijn. Ik kon een tijd lang geen oorbellen dragen, omdat het irriteerde en pijn deed, maar het gaat de laatste maanden weer heel goed. Ik heb er nauwelijks nog last van. Deze heb ik dan ook veel in.

favoriete_sieraden_maart07

favoriete_sieraden_maart08

Dit armband van Mulberry kon ik afgelopen sale niet weerstaan. Hij was een stuk goedkoper dan normaal. Ik kocht hem vrij spontaan, maar ik ben er heel blij mee. Hij is stoer, maar toch ook vrouwelijk. Ik draag hem los, of gecombineerd met een andere armband of horloge.

favoriete_sieraden_maart09

favoriete_sieraden_maart10

Voor mijn verjaardag vorig jaar kreeg ik van mijn ouders dit mooie armband van Michael Kors. Oorspronkelijk in het roségoud, maar daar viel naar een dag al een steentje uit. Het roségouden exemplaar kon niet meer gemaakt worden en zou pas weken later weer op voorraad zijn en dus ruilde ik hem in voor dezelfde armband, maar dan in het goud. Hierin zitten een jaar later gelukkig nog wel alle steentjes. Toch zal ik niet snel weer een sieraad van MK kopen, want de kwaliteit valt me steeds vaker tegen.

favoriete_sieraden_maart11

favoriete_sieraden_maart12

Deze ring van Kenzo vind ik ook zo gaaf! Ik kreeg hem voor mijn verjaardag van Jeffrey en draag hem bijna elke dag. Alleen of met andere ringen. Hij is stoer en ook een beetje grappig. Ik vind hem super leuk.

favoriete_sieraden_maart13

favoriete_sieraden_maart14

Merel geeft altijd hele leuke verjaardagskado’s. Vorig jaar kreeg ik dit prachtige roségouden kettinkje met een staafje. Iets wat je toen nog helemaal niet veel zag. Hij komt van de winkel Bos & Heij in Arnhem. Helaas begint hij nu wel een beetje te verkleuren, maar gelukkig vooral bij de sluiting en niet teveel aan de voorkant.

favoriete_sieraden_maart15

favoriete_sieraden_maart16

De Tiffany & Co ketting kan natuurlijk niet ontbreken. Ik ben er zo blij mee, echt zo’n luxe sieraad, wauw. Jeffrey zegt dat ik niet steeds hoef te herhalen hoe blij ik ermee ben, maar zo ben ik nou eenmaal. Als ik ergens heel blij/gelukkig mee ben dan zeg ik dat wel honderd keer. Ik ben er zo blij mee!

favoriete_sieraden_maart04

Dit waren ze dan, mijn favoriete sieraden van dit moment! Ik geniet er heel erg van, als ik ze om heb, maar ook als ik ze bij mijn kaptafel heb liggen en ik er naar kijk terwijl ik me opmaak.

Mijn favoriete sieraden #5
Mijn favoriete sieraden #3
Mijn favoriete sieraden #2

Wat zijn momenteel jouw favoriete sieraden?


Reacties

Door Anneloes op 18 maart 2015 06:06

Ik vind jouw sieradensmaak zo mooi! Zelf heb ik momenteel geen favoriete sieraden, omdat ik eigenlijk nooit sieraden draag (oa omdat ik bijvoorbeeld geen gaatjes in mijn oren heb). Stiekem vind ik dat best jammer, want bij anderen vind ik het altijd prachtig!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 18 maart 2015 06:07

Dat zijn prachtige sieraden! Die ring is echt te leuk, ook de eerste armband staat super :)

[Beantwoorden]


Door Saartje op 18 maart 2015 06:11

Wauw wat een mooie sieraden! Prachtig! Ik vind de armband van Mulberry en de ring van Kenzo zo onwijs mooi! Minimalistische sieraden vind ik je trouwens ook heel mooi staan! Leuk artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:02:

Dankjewel Saartje!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 18 maart 2015 06:18

Leuk dat je zo blij bent met je (gekregen) sieraden. En kwalitatief goede sieraden zijn een investering, dus dan mag het wel wat meer kosten. Ik houd zelf niet zo van gouden sieraden, eigenlijk voornamelijk van zilver en af en toe wat rosé, maar bij jou staat goud heel goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:03:

Absoluut! Ik vind zilver juist ook wel heel erg mooi bij de donkere huid :ja:

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 18 maart 2015 06:59

Je hebt echt prachtige sieraden, vooral dat Tiffany kettinkje met het sleuteltje vind ik erg mooi. Ik ben zelf wel helemaal van de zilveren sieraden, als ik al sieraden draag, wat niet vaak is. Maar als ik het wel draag dan is het een sleutel van staal aan een lange ketting. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 maart 2015 07:00

Die kenzo ring is echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 maart 2015 07:07

wat een leuke sieraden om te zien. Vooral dat eerste subtiele kettinkje vind ik erg leuk. Zelf draag ik op dit moment dagelijks mijn Daniël Wellington horloge en twee knopjes als oorbellen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 maart 2015 07:10

Prachtige sierraden. Superleuk om dit soort artikelen trouwens te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:03:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 maart 2015 07:10

Wauw heel mooi allemaal! Ik vind het ook echt wel bij je passen, van die mooie luxe sieraden, hihi! Zelf draag ik alleen dagelijks een ring die ik van mijn oma kreeg, de rest vergeet ik altijd om te doen! (Het is trouwens ‘de’ armband en ‘die’ -)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:03:

Dankjewel! :$ En wat mooi, een ring van je oma.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 maart 2015 07:13

Wat een toffe sieraden zeg, prachtig! Lekker veel goud, dat is ook wel mijn ding :) Afgelopen week was ik bij de Bershka, waar ik vlak voor sluitingstijd (we werden al gevraagd af te ronden :D ) nog gauw een prachtige ketting kocht, of eigenlijk 3 kettinkjes in 1. Heel simpel, maar daarom juist heel tof!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 maart 2015 07:16

Superleuk! Ik hou van het kettinkje met de sleut, echt heel mooi:)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 maart 2015 07:16

Mooie sierraden. De Dior oorbellen vind ik er nog steeds een beetje maf uit zien. Alsof ze verkeerd om zitten. Het enige sierraad wat ik elke dag draag is de ring van mijn oma. De rest vergeet ik of heb ik al in/ om: de bijpassende oorbellen van oma en nog een aantal knopjes. En nog even een tip: misschien dat je het artikel nog even moet nalezen, er staan een aantal taal-/ slordigheidsfoutjes in. ;-)

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 18 maart 2015 om 08:13:

Bij jou ook. Sieraden is met 1 r en niet met twee. Lees je eigen berichtje ook maar eens goed na. :lol: (:

[Beantwoorden]

Esme antwoordt op 20 maart 2015 om 01:41:

Jammer dat je vaak zo geïrriteerd reageer op opbouwende kritiek. Be nice! En als je er niet tegen kan laat het los!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2015 om 10:16:

Dit was niet mijn reactie, bekijk de naam…


Door Sophie op 18 maart 2015 07:21

De kettinkjes en de armbanden zijn echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 maart 2015 07:23

Oeh dat kettinkje met het sleuteltje vind ik echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 18 maart 2015 07:33

Je hebt prächtige sieraden Vera! Ik kijk altijd uit naar dit soort artikelen omdat ik heel erg van je stijl houdt :). Het armbandje van MK zou ik graag toevoegen aan mijn sieraden, maar het kettinkje van Tiffany & Co zou het ook zeker goed bij mij doen.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 18 maart 2015 07:33

Prachtige sierraden! Ik ben ook altijd blij met sierraden en ben er ook erg zuinig op.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 maart 2015 07:36

Wauw, wat een pareltjes van sierraden heb je! Stuk voor stuk items om trots op te zijn! Vooral de armband van Mulberry en ketting van Tiffany & Co zijn mijn favoriet <3 Mijn favoriete sierraad van het moment is een subtiel armbandje van Guess, heb het armbandje drie jaar geleden van mijn vriend gehad, en ik draag hem tot op de dag van vandaag nog dagelijks <3

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 18 maart 2015 07:38

Het armbandje van Michael Kors vind ik het mooiste! Die ring is ook echt heel gaaf, maar zou met mijn hele dunne vingertjes niet zo mooi staan.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 18 maart 2015 om 07:52:

Dat probleem heb ik ook. Het is altijd en ramp om ringen te kopen bij mij. Mooie sieraden collectie vera. Stuk voor stuk prachtig en lekker subtiel maar voegt wel een waarde toe aan je outfit

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 maart 2015 07:57

Prachtige sieraden Vera! Vooral de oorbellen vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Justkristel op 18 maart 2015 08:01

Hele mooie sieraden. Vooral de kenzo ring en oorbellen vind ik echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 18 maart 2015 08:06

Oh wauw, ik vind die armband van Michael Kors zo ontzettend mooi! Heb zelf een tas van Michael Kors en die zijn ook prachtig :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Kyra op 18 maart 2015 08:09

Zo mooi! Licht het nou aan mij of heb je de Dior oorbellen ook met een witte parel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:04:

Dat klopt :ja:

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 maart 2015 08:11

Die ketting met het staafje (love)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 maart 2015 08:25

Liefde voor de ketting met het staafje!!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 18 maart 2015 08:25

Oh wauw, wat een pareltjes heb je in je collectie!
Ik vind vooral die Micheal Kors armband heel classy en mooi!
En je Miss Dior oorbelletjes, prachtig!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 18 maart 2015 08:34

Wow, echt hele mooie sieraden! Vooral die armbanden. Ben helemaal weg van die roségouden look. Prachtig.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 18 maart 2015 08:41

Met zulke beauty’s mag je zeker wel pronken (love)

[Beantwoorden]


Door Jantine op 18 maart 2015 08:44

Mooie foto’s Vera! Tip voor je kettinkje wat verkleurt, doe er wat blanke nagellak op. Het heeft bij mij bij het ene sieraad een langhoudender effect dan bij de ander maar het helpt zeker!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:04:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Monique | WritingMonique op 18 maart 2015 08:51

Prachtige sieraden! Ik vind het kettinkje met het balkje prachtig!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 18 maart 2015 08:56

Echt mooie sieraden, we hebben wel een beetje de zelfde stijl. Die kenzo ring vind ik ook echt super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 18 maart 2015 08:57

prachtig, helemaal mijn stijl ook! En de kenzo ring kreeg ik vorige week ook voor mijn verjaardag van mijn vriend! Ik was zo blij. En nee, hij leest Vera camilla niet ;) wel heb ik een wishlist op pinterest en daar stond deze ring toch al een halfjaartje te blinken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 09:04:

Leuk! Veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 18 maart 2015 09:13

Hee Vera, erg mooie sieraden. Goud staat je goed. Momenteel maak ik mijn eigen sieraden, leuk om te doen en die draag ik dan ook trots, haha.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 maart 2015 09:25

Wat een mooie items! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 maart 2015 09:35

Ik vind je kettinkjes en je ring heel tof!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 maart 2015 09:40

Wat een prachtige collectie heb je toch! De armband van Mulberry vind ik echt ontzettend gaaf, ik hoop ooit ook nog eens een sieraad van Mulberry aan te schaffen!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 18 maart 2015 09:42

Je armband van Mulberry is ge-wel-dig!

[Beantwoorden]


Door Wies op 18 maart 2015 09:55

ik vind vooral het kettinkje van Tiffany & co prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marije op 18 maart 2015 09:59

Wauw! Ik vind de MK armband erg mooi. Wil zelf ook graag eentje uit de huidige collectie voor bij mijn MK horloge maar twijfel nu wel..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 11:02:

Swarovski heeft een armband wat er precies hetzelfde uitziet en met Swarovski heb ik nog nooit slechte ervaringen gehad. Misschien kun je daar eens kijken!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 maart 2015 10:36

Prachtige sieraden heb je, mooi minimalistisch.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 18 maart 2015 10:40

Wat een mooie juwelen! Zelf vergeet ik elke ochtend weer mijn oorbellen aan te doen.

[Beantwoorden]


Door Ilham op 18 maart 2015 10:46

Die Tiffany en Co-ketting mag hier gerust afgeleverd worden! :ja:

[Beantwoorden]


Door jj_sara op 18 maart 2015 10:51

Wat een prachtige sieraden heb je! Heel vrouwelijk en ook stoer. Mijn favoriete sieraad is mijn verlovingsring! (love)

[Beantwoorden]


Door Suus op 18 maart 2015 11:13

Wat een prachtige sierraden, vooral de mise en dior tribal staan je erg goed! En, ik kan je best begrijpen over de Tiffany&Co ketting hoor haha, ik zou precies hetzelfde reageren :D

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 18 maart 2015 11:16

Wauw, die MK armband! Echt prachtig

XO

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 maart 2015 11:22

Je hebt hele mooie sieraden! Vooral die MK armband!

[Beantwoorden]


Door yasmina | BEINGYASMINA op 18 maart 2015 11:29

Hetis mij duidelijk waarom dit jou favo sieraden zijn! Het staat je allemaal zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 maart 2015 11:34

Wat heb je mooie designerstukken in je collectie! Wauw! <3

[Beantwoorden]


Door lousaa op 18 maart 2015 11:46

Wow, wat een mooie dingen. Ik vind die oorbellen echt heel gaaf, had alleen nooit verwacht dat ze andersom zouden moeten.

Ik vind alleen geelgoud nooit zo mooi. Hoewel ik best goed warme kleuren kan hebben krijg ik een beetje een gypsylook van geel- en rosé. En dat past voor geen meter bij mijn stijl. Voor mij liever zilver, witgoud of andere koele edelmetalen. Ik draag eigenlijk alleen m’n ring en ketting met hanger. Standaard, ze voelen als een deel van mezelf. Verder houd ik van spangen en slavenarmbanden – eigenlijk alle spullen van NOL… Ik hou van simpel maar solide zal ik maar zeggen.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 18 maart 2015 11:49

Wat een prachtige sieraden! De Kenzo ring en het kettinkje van Tiffany & Co vind ik nog de mooiste. De ring is aan de ene kant stoer en ook weer elegant, terwijl het kettinkje heel lieflijk is. Super mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 maart 2015 11:55

De oorbellen van Dior zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 maart 2015 12:32

Ik vind eigenlijk alleen de eerst ketting met dat balkje mooi.. Wil graag nog zo’n soort ketting!

x

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 18 maart 2015 12:40

Wat een mooi armbandje van Michael Kors! Alleen jammer dat hij al zo snel stuk ging.

[Beantwoorden]


Door The Bag Hoarder op 18 maart 2015 12:59

Mijn favo sieraden (of nouja vooral armbanden) zijn mijn Eddie Borgo cone en piramide armbanden, Céline knot bracelet en natuurlijk mijn Hermès clic H en rivale double tour armbanden. Ik kan niet meer zonder! En ja, het liefst draag ik ze tegelijk haha :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 18:45:

Ik heb ook een Eddie Borgo armband, ook zo moooi!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 18 maart 2015 13:04

Prachtige sieraden!

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 maart 2015 13:13

Wat een toffe sieraden zeg! Ik vind je ring van Kenzo en de armband van Michael Kors echt prachtig! Mag je vaker doen zo’n artikel, leuk :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 18 maart 2015 13:28

wat een mooie sieraden! Op t moment vind ik goud met zilver bombineren leuk, en vooral kleine dunne sieraden die niet teveel opvallen :)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 18 maart 2015 13:38

Ik draag elke dag 2 zilveren kettinkjes; 1 met een schaatsje en 1 met een skeeler.
Ze gaan alleen af als ik ga douchen of zwemmen. Doe zelf en schaatsen en skeeleren en vind de sport zo mooi dat ik de kettinkjes maar wat graag draag!
Verder draag ik altijd 2 ringen van Zinzi en een gouden armbandje met mijn naam er op die ik kreeg bij mijn geboorte. Ik had ook een zilveren armbandje van Zinzi, maar die is helaas kapot gegaan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 18:45:

Wat een mooie verhalen! Zinzi heb ik ook veel gedragen, balen dat je armband stuk is :-(

[Beantwoorden]


Door Carmen | LifeLoveAnxiety op 18 maart 2015 13:43

Oh wauw, die kettinkjes vind ik echt heel erg tof. Ook die armband met kristallen vind ik super mooi. Wat een top artikel weer Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 18:44:

Dankjewel Carmen :$

[Beantwoorden]


Door Dounia op 18 maart 2015 13:45

Mooie sieraden!!! Superleuke post ook, kan ik zeker waarderen.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 18 maart 2015 14:34

Ik heb ongeveer dezelfde armband van Michael Kors :-) Mooi!

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 18 maart 2015 14:50

Prachtige juwelen Vera! Echt iets om van te genieten. De ketting van Tiffany is inderdaad eentje om te koesteren. Prachtig cadeau. Ik ben blij voor jou!

Liefs x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2015 om 18:44:

Dankjewel Isabelle <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 maart 2015 14:53

Mooie sieraden! De ring vind ik prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Dionne op 18 maart 2015 15:26

Ik vind de sieraden stuk voor stuk erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 maart 2015 15:35

Die Kenzo ring vind ik echt prachtig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 18 maart 2015 17:07

Prachtige sieraden heb je!! vooral de kenzo ring vind ik erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 maart 2015 17:21

Leuk om te zien, jouw stijl in sieraden heb ik altijd al erg mooi gevonden. De ketting van Tiffany & Co vind ik zó ontzettend mooi en ook de oorbellen zijn prachtig (love)

[Beantwoorden]


Door wendy op 18 maart 2015 18:43

Wat een mooie foto’s vera! ik ben weg van je leeuwen ring van kenzo!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 maart 2015 19:11

Aah wat zijn ze allemaal pretty! Ik vind dat je helemaal niet opschept en juist trots mag zijn! Later hoop ik ook wat meer kwalitatieve sieraden te hebben aangezien alles nu zo snel verslijt. Wat ik allemaal heel leuk vind en vaak draag! (love)

[Beantwoorden]


Door kdnw op 18 maart 2015 21:05

goud staat je niet echt …

[Beantwoorden]


Door Louise op 19 maart 2015 10:58

Wauw wat heb je prachtige sieraden Vera!!! Echt super gaaf! Die leeuw van kenzo wil ik ook zoooo graag !
Jeffrey is zo lief voor je!! Je hebt het echt getroffen! Een droom jongen (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 maart 2015 11:49

Heel mooi! Vooral je oorbellen en de subtiele kettingen vind ik prachtig.

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 maart 2015 11:52

Het is echt een prachtige rij met favoriete sieraden, ze staan je stuk voor stuk prachtig <3

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 maart 2015 15:15

Die armband zag ik eerder al bij Livelifegorgeous en ik blijf hem prachtig vinden

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 19 maart 2015 21:21

Echt geweldig mooie sieraden! En een bijzondere ring zeg!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 maart 2015 21:36

Wauw, echt heel erg mooi ! Ik vind de ring vooral heel gaaf :)
Even een taalcorrectie: je schrijft een aantal keer ‘dit armband’, maar volgens mij is het ‘deze’ armband.
Liefs, Femke

[Beantwoorden]


Door Lis op 20 maart 2015 13:37

Deze artikelen vind ik het leukst om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 22 maart 2015 12:12

Ik vind vooral je ring van Kenzo heel erg tof. Zelf draag ik alleen een ring die ik van mijn oma kreeg (die zij ooit weer van mijn opa kreeg, lang, lang geleden) en verder niets. Misschien toch eens proberen, want ik vind het wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 april 2015 21:29

Altijd leuk om te zien dit soort artikelen.

[Beantwoorden]


[…] een week is het precies een jaar geleden dat ik je voor de laatste keer mijn favoriete sieraden liet zien. Ik wissel tegenwoordig niet zoveel af, nu ik bijna alleen nog kwalitatief goede […]


Door Sjaan op 7 juni 2017 16:28

Hi, Ga je hier weer is een nieuwe van opnemen, ik vind het zo leuk om te zien!!

[Beantwoorden]